Artykuły dekoracyjne, prezenty i upominki, dodatki do wystroju wnętrz, dekoracje stołu, wystrój wnętrz, d...
Sklep Przestrzen.com.pl

Kontakt

tel. 506 174 688
Warszawa

Popularne produkty

JADALNIA, MASKOTKI PLUSZAKI JELLYCAT, KUBKI, PODKŁADKI NA STÓŁ, KUCHNIA, SERWETKI PAPIEROWE, FIGURKI, FILIŻANKI PORCELANOWE, GADŻETY, DLA DZIECI, PODUSZKI DEKORACYJNE

Popularne marki

Easy life nuova r2s, Jellycat, Ppd, Creative tops, Parastone, Pimpernel portmerion, La rochere, Cala home, Ladelle, Carmani, French home, , Ashdene, Lesser & pavey leonardo collection

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 33
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Przestrzen.com.pl > Opinie klientów

Sklep Przestrzen.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.07.2008r i posiada 33 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aga rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 337873 z 04.04.2015

Trafiłam na ten sklep przypadkiem szukając gustownej filiżanki do herbaty, znalazłam dwie przepiękne z motywem magnolii i od razu zdecydowałam się na zakup- sprzedawca w 100 % profesjonalny, komunikacja idealna, znakomite podejście do klienta- wiem, że jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu, bo wszystko przebiegło jak najbardziej oki :)

zakupy: 2 porcelanowe filiżanki do herbaty; marzec 2015

plusy: 100 % profesjonalizm :)

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 272477 z 17.01.2014

Spodobała mi się oferta sklepu. Towar jakościowy i oryginalny. Ładnie zapakowane artykuły.

zakupy: deska szklana, podkładki na stół; styczeń 2014

plusy: świetny towar

minusy: na razie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gabriela rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 177313 z 21.11.2012

Bardzo szeroki i przepiękny asortyment Bardzo profesjonalna i cierpliwa obsługa Szybka realizacja zamówienia

zakupy: taca janson; listopad 2012

plusy: wybór towarów i obsługa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

brzoza rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 165189 z 06.10.2012

Ciekawe, godne polecenia produkty,szybka i fachowa obsługa klienta

zakupy: lusterko na toaletkę - baletnica; październik 2012

plusy: bogaty asortynemt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 155997 z 01.09.2012

W sklepie tym znalazłam naczynia włoskie Mediterraneo. Niektóre z nich zdobią już mój stół od co najmniej roku, więc znajdując je w sklepie strasznie się ucieszyłam. Naczynia są po prostu przepiękne. Goście i domownicy zachwyceni są półmiskami, talerzami,pojemnikami, na których nie widać końca potraw. :-)). Zakupy w tym sklepie były prawdziwą przyjemnością. Informacja przekazywana jest każdego dnia po złożeniu zamówienia. Towar solidnie zapakowany dotarł bardzo szybko. Polecam gorąco wszystkim ten sklep i oczywiście naczynia Mediterraneo :-)

zakupy: Talerze do szaszłyków, sałatek, chleba, ; wrzesień 2012

plusy: Solidność, terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 105297 z 07.03.2012

Sklep godny zaufania. Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry ; natychmiastowa odpowiedż na zadawane pytanie. Oferowany towar jest bardzo dobrej jakości.Podkładki korkowe Antyczna Róża są śliczczne , eleganckie i godne polecenia. Dziękuję za profesjonalne przeprowadzenie transakcji ; zakupy w tym sklepie były prawdziwą przyjemnością. Polecam wszystkim :)....

zakupy: Duża podkładka korkowa ANTYCZNA RÓZA; marzec 2012

plusy: miła i profesjonalna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 97201 z 09.02.2012

wybrałam ten sklep, ponieważ spodobał mi sie produkt w sklepie internetowym. Sprawna komunikacja z bardzo miłymi osobami obsługującymi, dostawa szybka i bezproblemowa

zakupy: ramka na zdjęcia; luty 2012

plusy: kontakt i oobsługa

minusy: nie zauwazyłam takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lilianna rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 89217 z 28.11.2011

Polecam zakupy w tym sklepie. Ekspresowe tempo realizacji, solidnie zapakowany towar, komunikacja ze sklepem działa perfekcyjnie. Słowem, sama przyjemność kupowania.

zakupy: Deska kuchenna szklana; listopad 2011

plusy: Tempo realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 88053 z 14.11.2011

Super sklep! Jakość towaru na najwyższym poziomie. Przemiła i fachowa obsługa. Szczerze POLECAM!

zakupy: Komplet filiżanek; listopad 2011

plusy: szeroki asortyment, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asiawurysuje rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 85350 z 02.10.2011

Przemiła obsługa i duży wybór bardzo urokliwych i funkcjonalnych produktów. Bardzo polecam!

zakupy: duże podkładki korkowe na stół; wrzesień 2011

plusy: bardzo miła obsługa, duży wybór interesujących produktów

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tantilla rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 83079 z 25.08.2011

Stylowe i spatynowane przedmioty tworzą klimat wnętrza, w którym czas płynie spokojniej. Mój kolejny zakup w sklepie Przestrzeń to półka"Gothic" i kwietnik "Schodki" - są bardzo oryginalne i funkcjonalne (niekoniecznie na kwiaty). Dotarły bardzo szybko, starannie opakowane. Zaletą jest też konkretna i sympatyczna korespondencja ze sprzedawcą.

zakupy: Półka metalowa Gothic, kwietnik Schodki; sierpień 2011

plusy: oryginalność oferty, solidność, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yv rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 81587 z 29.07.2011

Trafiłam tu w poszukiwaniu podkładek korkowych na stół. To niby nic nadzwyczajnego a jestem nimi zachwycona. Zakupiony komplet jest przecudny. Jestem oczarowana i pod wrażeniem bardzo taktownej, kulturalnej, profesjonalnej i przemiłej obsługi.

zakupy: Podkładki korkowe; lipiec 2011

plusy: Bogaty wybór wysoka jakość oryginalność kultura obsługi

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaz rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 81348 z 25.07.2011

Zakupu dokonałem w sklepie stacjonarnym.Obsługa profesjonalna,Pan obsługujący zna towar i ma dużo do powiedzenia o przydatności i pochodzeniu.Z pewnością tam jeszcze wrócę. Polecam !

zakupy: Lampa zapachowa Antique Rose; lipiec 2011

plusy: Obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 81311 z 24.07.2011

Doskonały kontakt ze sklepem. Bardzo szybka wysyłka. Doskonały i oryginalny towar Gorąco polecam !!!!!!

zakupy: podpórki do książek koty; lipiec 2011

plusy: ekspresowa realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joansara rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 76732 z 11.05.2011

W ostatnim czasie dokonałam zakupu w sklepie internetowym Przestrzeń oraz w sklepie stacjonarnym r. Niepodległości i Narbutta. Kupiłam serwetki - piękne! oraz komplet-2-podporki-do-ksiazek-figurki-czytajacy-chlopiec-i-dziewczynka, drewniana-podporka-na-ksiazki-stojak-book-keeper-styl-kolonialny. Wszystko bardzo dobrej jakości. Obsługa idealna. Pan Cezary pomocny i bardzo kontaktowy. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Właścicielowi gratuluję profesjonalizmu! Serdecznie polecam!

zakupy: serwetki papierowe, podpórki do książek; maj 2011

plusy: internetowy i stacjonarny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aseret rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 71980 z 21.02.2011

to moj kolejny zakup w tym sklepie. i - potwierdzenie opinii: swietny kontakt, towar naprawde dobrej jakosci i zdumiewajaca wrecz zsybkosc realizacji zamowienia. a dywanik "Zakochane koty" pieknie wyglada w mnojej czarno-bialej sypialni :)

zakupy: dywanik ", Zakochane koty", ; luty 2011

plusy: wlasciwie same zalety :)

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Majka rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 71881 z 20.02.2011

Bardzo dobra oferta- a później bardzo dobra współpraca .

zakupy: To co z Kogutem!; luty 2011

plusy: Swietna oferta, swietna współpraca.

minusy: Nie widzę takowych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 61117 z 17.09.2010

Mnóstwo fajnych rzeczy na prezenty, taniej niż w galeriach z podobnym asortymentem. Szybki kontakt i odbiór (odbierałam osobiście). Polecam.

zakupy: figurki kotów; wrzesień 2010

plusy: ciekawy towar i szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doris rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 57439 z 13.07.2010

niepowtarzalna oferta. transakcja przeprowadzona szybko

zakupy: kwietnik na ścianę; lipiec 2010

plusy: niepowtarzalna oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 56862 z 01.07.2010

W poszukiwaniu trójwymiarowej figurki z obrazu S. Dali przypadkiem natrafiłam na Przestrzen.com.pl. Zamówienie zostało przyjęte natychmiast, kontakt ze Sprzedawcą wspaniały, tak mailowy, jak i telefoniczny, towar pieczołowicie opakowany, dostarczony przez kuriera, czas transakcji najszybszy z możliwych. Polecam, mam nadzieję jeszcze skorzystać z usług tak kompetentnych ludzi. :)

zakupy: figurka słonia z obrazu Dali; lipiec 2010

plusy: kontakt, czas realizacji i towar-idealne

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER