Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, SERWETKI DO DECOUPAGE, FARBY, KONTURÓWKI, MATERIAŁY DEKORACYJNE, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, NARZĘDZIA I AKCESORIA, SZABLONY, FORMY DO ODLEWÓW GIPSOWYCH

Popularne marki

, Usługi rynkowe, Decoratorium, Ato, Itd, Asket, Renesans, Dailyart, Zts, Cudaniewidy, Dpcraft, Kriskar, Drewex, Interkrakmar, Paula, Serwetnik, Artizana, Decopatch

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 107
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 111 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Magda rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 418026 z 15.08.2017

Sklep wybrałam ze względu na dużą i rozmaitą ilość towaru, umiarkowane ceny i bliską odległość. Pozytywnie zaskoczyła mnie szybkość i rzetelność realizowania zamówienia. Sklep prowadzony jest przez życzliwych ludzi, którzy świetnie znają się na rzeczy, dostosowują się do potrzeb klienta.

zakupy: materiały do decoupage; sierpień 2017

plusy: Szybkość realizacji, wybór towaru, dostepność

minusy: Za pierwszym razem trudno było trafić.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lila rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 417942 z 13.08.2017

Wybrałam ten sklep ponieważ zawsze jestem zadowolona z zamawianych przedmiotów i z obsługi, dziękuję. Pozdrawiam.Lila

zakupy: Materiały do decoupage; sierpień 2017

plusy: rzetelność, terminowość, kompetencja

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dzidziusjc rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 417734 z 09.08.2017

Znalazłam towar, który mnie interesował i w dobrej cenie. Bardzo szybka realizacja zamówienia.Jestem bardzo zadowolona z transakcji - dziękuję.

zakupy: piasek, farby efekt szronu, serwetki i ozdoby metal; sierpień 2017

plusy: szeroki asortyment towaru

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chochliczka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 417598 z 07.08.2017

sklep wybrałam przez przypadek, ale spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: papier ryżowy, pasty; sierpień 2017

plusy: duży wybór artykułów

minusy: na razie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 417042 z 29.07.2017

Szybko i rzetelnie. Towar dobrze zapakowany.

zakupy: serwetki; lipiec 2017

plusy: Duży wybór ciekawych serwetek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TWÓRCZYNI rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 416210 z 18.07.2017

posiadał to co poszukiwałam. Sklep godny polecenia. Jak tylko będę "COŚ' potrzebować z branży tego sklepu to napewno dokonam ponownie u nich zakupu

zakupy: farby akrylowe imitujące metale; lipiec 2017

plusy: szybcy i profesjonalni

minusy: wad nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jola rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 415878 z 11.07.2017

ze względu na atrakcyjne ceny produktów. Spenił moje oczekiwania

zakupy: plastikowe bombki i serwetki do deku; lipiec 2017

plusy: przejrzystość oferty internetowej

minusy: jeszcze nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czesław rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 415622 z 07.07.2017

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Sklep posiada towar, który potrzebuję.

zakupy: Bombki akrylowe; lipiec 2017

plusy: Niska cena bombek

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czesław rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 415618 z 07.07.2017

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Sklep posiada towar, który potrzebuję.

zakupy: Bombki akrylowe; lipiec 2017

plusy: Niska cena bombek

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 415298 z 02.07.2017

W jednym miejscu znalazłam to, czego szukałam, produkty były w atrakcyjnych cenach i wybór był szeroki.

zakupy: Farby akrylowe, serwetki, media do decupage; lipiec 2017

plusy: różnorodność produktów, duży wybór, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 414386 z 14.06.2017

Duży asortyment . Spełnił moje oczekiwania .

zakupy: farby; czerwiec 2017

plusy: Terminowość , szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 413954 z 08.06.2017

Wspaniałe artykuły, jak najbardziej sklep spełnił moje oczekiwania. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.Gorąco polecam!!!

zakupy: Serwetki; czerwiec 2017

plusy: Wspaniałe artykuły

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chochliczka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 413586 z 04.06.2017

znalazłam przez przypadek i mieli fajne rzeczy

zakupy: papier ryżowy serwetki materiały rózne; czerwiec 2017

plusy: duży wybór

minusy: wszystko oki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 412418 z 20.05.2017

Nareszcie znalazłam serwetki, których poszukiwałam, dostawa też była szybka

zakupy: papier ryżowy i serwetki do decupage; maj 2017

plusy: szybkość działania i odpowiedzi

minusy: nie znalazłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 412250 z 19.05.2017

zakupy przebiegły szybko i bez problemu. Towar spełnił moje oczekiwania

zakupy: tusz do stempli; maj 2017

plusy: szybkość wysyłki, jakość produktu, cena

minusy: nie znajduje żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 412042 z 16.05.2017

Oczekiwania spełnione całkowicie. Szybka i sprawna transakcja . Pełen profesjonalizm.

zakupy: Serwetki z motywem wiatraka; maj 2017

plusy: Szybka dostawa

minusy: Nie zauważylam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 411790 z 12.05.2017

Ponieważ sklep miał towar, którego szukałam.

zakupy: papiery ryżowe różne; maj 2017

plusy: szybkość realizacji i dobra oferta

minusy: za mała ilość poszczególnych przedmiotów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 411362 z 06.05.2017

Szeroki wybór, szybka przesyłka, w miarę czytelna strona. Jestem zadowolona.

zakupy: serwetki do decoupage; kwiecień 2017

plusy: szeroki wybór

minusy: jeszcze nie odkryłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 411050 z 01.05.2017

dziękuje bardzo

zakupy: koguty; kwiecień 2017

plusy: internet

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 410946 z 29.04.2017

Jest to mój kolejny zakup w tym sklepie.

zakupy: papier ryżowy, media różne; kwiecień 2017

plusy: Duży wybor towaru i szybkość realizacji.

minusy: Nie mam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER