Biżuteria, obrazy o tematyce sakralnej wykonane ze srebra, ramki i albumy na zdjęcia .
Sklep PasazHandlowy.eu

Kontakt

tel. 0801 00 95 27
Lublin

Popularne produkty

Anioł - Obrazki z Aniołkami - Obrazki z Aniołkami, Obrazki Świętej Rodziny - Obrazki Świętej Rodziny - Święta Rodzina, Inne - Obrazki komunijne, Matka Boska - Obrazki Matki Boskiej - Obrazki Matki Boskiej

Popularne marki

Valenti, Beltrami, Thilia, Zilverstad, Estego, Fantin, Pierre_cardin, Sovrani_poland, Macur, Camilletti, Disney, Leader_argenti, Noiluna, Mida, , De_marco, Sovrani

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 225
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

PasazHandlowy.eu > Opinie klientów

Sklep PasazHandlowy.eu świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.04.2008r i posiada 226 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iwona rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 483318 z 14.04.2024

Poszukiwałam konkretnego produktu. Zanalazłam go właśnie w tym sklepie. Otrzymałam również bardzo fachowe doradztwo w sprawie usługi dodatkowej do zakupionego produktu. Sprzedawca w sposób bardzo profesjonalny podszedł do mojego zamówienia. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: Ramka na zdjęcie z grawerem; kwiecień 2024

plusy: fachowe doradztwo, produkt wysokiej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 474182 z 28.09.2022

Zamówiłam figurkę aniołka na chrzest. Urocza pamiątka z grawerem. Szybka realizacja zamówienia i bardzo dobry kontakt ze sklepem.

zakupy: Aniołek figurka z grawerm; wrzesień 2022

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 471282 z 10.02.2022

Polecam stronę, obrazek starannie bardzo dobrze zapakowany, wysyłka ekspresowa

zakupy: Srebrny obrazek serce; luty 2022

plusy: Bardzo szybka wysyłka, towar idealny bez wad

minusy: Pierwsze zakupy, nie dostrzegam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basia59ch rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 466146 z 22.05.2021

Obrazek piękny, sprzedawca Super . Polecam z całego serca.

zakupy: obrazek srebry z grawerem; maj 2021

plusy: super sklep towar jak i grawer przepiękny,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 461378 z 08.10.2020

przystępne ceny

zakupy: komplet biżuteri; październik 2020

plusy: szybka wiadomość o realizacji zamówienie

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 453166 z 17.07.2019

Niskie ceny ,miła obsługa ,szybka transakcja

zakupy: Święta rodzina obrazek na panelu z grawerem; lipiec 2019

plusy: piękne obrazki i szybka obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 440334 z 14.09.2018

Oferuje do sprzedaży bardzo ładne figurki Aniołków i inne okazjonalne niebanalne prezenty. Bardzo szybka dostawa, doskonały kontakt. Sklep godny polecenia

zakupy: Figurka Aniołka modlacego; wrzesień 2018

plusy: same superlatywy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 436678 z 22.06.2018

Kontakt z dostawcą doskonały. Ramka na zdjęcia i grawer wyglądają naprawdę świetnie. Szybka wysyłka, przystępna cena.

zakupy: Srebrna ramka na zdjęcie na 50 rocznicę ślubu; czerwiec 2018

plusy: cena, dobry kontakt ze spredającynm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 427590 z 16.01.2018

Produkt w bardzo dobrej cenie ,rowniez jakość i wykonanie odpowiada w 100% opisowi. Bardzo dobry kontakt i bardzo szybka wysyłka.

zakupy: figurka słoni 8cm.; styczeń 2018

plusy: rewelacyjny kontakt,ceny,wysyłka na czas

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolanies rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 425474 z 07.12.2017

szukałam czegoś na prezent za granicę,obrazek z papieżem jest wartościowy i b.ładny. Przesyłka szybka ,kontakt bardzo dobry,cena nie wygórowana.Polecam

zakupy: obrazek srebrny; grudzień 2017

plusy: kontakt ,cena,szybka dostawa

minusy: nie znajduje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 419522 z 08.09.2017

Zamówienie składałam pierwszy raz i na pewno nie ostatni jeśli będzie taka potrzeba: konkretne informacje telefoniczne i doradzenie,zakup bardzo trafiony,szybka realizacja.

zakupy: obrazek na chrzest; sierpień 2017

plusy: fachowość,szybka realizacja

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 419226 z 02.09.2017

Szukałam prezentu dla bardzo dobrej osoby. Sklep znalazłam przypadkowo, ale jestem bardzo zadowolona. Szybka kompetentna obsługa.

zakupy: Matka Boska z dzieciątkiem; wrzesień 2017

plusy: możliwość zakupu przez internet

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WIESŁAW rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 417354 z 03.08.2017

W 100% SKLEP POLECAM.

zakupy: Srebrny obraz Sw. Rodzina; lipiec 2017

plusy: obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Erika rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 412578 z 22.05.2017

Ładne niebanalne pamiątki za bardzo konkurencyjną cenę w porównaniu z Veritasami i sklepami z dewocjonaliami.

zakupy: Obrazek srebrny serce.; maj 2017

plusy: Szybki kontakt, Obrazek zamawiałam telefonicznie.

minusy: Brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ifonka65 rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 393242 z 16.09.2016

Sklep znalazłam przypadkowo. Do kupna zachęciła mnie atrakcyjna cena wybranego przeze mnie produktu, który u innych sprzedających był dużo droższy, a także ogrom pozytywnych opinii o sprzedawcy.Oczywiście moje oczekiwania zostały spełnione, ramka jest prześliczna, wykonanie perfekcyjne. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, miła obsługa.

zakupy: ramka na zdjęcie na chrzest; wrzesień 2016

plusy: Duży wybór towarów na różne okazje, atrakcyjne ceny

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 386982 z 27.06.2016

Jestem, bardzo zadowolona, wszystko ++++. Dziękuję

zakupy: obrazek srebny na bieżmowanie; czerwiec 2016

plusy: szybko, rzeczowo,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 383662 z 23.05.2016

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania

zakupy: Ramki srebrne na zdjęcia 2 sztuki; maj 2016

plusy: Uczciwość i szacunek do klienta

minusy: Nie było żadnych prooblemów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 373482 z 17.02.2016

Długo szukałam ramki o takich wymiarach, jakie chciałam i znalazłam właśnie tu. Cena przystępna. Kontakt bardzo dobry, obsługa kompetentna i miła. Towar specjalnie był sprowadzany.

zakupy: Ramka do zdjęć; luty 2016

plusy: szeroki asortyment, przystępne ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 365870 z 14.12.2015

Tak spełnił moje oczekiwania,Przystępna cena, grawer za jeden grosz i przesyłka gratis oraz piękny obraz

zakupy: obraz; grudzień 2015

plusy: obraz pięknie zapakowany bardzo dobrze zabezpieczony

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 357181 z 02.10.2015

Mieli produkt jakiego szukalam. Spelnil oczekiwania. Dobry kontakt ze sklepem . Podejscie proklienckie. Polecam

zakupy: Ramka do zdjec z grawerem; październik 2015

plusy: Dobry kontakt. Podejscie proklienckie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2024 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER