artykuły ogrodnicze
Sklep Ogrodosklep

Kontakt

tel. 690-196-246
Czosnów

Popularne produkty

MEBLE OGRODOWE, PARASOLE OGRODOWE, LAMPY OGRODOWE, OGRODOWE ZABAWY, POJEMNIKI I KONTENERY, GRILLE OGRODOWE, NARZĘDZIA RĘCZNE, Donice Drewniane, TUNELE FOLIOWE

Popularne marki

Doppler, Bazkar, Su-ma, Gold garden, Farmcook, Fiskars, Little tikes, Lechuza, Pps, Lemar, Funny, Kettler, Abrys, Ese, Step2, Ppm, Contenur, Pph, Weber, Smoby

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Ogrodosklep > Opinie klientów

Sklep Ogrodosklep - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.09.2014r i posiada 10 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

koko rekomenduje Ogrodosklep opinia nr 373178 z 15.02.2016

wszystko było ok

zakupy: donice; luty 2016

plusy: nie wiem

minusy: nie wuem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jozef rekomenduje Ogrodosklep opinia nr 326181 z 06.01.2015

z polecenia znajomego

zakupy: zestaw mebli; grudzień 2014

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Ogrodosklep opinia nr 321049 z 02.12.2014

Trafiłem na ten sklep całkiem przypadkowo. Szukałem kociołka myśliwskiego i właśnie tutaj , znalazłem taki jaki chciałem! Fajna oferta, a oferowane produkty to nie "Made in market". Polecam!

zakupy: Kociołek Myśliwski; grudzień 2014

plusy: Jakość produktu, szybki kontakt i błyskawiczna wysyłka.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje Ogrodosklep opinia nr 320017 z 25.11.2014

znalazłem w internecie

zakupy: kosze na śmieci; listopad 2014

plusy: profesjonalizm obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

IKa rekomenduje Ogrodosklep opinia nr 319757 z 23.11.2014

Bardzo solidny sprzedawca, wzorowy kontakt, szybka transakcja. Polecam.

zakupy: lampa, narzędzia; listopad 2014

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Madzia rekomenduje Ogrodosklep opinia nr 319677 z 22.11.2014

Polecam zakupy, wszystko odbyło się szybko i bezproblemowo. Towar dobrej jakości, ceny również przystępne.

zakupy: pojemniki na piasek i sól; listopad 2014

plusy: szybkość, dobry i miły kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czarek rekomenduje Ogrodosklep opinia nr 319421 z 20.11.2014

Sklep polecił mi znajomy, zadowolony ze swoich zakupów. Ja też jestem zadowolony z przebiegu transakcji i zakupionego produktu

zakupy: kosze na odpady; listopad 2014

plusy: bogaty asortyment

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafi74 rekomenduje Ogrodosklep opinia nr 315269 z 16.10.2014

sklep posiadał bogatą ofertę interesujących mnie materiałów i w najniższej cenie

zakupy: Grille, parasole ogrodowe; październik 2014

plusy: sklep posiadał bogatą ofertę interesujących mnie materia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga158 rekomenduje Ogrodosklep opinia nr 314581 z 12.10.2014

Wszystko OK, szybko i w dobrej cenie

zakupy: Grill, meble ogrodowe; wrzesień 2014

plusy: tanio, szybko, miły i dobry kontakt

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Ogrodosklep opinia nr 314165 z 08.10.2014

Sklep polecił mi znajomy. Wszystko obyło się bez najmniejszych problemów.

zakupy: parasol; październik 2014

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER