Części i akcesoria samochodowe, sklep tuningowy, forum i serwis mechaniczny.
Sklep Rpmotorsport.pl

Kontakt

tel.
Jazgarzew

Popularne produkty

Car Audio i multimedia, Układ wydechowy, Rejestrator jazdy

Popularne marki

Magnaflow, Alpine car audio, Jl audio, Morel, Thermo tec, Dynamat, Focal, Dei taśmy termoizolacyjne, Turbo works

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 35
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Rpmotorsport.pl > Opinie klientów

Sklep Rpmotorsport.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2006r i posiada 35 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Karol rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 324141 z 19.12.2014

Najlepsze ceny szybka realizacja

zakupy: Tumik i katalizator Magnaflow; grudzień 2014

plusy: Kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 63927 z 01.11.2010

sklep posiada duzo ciekawych czesci i akcesorii, bardzo dobry kontakt z klientem, doradztwo w sprawie doboru czesci. wysylka jest bardzo szybka.

zakupy: filtr stozkowy i akcesoria montazowe, wa; sierpień 2010

plusy: szybka wysylka, dostepnosc towarow

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 63038 z 18.10.2010

Sklep posiadał w ofercie interesujące mnie akcesoria w atrakcyjnej cenie. Szybko złożyłem zamówienie i równie szybko zamówienie zostało zrealizowane. W trakcie realizacji cały czas informowany byłem o statusie i stanie mojego zamówienia. Polecam.

zakupy: filtry stożkowe, akcesoria do konserwacj; maj 2010

plusy: szybkość i doskonały kontakt

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafi rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 62216 z 04.10.2010

Bardzo dobra cena ;) nie wspomne o bardzo szybkiej przesyłce ;) wszystko profesjonalnie spakowane ;) bardzo miły i konkretny sprzedawca ;)

zakupy: Felgi ats + nakrętki; listopad 2009

plusy: Miła obsługa o która teraz cieżko i porządny towar ;)

minusy: brak ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agagum1 rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 62212 z 04.10.2010

W ofercie tego sklepu były potrzebne mi żarówki; reakcja i wysyłka niemal natychmiastowe, towar zgodny z opisem, oryginalnie opakowany, sprawny w 100%, wyśmienicie zapakowany. Polecam gorąco.

zakupy: żarówki HB3 U super white 65W 12V 9005; sierpień 2010

plusy: szybkość wysyłki i zgodność towaru z opisem

minusy: wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tatamagrata rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 62120 z 02.10.2010

W pełni profesjonalna obsługa

zakupy: Olej do filtrów powietrza K&N; październik 2010

plusy: Szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 62035 z 01.10.2010

Sklep Rpmotorsport.pl jako jeden z nielicznych posiada samochodowe kosmetyki Meguiars w tak znacznej ilości. Co prawda zdarzył przykry incydent w postaci złożenia zamówienia, które później nie mogło zostać w całości zrealizowane ze względu na nieaktualne dane co do dostępności produktów w sklepie, ale rzetelność sprzedawcy i cena mile mnie zaskoczyła.

zakupy: Kosmetyki Meguiars (6 sztuk); marzec 2010

plusy: Ilość dostępnego towaru, szybki i rzeczowy kontakt

minusy: Aktualizacja zawartości towaru w magazynach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fuego3 rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 62032 z 01.10.2010

ok

zakupy: olej motul; wrzesień 2010

plusy: konkrety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JanekQuattro rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 62027 z 30.09.2010

Fachowe doradztwo przy zakupach oraz miła i profesjonalna atmosfera. Zamówione towary w sklepie internetowym odbierałem osobiście wraz z montażem na miejscu. Jestem bardzo zadowolony z dobranych części. Ceny bardzo przystępne a na niektóre produkty zdecydowanie najniższe spośród sklepów internetowych, bez porównania do tradycyjnych sklepów i warsztatów. Sporo towaru na miejscu, przed zakupem tłumika mogłem go obejrzeć na miejscu co pomogło mi w podjęciu decyzji. W sklepie RPM zamierzam kupować również w przyszłości i zdecydowanie oddam im kolejny raz samochód na seriws ! Polecam !

zakupy: układ hamulcowy + wydech + montaż; sierpień 2010

plusy: fachowe doradztwo, dobre ceny, serwis na miejscu

minusy: jak dla mnie odległość, ale i tak będę tam jeździł !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

milosz rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61975 z 30.09.2010

mimo brakow magazynowych szybko i sprawnie zostaly sprowadzone felgi dla mnie. wielu moich znajomych tez pozytywnie sie wypowiada i tej firmie

zakupy: ats dtc; październik 2009

plusy: idealny kontakt z klientem i przedstawienie usług i towa

minusy: hmmm moze lokalizacja bo chwilke go szukałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bio rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61935 z 30.09.2010

Sklep cieszy się dużą renomą i jest uznawany za bardzo profesjonalny. Sprzedawcy są bardzo fachowi i są w stanie doradzić, a nawet odradzić coś. Bardzo polecam - fachowa i kompetentna obsługa to klucz sukcesu tej firmy.

zakupy: głośniki, elementy układu dolotowego; listopad 2009

plusy: fachoość, kompetencje, rzetelność,

minusy: czasami malutkie problemy z kontaktem - nieistotne wręcz

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61928 z 29.09.2010

jestem kilkukrotnym klientem tego sklepu i jeste bardzo zadowolony, duzy wybor towarow wysokiej jakosci i szybka dostawa

zakupy: Motul x-ces 5W40; czerwiec 2010

plusy: duzy wybor, szybka dostawa, wysoka jakosc

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PiTT rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61926 z 29.09.2010

szybka wysyłka, zgodność towaru z opisem

zakupy: Olejek ITG; sierpień 2010

plusy: dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barti rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61889 z 29.09.2010

Dobre doradztwo, szybkie sprowadzenie części i telefon o dostępności części na miejscu. Do tego bardzo atrakcyjna cena. Szczerze polecam!!!

zakupy: Komplet gum do zawieszenia przód i tył; maj 2010

plusy: cena, szybka realizacja i fachowa obsługa

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61888 z 29.09.2010

Bardzo przystępne ceny i błyskawiczna wysyłka. Opis produktu w 100% odzwierciedla stan faktyczny produktu.

zakupy: Sprężyny sportowe MTS-Technik Mazda 323F; wrzesień 2010

plusy: świetny kontakt

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzywa rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61885 z 29.09.2010

Bardzo dobrej jakosci towary dostepne praktycznie od reki. Profesionalna porada techniczna oraz bardzo staranna wysylka. Nie zostaje nic innego jak tylko polecic tego sprzedawce.

zakupy: Tasma termoizolacyjna Thermo-Tec; lipiec 2010

plusy: obsluga, wysylka

minusy: brak powaznych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaczy rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61884 z 29.09.2010

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka

zakupy: częśc i kosmetyki do auta; wrzesień 2010

plusy: Doskonały kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janus rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61883 z 29.09.2010

Dobra cena zakupionego towaru. Profesjonalna obsługa; gotowość do udzielenia porady technicznej!

zakupy: sprężyny Eibach -30mm; październik 2009

plusy: profesjonalna obsługa klienta

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61868 z 29.09.2010

Sklep w pełni profesjonalny. Pracownicy dysponują odpowiednią wiedzą. Ceny konkurencyjne. Zdecydowanie POLECAM!!!!!!!!

zakupy: Eibach Pro-Kit; październik 2009

plusy: Profesjonalizm

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61851 z 29.09.2010

Fachowe doradztwo i dobre podejście do klienta. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: śruby zabezpieczające felgi; październik 2009

plusy: fachowość, rzetelność, doświadczenie

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER