Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, FARBY, PIGMENTY, KONTURÓWKI, SERWETKI DO DECOUPAGE, MATERIAŁY DEKORACYJNE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, STEMPLE I TUSZE, NARZĘDZIA I AKCESORIA

Popularne marki

Ato, Usługi rynkowe, Aquita design, Decoart, , Renesans, Bimbadlo, Zts, Dailyart, Cadence, Asket, Laserowo, Drewex, Dpcraft, Itd, Serwetnik, Kriskar, Paula, Interkrakmar

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 304
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 313 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Maciek rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 473702 z 03.08.2022

Dobre ceny i szybka realizacja zamówienia na wysokim poziomie.

zakupy: Aquita Design; lipiec 2022

plusy: Jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 473698 z 02.08.2022

To moje drugie zakupy. Materiały zakupione są bardzo dobrej jakości. Oczywiście polecam

zakupy: Papier ryżowy; sierpień 2022

plusy: Szybkość ,niezawodność ,bardzo dobre materialy

minusy: Strona internetowa powinna być bardziej poręczna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 473690 z 01.08.2022

Wpadłam na Was z przypadku ale za to jestem zadowolona za szybką przesyłkę dobrą cenę za papier i dobrej jakości więc POLECAM i pozdrawiam 💝👌🙂

zakupy: Papiery ryżowe+klej tymczasowy do szablonów; sierpień 2022

plusy: Pozytywne

minusy: Niema🙂

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 473482 z 12.07.2022

Szukałam w internecie konkretnego szablonu i przypadkowo trafiłam na Serwetnik

zakupy: szablony, papiery ryżowe; lipiec 2022

plusy: oferta towarów wspaniała, realizacja zamówienia szybka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 473366 z 30.06.2022

Pięknie dziękuję za bardzo szybką realizację, dobrą jakość papieru i wydruku!

zakupy: wydruk na papierze ryżowym według mojego projektu; czerwiec 2022

plusy: jakość

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 473338 z 28.06.2022

Polecam, zamawiam zdjęcia na papierze ryzowym, jakość super, szybka realizacja, nigdy nie miałam problemu z dostawa.

zakupy: zdjecia na papierze ryzowym; czerwiec 2022

plusy: dobra jakość uslug, szybki czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ana Marie rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 473114 z 08.06.2022

zamowienie szybko realizowane, wszystko zgodne z opisem, polecam

zakupy: zdjecia na papierze ryzowym; czerwiec 2022

plusy: dobra jakość uslug, szybki czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magdahm rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 472898 z 25.05.2022

jako jedyny dał mi bezproblemową możliwość wydruku własnych projektów na papierze ryżowym, a czas oczekiwania na realizację był wyjątkowo krótki!

zakupy: wydruk na papierze ryżowym; maj 2022

plusy: brak jakichkolwiek problemów z realizacja i dostawą

minusy: nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra B rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 472634 z 06.05.2022

Expresowa wysyłka! Zawsze zrobione tak jak trzeba. Wszystko przychodzi na czas :)

zakupy: Własny druk na papierze ryżowym; maj 2022

plusy: Wiele towarów, express wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EWA rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 472222 z 05.04.2022

W TYM SKLEPIE ZNALAZŁAM PAPIERY DO DECUPAGE, KTÓRYCH NIGDZIE NIE WIDZIAŁAM . PAPIERY ŚWIETNIE ZAPAKOWANE, BŁYSKAWICZNIE WYSŁANE. NIESTETY CZAS DOSTAWY NIECO ZEPSUŁ IDEALNY WIZERUNEK. OCZYWIŚCIE NIE JEST TO WINA SKLEPU, JEDYNIE PRZEWOŹNIKA . SKLEP WART POLECENIA

zakupy: PAPIERY RYŻOWE; kwiecień 2022

plusy: ŁATWO PORUSZAĆ SIĘ PO SKLEPIE

minusy: CZAS TRANSPORTU

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lilla rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 472110 z 29.03.2022

szybko sprawnie ..sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: papier ryżowy własnego projektu; marzec 2022

plusy: szybko ..sprawnie

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 472066 z 23.03.2022

Ładne papiery ryżowe

zakupy: Materiały do decupage; marzec 2022

plusy: Rzetelność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 471774 z 02.03.2022

Wszystko sprawnie, zgodnie z zamówieniem, taniej niż u innych sprzedawców. Bardzo dziękuję.

zakupy: kule akrylowe; luty 2022

plusy: ceny towarów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 471602 z 23.02.2022

Zamówiłam papier ryzowy wg własnego projektu, jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości jak i błyskawicznej realizacji zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Na pewno wrócę. Zdecydowanie polecam.

zakupy: papier ryżowy; luty 2022

plusy: Rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 471210 z 09.02.2022

polecam, szybka realizacja, bardzo ładnie wywołane zdjęcia na papierze ryżowym, dobra jakość.

zakupy: zdjecia na papierze ryzowym; luty 2022

plusy: dobra jakość uslug, szybki czas realizacji

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 471206 z 09.02.2022

Jestem bardzo zadowolona z tego sprzedawcy. Już kolejny raz robię w nim zakupy i jestem naprawdę pod wrażeniem szybkości realizowania zamówień. Korzystałam już kilkukrotnie z usług tej firmy. Zamawiałam wydruk zdjęć na papierze ryżowym. Jeżeli przeczyta się ze zrozumieniem instrukcję zamówienia, to kupowanie stanie się przyjemnością. Serdecznie polecam.

zakupy: Wydruki zdjęć na papierze ryżowym; styczeń 2022

plusy: Szybkość realizacji, profesjonalizm, miła obsługa

minusy: Nie zauważyłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga Dvořáková rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 470862 z 01.02.2022

Mam doskonałe doświadczenie w tym biznesie. Doskonała komunikacja i są bardzo uczynni. Polecam.

zakupy: Rýžový papír; luty 2022

plusy: Komunikace a ochota

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 470694 z 18.01.2022

To co chciałam kupic było w tym sklepie.

zakupy: Papier ryżowy, farby, utwardzacz do tkanin; styczeń 2022

plusy: Dobra i czytelna strona internetowa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 470346 z 21.12.2021

Papier ryżowy spełnił moje oczekiwania.

zakupy: papier ryżowy; grudzień 2021

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 469542 z 03.11.2021

Szeroka oferta produktów o wysokiej jakości.

zakupy: materiały do decoupage; listopad 2021

plusy: Szeroka oferta i szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER