Wyposażenie wnętrz
Sklep Selsey Polska

Kontakt

tel. 720 801 701
Wrocław

Popularne produkty

Dom i wnętrze, Jadalnia, Oświetlenie, Sypialnia, Dekoracje

Popularne marki

Selsey.pl

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Selsey Polska > Opinie klientów

Sklep Selsey Polska - monitorowana jakość obsługi

  40% - kontakt i obsługa

  10% - terminowość realizacji zamówienia

  5% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.06.2015r i posiada 8 opinii klientów w tym 25% pozytywnych.

Wystaw opinię

Katarzyna nie poleca Selsey Polska opinia nr 466994 z 16.07.2021

Sklep nie spełnił moich oczekiwań. Złożyłam zamówienie na szafkę łazienkową w marcu (14 marca). Przy zamawianiu otrzymałam informację, że czas realizacji może wynosić nawet 98 dni. Trochę mnie to zaniepokoiło, ponieważ czas realizacji, w stosunku do moich wcześniejszych zamówień w innych firmach, był długi, ale jednak ze względu na sytuację związaną z pandemią zaakceptowałam ten termin. Zgodnie z informacją czekałam na mebel. Zamówienie miałam otrzymać w czerwcu, potem termin dostawy wydłużono na 3-4 tydzień lipca. Ostatecznie powiedziano mi, że szafkę mogę dostać dopiero we wrześniu. Ze względu na ciągłe przesuwanie terminu dostawy mojego zamówienia, poprosiłam o zwrot pieniędzy.

zakupy: szafka łazienkowa; marzec 2021

plusy: brak

minusy: nieterminowość zamówienia, wydłużanie terminu dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil nie poleca Selsey Polska opinia nr 466814 z 05.07.2021

Zdecydowanie doradzam zakupów w tym sklepie . Czekam już 2 miesiące na towar i dzisiaj dostałem informacje ze poczekam jeszcze 3 .

zakupy: Meble; lipiec 2021

plusy: Towar którego nie maja

minusy: Brak towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil nie poleca Selsey Polska opinia nr 466810 z 05.07.2021

Zdecydowanie doradzam zakupów w tym sklepie . Czekam już 2 miesiące na towar i dzisiaj dostałem informacje ze poczekam jeszcze 3 .

zakupy: Meble; lipiec 2021

plusy: Towar którego nie maja

minusy: Brak towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata nie poleca Selsey Polska opinia nr 463574 z 24.02.2021

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.!!!!!!!!!!!!!!!!! Zakupiłam narożnik który otrzymałam połamany. Sklep nie chciał uznać reklamacji.....na zasadzie ze podpisałam odbiór towaru. W " trosce o moje dobro" łaskawie zaoferowali się zrobić mi naprawę za która miałam zapłacić!!!!!!!!!!Po dwóch tygodniach telefonowania, pisania maili i nerwów, mojej walki o zwrot poniesionych kosztów odebrali meble i oddali pieniądze. Zdecydowanie odradzam, meble bardzo niskiej wartości. Materiał tapicerski to jakaś pomyka !!!!!!!!!!!

zakupy: Narożnik; styczeń 2021

plusy: Brak.

minusy: Ignorancja, Beznadziejna jakość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arkadiusz nie poleca Selsey Polska opinia nr 463470 z 18.02.2021

Wybrałem nie sklep a produkt, który mi się spodobał. I to na tyle, w tym momemcie nie mam zamówienia, złożonego 14.01.2021 r. ani pieniędzy, które w całości wpłaciłem na wskazane konto. Totalna kpina z Klienta i jego potrzeb, tych przymiotów ciśnie mi się więcej ale powiem tylko tyle : jak najdalej od selsey chyba, że nie macie Państwo co z kasą robić albo lubicie słuchać dziecinnych tłumaczeń. Użyję wszystkich możliwych portali i dostępnych środków by uświadomić potencjalnym Klientom, w co się pakują. Niedowiarkom życzę powodzenia. Pozdrawiam

zakupy: 345549; styczeń 2021

plusy: brak

minusy: nieterminowość, brak kompetencji, fałsz

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Selsey Polska opinia nr 413746 z 06.06.2017

Czas realizacji dość długi jednak warto poczekać te 6 tygodni. Narożnik bardzo dobrze wykonany oraz bardzo ładnie się prezentuje.

zakupy: Narożnik; czerwiec 2017

plusy: Dobry kontakt z obsługą klienta.

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina nie poleca Selsey Polska opinia nr 413490 z 02.06.2017

Otrzegam przed zakupami w firmie Selsey, okłamują klienta na każdym kroku. Firma obiecuje termin realizacji 4-6 tygodni, gdy po 7 tygodniach zaczęłam upominać się o zamówiony narożnik zbywali mnie przez kolejny tydzień, że towar dostanę w przeciągu tygodnia. Po 8 tygodniach oczekiwania, wielu telefonach i mailach ostatecznie poinformowali mnie (na wieczór przed kolejną planowaną dostawą), że narożnik nie został jeszcze wyprodukowany. Polecam omijać ten sklep z daleka!

zakupy: narożnik Leopold; kwiecień 2017

plusy: brak

minusy: poziom obsługi klienta i oszukiwanie klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Selsey Polska opinia nr 348357 z 07.07.2015

Polecam produkty chociaż kurier mógłby być odrobinę szybszy, niemniej jednak sklep godny polecenia.

zakupy: materac; czerwiec 2015

plusy: dobry kontakt

minusy: nie zauważam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER