Galanteria skórzana i bagaż.
Sklep Portfelik.pl

Kontakt

tel. 665 666 122
Sadki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 70
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Portfelik.pl > Opinie klientów

Sklep Portfelik.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.03.2007r i posiada 70 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ryszard rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 233341 z 26.07.2013

Dobry produkt w rosądnej cenie

zakupy: Teczka męska; lipiec 2013

plusy: Łatwy dostęp do informacji, odpowiedzi konkretne nie ma

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 203782 z 05.03.2013

Oryginalny produkt, oryginalne opakowanie, rzetelność i profesjonalizm. Polecam w 100%!

zakupy: Swarowski SV470; marzec 2013

plusy: rzetelność, profesjonalizm, błyskawiczna realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 194809 z 23.01.2013

Z Allegro, spełnił oczekiwania w 100%. Super kontakt, szybka przesyłka, torba na laptopa b.dobrej jakości

zakupy: Torba na Laptopa KATO; styczeń 2013

plusy: kontakt, bardzo szybka realicacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

shopklima rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 194409 z 22.01.2013

wszystko ok, szybka dostawa, tanie teczki :)

zakupy: teczka galskór; styczeń 2013

plusy: szybko i miło

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majkel rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 192361 z 12.01.2013

wszytsko ok szybka wysyłka, towar wysokiej jakości

zakupy: portfel męski; styczeń 2013

plusy: szybkość, jakość, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 161589 z 21.09.2012

Jeśli szukacie Państwo jakości, rzetelności i przystępnych cen-to polecam Portfelik.pl Szybko, sprawnie, miły kontakt.

zakupy: portfel; wrzesień 2012

plusy: rzetelność, miły kontakt,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czarnypies_m rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 150457 z 11.08.2012

To moja pierwsza wizyta w sklepie, całkiem przypadkowa, produkt wpisany w przeglądarkę, kilka wyświetleń różnych sklepów i... w portfelik.pl mogłam obejrzeć portfel dokładnie, wiele ujęć zdjęć produktu :) dokładny opis... jestem zadowolona. Ekspresowa wysyłka! Wysoki poziom transakcji! Serdecznie polecam! :)

zakupy: portfel damski; sierpień 2012

plusy: wysoki poziom transakcji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata Sz. rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 135625 z 27.06.2012

Drugi raz zakupiłam w tym sklepie. Za pierwszym razem kupiłam portfel dla siebie, prosiłam o czerwony Pan powiedział, że raczej go nie będzie, ale udało mu się go dla mnie załatwić, drugi raz prosiłam o saszetkę dla męża jasno brązową, tak samo miało jej nie być, a jednak dostałam :) Zamówienie składałam telfonicznie bardzo miły Pan mnie obsługiwał, wystawiam 5+ i będę polecała sklep znajomym!

zakupy: Portfel Krenig i saszetka męska LightLin; czerwiec 2012

plusy: bardzo miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 135617 z 27.06.2012

100% profesjonalizmu. Gorąco polecam tam zakupy!

zakupy: Portfel męski Kering; czerwiec 2012

plusy: Duży wybór towarów, dobra jakość w przystępnej cenie,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 135589 z 27.06.2012

Produkt który zamówiłem był najtaniej u tego sprzedawcy. Oceny pokazywały, że jest to zaufany sprzedawca ale takiej jakości obsługi się nie spodziewałem - firma sama się ze mną skontaktowała by przyśpieszyć wysyłkę produktu, dostałem podziękowania za zakupy w kopercie oraz kupon zniżkowy. Do zestawy była dołączona elegancka torba na prezent.

zakupy: Papierośnica; czerwiec 2012

plusy: kontakt z klientem, szybka wysyłka,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 109021 z 19.03.2012

Portfelik bardzo ładny, solidnie wykonany, może trochę drogi ale myślę, że jakość i przyjemność z użytkowania mi to wynagrodzi Dostawa szybka, sklep godny polecenia.

zakupy: Portfel Stefania 010M; marzec 2012

plusy: Dobry kontakt, szybka dostawa, świetny towar.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł S. rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 106145 z 11.03.2012

sklep posiada wysokiej jakosci produkty - polecem zewzględu na obslugę - miłą pomocną

zakupy: torba na laptopa; marzec 2012

plusy: jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gps_32xx rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 91852 z 25.12.2011

Zachęcam do robienia zakupów w tym sklepie. bardzo dobre przedmioty, szybka realizacja zlecenia.

zakupy: portfel; grudzień 2011

plusy: szybko, sprawnie, elegancko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oliwia rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 89981 z 06.12.2011

szukałam prezentu na mikołaja dla mamy, i usłyszałam w radiu o tym sklepie jestem bardzo zadowolona z zakupu polecam wszystkim

zakupy: sv-270; grudzień 2011

plusy: szybka dostawa, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paulina rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 88850 z 23.11.2011

ten sklep poleciła mi moja koleżanka i bardzo mi przypadł do gustu. jestem zadowolona z zakupu

zakupy: portfel; listopad 2011

plusy: bardzo miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alA rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 69890 z 22.01.2011

Z pewnością ludzie pracujący w tym sklepie należą do osób odpowiedzialnych i poważnie traktujących swoje zajęcie. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, począwszy od błyskawicznej odpowiedzi na moje zapytanie, a skończywszy na zgodnym z terminem dostarczeniem przesyłki pod wskazany adres. Niewątpliwie każdy klient chciałby, aby kupować w takim sklepie:)

zakupy: etui na klucze; styczeń 2011

plusy: poważne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 66520 z 07.12.2010

Sklep OK.bardzo polecam i napewno nie bylo to moje ostatnie zamowienie.

zakupy: Portmonetka Svarowski; grudzień 2010

plusy: miły kontakt

minusy: trochę nieterminowo,ale to wina obecnej aury

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 47549 z 28.01.2010

Sklep godny polecenia w 100%. Fachowa i miła obsługa. Błyskawiczna realizacja.Towar wysokiej jakości odpowiadający opisowi. POLECAM!!!

zakupy: portfel damski; styczeń 2010

plusy: SAME ZALETY

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ivonata rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 46093 z 01.01.2010

wybór przypadkowy spełnił oczekiwania

zakupy: neseser męski; grudzień 2009

plusy: solidność,terminowość,towar porządny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Portfelik.pl opinia nr 44585 z 06.12.2009

Przystępne ceny, szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem, ładnie zapakowany. Polecam!!!

zakupy: Portfel; grudzień 2009

plusy: Miły kontakt telefoniczny, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER