Biżuteria z kamieni naturalnych, srebra oraz oryginalnych pereł i kryształów Swarovski Elements.
Sklep RedCoral.pl

Kontakt

tel. 669 852 283
Trzemeszno

Popularne produkty

Kolczyki, Bransoletki, Naszyjniki, Biżuteria ślubna, Wisiory i zawieszki, Komplety, Zawieszki do telefonów, Rzemienie i łańcuszki, Do pobrania

Popularne marki

Redcoral

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 13
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

RedCoral.pl > Opinie klientów

Sklep RedCoral.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.04.2011r i posiada 13 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Paulaa rekomenduje RedCoral.pl opinia nr 83296 z 28.08.2011

świetna biżuteria, piękna i starannie wykonana, dobra na każdą okazję :)

zakupy: Naszyjnik onyksowe grona; sierpień 2011

plusy: szybka obsługa i towar dobrej jakości

minusy: brak szczególnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adda rekomenduje RedCoral.pl opinia nr 81632 z 29.07.2011

Biżuteria ręcznie robiona z Redcoral jest towarem najwyższej jakości w przystępnej cenie. Wzory proponowane przez firmę są oryginalne i gustowne, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Poza tym sklep Redcoral wyróżnia się profesjonalnym i indywidualnym podejściem do kliena. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Jest to mój pierwszy zakup w Redcoral, ale z całą pewnością nie ostatni :)

zakupy: komplet zielony howlit; lipiec 2011

plusy: profesjonalna obsługa, solidność, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arrrgh rekomenduje RedCoral.pl opinia nr 80499 z 13.07.2011

piękne produkty, unikalne wzory, mila obsługa, szybka przesyłka

zakupy: bransoletka cafe latte; lipiec 2011

plusy: piekne wyroby, świetny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje RedCoral.pl opinia nr 79782 z 01.07.2011

Biżuteria jest bardzo starannie i ładnie wykonana, jedyna w swoim rodzaju. Właścicielka sklepu zapewnia świetną, fachową i miłą obslugę. Towar dotarł błyskawicznie, wygląda jeszcze ładniej niż na zdjęciach. Zdecydowanie polecam.

zakupy: komplet biżuterii Rosa; lipiec 2011

plusy: szybkość wysyłki, dobry kontakt z właścicielem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje RedCoral.pl opinia nr 79135 z 20.06.2011

Fantastyczny towar, solidne wykonanie, miła obsługa. SERDECZNIE POLECAM

zakupy: Komplet z czerwonego korala i obsydianu; czerwiec 2011

plusy: SZybko, sprawnie, bardzo życzliwie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje RedCoral.pl opinia nr 79133 z 20.06.2011

Szybko, sprawnie, towar wysokiej jakości. Obsługa rewelacja. POLECAM.

zakupy: Bransoletka z mokaitu; czerwiec 2011

plusy: Szybko, sprawnie, bezpiecznie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje RedCoral.pl opinia nr 78975 z 17.06.2011

Kupiłem dla dziewczyny bransoletkę i kolczyki Malva z pereł i kryształów Swarovskiego. Podobały się! Towar ładny w dobrej cenie. Polecam!

zakupy: bransoletka i kolczyki Malva; maj 2011

plusy: dobre ceny, wysoka jakośc, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miriam rekomenduje RedCoral.pl opinia nr 78432 z 08.06.2011

Sklep spełnił moje oczekiwania - szybko i dość tanio, a przy tym ciekawa oferta.

zakupy: bransoletka Polinezja; kwiecień 2011

plusy: niskie ceny, fajne produkty i szybka wysyłka

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje RedCoral.pl opinia nr 78154 z 04.06.2011

Spodobała mi się bransoletka i kolczyki Caffe Latte. Piękne kolory - ciepłe brązy. Super cena. Szybka przesyłka.

zakupy: Bransoletka i kolczyki Caffe Latte; kwiecień 2011

plusy: Zdjęcia i opis odpowiadają towarowi. Ceny.Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje RedCoral.pl opinia nr 78087 z 03.06.2011

Szukając prezentu dla żony odwiedziłem kilka sklepów. W redcoral.pl spodobało mi się, że sklep oferuje oryginalne wzory biżuterii, dzięki czemu mogłem wybrać coś unikalnego. Po telefonie do obsługi sklepu nie miałem już wątpliwości, że to dobry sklep - służą dobrą radą i biżuteria jest dostępna od zaraz (nie trzeba czekać, jak w niektórych sklepach tego typu aż biżuteria zostanie wykonana). Prezent się udał, więc pewnie znów odwiedzę ten sklep.

zakupy: Bransoletka ", Nefrytowe lato", ; czerwiec 2011

plusy: wyraźne zdjęcia biżuterii, dobry kontakt, niskie ceny

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nina rekomenduje RedCoral.pl opinia nr 78083 z 03.06.2011

Przy okazji trafiłam na blog-a prowadzonego przez właścicielkę sklepu na stronie http://www.redcoralpl.blogspot.com i tam spodobał mi się pomysł na opisy biżuterii, a także zdjęcia samej biżuterii. Zakupy w sklepie okazały się łatwe i przyjemne, a zestaw bardzo oryginalny i elegancki zarazem. Dobry kontakt z właścicielką sklepu.

zakupy: Bransoletka ", Prowansja", i kolczyki amety; czerwiec 2011

plusy: Naturalne zdjęcia, powiązania produktów, opisy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alina rekomenduje RedCoral.pl opinia nr 77911 z 01.06.2011

Bardzo miła i przyjazna obsługa. Profesjonalne doradztwo. Transakcja na wysokim poziomie. Połączenie elegancji i jakości wyrobu oraz profesjonalne podejście do klienta zadecydowało o wyborze sklepu. Bez wątpienia jest to sklep godny polecenia, gdzie można dobrać oryginalne, gustowne, wysokiej jakości produkty. Nietuzinkowy sklep z nietuzinkowym towarem dla osób o wyrafinowanym guście.

zakupy: naszyjnik clasic; maj 2011

plusy: Przejrzystość, powiązanie produktów, doradztwo, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje RedCoral.pl opinia nr 77839 z 31.05.2011

Długo przymierzałam się do kupna biżuterii ślubnej - znalazłam komplet "Ada", który spełnił moje oczekiwania - jest elegancki, kobiecy i subtelny. Cena bardzo korzystna. Jakość towaru bardzo dobra. Szybka wysyłka. Towar ładnie zapakowany.Jestem zadowolona. Polecam.

zakupy: komplet ", Ada", ; maj 2011

plusy: Korzystne ceny. Dobra jakość towaru.Opis towaru dokładny

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER