Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, FARBY, PIGMENTY, KONTURÓWKI, SERWETKI DO DECOUPAGE, MATERIAŁY DEKORACYJNE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, NARZĘDZIA I AKCESORIA

Popularne marki

Usługi rynkowe, Decoart, Ato, Aquita design, , Renesans, Dailyart, Bimbadlo, Zts, Cadence, Asket, Itd, Dpcraft, Kriskar, Paula, Serwetnik, Interkrakmar, Drewex

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 225
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 232 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Beti_no rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457506 z 16.02.2020

Szukałam określonego towaru i tu go znalazłam.

zakupy: Farba metaliczna Pentart Delicate Metallic CIEMNE STARE ZŁOTO 50; luty 2020

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: mało opcji przesyłek - dość duża kwota

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457394 z 08.02.2020

Jestem zadowolona.

zakupy: foremka silikonowa; luty 2020

plusy: fachowe opisy produktów

minusy: nie zauwazyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457390 z 08.02.2020

Jestem zadowolona.

zakupy: foremka silikonowa; luty 2020

plusy: fachowe opisy produktów

minusy: nie zauwazyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457354 z 05.02.2020

Sklep spełnił moje oczekiwania,obsługa rewelacyjna.Kontakt ze sprzedającym super.

zakupy: Zdjęcie drukowane na papierze ryzowym; styczeń 2020

plusy: Perfekcyjna obsluga

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457234 z 30.01.2020

Szybka dostawa.

zakupy: papier ryżowy; styczeń 2020

plusy: sprawna obsługa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457138 z 24.01.2020

Polecam !

zakupy: Bombki I serwetki; styczeń 2020

plusy: Kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456914 z 14.01.2020

Znalazłam rzeczy które szukałam

zakupy: papier ryżowy; styczeń 2020

plusy: szybka dostawa zróżnicowane artykuły

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jana rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456682 z 30.12.2019

Znalazłam w sklepie to, co było mi potrzebne. Wszystko OK..!

zakupy: Farba metaliczna akrylowa w proszku; grudzień 2019

plusy: Jak wyżej...! :))

minusy: Wszystko się podobało ! :)))

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

I. rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456554 z 19.12.2019

Ciekawy asortyment, realizacja zamówienia natychmiastowa (i to w okresie przedświątecznym).

zakupy: papier Aquita; grudzień 2019

plusy: ciekawy i obszerny asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rysiek nie ma zdania o Serwetnik.pl opinia nr 456514 z 18.12.2019

Długi czas realizacji

zakupy: ok; grudzień 2019

plusy: Towar ok

minusy: czas dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456474 z 16.12.2019

Posiadał asortyment, którego poszukiwalam i jestem zadowolona z zakupu

zakupy: pejzaże zimowe - papier ryżowy; grudzień 2019

plusy: poszukiwany asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456314 z 09.12.2019

Wybrałam ten sklep bo oferował unikatową usługę wydruku na papierze ryżowym. Wydruk był bardzo dobrej jakości. Zamówienie zostało zrealizowane w ekspresowym czasie. Bardzo polecam!

zakupy: Wydruk na papierze ryżowym, serwetki; grudzień 2019

plusy: jakość, czas realizacji zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456310 z 09.12.2019

Duży wybór, dobry kontakt ze sprzedającym, ekspresowa wysyłka

zakupy: serwetki, papier ryżowy; grudzień 2019

plusy: duży wybor

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456274 z 07.12.2019

Wybrałam ten sklep ponieważ były w nim produkty, których potrzebowałam. A polecały go moje koleżanki.

zakupy: Papier do decoupage; grudzień 2019

plusy: Duży wybór rzeczy do decoupage

minusy: Ja nie stwierdziłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456138 z 03.12.2019

polecam

zakupy: papiery ryzowe serwetki; grudzień 2019

plusy: doskonały

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456122 z 02.12.2019

Duży wybór towarów, solidna realizacja, szybka przesyłka

zakupy: papiery ryżowe; listopad 2019

plusy: dużyw wybór, szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456106 z 01.12.2019

Sklep spełnił moje oczekiwania towar dostałam dobrze zapakowany ,miłym zaskoczeniem było to że nadruki na papierze ryżowym są takie wyraźne dziękuję.

zakupy: Papier ryzowy, foremki silikonowe; grudzień 2019

plusy: szybki czas realizacji

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elżbieta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456062 z 28.11.2019

wybrałam ten sklep dlatego że ma dużo nowych rzeczy

zakupy: serwetki, szablony; listopad 2019

plusy: bardzo dobre

minusy: trochę za wysokie koszty przsyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danguole rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456014 z 27.11.2019

The best shop ever. Received all art supplies very fast. Thank you so much, definitely I'll be back! Thank you so much

zakupy: art supplies; listopad 2019

plusy: All just perfect

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456006 z 27.11.2019

Towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: Patyna; listopad 2019

plusy: Terminowość i zgodność towaru z zamówieniem

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER