Odzież damska dla puszystych.
Sklep odziezdamskaxxl.pl

Kontakt

tel. 882 696 939
Jaworzno

Popularne produkty

BLUZKI TUNIKI, SPÓDNICE, SPODNIE SPODENKI LEGINSY, MODA WG. ROZMIARÓW, SUKIENKI

Popularne marki

Danza, Inny, Produkcja polska, Kolekcja włoska, Eko, Iga, Inny (produkcja polska), Klaudia, Atut, Joanna, Dam - dor, Wachoń, Fantazja,

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 30
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

odziezdamskaxxl.pl > Opinie klientów

Sklep odziezdamskaxxl.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.11.2008r i posiada 30 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

maria rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 451690 z 08.05.2019

bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka dostawa, bardzo starannie i ciekawie uszyta spódnica. Dziękuję, polecam.

zakupy: spódnica; maj 2019

plusy: dobry kontakt

minusy: nie zauwazyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janina rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 449654 z 28.02.2019

Trafiłam przypadkowo szukając spódnicy.

zakupy: spódnica stalowa; luty 2019

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabrysia rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 362402 z 21.11.2015

Na sklep trafiłam przypadkiem i okazał się to strzał w 10; bardzo podoba mi się prezentacja towaru - zgodna ze stanem faktycznym; kilka razy zamawiałam i nie mam żadnych zastrzeżeń; polecam sklep. Na pewno każda puszysta Pani będzie zadowolona.

zakupy: dwie tuniki w tym tunika z zameczkiem; listopad 2015

plusy: uczciwość, terminowość, łatwy kontakt, przystępne ceny,

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 350453 z 27.07.2015

polecam ten sklep: profesjonalna obsługa,szybka dostawa,sprawna wymiana rozmiaru zamówionego towaru gdy zaszła taka potrzeba,z zamówionych rzeczy jestem zadowolona.

zakupy: bluzka, legginsy; lipiec 2015

plusy: szybkość obsługi,towar zgodny z tym co oferuje

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 349345 z 16.07.2015

Sklep znalazłam przypadkiem i jest to jedyny sklep internetowy, w którym nie tylko kupuję, ale śmiało kupuję. Oferta jest bardzo interesijąca, a Panie prowadzące sklep są bardzo uczciwe. Nie wciskają towaru, by zbić kasę, ale rzetelnie i uczciwie doradzą, co dla mnie jest bardzo ważną sprawą. Szczerze mówią o detalach, których zdjęcie wybranego produktu niw wychwytuje. Potrafią zatrzymać interesującą mnie bluzkę 2 lub 3 tygodnie, dając mi tym samym czas na zgromadzenie funduszy (jestem mieszkanką DPS-u i moje dochody nie są duże). Gorąco polecam ten sklep wszystkim paniom, które mają problemy z zakupem odzieży.

zakupy: bluzki, tuniki; styczeń 2015

plusy: uczciwość, otwartość na klientki;

minusy: trochę zbyt rzadko są dosrawy nowego towaru.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JC rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 348709 z 10.07.2015

Jestem dużąaa Panią i mam bardzo duzy problem z doborem ubrań. Natknelam się na ten sklep przypadkiem. Obawy oczywiscie były jednak szybko sie rozwialy. Profesjonalizm, otwartość i brak wciskania kitu - tak w sktucie mogę okreslić obsługę sklepu. Gratulacje i pozdrowienia dla ekipy sklepu. Odzież pierwsza klasa - wygodna i czuję się wkońcu jak kobieta z klasą ;)

zakupy: tunika; lipiec 2015

plusy: profesjonalne doradctwo - nie wciskają kitu, jasne zasad

minusy: ciężko odszukać w necie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 347041 z 25.06.2015

Bardzo miły i pomocny kontakt. Kupiłam sobie sukienkę, spódnicę i bluzeczkę i wszystkie te rzeczy okazały się rewelacyjne, mimo zaskakująco niskiej ceny. OJ moja szafa, w końcu będzie pełna fajnych ciuszków :-)

zakupy: spódnica, sukienka i bluzka; czerwiec 2015

plusy: dobra jakość odzieży, niskie ceny, miła obsługa

minusy: hmmm..... brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 287601 z 15.04.2014

Na ten sklep natknelam się przypadkiem i nie żałuję! !!! Solidna firma Pani Zuzanna odpowiada na maile niemal natychmiast. Kontakt zatem cudowny. Jestem puszysta rozmiar 54 nie jest latwo dostac ladna rzecz w tym rozmiarze a u Pani Zuzi prosze piekne tuniki sliczne kolory jakosciowo bardzo dobre materialy i co najważniejsze jak przymierzylam .... jak na mnie szyte. REWELACJA. Przesylka kurierem expresowa na drugi dzień. I muszę powiedzieć że ceny tez przystepne nawet bardzo. Pierwszy raz zamowilam 5 rzeczy , odeslalam tylko spodnie bo byly za krotkie reszta idealna. A czekam juz na druga paczke w maju mam komunie corki i jeszcze zamowilam 4 rzeczy dla siebie i swojej mamy. Obiecuje ze bede stala klientka. Bardzo dziękuję.

zakupy: 4 tuniki 3 bluzki 1 sukienka; kwiecień 2014

plusy: super kontakt, super rzeczy, super szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 287597 z 15.04.2014

Na ten sklep natknelam się przypadkiem i nie żałuję! !!! Solidna firma Pani Zuzanna odpowiada na maile niemal natychmiast. Kontakt zatem cudowny. Jestem puszysta rozmiar 54 nie jest latwo dostac ladna rzecz w tym rozmiarze a u Pani Zuzi prosze piekne tuniki sliczne kolory jakosciowo bardzo dobre materialy i co najważniejsze jak przymierzylam .... jak na mnie szyte. REWELACJA. Przesylka kurierem expresowa na drugi dzień. I muszę powiedzieć że ceny tez przystepne nawet bardzo. Pierwszy raz zamowilam 5 rzeczy , odeslalam tylko spodnie bo byly za krotkie reszta idealna. A czekam juz na druga paczke w maju mam komunie corki i jeszcze zamowilam 4 rzeczy dla siebie i swojej mamy. Obiecuje ze bede stala klientka. Bardzo dziękuję.

zakupy: 4 tuniki 3 bluzki 1 sukienka; kwiecień 2014

plusy: super kontakt, super rzeczy, super szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gabi rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 259485 z 20.11.2013

sklep wybrany - szukałam wyjściowej spódnicy w dużym rozmiarze złożyłam zamówienie ibardzo się zdziwiłam kiedy rano zadzwonił telefon z zapytaniem o dodatkowe szczegóły a że była to specjana okazja zależało mi na szybkiej dostawie - spódnice dostałam na drugi dzień jest b.ładna daje dużżżżżżżżżży plus za podejście do klienta /mam ten sklep w zakładce ulubione żeby w przyszłości nie szukać/

zakupy: spódnica; listopad 2013

plusy: duże rozmiary

minusy: nie zuważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beata rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 204838 z 11.03.2013

Bardzo dobry kontakt że sprzedawca pomoc w wyborże towaru

zakupy: tuniki z magmary; marzec 2013

plusy: mila obsluga ,ubrania w rozmiarze 54 polecam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klara rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 168669 z 18.10.2012

Duży wybór, rozmiary które bardzo ciężko dostać (52,54,58). 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: spódnica; październik 2012

plusy: szybki kontakt, błyskawiczna wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 93962 z 21.01.2012

modne rzeczy w fajnych kolorach i super rozmiary

zakupy: tunika, leginnsy, spódnica, bluzka; styczeń 2012

plusy: fajne kolory, modne fasony i super rozmiary

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 73635 z 17.03.2011

wybrałam ten sklep bo podobała mi się oferta a mam trudności z kupowaniem niektórych ubrań np spódnic ze względu na to , że przytyłam i nie jestem już typowa. Moje pierwsze wrażenie jest bardzo dobre gdyż zmówienie zostało zrealizowane szybko, spódniczki okazały się jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu, kontakt ze sprzedawcą ciepły i okazało się ,że można jeszcze coś dopasować,np. skrócić. Już poleciłam "nietypowym" znajomym.

zakupy: spódnice; marzec 2011

plusy: oferta zgodna z możliościami

minusy: jeszcze nie poznałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 73530 z 16.03.2011

Polecam ten sklepik. Kupiłam spódnicę i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Spódniczka jest śliczna, wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciu. Bardzo szybka przesyłka, towar otrzymałam na drugi dzień po zamówieniu. Kontakt z właścicielką sklepu też doskonały. Z pewnością jeszcze nie raz zrobię tutaj zakupy. Dziękuję za wspaniałą obsługę. Pozdrawiam serdecznie.

zakupy: Spódnica; marzec 2011

plusy: Towar pierwszej jakości i doskonała obsługa.

minusy: Nie mam zastrzeżeń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 59002 z 11.08.2010

Super na prawdę polecam ten sklep Wszystko takie jak marzyłam :) piękne rzeczy i na pewno nie był to mój ostatni Zakup :)

zakupy: Sukienka, Bluzka; sierpień 2010

plusy: rozmiary w końcu na moją sylwetkę

minusy: tu też trzeba coś napisać? nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosiajagosz@wp.p rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 56077 z 18.06.2010

Slep jest wspanialy,osoby ktorych sylwetka odbiega od modelek moga sie zaopatrzyc w ladne rzeczy,obsluga jest doskonala,towar dostarczany jest bardzo szybko,ja jestem bardzo zadowolona Malgorzata

zakupy: pareo; czerwiec 2010

plusy: profesjonalna i mila obsluga

minusy: nie ma takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kaśka rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 54127 z 17.05.2010

Jestem naprawdę mile zaskoczona. Ciuszki rewelacyjne i w moim rozmiarze :-) W końcu nie wyglądam 20 lat starzej :-) Super szybka dostawa,a jaki miły kontakt :-)

zakupy: tunika, bluzka, sukienka; maj 2010

plusy: Wysoka jakość produktu, miła obsługa, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 44009 z 25.11.2009

To już zakrawa na uzależnienie :) po ostatnich udanych zakupach ciągle przeglądam stronkę :) Chociaż miesiąc nie minął :) Tym razem wybór padł na kamizelkę z ozdobnym guzikiem na boku. Leży wprost niewiarygodnie i *** chowa brzuszek :) Kolejny udany zakup :)

zakupy: Kamizelka; listopad 2009

plusy: Towar rewelacja,doskonała jakość,profesjonalizm sprzedaw

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje odziezdamskaxxl.pl opinia nr 42116 z 20.10.2009

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie, zakupiłam już kilka towarów zawsze przychodzą zgodne z opisem i podanym rozmiarem, bardzo szybko, co ważne bardzo szybko otrzymuję odpowiedzi na maile praktycznie po kilkunastu minutach jak i informacje o stanie zamówienia :) Naprawdę świetna oferty zwłaszcza, że na miejscu ciężko mi znaleźć coś modnego w moim rozmiarze :) na pewno jeszcze nie raz zrobię tam zakupy POLECAM :)

zakupy: tunika, sweter rozpinany, bluzka; październik 2009

plusy: bardzo dobra oferta i kontakt ze sprzedawcą, ekspresowa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER