Sprzęt, odzież oraz obuwie sportowe.
Sklep OlimpiaSport.pl

Kontakt

tel. +48 52 321 27 15
Bydgoszcz

Popularne produkty

ROWERY, NARTY, TURYSTYKA, ODZIEŻ, BIEGANIE, FITNESS, TRIATHLON, OKULARY, ROLKI, SPŁYW KAJAKOWY, SPORTY WODNE, IMPORT, BIELIZNA, BUTY, TENIS, OUTLET, ŻEGLARSTWO

Popularne marki

Cube, Kross, Salomon, Giro, Rossignol, Head, Atomic, Giant, Jack wolfskin, Silvini, Bell, Uvex, Kellys, Odlo, Craft, Spyder, Lezyne, Cep, Sea to summit, Fjord nansen

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 82
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

OlimpiaSport.pl > Opinie klientów

Sklep OlimpiaSport.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.08.2011r i posiada 87 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

marek rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 455646 z 07.11.2019

Znakomity sklep!!! Bardzo aktywna, elastyczna obsługa! Polecam!!!

zakupy: buty trekingowe; listopad 2019

plusy: Znakomity sklep!!! Bardzo aktywna, elastyczna obsługa!

minusy: nie do końca aktualizowane stany magazynowe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 451562 z 03.05.2019

Szeroki asortyment śpiworów marki Fjord Nansen. Dobra cena. Koszt przesyłki w cenie produktu. Realizacja zakupu rewelacyjna. Szybciutko i bez komplikacji.

zakupy: Śpiwór Fjord Nansen Vardo Mid; kwiecień 2019

plusy: Dostępność i szybkość realizacji.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 450470 z 21.03.2019

Dostępność produktu, bezpłatna dostawa, niska cena.

zakupy: The North Face Vault 7Uv 18/19; marzec 2019

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kristoff44 rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 450126 z 12.03.2019

Wybrałem ten sklep, ponieważ oferował produkt który poszukiwałem od dłuższego czasu. Obsługa i kontakt była na najwyższym poziomie. Bardzo polecam tego sprzedawcę!!!

zakupy: Rower Kross Vento 1.0 2018; marzec 2019

plusy: Oferta, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 447918 z 11.01.2019

Wybrałam Olimpiasport ze względu na bogaty asortyment produktów. Spełnił moje oczekiwania w 100%.Pan Łukasz na czacie doradził mi świetne buty,a mam wąską stopę i zawsze miałam z tym problem. Poza tym kontakt ze sklepem rewelacyjny,rzetelna obsługa i szczerze polecam sprzedającego!!!

zakupy: Narty atomic cloud 9, Buty narciarskie Rossignol Pure Pro 80; grudzień 2018

plusy: Otwartość,oferta,promocje,obsługa!!!

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 446270 z 28.11.2018

Wszystko super...a przesyłka expresowa...

zakupy: Śpiwory...2 szt; listopad 2018

plusy: Szybkosc przesylki...

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JACEK rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 444414 z 24.10.2018

Polecam ! wszystko poszło sprawnie i bez problemów

zakupy: Rower Kross Evado 1.0 grafitowy/czerwony mat 2018; październik 2018

plusy: jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 435906 z 06.06.2018

Dobra oferta cenowa na produkt i wysyłkę

zakupy: mata samopompująca; czerwiec 2018

plusy: asortyment

minusy: braj

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RSz rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 431062 z 07.03.2018

Dobra cena, szybka wysyłka towaru po zakupie, szybki zwrot pieniędzy po odstąpieniu od umowy.

zakupy: Buty narciarskie; marzec 2018

plusy: Szeroki asortyment i szybka wysyłka

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paweł rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 429902 z 19.02.2018

Wybrałem z powodu ceny , tak spełnił

zakupy: rower tt kross; styczeń 2018

plusy: ceny

minusy: brak produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TOMASZ S. rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 427170 z 08.01.2018

Sprawnie i profesjonalnie. Towar zgodny z opisem. POLECAM.

zakupy: Rękawice Leki Fuse S MF Touch 2017/2018; styczeń 2018

plusy: Sprawna obsługa

minusy: Brak większej ilości zdjęć sprzedawanych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 425910 z 15.12.2017

Wybrałam ten sklep ponieważ miał produkt którego potrzebowałem ale jestem bardzo zadowolony z przyszłyki, i szczerze pierwszy raz przyszła w ciągu dwóch dni jak pisza goraco polecam:)

zakupy: Plecak trekkingowy; grudzień 2017

plusy: Słowność :):):)

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 425546 z 08.12.2017

Szybka i prosta obsługa, błyskawiczna dostawa, towar w atrakcyjnej cenie.

zakupy: buty narciarskie; grudzień 2017

plusy: dobre ceny

minusy: nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bart rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 424858 z 29.11.2017

Polecam wszystkim, szybko i rzetelnie

zakupy: termos; listopad 2017

plusy: szybkość i rzetelność oferty

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 423166 z 04.11.2017

Bardzo miła obsługa. Sprzedający nie "wciskał" towaru, ale prawdziwie zaangażował się w pomoc przy wyborze , poświęcając na to wiele czasu , na przestrzeni kilku dni,. Za co jeszcze raz dzięki.

zakupy: rewer; październik 2017

plusy: super obsługa, szeroka oferta, konkurencyjne ceny

minusy: póki co 0

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 422094 z 19.10.2017

znalazłem w wyszukiwarce internetowej ,b.d sklep. Polecam, kontakt na wysokim poziomie i też realizacja jestem zadowolony w 100%

zakupy: Rower Cube SL Road 2017; październik 2017

plusy: solidność i dobry kontakt , szybkość realizacji

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika nie ma zdania o OlimpiaSport.pl opinia nr 419910 z 14.09.2017

Rowery były niegotowe w dniu odbioru, mimo iż wcześniej kontaktowałam się ze sklepem o odbiorze. Musiałam również płacić dodatkowo za serwis, żeby mieć podbitą gwarancję. Totalna głupota! Jeśli firma tego wymaga, powinno być to za darmo. Do tego pedały tak dokręcone, że trzeba było znowu na serwis oddać rower. Nie było możliwe wymienienie ich na Spd. Poza tym reszta ok. Rowery fajne. Uzyskałam rownież dobrą pomoc przed zakupem.

zakupy: Cube; wrzesień 2017

plusy: Dobry wybór, dobry kontakt ze sklepem

minusy: Nie wszystko można od razu kupić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 419342 z 05.09.2017

Szukałem roweru Cube dla żony.W tym sklepie znalazłem szukany model i rozmiar.Dobra cena, szybka wysyłka, miła obsługa.

zakupy: rower Cube; wrzesień 2017

plusy: Doskonała obsługa, dobre ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 418766 z 24.08.2017

Ten sklep wybrałem dlatego, że miał towar, którego poszukiwałem a nie było go w innych podobnych sklepach. Okazało się, że dobrze zrobiłem gdyż niezwłocznie przesłano mi zamówiony towar i był on zgodny z moimi oczekiwaniami. Dziękuję za rzetelne podejście do sprawy.

zakupy: czapka na upały Jack Wolfskin; sierpień 2017

plusy: rzetelna obsługa zamówienia

minusy: nie stwierdziłem żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

O.K. rekomenduje OlimpiaSport.pl opinia nr 417998 z 14.08.2017

Najtańsza oferta na interesujący mnie produkt. Bez zastrzeżeń + słodki pan na kasie ;)

zakupy: Rower; sierpień 2017

plusy: Tanio, duży asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER