Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, SERWETKI DO DECOUPAGE, FARBY, KONTURÓWKI, MATERIAŁY DEKORACYJNE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, NARZĘDZIA I AKCESORIA, SZABLONY

Popularne marki

Usługi rynkowe, Decoart, , Ato, Aquita design, Renesans, Dailyart, Bimbadlo, Asket, Zts, Cadence, Itd, Kriskar, Dpcraft, Paula, Serwetnik, Interkrakmar, Drewex

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 194
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 200 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iwona rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 451062 z 10.04.2019

Sklep spełnia moje oczekiwania w 100%.

zakupy: Papier ryżowy Ferrario FER 520 Wiosna w japońskich ogrodach; kwiecień 2019

plusy: Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 451018 z 09.04.2019

Spełnia moje oczekiwania,ceny przystępne szybka dostawa.Jeden z lepszych sklepów. Zawsze jestem zadowolona.😁

zakupy: Większość do decoupage; marzec 2019

plusy: Duży wybór.

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 450994 z 08.04.2019

Wybrałam ten sklep ze względu na szeroki asortyment produktów i skuteczną obsługę

zakupy: serwetki i papiery ryżowe do decoupage'u; kwiecień 2019

plusy: bogactwo towarów i sympatyczna obsługa, kompetencja

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bestia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 450918 z 05.04.2019

Super!

zakupy: sole patynujące; kwiecień 2019

plusy: szybka wysylka

minusy: brak niektórych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JRC rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 450730 z 28.03.2019

Dostawy zgpdne z oferta, szybka i profesjonalna obsługa.

zakupy: formy silikonowe; marzec 2019

plusy: Towar bardzo dobrze zabezpieczony w transporcie.

minusy: jeszcze uwag nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

B. rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 450706 z 28.03.2019

Przystępne ceny, szybka dostawa.

zakupy: klej do spękań; marzec 2019

plusy: ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miroslawa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 450682 z 27.03.2019

Papier ryżowy z ładnym nadrukiem.

zakupy: Papier ryżowy z nadrukiem; marzec 2019

plusy: duża oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 450578 z 23.03.2019

Szybka obsluga ,bardzo mily kontakt ,papier decoupage dobrej jakosci i piekne wzory.POLECAM

zakupy: papier decoupage; marzec 2019

plusy: piekne wzory papieru decoupage

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 450406 z 20.03.2019

Wydruk wysokiej jakości, szybka rzetelna pomoc, szybka dostawa

zakupy: własny wydruk na papierze ryżowym; marzec 2019

plusy: możliwość własnego druku

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JRC rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 450378 z 19.03.2019

Sprawna i rzetelna obsługa. Dostarczony towar zgodny z prezentowaną ofertą.

zakupy: folie do złoceń, formy do odlewów, ; marzec 2019

plusy: Szybka dostawa, dobrze zabezpieczony towar

minusy: póki co nie mogę wskazać wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 450186 z 14.03.2019

Był jedynym sklepem, w którym dostępny był interesujący mnie produkt. Trafiłam tu przez przypadek, początkowo nie byłam przekonana, bo nigdy o nim nie słyszałam, ale nie żałuję mojej decyzji, jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu pracowników.

zakupy: Mod podge dimensional; marzec 2019

plusy: Natychmiastowa wysyłka, dobre ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JRC rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 450038 z 11.03.2019

Dostawa zgodna z ofertą, szybka i profesjonalna dostawa, towar solidnie zabezpieczony. `zakupy bezproblemowe to lubię.

zakupy: Sablony, foremkisilikonowe, preparaty do prac modelarsko itd; marzec 2019

plusy: sprawna i szybka obsługa

minusy: narazie nic złego nie mogę powiedzieć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 449510 z 24.02.2019

Sklep posiada bogaty wybór produktów, szybka dostawa.

zakupy: forma do odlewów; luty 2019

plusy: duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 449310 z 18.02.2019

Szybka realizacja, bardzo dobry i konkretny kontakt ze sprzedawcą. Szczerze polecam

zakupy: Utwardzacz do tkanin; luty 2019

plusy: Szeroką oferta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bea rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 449298 z 17.02.2019

Sklep wybrałam na podstawie towaru, którego szukałam i znalazłam w tym świecie.

zakupy: nellie press boss; luty 2019

plusy: dobry opis towaru na stronie, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosława rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 448982 z 08.02.2019

Tak

zakupy: Papier ryżowy z nadrukiem; luty 2019

plusy: Duży ybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 448602 z 29.01.2019

podoba mi się, że opisy produktów są dosyć dokładne oraz każdy jest opatrzony zdjęciem, strony dość szybko się przewijają.Asortyment sklepu mi odpowiada. Jestem początkującą w tego typu robótkach i intuicyjne podpowiadanie podobnego, do wybranego, produktu dużo mi pomogło.

zakupy: formy do odlewów; styczeń 2019

plusy: optymalne opisy produktów, sugestie i podpowiedzi wyboru

minusy: menu głowne po rozwinięciu nie mieści się na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 448478 z 26.01.2019

Spory wybór akcesoriów do decoupage

zakupy: Akcesoria do decoupage; styczeń 2019

plusy: Duży wybór, ceny, wygodne opcje dostawy

minusy: Narazie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 447970 z 12.01.2019

Wiele "buszuje" po Internecie i szukam inspiracji a ten sklep rzucił mi się w oczy więc postanowiłam skorzystać z Waszej oferty. Jestem zzadowolona z zakupów. Polecam.

zakupy: Serwetki i media do decupage; styczeń 2019

plusy: Szybka realizacja i dobrze zabezpieczony towar

minusy: Raczej brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 447334 z 22.12.2018

Sklep na 5 z plu(S)em - szybko sprawnie i solidnie towar świetny obsługa fachowa. Bombki akrylowe świetnej jakości, a na takiej mi bardzo zależało. Zakupione papiery ryżowe Aquita mają niespotykane nigdzie wzory i są rewelacyjne:)

zakupy: Kule akrylowe i papiery ryżowe Aquita klej pędzle gąbkowe; grudzień 2018

plusy: wszystko super

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER