Opony i felgi do samochodów i motocykli
Sklep Oponix.pl

Kontakt

tel. 22 371 57 77
Warszawa

Popularne produkty

Opony

Popularne marki

Pirelli, Bridgestone, Hankook, Firestone, Kleber, Michelin, Vredestein, Barum, Continental, Nokian, Uniroyal, Yokohama, Dunlop, Dębica, Dayton, Kormoran, Bfgoodrich

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 65
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Oponix.pl > Opinie klientów

Sklep Oponix.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.05.2008r i posiada 65 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

szczutadek rekomenduje Oponix.pl opinia nr 35421 z 03.06.2009

W 100% popieram przeczytane tu opinie. Towar zgodny z opisem, niskie ceny, a sama transakcja przeprowadzona wzorowo.

zakupy: 175/70R13 PASSIO2; czerwiec 2009

plusy: Jak niżej

minusy: nie miałem okazji poznać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mapetz rekomenduje Oponix.pl opinia nr 34933 z 25.05.2009

jak najbardziej ok. pozdrawia zadowolony klient.

zakupy: 225/55R18 BRIDGE 4X4; maj 2009

plusy: pełno

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

badacz rekomenduje Oponix.pl opinia nr 34631 z 20.05.2009

doskonale i perfekcyjnie załatwiona sprawa, gratulacje dla sklepu Oponix.pl !

zakupy: dwie opony Pirelli; maj 2009

plusy: terminowośc oraz pewnosc dostania dobrego gatunkowo towa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izuniami rekomenduje Oponix.pl opinia nr 34562 z 19.05.2009

Serdecznie pozdrawiam i polecam sprzedawcę. Śliczne felgi + opony w doskonałej cenie, a do tego super kontakt z przemiłymi konsultantami i dostawa następnego dnia. REWELACJA.

zakupy: 215/65R16 Uniroyal + MOMO V10 Black; maj 2009

plusy: pełno zalet

minusy: nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malladyn rekomenduje Oponix.pl opinia nr 33920 z 07.05.2009

Profesjonalnie, błyskawicznie, POLECAM!!!!!!!

zakupy: BRIDGESTONE Turanza ER 300; maj 2009

plusy: oferta, ceny, szybkość dostarczenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Oponix.pl opinia nr 33324 z 24.04.2009

szybko, profesjonalnie i miła obsługa !!!!!!

zakupy: opony contipremiumcontact; kwiecień 2009

plusy: dbałość o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MarWas rekomenduje Oponix.pl opinia nr 33251 z 23.04.2009

Super wzorowo przeprowadzona transakcja, świetny kontakt, super szybka dostawa, a do tego doskonałe ceny. Gorąco polecam.

zakupy: ContiPremiumContact; kwiecień 2009

plusy: wiele

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ATUT rekomenduje Oponix.pl opinia nr 33189 z 22.04.2009

Bardzo błyskawiczna dostawa, kontakt bezproblemowy i konkretny,towar OK. POLECAM!!!

zakupy: Michelin agilis 235/65R16c; kwiecień 2009

plusy: BŁYSKAWICZNY

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stem-pien rekomenduje Oponix.pl opinia nr 33185 z 22.04.2009

Wszystko w jak najlepszym porządku, Polecam i na pewno wrócę.

zakupy: 205/60R16 MULTIHAWK; kwiecień 2009

plusy: DŁUGO BY TRZA PISAĆ, a miejsca mało

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TedOwer rekomenduje Oponix.pl opinia nr 33156 z 21.04.2009

Również polecam oponix.pl opony świerze, obsługa na najwyższym, profesjonalnym poziomie.

zakupy: Kleber Dynaxer HP2 195/65R15; kwiecień 2009

plusy: pełno zalet

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sadostef rekomenduje Oponix.pl opinia nr 33106 z 21.04.2009

Szybko sprawnie pełen profesjonalizm. Opony świeże, kontakt ze sprzedawcą bez zarzutu.

zakupy: 255/65R16 GRANDTREK TOURING; kwiecień 2009

plusy: wiele zalet

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mrozerben rekomenduje Oponix.pl opinia nr 33072 z 20.04.2009

Szybko i sprawnie, doskonały kontakt na każdym etapie. Towar 100% zgodny z opisem.

zakupy: 165/70R13 NAVIGATOR2; kwiecień 2009

plusy: wiele zalet

minusy: brak info o dostępności na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula P. rekomenduje Oponix.pl opinia nr 32947 z 17.04.2009

zamówiłam komplet opon letnich, dostarczone zostały w ciągu 48 godzin, towar bez usterek, miły sprzedawca,

zakupy: opony letnie ", FULDA", ; kwiecień 2009

plusy: dobre ceny, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Oponix.pl opinia nr 32588 z 09.04.2009

Realizacja zamowienia blyskawiczna, polecam w 100% sklep. Jesli chodzi o opony to za ta cene to chyba najlepszy wybor.

zakupy: YOKOHAMA A.drive AA01 175/65R14; kwiecień 2009

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela.K rekomenduje Oponix.pl opinia nr 32196 z 03.04.2009

Dziękuję za miłą i fachową obsługę, oraz profesjonalną realizację zamówienia.

zakupy: 255/65R17 Wrangler HP All Weather; kwiecień 2009

plusy: pełno zalet,

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lewArek rekomenduje Oponix.pl opinia nr 32183 z 03.04.2009

Polecam sklep. Błyskawiczna dostawa, opony nowe - 43 tydzień 2008 r.

zakupy: 205/55R16 PIRELLI P7; kwiecień 2009

plusy: błyskawiczna dostawa,szybki kontakt e-mail

minusy: nieudany kontakt telefoniczny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kostek rekomenduje Oponix.pl opinia nr 32060 z 01.04.2009

Wielki pozytyw dla sprzedającego : dobry kontakt, szybka wysyłka towaru- zgodnego z opisem w 100% , POLECAM !!!

zakupy: Fulda 205/60R16; marzec 2009

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafaelko rekomenduje Oponix.pl opinia nr 31983 z 31.03.2009

Polecam sklep oponix. szybko sprawnie i natemet. Super kontakt, ceny konkurencyjne i ekspresowa dostawa

zakupy: kleber 185/65R15; marzec 2009

plusy: ceny kontakt szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mleszek rekomenduje Oponix.pl opinia nr 31889 z 29.03.2009

Sklep solidny , rzetelny i uczciwy. Bardzo profesjonalne podejście do transakcji, oraz komunikatywność najwyższego formatu... Polecam gorąco - każdy kontakt i każdy interes jest wart fortunę, bo sklep ma WYSOKĄ KLASĘ @@POLECAM@@

zakupy: 175/65R14 NAVIGATOR2; marzec 2009

plusy: poniżej

minusy: brak całkowity brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzybalec rekomenduje Oponix.pl opinia nr 31872 z 28.03.2009

SUPER POZYTYW!!! 100% EXPRESOWO, RZETELNIE I KONKRETNIE :-) Serdecznie Pozdrawiam i oczywiscie Polecam innym kupującym :)

zakupy: WRANGLER ATR; marzec 2009

plusy: pełna profeska

minusy: nie ma wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER