Sprzęt oraz akcesoria komputerowe.
Sklep ProLine.pl

Kontakt

tel. 664 999 931
Mirków

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 9
Podsumowanie

ProLine.pl > Opinie klientów

Sklep ProLine.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.03.2005r i posiada 18 opinii klientów w tym 39% pozytywnych.

Wystaw opinię

Monika nie poleca ProLine.pl opinia nr 209470 z 01.04.2013

Ten sklep zdecydowanie nie spełnił moich oczekiwań,a konkretnie proline w Gliwicach.Zakupiłam u nich nowy komputer,który sami składali,komputer bardzo szybko przestał działać.Był na gwarancji,panowie którzy tam pracują ,uważają chyba,że jak mają do czynienia z kobietą to znaczy ,że można naopowiadać jej bzdur i ona w to uwierzy. Mianowicie usłyszałam od pana tam obsługującego,że na pewno u mnie w domu pali się papierosy i dlatego komputer się zepsuł.Czyste kpiny po prostu.Komputer był z tym samym problemem u nich w naprawie 6 razy.W końcu wymyślili ,że może trzeba wymienić dysk,zapewnili mnie ,że moje cenne dane zostaną zgrane przez nich na płyty cd,a ja poniosę tylko koszt tych płyt.Kiedy zadzwoniłam by zapytać czy dane już zgrali,tak jak obiecali,okazało się że danych nie zgrali ,bez mojej zgody i bez poinformowania mnie odesłali dysk do producenta.

zakupy: Zestaw komputerowy; kwiecień 2013

plusy: brak

minusy: okropna obsługa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz229 nie poleca ProLine.pl opinia nr 171485 z 31.10.2012

Dostępność towaru, rozsądne ceny. PROWIZJA OD PŁATNOŚCI KARTĄ !!!!

zakupy: Monitor; wrzesień 2012

plusy: Umiarkowane ceny

minusy: Prowizja od płatności kartą, niekiedy towar nie dostępny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek nie poleca ProLine.pl opinia nr 157821 z 08.09.2012

Odniosę się do konkretnego oddziału, a mianowicie Katowic. Obsługa klienta jest na bardzo niskim poziomie, 7 osób w kolejce, trzy stanowiska ale tylko jedno pracuje, mimo że przy innych siedzą pracownicy i nic nie robią. Kiedy wyczekałem swoje i zostałem zaproszony do lady, powiedziałem czego szukam i w tym momencie zadzwonił telefon, który obsługująca mnie pani odebrała i zaczęła obsługiwać osobę dzwoniącą. Postanowiłem, że wystawię złą opinię temu oddziałowi ponieważ nie zdarza się to pierwszy raz. Bywałem klientem tego sklepu i często spotykałem się z podejściem, że klient to zło konieczne. Ceny wcale nie są takie atrakcyjne, a towar który otrzymywałem często nie był w oryginalnym opakowaniu lub nawet bez! (nie mam pojęcia dlaczego). Jedyną zaletą tego sklepu jest jego położenie, nie znam innej tego typu hurtowni w K-ce, od jakiegoś jednak czasu postanowiłem, że przeboleję czas oczekiwania na przesyłkę i kupuję w innych hurtowniach internetowych. Gdy już jestem zmuszony kupować w tej firmie, to wstępuję do oddziału w Gliwicach, tam przynajmniej jest miła obsługa...

zakupy: termopady, HDD, RAM, wentylator 120mm, ; wrzesień 2012

plusy: położenie, asortyment, ceny

minusy: obsługa klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

neo nie poleca ProLine.pl opinia nr 74223 z 27.03.2011

Witam.Już od kilku lat zajmuje się komputerami i korzystam z usług wielu salonów komp. między innymi Komputronik,Vobis,Sferis ,Alsen .Na dzień dzisiejszy zakupy w salonie ProLine w Dąbrowie Górniczej uważam za jedne z najgorszych.Zaczynając od arogancji i braku profesjonalnego podejścia do klienta kierownika sklepu,mam jeszcze kilka zastrzeżeń i uwag co do działalnośći sklepu.Po pierwsze- zaniżanie okresu gwarancyjnego na poszczególne komponenty i części w stosunku do gwarancji udzielanych przez inne sklepy.Po drugie –na fakturach wogóle nie ma rubryki z okresem gwarancyjnym i przy sprzedaży np. na Allegro nowej części są problemy z udowodnieniem okresu ważności gwarancji.Po trzecie – w opisach części dośc często występują małe ale niekiedy bardzo dużo znaczące błędy mające za zadanie zachęcić potencjalnych klientów amatorów do zakupu mało chodliwego towaru.Po czwarte-według opini wielu internautów zakupiony nowy sprzęt po rozpakowaniu w domu ma małe lecz widoczne gołym okiem znaki używalności.Po piąte-jest to jedyny sklep w którym jest pobierana prowizja 2.5% przy płatności kartą kredytową,tak że płacimy podwójnie raz procenty dla banku a drugi raz haracz dla sklepu.Starałem się przedstawić moją opinię o sklepie w sposób jak najbardziej rzeczowy i obiektywny i mam nadzieję że serwis Sklepy24.pl również jest obiektywny i zamieszcza nie tylko pozytywne opinie lecz również i te negatywne.

zakupy: Mysz Logitech; luty 2011

plusy: nie ma

minusy: zaniżanie okresu gwarancyjnego i kiepska obsługa klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DRZ nie poleca ProLine.pl opinia nr 68824 z 05.01.2011

Kupowałem przez dosyć długi okres czasu w tym sklepie różne podzespoły komputerowe, dla siebie jak i dla znajomych. Co do obsługi akurat w moim mieście nie mam zastrzeżeń, jednak sprzedawany towar budzi wątpliwości. Wszystko było OK do czasu zakupienia wadliwych pamięci RAM, po dosyć kłopotliwym procesie reklamacji, dwukrotnej z resztą zacząłem zwracać uwagę na plomby na pudełkach gdyż w przypadku reklamowanych produktów nie było plomb i serwis na poczekaniu wydał inny sprzęt niby nowy ale tez bez plomb i tez były z pamięciami kłopoty!!! W końcu zwrócono mi pieniądze.Okazało się po kontroli paru produktów, że np. na pamięciach RAM nie ma plomb producenta sprzętu, to samo się tyczy płyt głównych niby wszystko jest ale bez żadnej folii czy plomby jak to miało miejsce gdy kupowałem produkty w innych sklepach. Zauważywszy ten fakt zainteresowałem się tym dokładniej i się okazało że problem jest szerszy i parę innych osób też kupiło produkty bez plomb i do tego dochodzi zaniżanie okresu gwarancyjnego przez sklep. Asus daje 3 lata na swoje podzespoły (płyty główne) a sklep daje 2 lata w przypadku dysków twardych też zaobserwowałem zaniżenie okresu gwarancyjnego. Ogólnie jak ktoś chce kupić coś w tym sklepie to musi liczyć się z tym że sprzęt najprawdopodobniej nie pochodzi od producenta lecz ze zwrotów lub innych źródeł. Radze przy zakupie czegokolwiek sprawdzać czy są plomby na pudełkach np. od pamięci RAM, jedne zestawy je mają, inne nie. W przypadku zaobserwowania braku plomby żądać wydania towaru na plombach producenta !!! Pozwoli to najprawdopodobniej uniknięcia problemów i sprzęt będzie OK. Lepiej kupić w innym sklepie i nie zwracać uwagi że jest te parę groszy drożej.

zakupy: płyta główna, RAM, dyski twarde itd.; styczeń 2011

plusy: Szybka realizacja zamówień, Cena

minusy: zaniżana gwarancja, brak plomb producenta na towarach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin nie poleca ProLine.pl opinia nr 68547 z 30.12.2010

Wybrałem ten sklep dlatego że mają trochę niższe ceny ale ze wzgledu na serwis gwarancyjny i obsługę sklepu żałuje po czasie że wogóle dokonywałem zakupów w tym sklepie.

zakupy: Pamięc DDR3; listopad 2010

plusy: brak

minusy: zaniżanie okresu gwarancji lub brak karty gwarancyjnej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek nie poleca ProLine.pl opinia nr 61141 z 17.09.2010

Kupiłem sobie dysk Seagate FreeAgent Desktop 1T w sklepie Proline we Wrocławiu na Biskupiej. Dysk działał przez 4 miesiące. Opis produktu brzmi: „Gdy nie możesz sobie pozwolić na utratę czegokolwiek, potrzebujesz dysku, który poradzi sobie w każdej sytuacji. Oto dysk oferujący duże możliwości w zakresie ochrony danych, a jednocześnie prosty w obsłudze.” Pan Marcin Starek z Proline twierdzi, że jest to informacja reklamowa (czytaj: można kłamać i pisać co komu ślina na język przyniesie) i nie może być kojarzona z oferta handlową. Zaprzeczył też jakoby informacja o że dysk ochroni moje dane była kłamstwem. Więc czym? Nie jest to prawda, nie jest to kłamstwo, jest to……. Reklama :-P Kiedy zaniosłem go do Proline dowiedziałem się, że nic nie mogą zrobić w kwestii danych z dysku. Powiedzieli, że sam mogę napisać do producenta, na jaki adres? Nikt nie powiedział. A w jakim języku? Po Holendersku, chińsku czy angielsku? Na moje pytanie dlaczego nie wycofali ze sprzedaży dysków pomimo ich awaryjności dowiedziałem się że w Proline nie mają informacji o tych dyskach. że są awaryjne. Jest to zwykłe kłamstwo w żywe oczy. Poczytajcie opinie właśnie z Proline na temat dysków z serii 7200,11: http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=SEAGATE+ST3500320AS Pewnie już zapomnieli, bo strona archiwalna :-P Zaproponowałem, że sam postaram się o informatyka który odzyska dane. Dowiedziałem się, że stracę wówczas gwarancję i nie dostanę pieniędzy za dysk. Propozycja Pana Starka: mogę zabrać sobie mój (uszkodzony) dysk, nie dostanę za niego zwrotu pieniędzy. Odradzam, stracicie wszystkie ważne dane a sklep sprzedający złom nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności.

zakupy: Dysk zewnetrzny Seagate 1T; czerwiec 2010

plusy: brak

minusy: wprowadzają klientów w błąd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Madziara rekomenduje ProLine.pl opinia nr 48098 z 08.02.2010

Nie będę się rozwodzić, zamówiłam sprzęt w środę a w piątek już działał w komputerku mojego brata, żeby było jasne brat mieszka pod Zamościem a jak wiadomo sklep jest z Wrocławia, dzwonią mówią co i jak, ceny są korzystne w porównaniu do innych sklepów, najmilsze doświadczenie w zakupach przez internet. Naprawdę polecam

zakupy: płyta główna; luty 2010

plusy: sprawna i szybka realizacja zakupu

minusy: nie mam uwag na ten temat

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wintergirl nie poleca ProLine.pl opinia nr 38146 z 23.07.2009

Dobre ceny i tyle. Sprzedawcy niekompetentni i nieuprzejmi. Pojęcie mają delikatnie mówiąc niewielkie o tym co sprzedają, a klienta traktują jak intruza. Człowiek czuję się jak petent a nie jak klient. Wydając kilka tysięcy można by się spodziewać chociaż elementarnej uprzejmości. Po złożeniu zestawu na stronie sklepu w sklepie okazało się, że połowy elementów nie ma i nie będzie. I tyle! Żadnej sugestii co proponują w zamian. Zupełnie nie są zainteresowani sprzedawaniem. Szczerze mówiąc za te 200- 300 zł, które oszczędziłam (co nie stanowiło nawet 5% wartości zakupu) nie warto było znosić takiego trakowania. Z pewnością nigdy więcej nic w Proline nie kupię i znajomym będę odradzać.

zakupy: Zastaw komputerowy; lipiec 2009

plusy: przyzwoite ceny

minusy: obsługa, brak wielu produktów mimo że są w ofercie

Odpowiedź sklepu 03.11.2009

ProLine.pl podaje wszystkie stany produktów on-line. W dowolnym momencie widać co mamy na stanie, a czego nie. Handlowcy zawsze oddzwaniają do klienta i jeżeli klient zamówi produkt którego nie mamy na stanie - to proponują inny lub klient może poczekać na dostawę.

Odpowiedź wintergirl 03.11.2009

Tak, sklep podaje stany produktów na stronie www, ale pół godziny później w sklepie okazało się, że stany na stronie nie odpowiadają stanom w magazynie. Sprzedawca nie wykazał żadnego zainteresowania zastąpieniem wybranego produktu innym produktem. Ponadto cena karty graficznej po wystawieniu faktury okazała się o 300 zł wyższa od widocznej na stronie. Sprzedawca nie był zainteresowany wyjaśnieniem różnicy. Zapłaciłam za cały zestaw 300 zł więcej, a karta graficzna na stronie była jeszcze przez kilka tygodni tańsza niż cena którą zapłaciłam. Pisałam wielokrotnie w tej sprawie do Pro-line ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Nawet nie chce mi się wspominać, że ta właśnie karta graficzna, za którą zapłaciłam 1000 zł jest uszkodzona i działa tylko w podstawowej rozdzielczości. Czemu nie reklamuję? Bo sprzęt jest mi potrzebny do pracy i nie mam czasu oddawać go do firmy Pro-line na co najmniej kilka tygodni, a poza tym nie chcę mieć już z tą firmą nic wspólnego. Dziwi jedynie, że w dzisiejszych czasach stać firmę Pro-line na takie traktowanie klienta. Widać nadal mają ich za dużo.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teściu nie ma zdania o ProLine.pl opinia nr 31787 z 27.03.2009

Sprzęt w dobrych cenach, niestety często sprzedawcy wiedzą o sprzęcie oferowanym tyle ile napisane na stronie. Próba wyciągnięcia dodatkowych informacji kończy się odesłaniem na strony producenta.

zakupy: DVD LG; maj 2008

plusy: cena

minusy: mało kompetentna obsługa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna nie ma zdania o ProLine.pl opinia nr 22571 z 08.11.2008

Zamówiłam telefonicznie laptopa hp w sklepie w Dąbrowie Górniczej. Kontakt telefoniczny był ok. Przy odbieraniu towaru chyba trafiłam na bardzo zły dzień sprzedawcy/ handlowca. Nie dość, że nie chciało mu się poszukać mojego zamówienia, to jeszcze kategorycznie odmówił otwarcia pudła - o sprawdzeniu choćby samego wyglądu sprzętu nie było nawet mowy. Sprzęt, dokupioną torbę i fakturę dosłownie rzucił mi na lade. O ile będzie następny raz, to zakupy w tym sklepie zrobię przez internet z dowozem do domu.

zakupy: Ok; październik 2008

plusy: dobre towary w dobrej cenie

minusy: sprzedawca

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

citymaxx rekomenduje ProLine.pl opinia nr 20979 z 03.10.2008

Zamówiłem w Proline komputer. Jak się okazało, że na zamówione części musialem troche czekać, telefonicznie mnie o tym poinformowali i wywiązali się z podanych przez telefon terminów. No i są naprawdę jednymi z najtańszych na rynku. Kupowałam przez internet cały komputer razem ze złożeniem. I tak jak zamówiłam, tak wszystko dostarczyli. Jestem zadowolony z usług jakie oferuje.

zakupy: zestaw komputerowy; październik 2008

plusy: ceny, terminowość, bogata oferta

minusy: mało oddziałow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mierwin rekomenduje ProLine.pl opinia nr 9807 z 03.11.2007

Bez żadnych problemów

zakupy: HDD, Sounblaster X-FI, Nagrywarki Liteon; sierpień 2007

plusy: reklamacje "od ręki", Własny serwis informacyj...

minusy: Czasami brak oferowanego towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roki rekomenduje ProLine.pl opinia nr 7606 z 07.08.2007

jeśli powiedzieli Sebol że mają 90 dni na serwis płyty to w czym problem ? Ja robiłem u nich wielokrotnie zakupy i zdarzało mi się też coś reklamówać i bez zarzutów co prawda nigdy nie byla to reklamacja warunkowa, ale widocznie sam coś zniszczyłeś.

zakupy: Płyta główna, procesor, pamięć; 2007-07-05

plusy: bez zarzutów

minusy: nie ma gdzie zaparkowac

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barwkomp rekomenduje ProLine.pl opinia nr 2610 z 22.12.2006

Zamówiłem słuchaweczki Creativa hi-fi 3 dni przed świętami, i jeszcze przed wigilią mam co dać na prezent. Nie spodziewałem się tak szybkiej dostawy zwłaszcza w tym przedświątecznym okresie. Pozdrawiam i polecam.

zakupy: Logitech Premium Stereo USB Headset 350; 20-12-2006

plusy: Szybkośc dostawy (nawet w święta)

minusy: Nie zuważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

neotecfan rekomenduje ProLine.pl opinia nr 2117 z 25.11.2006

Neoteca mają w najlepszej cenie. Zamówiłem - szybka dostawa. Sprzęcik Super! Polecam!

zakupy: Zasilacz Neotec; 2006-11-15

plusy: Super ceny, szybka dostawa!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Twinsolo rekomenduje ProLine.pl opinia nr 1142 z 09.04.2006

Kupowałem w sklepie ProLine odtwarzacz MP3 Creative, dostałem go na drugi dzień po zamówieniu. Byłem w szoku. A sklep skusił mnie przede wszystkim ceną - to chyba najtańszy sklep w sieci. Polecam.

zakupy: MP3 Creative Player; Nie pamiętam.

plusy: Świetne ceny

minusy: Nieznam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Boris nie poleca ProLine.pl opinia nr 583 z 31.12.2005

Beznadziejny sklep, mam nieprzyjemność u nich kupować bo maja stosunkowo tanio i blisko mnie, ale obsługa klienta do bani całkowicie, mają nas deliktanie mówiąc w /"dupie/", zero jakiejś fachowej porady, trzeba się nastać po odbiór, dwa ceny są sporo wyższe niż w cenniku, a w serwisie to już tragedia, nic się nie da załatwić, zbywają człowieka jak tylko się da. Jak już zdecydowałem się raz na wysyłkę to po kilku dniach zadzwonili że może się spóźnić :/ a po nast tygodniu że nie zrealizuja...

zakupy: multum, z 40tys u nich wydałem; Nie pamiętam.

plusy: zalet brak

minusy: cała masa

Odpowiedź sklepu 03.11.2009

Opinia jest nieprawdziwa! Naszego klienta bardzo szanujemy i staramy się aby był zawsze zadowolony. Ceny zawsze, we wszystkich oddziałach i cennikach są jednakowe. Jako jeden z niewielu sklepów prowadzimy dział informacyjny na stronie WWW, dotyczący porad, sterowników i nowości z branży komputerowej.

Odpowiedź Boris 03.11.2009

Protest do mojej opinii z 2005, to się Panowie obudzili... Ja tam zrezygnowałem z zakupów u nich wieki temu, może do dzisiaj się coś poprawiło, może nie, nie wiem, nie korzystam już z ich usług.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER