Części do samochodów marki Opel.
Sklep Opel-sklep.com

Kontakt

tel. 733-025-405 , 41
Kielce

Popularne produkty

Signum 2003 - 2008, Zafira A 1998 - 2005, Vectra B 1996 - 2002, Zafira B 2005 -, Zafira C 2012 -, Insignia 2009 -, Astra G 1998 - 2009, Astra Classic 1999 - 2002

Popularne marki

Opel - gm general motors, Zamiennik, Febi bilstein germany, Część oryginalna gvo (oem/oes) - neutralne opakowanie, Lemförder - zf, Hengst, Trw, Kayaba europe

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 169
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Opel-sklep.com > Opinie klientów

Sklep Opel-sklep.com - monitorowana jakość obsługi

  49% - kontakt i obsługa

  56% - terminowość realizacji zamówienia

  52% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.11.2012r i posiada 176 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Filip nie poleca Opel-sklep.com opinia nr 484206 z 20.06.2024

Na początku maja kupiłem płyn chłodniczy, nie zgadzał się kolor. Odesłałem po kilku dniach i do tej pory nie ma ani zwrotu pieniędzy, ani jakiegokolwiek kontaktu! Sprawa będzie zgłoszona na policję!

zakupy: Płyn chłodniczy; maj 2024

plusy: Brak

minusy: Zostałem oszukany

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek nie poleca Opel-sklep.com opinia nr 484190 z 19.06.2024

Sklep tragedia, brak możliwości kontaktu,można dzwonić cały dzień a i tak nikt nie raczy odebrać, czekam na wysyłkę zamówią ponad tydzień! To jest kina,zerowy kontakt,brak odpowiedzi na maile. Zdecydowanie nie polecam,proszę sobie zatrzymać te parę zloty za klocki.

zakupy: Klocki hamulcowe; czerwiec 2024

plusy: Nic

minusy: Brak zalet,zero kontaktu, paczka nie wyslana

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marwel 24 rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 483462 z 14.05.2024

Poszukiwane części były najtańsze. Kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy. Sprawdzili czy pasuje do mojego samochodu. Towar otrzymałem na drugi dzień. Płatność przy odbiorze. Sklep i przesyłka bez uwag.

zakupy: Pokrywa zaworów Opel Astra J; maj 2024

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marwel 24 rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 483458 z 14.05.2024

Poszukiwane części były najtańsze. Kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy. Sprawdzili czy pasuje do mojego samochodu. Towar otrzymałem na drugi dzień. Płatność przy odbiorze. Sklep i przesyłka bez uwag.

zakupy: Pokrywa zaworów Opel Astra J; maj 2024

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek nie poleca Opel-sklep.com opinia nr 479898 z 11.07.2023

dobrze opisane części, jasno określone zastosowanie ale części nie zawsze dostępne.

zakupy: Koło zębate rozrządu - na wał korbowy 614546 OPEL - GM; lipiec 2023

plusy: dobrze opisane częśći

minusy: brak komunikacji,brak informacji o braku towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 478254 z 23.05.2023

Ponieważ oferuje fabrycznie nowe części. Będę nadal korzystał z Waszych usług.

zakupy: Drążek stabilizatora - przód Meriwa A; maj 2023

plusy: Realizuje zamówienia zgodnie z zamówieniami.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurekkoto nie ma zdania o Opel-sklep.com opinia nr 477926 z 04.04.2023

Wycieraczka przyszła bardzo szybko bo już na drugi dzień po zamówieniu, tylko jeden problem wycieraczka miała być oryginalna z GM Opel, niestety po mimo iż opakowanie było oryginalne to już wewnątrz wycieraczka nie ma żadnych oznaczeń, że jest to Opel GM.

zakupy: Pióro wycieraczki –, tył Astra H hatchback - 5d / kombi -GM; kwiecień 2023

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia już na drugi dzień.

minusy: Drogie koszty przesyłki, aż 21zł za kuriera, brak innych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robsonics rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 477246 z 22.02.2023

Bogata oferta w dobrych cenach. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, sposób płatności zwykłym przelewem sprawia, że warto samemu dowiadywać kontaktując się ze sklepem, czy pieniądze wpłynęły, co przyspiesza czas wysyłki

zakupy: Trójkąt ostrzegawczy; luty 2023

plusy: Szeroka oferta i dobre ceny

minusy: Brak płatności PayU czy innych tego typu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzychu rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 476102 z 22.12.2022

Oryginalne części do opla

zakupy: Sforzen zawiasu drzwi; grudzień 2022

plusy: Duzy wybór i oryginalne części

minusy: Narazie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek.sz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 475262 z 04.12.2022

Znalazłem część niedostępną w innych sklepach. Szybka wysyłka, dobry kontakt telefoniczny.

zakupy: chłodnica egr do Vectry 1.9 CDTi; grudzień 2022

plusy: mają części niedostęne w innych sklepach

minusy: na razie nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz nie poleca Opel-sklep.com opinia nr 474722 z 16.11.2022

Sklep nie realizuje zamówienia. Nie można się dodzwonić na telefon komórkowy. Stacjonarny telefon to oszustwo nie ma takiego numeru. Odradzam.

zakupy: Astra h siatka bagażnika.; listopad 2022

plusy: Brak

minusy: Zero kontaktu, nieprawdziwy telefon stacjonarny

Odpowiedź sklepu 29.11.2022

Zamówiony produkt - siatka bagażnika do starszego modelu ( Astra H ) jest sprowadzany na zamówienie z magazynu centralnego Opla. Minimalny czas realizacji to 3-4 dni robocze. Zachowanie klienta - wystawienie opinii bez próby kontaktu i zapytania o zamówienie jest dla nas całkowicie niezrozumiałe. Nieprawdą jest także brak możliwości kontaktu z nami. Odpowiadamy na każdą wiadomość mailową, kontakt telefoniczny jest możliwy.

Odpowiedź Dariusz 30.11.2022

Podczas wybierania numeru na telefon stacjonarny, pojawia się informacja" nie ma takiego numeru " Zamówiona siatka bagażnika do opla nie została dostarczona. Brak jakiejkolwiek informacji nawe email że nie, że nie dostarczycie przesyłki.

Odpowiedź sklepu 30.11.2022

Sugerowanie oszustwa to próba godzenie w dobre imię firmy, którego będziemy bronić. Jak już napisaliśmy, brak było próby uzyskania jakiejkolwiek informacji o zamówieniu przed wystawieniem komentarza. Proszę o usunięcie opinii.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz nie poleca Opel-sklep.com opinia nr 474642 z 08.11.2022

Ten sklep to jakaś totalna kpina. Złożyłem zamówienie 12dni temu i dokonałem płatności przelewem expresowym. Zależało mi na tym co było w opisie czyli realizacja do 48h. Zamówiłem tylko i aż wycieraczki. Sklep oczywiście ma wszystko w du*ie. Nie informuje mnie kiedy zostanie zamówienie zrealizowane i czy wgl. Telefony nie są odbierane. Telefon komórkowy to non stop poczta głosowa a stacjonarny podanie na stronie nie istnieje. Polecam unikać tej pożal się boże "firmy" bo tylko nerwy stracicie. Lepiej zamówić cokolwiek na allegro bo tam muszą przynajmniej odpowiedzieć w 24h. Tutaj jak w ogóle otrzyma się odpowiedź to trzeba na kolanach dziękować - odpowiedzi oczywiście nadal nie mam pomimo próby kontaktu po 8dniach od próby kontaktu.

zakupy: Pióra wycieraczek przód + tył Astra J GTC; październik 2022

plusy: Oni nie mają żadnych zalet!!!

minusy: Wszystko to co wymienione w opisie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hogata rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 465358 z 16.04.2021

Dobry dostęp do części. Bardzo szybka wysyłka. Cena bardzo konkurencyjna do innych sklepów.

zakupy: Stycznik klapy tylnej Astra; kwiecień 2021

plusy: Fajne ceny. Dobra dostępność towaru.

minusy: Na chwilę obecną brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hubertm rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 462834 z 12.01.2021

Sklep jako jedyny miał potrzebną część, w dodatku w atrakcyjnej cenie.

zakupy: listwa kolektora ssącego 2.2 Direct; styczeń 2021

plusy: cena, dostępność produktu

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 462754 z 08.01.2021

dostawa 20 godzin , rewelwcja , towar zgodny z opisem

zakupy: linka do drzwi opel corsa d; styczeń 2021

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Calibra rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 458706 z 25.04.2020

Części oryginalne w konkurencyjnych cenach. Zależało mi na czasie i towar otrzymałem bardzo szybko i sprawnie. Na pewno będę jeszcze robił zakupy u tego sprzedawcy. Gorąco polecam.

zakupy: Korek zbiorniczka wyrównawczego; kwiecień 2020

plusy: Dostępność i cena towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 456898 z 13.01.2020

Natychmiastowa realizacja towar zgodny z opisem -orginal. Zetelna obsluga i przesylka na czas. Zamawialem czesci bez logowani ;bez obaw -godny rekomendacji ipolecenia.

zakupy: Korek zbiorniczka wyrownawczego plynu chlodniczego; styczeń 2020

plusy: Komunikacjia email tip top

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 455686 z 08.11.2019

W tym sklepie znalazłem nakrętki pod klucz 17. Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna dostawa. Polecam.

zakupy: Nakrętki kół do Opla Agila; październik 2019

plusy: Błyskawiczna obsługa.

minusy: Zabrakło 1 nakrętki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 455682 z 08.11.2019

Wzorowo wykonał moje zamówienie. Jestem bardzo zadowolony z transakcji.

zakupy: Świeca zapłonowa - dwuelektrodowa FLR8LDCU. Olej silnikowy Mobil; listopad 2019

plusy: Terminowość i zgodność towaru z ofertą.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 454126 z 28.08.2019

Wybór był raczej przypadkowy. Zamówiona częś zgodna z opisem.

zakupy: Wyjmaki - klucze do demontażu radia OPEL 85mm; sierpień 2019

plusy: Czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2024 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER