Profesjonalny sklep rowerowy Kellys, Kross, Ghost, Haibike, Winora, Dahon, Romet, Alpina, Grand.
Sklep Salon-rowerowy.pl

Kontakt

tel. 75 64 18 909
Jelenia Góra

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 107
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Salon-rowerowy.pl > Opinie klientów

Sklep Salon-rowerowy.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  80% - kontakt i obsługa

  66% - terminowość realizacji zamówienia

  83% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.12.2009r i posiada 110 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Arys rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 463486 z 18.02.2021

Profesjonalni, rzetelni, cierpliwi, pomocni.

zakupy: Rower MTB; luty 2021

plusy: odpowiednio dużo poświecononego czasu. Kompletna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław S. rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 459218 z 20.05.2020

Miał rower, który spełniał moje oczekiwanie i w dodatku był w promocji.

zakupy: rower KELLYS Carson 50; maj 2020

plusy: Dobry kontakt i życzliwość.

minusy: Długi czas realizacji (10 dni), spowodowany pandemią

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 458514 z 16.04.2020

Zamowilen u nich rower poniewaz mieli bardzo dobra cene i duzy wybor akcesoriow. Zrealizowali dla mnie wysylke zagraniczna co wiekszosc konkurencji nie byla sklonna wykonac. Szczerze polecam!

zakupy: Kross 20’, rower dzieciecy; kwiecień 2020

plusy: Wysyłka zagraniczna

minusy: Forma płatności

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kupiec rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 453222 z 18.07.2019

Najniższa cena roweru na rynku (po założeniu konta rabat ok. 300zł). Dobry kontakt mailowy. Od chwili zamówienia do dostarczenia zakupu minęło 7 dni. Polecam

zakupy: rower Kellys Spider 70; lipiec 2019

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Filip rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 452114 z 23.05.2019

Ogólnie w porządku, aczkolwiek czas realizacji zamówienia był zbyt długi. Zakupiłem stojak rowerowy - we wtorek, natychmiast wykonując przelew. Przelew dotarł do odbiorcy tego samego dnia. Zakładając, że nawet dzień później - czyli w środę, uważam, że zamówienie powinno zostać wysłane maksymalnie w czwartek. Niestety, paczka została wysłana dopiero w poniedziałek (po 6 dniach od zakupu). Biorąc pod uwagę, że NIE kupiłem roweru, wymagającego wstępnej regulacji oraz przygotowania przed wysyłką, a stojak rowerowy, na którego opakowanie wystarczy nakleić list przewozowy - jest to zdecydowanie za długi czas realizacji zamówienia.

zakupy: XLC STOJAK NA 1 ROWERVS-F09 NA 1 ROWER DO 29", ; maj 2019

plusy: Zgodność zakupu

minusy: Długi czas realizacji zamówienia (wysyłki)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwona nie poleca Salon-rowerowy.pl opinia nr 451722 z 10.05.2019

Sklep wybrałam ponieważ oferował niby dostępny towar max w 3 dni robocze miał być dostarczony. Wysłałam dwie wiadomości - żadnej odpowiedzi. Pan nie doczytał. Nie posiadali roweru, który oferowali jako dostępny, po 3 dniach od zakupu otrzymałam telefon, że rower sie zepsuł. W zamian mogę sobie kupić inny z wyższej" półki - tyle, że mojego syna inny nie interesował. Po prostu nie wyrabiaja sie zamówieniami. (moja rada: należało o tym poinformować klineta- prosiłam o taki info). Mieli mi natychmiast zwrócić wpłate za rower- ale na razie nie zwrócili, przez co nie mogę kupić roweru w innym miejcu. Żal i rozgoryczenie syna. Tyle w temacie

zakupy: Rower Kellys KITER 50 black 2019 24''; maj 2019

plusy: z perspektywy mojego zamówienia - żadne

minusy: Niesłowność, Nieterminowość, brak kontaktu,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 451454 z 27.04.2019

Polecam Ten sklep z czystym sumieniem, za profesjonalne podejście do klienta, bardzo dobry kontakt, szybką realizacje zamówienia.Rower zapakowany idealnie,nic nie uszkodziło się. Bardzo dobry kontakt z kurierem DPD. Kolejny rower tez będzie kupiony w TYM SKLEPIE

zakupy: Rower miejski Kellys; marzec 2019

plusy: szybka wysyłka

minusy: w/g mnie nie zauważyłam żadnych wad sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agula_00 rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 433650 z 23.04.2018

Profesjonalna i miła obsługa. Kontakt na bieżąco. Rower zgodny z opisem. Szybka przesyłka.

zakupy: Kross Lea 1.0 2018; kwiecień 2018

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MPCH rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 411722 z 11.05.2017

Jestem bardzo zadowolony

zakupy: lusterko rowerowe; maj 2017

plusy: Obsługa

minusy: wszystko było OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 411422 z 08.05.2017

Sklep dysponował towarem, którego poszukiwałem. To mój pierwszy zakup w Salonie-rowerowym. Jestem bardzo zadowolony zarówno z realizacji zamówienia, jak i z otrzymanego wyrobu. Pozdrawiam.

zakupy: Plecak rowerowy XLC BA-S55; kwiecień 2017

plusy: Profejonalizm

minusy: Nie spotkałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 410826 z 27.04.2017

Polecam w stu procentach. Szybka wysyłka , miły kontakt. Pierwszy raz dokonywałem zakupu w tym sklepie. Koszulka na rower idealna. Jestem bardzo zadowolony. Wybrałem ten sklep (a trafiłem na niego przypadkowo) , gdyż cena zrobiła swoje. Taniej niż u konkurencji. Dziękuję i pozdrawiam :)

zakupy: Koszulka MTB Kross Hyde; kwiecień 2017

plusy: profesjonalizm , cena , jakość , satysfakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 403094 z 12.01.2017

Polecam Ten sklep z czystym sumieniem, za profesjonalne podejście do klienta, bardzo dobry kontakt, szybką realizacje zamówienia.

zakupy: rower miejski; styczeń 2017

plusy: Profesjonalne podejście do klienta

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 380618 z 22.04.2016

To mój drugi zakup roweru w tym sklepie po niespełna trzech latach i tym razem również się nie zawiodłem. Sprzęt zgodny z zamówieniem, wyregulowany, zabezpieczony, sprawnie dostarczony. Dobre promocje. POLECAM.

zakupy: KELLYS Coach, Clea; kwiecień 2016

plusy: zgodność z zamówienim

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

red03 rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 376114 z 11.03.2016

Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem obsługi - pełen profesjonalizm, niestety później moje zdanie o tym sklepie się zmieniło. Sprzedawca który mi doradzał był bardzo kompetentny ale czas oczekiwania na rower był zdecydowanie za długi.

zakupy: rower i akcesoria; marzec 2016

plusy: profesjonalne podejście, miła i kompleksowa obsluga,

minusy: czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TomeK rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 345249 z 10.06.2015

Na sklep trafiłem przypadkiem. Ale jestem bardzo zadowolony. Oczekiwania zostały spełnione na 100% Jakość obsługi, kontakt ze sklepem (e-mail ale też kontakt telefoniczny - rzadko zdarza się aby obsługa sklepu oddzwaniała gdy znajdzie towar którego szukamy). Widać że do klienta podchodzą profesjonalnie. Zależy im aby był zadowolony. Można śmiało polecać sklep.

zakupy: Akcesoria rowerowe; czerwiec 2015

plusy: profesjonalizm, atrakcyjne ceny

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 338205 z 08.04.2015

Duży wybór, dobry kontakt, sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Rower; kwiecień 2015

plusy: kontakt, wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam nie ma zdania o Salon-rowerowy.pl opinia nr 329893 z 02.02.2015

Sklep wybrałem ze względu na cenę i dostępność interesującego mnie modelu. problem pojawił się kiedy zapytałem o rekomendowany zestaw oświetlenia. Personel polecił mi zestaw, który nie nadawał się do tego roweru, i niestety go kupiłem. Nie udzielono mi żadnej pomocy w celu wybrnięcia z tej sytuacji. Zatem ja już tu nic nie kupię.

zakupy: rower składak + zestaw oświetlenia; listopad 2014

plusy: cena

minusy: zła rekomendacja i brak pomocy w tej sytuacji

Odpowiedź sklepu 02.02.2015

Trzymajmy się faktów, polecona lampka KLS Strike posiada w swoim zestawie pasek do montażu np. na niestandardowych sztycach. Kross Flex ma bardzo grubą rurę po siodłem, dlatego ta lampka została Panu polecona. Na Pana Pytania o sposób montażu otrzymał Pan od nas odpowiedź wraz ze zdjęciami pokazującymi jak montuje się taką lampkę.

Odpowiedź Adam 02.02.2015

Szanowni Państwo, kupiłem rower typu składak - do codzinnych podróży pociągiem. I potrzebowałem dedykowanego zestawu, który by się do tego nadawał (łatwy montaż/demontaż, stabilne mocowanie w trakcie jazdy) - dlatego zapytałem sprzedawcę o polecenie. Jeśli uważacie Państwo, że mocowanie lampki do sztycy na rzep jest dobrym rozwiązaniem, to gratuluję poczucia humoru. Może jeszcze zarekomenduje Pan dodatkowe mocowanie taśmą klejącą ???

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lobo rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 325973 z 04.01.2015

Szybka wysyła, zgodna z zamówienim

zakupy: spider 30; wrzesień 2014

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adj rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 324369 z 20.12.2014

Szybki czas realizacji zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam!

zakupy: Sakwa Kellys Hook; grudzień 2014

plusy: Szybki czas dostawy. Towar zgodny z opisem.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

obgc rekomenduje Salon-rowerowy.pl opinia nr 322121 z 08.12.2014

Sama radość. Szybko sprawnie, w dobrych cenach. 050920141847

zakupy: Rower Kross Level B6 2014; wrzesień 2014

plusy: Dużo towaru w dobrych cenach

minusy: wszystko się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER