Modne torebki damskie to nasza domena, przyjazny sklep i bezpieczne zakupy to dodatkowe atuty. W ofercie ...
Sklep Sagana.pl

Kontakt

tel. +48 535 745 555
Warszawa

Popularne produkty

ONA, BAGAŻ, ON, Inspiracje, DZIECKO, WYPRZEDAŻ

Popularne marki

Wittchen, Wojewodzic, Menbur, Travelite, Cabinzero, Venezia, National geographic, Gena, Titan, Pacomena, Bubule, Vip collection, Skechers, Saxoline, Desigual, Ochnik

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 32
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sagana.pl > Opinie klientów

Sklep Sagana.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.10.2009r i posiada 32 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

klaudi rekomenduje Sagana.pl opinia nr 114677 z 09.04.2012

Znalazłam oryginalną torebkę ,nie dostępną w żadnym innym sklepie,Polecam,szybka dostawa,dobre ceny

zakupy: torebka Venezia; kwiecień 2012

plusy: oryginalność i różnorodność towaru

minusy: problemy ze stroną

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Sagana.pl opinia nr 114221 z 06.04.2012

Bo tylko tam znalazłam towar który mnie interesował.

zakupy: Torebka venezia; kwiecień 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwona rekomenduje Sagana.pl opinia nr 102609 z 28.02.2012

Tak super realizacja.

zakupy: torebki i rękawiczki; luty 2012

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Sagana.pl opinia nr 93886 z 20.01.2012

To już mój kolejny zakup w sklepie Sagana, jak zawsze rewelacyjna obsługa i pierwszej jakości towar. Duży wybór towarów i zawsze chęć pomocy ze strony Sprzedawcy. Gorąco POLECAM!!!

zakupy: Torebka Marii Nowińskiej 034 Croco; styczeń 2012

plusy: sprawność w obsłudze transakcji, duży wybór towaów

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Sagana.pl opinia nr 85795 z 09.10.2011

Wcześniej już kupowałem w tym sklepie. Wszystko sprawnie, miło i szybko. Pełny profesjonalizm.

zakupy: Torebka Wittchen; październik 2011

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Doti62 rekomenduje Sagana.pl opinia nr 66792 z 09.12.2010

Świetny sklep, duzy wybór torebek , miła obsługa i szybka wysyłka!!

zakupy: Torebka wittchen; wrzesień 2010

plusy: duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Sagana.pl opinia nr 65288 z 21.11.2010

Zamówiony produkty dobrej jakosci, szybka i bezproblemowa wysylka.Sklep spelnia wszystkie oczekiwania.

zakupy: Torebka wittchen; listopad 2010

plusy: dobry kontakt, szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

babeta rekomenduje Sagana.pl opinia nr 60775 z 12.09.2010

Zawsze bardzo duży wybór torebek, miły kontakt, zgodność oryginały z pokazywanymi zdjęciami, szybka wysyłka. Po prostu pełen profesjonalizm

zakupy: torebki wittchen, parasol Wittchen; lipiec 2010

plusy: terminowość, bardzo dobry kontakt, szeroki wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Sagana.pl opinia nr 60582 z 08.09.2010

dobra (niska) cena, torba jakiej szukałąm

zakupy: torebka damska; wrzesień 2010

plusy: bezproblemowa, natychmiastowa realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pati rekomenduje Sagana.pl opinia nr 56681 z 29.06.2010

jestem bardzo zadowolona, sklep posiada szeroki wybór galanterii skórzanej,expresowa wysyłka

zakupy: portfel; czerwiec 2010

plusy: szybko, solidnie, przyjemnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

panfil rekomenduje Sagana.pl opinia nr 56669 z 29.06.2010

Produkty bardzo dobrej jakosci, szybka i bezproblemowa wysylka. Bardzo mily i profesjonalny kontakt. Sklep zdecydowanie spelnia wszystkie oczekiwania.

zakupy: torebka damska; czerwiec 2010

plusy: pelen profesjonalizm - nic dodac, nic ujac

minusy: brak jakichkolwiek wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Sagana.pl opinia nr 54779 z 26.05.2010

Szybka wysyłka, miły kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem, bardzo dobrej jakości. Zakupiony przeze mnie portfel firmy Ochnik podoba się nie tylko mnie, ale także moim znajomym. Sklep spełnił moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam! ;)

zakupy: portfel Ochnik; maj 2010

plusy: miły kontakt, przystępne ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER