Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, SERWETKI DO DECOUPAGE, FARBY, KONTURÓWKI, MATERIAŁY DEKORACYJNE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, SZABLONY, NARZĘDZIA I AKCESORIA

Popularne marki

, Usługi rynkowe, Decoart, Ato, Itd, Renesans, Asket, Cudaniewidy, Dailyart, Aquita design, Zts, Cadence, Kriskar, Dpcraft, Paula, Interkrakmar, Drewex, Artizana

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 153
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 157 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Paweł rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 435218 z 22.05.2018

Sklep wybrałem z internetu. Polecam ten sklep

zakupy: Ozdoby; maj 2018

plusy: Szybkość dostawy

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 434678 z 14.05.2018

Sklep b.dobrze zaopatrzony , kupiłam pok koniec kwietnia przepiękne papiery ryżowe Aquita Design w realu cudne , polecam. Reklamacja ( nie dodruk spowodowany zagnieceniem papieru co na ryżowym można przeoczyć z uwagi na fakturę) załatwiona błyskawicznie przez miłego i sympatycznego pana.Polecam ten sklep początkującym i zaawansowanym rękodzielnikom.

zakupy: papiery ryżowe; kwiecień 2018

plusy: szybka i miła obsługa

minusy: nie widzę takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 434086 z 29.04.2018

Ponieważ spełnia moje wymogi i mogę kupić tu takie preparaty oraz inne rzeczy które potrzebuję. Jest miła obsługa oraz szybka wysyłka.

zakupy: Farby pudry Cadence oraz pasta efekt kamienia i szablon .; kwiecień 2018

plusy: Szybka wysyłka , bardzo dobry kontakt i super towar.

minusy: Bez wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrianna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 433742 z 25.04.2018

Sklep miał ciekawy wybór serwetek. Przyszły miepogniecione, dobrze zapakowane, jetem bardzo zadowolona i serdecznie polecam.

zakupy: Serwetki; kwiecień 2018

plusy: Szybka realizacja wysyłki, wyraziste kolory serwetek

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 433602 z 21.04.2018

Duży wybór produktów i szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Papiery ryzowe z nadrukiem, foremki silikonowe, preparaty do d; kwiecień 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia,dodatkowe rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszarda rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 433194 z 15.04.2018

Jako jedyny posiadał w sprzedaży produkt na którym bardzo mi zależało.

zakupy: Pasta strukturalną ", efekt mchu .; kwiecień 2018

plusy: Szybka dostawa , monitoring wysylki

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 432974 z 11.04.2018

Szukałem szablonów liter i znalazłem odpowiednią stronę wśród kilku innych

zakupy: szablony liter; kwiecień 2018

plusy: dobra jakość

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hania rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 432262 z 27.03.2018

Świetny asortyment, jestem bardzo zadowolona

zakupy: Materiały do decoupage; marzec 2018

plusy: Profesjonalizm, bogaty asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 432206 z 26.03.2018

Wybór przypadkowy, sklep godny polecenia.

zakupy: serwetki; marzec 2018

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 432142 z 26.03.2018

Tak.

zakupy: papier ryżowy, pędzle, preparat ", efekt sniegu", , chusteczn; marzec 2018

plusy: szybka realizcja zamówienia

minusy: mały wybór form silikonowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 431994 z 23.03.2018

Duży wybór produktów. Bardzo dobry kontakt. Bardzo dobrze zapakowane i błyskawicznie wysłane. Sklep na 5 z plusem. Polecam

zakupy: Papiery do decoupage, preparat do spękań, foremki silikonowe; marzec 2018

plusy: Duży wybór towaru, szybkość obsługi

minusy: Na razie nie zauważyłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zimna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 431622 z 16.03.2018

Szeroki asortyment, szybka transakcja zakończona pomyślnie :)

zakupy: biżuteria naklejki ozdoby samoprzylepne; marzec 2018

plusy: Sklep idealny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Avia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 431422 z 14.03.2018

Poszukiwalam bogatej oferty papierów ryzowych. Znalazłam je na serwetnik. Pl. Obsługa zamówienia bez zastrzeżeń, szybka wysyłka, ceny konkurencyjne. Polecam

zakupy: Papier ryżowy; marzec 2018

plusy: Bogata oferta papierów ryzowych

minusy: Na tą chwilę wad nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 431418 z 14.03.2018

Jestem zadowolona z zakupów. Dobra jakość towaru. Duży wybór.Świetna obsługa. Polecam

zakupy: Farby, papiery, przedmioty do ozdabiania i inne do Decoupage.; marzec 2018

plusy: Odbiór osobisty towaru i możliwość wyboru i obejżenia.

minusy: Nie zauważyłam żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lila rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 431114 z 08.03.2018

sklep posiada bogaty asortyment produktów

zakupy: papier ryzowy; marzec 2018

plusy: duzy asortyment, szybka dostawa

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miroslaw rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 430998 z 07.03.2018

szukalem serwetki decoupage, oczekiwania zostaly zupelnie spelnione

zakupy: serwetki decoupage; marzec 2018

plusy: bardzo dobry towar ; szybkosc przesylki

minusy: o.k.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 430758 z 03.03.2018

Sklep zainteresował mnie bogatą ofertą papierów, jestem zadowolona :)

zakupy: papiery ryżowe; luty 2018

plusy: przejrzyste menu

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 430750 z 03.03.2018

Dziękuję w imieniu swoim i koleżanek z Grupy DEOCUPAGE za przesyłkę.Jesteśmy bardzo zadowolone z realizacji zamówienia.Planujemy wkrótce następne. Pozdrawiam Zofia.

zakupy: Paier ryżowy z nadrukiem, foremki do wycisków, pedzelki, klej; luty 2018

plusy: szybka realizacja,bezposredni kontakt telefoniczny

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 430438 z 27.02.2018

Z uwagii na duży wybór i szybką realizację zamówienia

zakupy: Serwetki; luty 2018

plusy: Brak wad

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 430430 z 27.02.2018

W ofercie był szeroki wybór produktów których potrzebowałam

zakupy: serwetki i papier ryżowy do decoupage; luty 2018

plusy: szybkość, dobrze zapakowana przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER