Ekologiczne odmiany pomidorów i warzyw zielonych.
Sklep Pomidorlandia.pl

Kontakt

tel.
Dywity

Popularne produkty

Popularne marki

Pomidor, Papryka, Ogórek, Zielenina

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Pomidorlandia.pl > Opinie klientów

Sklep Pomidorlandia.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  80% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  74% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.03.2013r i posiada 12 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bozena rekomenduje Pomidorlandia.pl opinia nr 438730 z 08.08.2018

Pomidory z zakupionych nasion rewelacyjne i papryka tez,polecam

zakupy: nasiona pomodprow i papryki; sierpień 2018

plusy: Duzy wybor niemodyfikowanych nasion

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej nie poleca Pomidorlandia.pl opinia nr 435002 z 18.05.2018

W poprzednich latach byłem zadowolony z zakupu (nasiona, sadzonki). W tym roku kupiłem sadzonki. Tragedia - 1/3 do wyrzucenia, małe, ekstremalnie zmęczone, ziemi była wilgotna, ale sadzonki jakby przesuszone lub zmarznięte (flaczki). Nie do uratowania. Przesłałem info do sklepu, ale bez reakcji. Myślę, że za 6 PLN/szt należałoby przynajmniej przeprosić. Zakupione sadzonki papryki były ok.

zakupy: sadzonki pomidorów; maj 2018

plusy: duży asortyment odmian

minusy: kiepska jakość sadzonek w tym roku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anka_ rekomenduje Pomidorlandia.pl opinia nr 404778 z 03.02.2017

To już moje kolejne zamówienie w tym sklepie i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Duży wybór (przyprawia o zawrót głowy), łatwy kontakt, szybka wysyłka. Poprzednio pełna zgodność odmianowa, więc i tym roku nie mam do tego obaw. Gorąco polecam.

zakupy: Nasiona pomidorów, kilka odmian; styczeń 2017

plusy: zgodność odmianowa, szybkość wysyłki, kontakt

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Pomidorlandia.pl opinia nr 381066 z 26.04.2016

Polecili mi ten sklep znajomi.Sklep całkowicie spełnił moje oczekiwnia

zakupy: kilkanaście sadzonek i nasiona pomidorów; kwiecień 2016

plusy: Bardzo dobry kontakt ze sklepem,terminowość,jakość ofert

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

martiti rekomenduje Pomidorlandia.pl opinia nr 375978 z 10.03.2016

Trafiłam na sklep Pomidorlandii przez przypadek szukając ciekawych odmian pomidorów. Jestem zachwycona szybkością zrealizowania zamówienia, kontaktem ze sprzedawcą. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz! Polecam!

zakupy: pomidory: green zebra, black from tula; marzec 2016

plusy: szybkość zamówienia, bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina Bulek rekomenduje Pomidorlandia.pl opinia nr 375678 z 08.03.2016

Już trzeci rok z rzędu robię zakupy w Pomidorlandii i za każdym razem jestem bardzo zadowolona z zakupów. Mają bardzo duży wybór odmian pomidorów - za każdym razem muszę się ograniczać, by nie zakupić wszystkich rodzajów nasion i nie obsadzić całego świata pomidorami. Nasionka mają bardzo dobrą jakość - zawsze pięknie wschodzą i doskonale owocują. Wielki plus dla Pomidorlandii za dodanie w tym roku do oferty nowych warzywek - zakupiłam dodatkowo na próbę ogórka japońskiego i dynie.

zakupy: Caspian Pink, De Barao, Brimmer, Big Pear, Red Warty Thing; marzec 2016

plusy: szybkość transakcji, ogromny wybór, świetna obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Pomidorlandia.pl opinia nr 332205 z 20.02.2015

Sklep posiada na tyle ciekawą ofertę nasion pomidorów i papryki, że ciężko zrezygnować z jakiejkolwiek odmiany i chciałoby się mieć je wszystkie w swoim ogródku. Dodatkowo szybka realizacja zamówienia oraz gratisy. Polecam.

zakupy: Amish Paste, , , Bycze Rogi'', Jalapeno; luty 2015

plusy: Bogata oferta, szybka wysyłka,gratisy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zinaida rekomenduje Pomidorlandia.pl opinia nr 332065 z 19.02.2015

Sklep posiada ciekawe gatunki pomidorów, papryki, sałaty itp nie spotykane na półkach sklepowych. Zakupu dokonywałam w 2014 r i owoce pomidorów, papryki, sałaty były zgodne w uprawie z opisem przy sprzedaży. Jestem ogrodnikiem amatorem od 3 lat a jednak udało się wyhodować piękne okazy z zakupionych nasionek. Dlatego też w tym roku powiększyłam zakup gatunków pomidorów i liczę na dobry plon i będę" zaskakiwać " znajomych gatunkami pomidorów, tak jak było to w ubiegłym roku.

zakupy: pomidory 11 gat, papryka, sałata, szpina; luty 2015

plusy: Szybko i sprawnie i profesjonalnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Pomidorlandia.pl opinia nr 328761 z 23.01.2015

Znalazłam w sieci znakomitą, niezwykle bogatą ofertę nasion pomidorów i natychmiast złożyłam zamówienie. Doskonały kontakt zarówno telefoniczny, jak i mailowy. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Będę klientem tego sklepu. Polecam!

zakupy: nasiona pomidorów; styczeń 2015

plusy: bogata oferta, sprawna realizacja, doskonały kontakt

minusy: Nie zauważam żadnych wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala rekomenduje Pomidorlandia.pl opinia nr 318729 z 14.11.2014

Korzystałam wcześniej z oferty tego sklepu. Nie było żadnych problemów z zamówieniem, a poza tym wyrosło dokładnie to, co zamówiłam ( co w innych przepadkach wcale nie było oczywiste). Byłam dokładnie informowana o fazie realizacji zamówienia. Polecam!!!

zakupy: nasiona; listopad 2014

plusy: informacja o etapie realizacji zamówienia,

minusy: nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Pomidorlandia.pl opinia nr 310985 z 15.09.2014

Pomidorlandia posiada b.duży wybór nasion pomidorów. Każdy jest pięknie opisany i ilustrowany zdjęciem. Nasiona są b.dobrej jakości, wszystkie kiełkują. W torebce oprócz standardowych 10 szt. jest kilka dodatkowych. Przy większych zakupach otrzymuje się kupon rabatowy na następne zakupy oraz gratis w postaci nasion jakiejś innej odmiany. Uważam, że to jest świetny sklep i bardzo wszystkim polecam. Kupowałam nasiona w ubiegłym roku i w bieżącym.

zakupy: nasiona pomidorów różnych odmian; wrzesień 2014

plusy: bogata oferta i szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zimeo rekomenduje Pomidorlandia.pl opinia nr 270637 z 08.01.2014

Sklep ma bardzo bogatą ofertę, samo przekopanie się przez katalog to kilka godzin, ale jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Brandywine, Opalka, Aussie; marzec 2013

plusy: Bardzo bogata oferta, błyskawiczna wysyłka.

minusy: Zbyt bogata oferta?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER