Odzież damska xxl
Sklep odziezdamskaxxl.pl

Kontakt

tel. 882 696 939
Jaworzno

Popularne produkty

BLUZKI XXL; Tuniki XXL, SPÓDNICE XXL, SUKIENKI xxl, SPODNIE SPODENKI LEGINSY XXL, MODA WG. ROZMIARÓW

Popularne marki

Danza, Produkcja polska, Inny, Cevlar, Joanna, Iga, Wachoń

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 37
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

odziezdamskaxxl.pl > Opinie klientów

Sklep odziezdamskaxxl.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.11.2008r i posiada 37 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysztof rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 459878 z 20.06.2020

dobra cena atrakcyjny towar

zakupy: spodnie damskie 3XL; czerwiec 2020

plusy: Bardzo dobry kontakt z obsługą

minusy: brak sklepu stacjonarnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusława rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 459710 z 10.06.2020

Szybka dostawa, przystępne ceny, towar dobrej jakości, super kontakt-same plusy. Polecam wszystkom

zakupy: sukienka, bluzka; czerwiec 2020

plusy: terminowość, kontakt, dobrej jakości towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 456526 z 18.12.2019

Wybrałam ten sklep, ponieważ mają odzież w dużych rozmiarach, i modne. Polecam, bo obsługa i towar na wysokim poziomie.

zakupy: Spódnica ", dżinsowa", ; grudzień 2019

plusy: Szybka, obsługa, świetny kontakt, super odzież.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 455174 z 17.10.2019

Duże rozmiary, szybka obsługa.

zakupy: bluzki szt 4; październik 2019

plusy: dostępność.

minusy: jeszcze nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 455118 z 15.10.2019

Jestem zadowolona z zakupu,szczególnie wymiary są zgodne z podanymi w tabeli, bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Sweterek i bluzka.; październik 2019

plusy: dostępność o każdej porze, szeroki wybór.

minusy: To pierwszy zakup i jeszcze uwag nie mam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 452626 z 25.06.2019

Super sklep ,szybka realizacja zamówienia,jestem bardzo zadowolona

zakupy: bluzki i spódnice; czerwiec 2019

plusy: szybka realizacja zamówienia ,duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 451690 z 08.05.2019

bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka dostawa, bardzo starannie i ciekawie uszyta spódnica. Dziękuję, polecam.

zakupy: spódnica; maj 2019

plusy: dobry kontakt

minusy: nie zauwazyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janina rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 449654 z 28.02.2019

Trafiłam przypadkowo szukając spódnicy.

zakupy: spódnica stalowa; luty 2019

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 449574 z 27.02.2019

Miła, fachowa pomoc przy wyborze fasonu tuniki , dopasowanie rozmiaru. Kupiłam juz kilka bluzek i za każdym razem byłam bardzo zadowolona.

zakupy: Tunika krawat, mały moty, spódnica banan; luty 2019

plusy: miła obsługa, niskie ceny, szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabrysia rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 362402 z 21.11.2015

Na sklep trafiłam przypadkiem i okazał się to strzał w 10; bardzo podoba mi się prezentacja towaru - zgodna ze stanem faktycznym; kilka razy zamawiałam i nie mam żadnych zastrzeżeń; polecam sklep. Na pewno każda puszysta Pani będzie zadowolona.

zakupy: dwie tuniki w tym tunika z zameczkiem; listopad 2015

plusy: uczciwość, terminowość, łatwy kontakt, przystępne ceny,

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 350453 z 27.07.2015

polecam ten sklep: profesjonalna obsługa,szybka dostawa,sprawna wymiana rozmiaru zamówionego towaru gdy zaszła taka potrzeba,z zamówionych rzeczy jestem zadowolona.

zakupy: bluzka, legginsy; lipiec 2015

plusy: szybkość obsługi,towar zgodny z tym co oferuje

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 349345 z 16.07.2015

Sklep znalazłam przypadkiem i jest to jedyny sklep internetowy, w którym nie tylko kupuję, ale śmiało kupuję. Oferta jest bardzo interesijąca, a Panie prowadzące sklep są bardzo uczciwe. Nie wciskają towaru, by zbić kasę, ale rzetelnie i uczciwie doradzą, co dla mnie jest bardzo ważną sprawą. Szczerze mówią o detalach, których zdjęcie wybranego produktu niw wychwytuje. Potrafią zatrzymać interesującą mnie bluzkę 2 lub 3 tygodnie, dając mi tym samym czas na zgromadzenie funduszy (jestem mieszkanką DPS-u i moje dochody nie są duże). Gorąco polecam ten sklep wszystkim paniom, które mają problemy z zakupem odzieży.

zakupy: bluzki, tuniki; styczeń 2015

plusy: uczciwość, otwartość na klientki;

minusy: trochę zbyt rzadko są dosrawy nowego towaru.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JC rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 348709 z 10.07.2015

Jestem dużąaa Panią i mam bardzo duzy problem z doborem ubrań. Natknelam się na ten sklep przypadkiem. Obawy oczywiscie były jednak szybko sie rozwialy. Profesjonalizm, otwartość i brak wciskania kitu - tak w sktucie mogę okreslić obsługę sklepu. Gratulacje i pozdrowienia dla ekipy sklepu. Odzież pierwsza klasa - wygodna i czuję się wkońcu jak kobieta z klasą ;)

zakupy: tunika; lipiec 2015

plusy: profesjonalne doradctwo - nie wciskają kitu, jasne zasad

minusy: ciężko odszukać w necie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 347041 z 25.06.2015

Bardzo miły i pomocny kontakt. Kupiłam sobie sukienkę, spódnicę i bluzeczkę i wszystkie te rzeczy okazały się rewelacyjne, mimo zaskakująco niskiej ceny. OJ moja szafa, w końcu będzie pełna fajnych ciuszków :-)

zakupy: spódnica, sukienka i bluzka; czerwiec 2015

plusy: dobra jakość odzieży, niskie ceny, miła obsługa

minusy: hmmm..... brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 287601 z 15.04.2014

Na ten sklep natknelam się przypadkiem i nie żałuję! !!! Solidna firma Pani Zuzanna odpowiada na maile niemal natychmiast. Kontakt zatem cudowny. Jestem puszysta rozmiar 54 nie jest latwo dostac ladna rzecz w tym rozmiarze a u Pani Zuzi prosze piekne tuniki sliczne kolory jakosciowo bardzo dobre materialy i co najważniejsze jak przymierzylam .... jak na mnie szyte. REWELACJA. Przesylka kurierem expresowa na drugi dzień. I muszę powiedzieć że ceny tez przystepne nawet bardzo. Pierwszy raz zamowilam 5 rzeczy , odeslalam tylko spodnie bo byly za krotkie reszta idealna. A czekam juz na druga paczke w maju mam komunie corki i jeszcze zamowilam 4 rzeczy dla siebie i swojej mamy. Obiecuje ze bede stala klientka. Bardzo dziękuję.

zakupy: 4 tuniki 3 bluzki 1 sukienka; kwiecień 2014

plusy: super kontakt, super rzeczy, super szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 287597 z 15.04.2014

Na ten sklep natknelam się przypadkiem i nie żałuję! !!! Solidna firma Pani Zuzanna odpowiada na maile niemal natychmiast. Kontakt zatem cudowny. Jestem puszysta rozmiar 54 nie jest latwo dostac ladna rzecz w tym rozmiarze a u Pani Zuzi prosze piekne tuniki sliczne kolory jakosciowo bardzo dobre materialy i co najważniejsze jak przymierzylam .... jak na mnie szyte. REWELACJA. Przesylka kurierem expresowa na drugi dzień. I muszę powiedzieć że ceny tez przystepne nawet bardzo. Pierwszy raz zamowilam 5 rzeczy , odeslalam tylko spodnie bo byly za krotkie reszta idealna. A czekam juz na druga paczke w maju mam komunie corki i jeszcze zamowilam 4 rzeczy dla siebie i swojej mamy. Obiecuje ze bede stala klientka. Bardzo dziękuję.

zakupy: 4 tuniki 3 bluzki 1 sukienka; kwiecień 2014

plusy: super kontakt, super rzeczy, super szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gabi rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 259485 z 20.11.2013

sklep wybrany - szukałam wyjściowej spódnicy w dużym rozmiarze złożyłam zamówienie ibardzo się zdziwiłam kiedy rano zadzwonił telefon z zapytaniem o dodatkowe szczegóły a że była to specjana okazja zależało mi na szybkiej dostawie - spódnice dostałam na drugi dzień jest b.ładna daje dużżżżżżżżżży plus za podejście do klienta /mam ten sklep w zakładce ulubione żeby w przyszłości nie szukać/

zakupy: spódnica; listopad 2013

plusy: duże rozmiary

minusy: nie zuważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beata rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 204838 z 11.03.2013

Bardzo dobry kontakt że sprzedawca pomoc w wyborże towaru

zakupy: tuniki z magmary; marzec 2013

plusy: mila obsluga ,ubrania w rozmiarze 54 polecam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klara rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 168669 z 18.10.2012

Duży wybór, rozmiary które bardzo ciężko dostać (52,54,58). 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: spódnica; październik 2012

plusy: szybki kontakt, błyskawiczna wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 93962 z 21.01.2012

modne rzeczy w fajnych kolorach i super rozmiary

zakupy: tunika, leginnsy, spódnica, bluzka; styczeń 2012

plusy: fajne kolory, modne fasony i super rozmiary

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER