Sprzęt i części komputerowe oraz urządzenia telekomunikacyjne.
Sklep ProGSM.pl

Kontakt

tel. 74 853 00 00
Świdnica

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ProGSM.pl > Opinie klientów

Sklep ProGSM.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.01.2007r i posiada 12 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agata rekomenduje ProGSM.pl opinia nr 81685 z 31.07.2011

Korzystna cena, szybki czas realizacji zamówienia. Polecam !

zakupy: pokrowiec na notebooka; lipiec 2011

plusy: ekspresowa przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje ProGSM.pl opinia nr 45160 z 15.12.2009

Jako jedyny sklep, oferowany towar miał rzeczywiście na stanie i był dostępny od ręki

zakupy: DCP-585 CW; listopad 2009

plusy: kontakt, terminowość, zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sinek rekomenduje ProGSM.pl opinia nr 45131 z 15.12.2009

Przede wszystkim cena, fachowa obsługa i przesyłka dostarczona ekspresowo , cóż innego wymagać od sklepu internetowego, oby więcej takich...... ;)

zakupy: HECO VICTA 300; grudzień 2009

plusy: realizacja zamówienia

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał nie ma zdania o ProGSM.pl opinia nr 33907 z 07.05.2009

czas realizacji nieco dłougi, ale przesyłka dotarła

zakupy: słuchawki; maj 2009

plusy: cena

minusy: czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert R rekomenduje ProGSM.pl opinia nr 30259 z 05.03.2009

Kontak z obsługą rewelacja ,szybka realizacja zakupu z dostawą

zakupy: Kolumny Heco Metas 500; marzec 2009

plusy: terminowość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edward frey rekomenduje ProGSM.pl opinia nr 27715 z 05.02.2009

Szybko i sprawnie.Bez żadnych problemów.

zakupy: nagrywarka dvd; luty 2009

plusy: dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TOmcio rekomenduje ProGSM.pl opinia nr 21494 z 17.10.2008

Rewelacja!! Jednego dnia zamowilem towar a nastepnego rano juz byl u mnie! Bardzo mila obsluga przez telefon. Zawsze powtarzam ze cena jest zawsze do ustalenia - tak tez bylo i tutaj. POLECAM

zakupy: Laptop, router, mysz; październik 2008

plusy: uczciwosc, rzetelnosc i bardzo mily kontakt

minusy: sklep nie posiada wad :D

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BESKID rekomenduje ProGSM.pl opinia nr 19545 z 02.09.2008

Szybki czas realizacji, konkurencyjna cena, towar bez zastrzeżeń. OK

zakupy: Drukarka HP LaserJet 3050 AiO; sierpień 2008

plusy: cena, czas realizacji

minusy: wygląd, układ strony www

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

halinazofia rekomenduje ProGSM.pl opinia nr 17217 z 05.07.2008

Zamawiając w czwartek po 12.oo drukarkę i dokonując przelewu nawet nie marzyłam, że będzie stała na moim biurku już w piątek o 11.4o, a 12.oo będzie już pracować. Cena bardzo dobra, o wiele niższa niż w sklepie firmowym producenta. Bieżąca informacja o postępie realizacji zamówienia. Kupowałam w wielu sklepach, ale następne zakupu na pewno rozpocznę od tego sklepu.

zakupy: drukarka laserowa; lipiec 2008

plusy: Szybko, rzetelnie, precyzyjnie.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zyndram rekomenduje ProGSM.pl opinia nr 13486 z 22.02.2008

Bardzo sprawna i sympatyczna obsługa. Telefon do mnie, aby uzgodnić sposób wysyłki. Towar otrzymałem w ciągu 24 godzin przez GLS.

zakupy: Drukarka Samsung ML-2010PR; luty 2008

plusy: Fachowa i szybka obsługa

minusy: -

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje ProGSM.pl opinia nr 9371 z 16.10.2007

SUPER !!!!

zakupy: notebook; październik 2007

plusy: Super obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PrzemekZ rekomenduje ProGSM.pl opinia nr 6670 z 25.06.2007

Bardzo miła, komunikatywna i elokwentna osoba, wysoki poziom wiedzy merytorycznej i praktycznej. Bardzo mi pomógł podczas wyboru modelu drukarki oraz laptopa. Polecam gorąco, profesionalne podejscie do klienta.

zakupy: drukarki, laptop, oprogramowanie; -

plusy: Duża wiedza oraz rzeczowa i miła obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER