Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, SERWETKI DO DECOUPAGE, FARBY, KONTURÓWKI, MATERIAŁY DEKORACYJNE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, NARZĘDZIA I AKCESORIA, SZABLONY

Popularne marki

Usługi rynkowe, Decoart, , Ato, Aquita design, Renesans, Bimbadlo, Asket, Itd, Dailyart, Zts, Cadence, Dpcraft, Kriskar, Paula, Serwetnik, Interkrakmar, Drewex

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 190
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 196 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 448010 z 14.01.2019

sklep posiadał w ofercie towar którego poszukiwałam w przystępnej cenie

zakupy: klej Dala Podge, serwetki, bejca biała; styczeń 2019

plusy: tanio i szybko

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 447970 z 12.01.2019

Wiele "buszuje" po Internecie i szukam inspiracji a ten sklep rzucił mi się w oczy więc postanowiłam skorzystać z Waszej oferty. Jestem zzadowolona z zakupów. Polecam.

zakupy: Serwetki i media do decupage; styczeń 2019

plusy: Szybka realizacja i dobrze zabezpieczony towar

minusy: Raczej brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beniza rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 447898 z 10.01.2019

Bo tylko tam było to czego szukałam

zakupy: serwetki; styczeń 2019

plusy: ciekawe pozycje

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 447334 z 22.12.2018

Sklep na 5 z plu(S)em - szybko sprawnie i solidnie towar świetny obsługa fachowa. Bombki akrylowe świetnej jakości, a na takiej mi bardzo zależało. Zakupione papiery ryżowe Aquita mają niespotykane nigdzie wzory i są rewelacyjne:)

zakupy: Kule akrylowe i papiery ryżowe Aquita klej pędzle gąbkowe; grudzień 2018

plusy: wszystko super

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna nie ma zdania o Serwetnik.pl opinia nr 447294 z 21.12.2018

Zakup i dostawa szybka, dodatkowe informacje udzielone na adres e-mail rzetelne. Polecam.

zakupy: Forma do figurek z; grudzień 2018

plusy: Szybkość uslugi

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgorzata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 447282 z 21.12.2018

Poszukiwane wzory serwetek były dostepne

zakupy: Serwetki lawendowe; grudzień 2018

plusy: Dostepność wzorów

minusy: B/z

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANNA rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 447042 z 16.12.2018

Bogate wzornictwo i dobra cena

zakupy: Papier ryżowy i serwetki do decoupage; grudzień 2018

plusy: szybka realizacja

minusy: wszystko jest OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krisf4Wendy rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 447038 z 15.12.2018

Wybrałem ten sklep bo szukałem pięknych serwetek do Decoupage. Jak najbardziej polecam, szybka dostawa, ładne serwetki i inne materiały. Paczka profesjonalnie zabezpieczona.

zakupy: serwetki i papier ryżowy; grudzień 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: obecnie nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 446954 z 13.12.2018

w sklepie były produkty, których szukałam. Cena oraz cały proces kupna był bardzo zadowalający. W ekspresowym tempie otrzymałam zamówione produkty. I dla mnie najistotniejsze- nie byłam zmuszona do korzystania z usługi kuriera.

zakupy: elementy dykoracyjne; grudzień 2018

plusy: pierwszy raz dokonywałam tu zakupów i na pewno powrócę

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

balbina rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 446926 z 13.12.2018

Wybrałam ten sklep, bo posiadał w swoim asortymencie dokładnie ten towar, którego szukałam

zakupy: kleje i serwetki; grudzień 2018

plusy: Solidnośc

minusy: Nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 446806 z 11.12.2018

Piękny, niepowtarzalny papier. Mega ekspresowa dostawa. Polecam.

zakupy: Papier ryżowy; listopad 2018

plusy: Rewelacyjny asortyment. Natychmiastowa wysyłkA.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 446758 z 10.12.2018

konkurencyjna oferta spełniła moje oczekiwania

zakupy: utwardzacz do tkanin; grudzień 2018

plusy: dobry kontakt, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ivona rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 446638 z 06.12.2018

Duży wybór, łatwe wyszukiwanie, szybko sfinalizowany zakup, ekspresowa dostawa.

zakupy: Serwetki; grudzień 2018

plusy: Duży asortyment

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 446586 z 05.12.2018

Zawsze dobrej jakości produkty i sporo nowości, jest w czym wybierać

zakupy: kleje, pędzle; grudzień 2018

plusy: dobty towar , szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 446462 z 03.12.2018

Bardzo dobra obsługa sklepu! Realizują także specjalne zlecenia i wychodzą naprzeciw klientowi. Absolutnie polecam!

zakupy: Sznurek; listopad 2018

plusy: Elastyczni, solidni

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 446446 z 03.12.2018

Sklep na 5 z plu(S)em - szybko sprawnie i solidnie towar świetny obsługa fachowa. Bombki akrylowe świetnej jakości, a na takiej mi bardzo zależało. Zakupione papiery ryżowe Aquita mają niespotykane nigdzie wzory i są rewelacyjne:)

zakupy: Kule akrylowe i papiery ryżowe Aquita klej pędzle gąbkowe; grudzień 2018

plusy: wszystko super

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 446390 z 01.12.2018

poprostu byl tanszy i przesylka byla z polsli

zakupy: silikonowe formy; grudzień 2018

plusy: czytelny opis produktow

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 446298 z 29.11.2018

Tani koszt przesyłki, duży wybór towarów, szybka dostawa

zakupy: Lakier do spękań, kontórówka, forma silikonowa; listopad 2018

plusy: szybka i tania obsługa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 446258 z 28.11.2018

towar zgodny

zakupy: serwetki; listopad 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 446086 z 26.11.2018

Dobry wybór, szeroki asortyment, szybka wysyłka, bezpiecznie spakowane, jedyne nad czym warto pomyśleć okleić asortyment polskimi informacjami (krótką istrukcją, informacją o produkcie) tego brakuje, Polecam sklep

zakupy: akcesoria do decoupage; listopad 2018

plusy: szybkość obsługi zleceń internetowych

minusy: brak polskich etykiet

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER