Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 601 961828
Swarzędz

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 97
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 102 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Elżbieta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 410946 z 29.04.2017

Jest to mój kolejny zakup w tym sklepie.

zakupy: papier ryżowy, media różne; kwiecień 2017

plusy: Duży wybor towaru i szybkość realizacji.

minusy: Nie mam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baba Jaga rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 410578 z 25.04.2017

Sklep świetnie zaopatrzony, duży wybór papierów ryżowych i niespotykane w innych sklepach papiery klasyczne ASKET DESIGN oraz super biały papier ryżowy, szeroka i bogata oferta szablonów oraz serwetek.

zakupy: klasyczne papiery Asket, ryżowe Stamperia i biały, serwetki; kwiecień 2017

plusy: bogata oferta, błyskawiczna wysyłka, kupon rabatowy na n

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renia nie ma zdania o Serwetnik.pl opinia nr 410566 z 25.04.2017

Szukałam w Internecie sklepów sprzedających materiały do scrapbookingu i decoupage

zakupy: Papiery ryźowe, pędzle, forma do odlewów, perełki w płynie itp.; kwiecień 2017

plusy: Oferta zniżki przy następnych zakupach

minusy: Nie mam jeszcze wyrobionego zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renia nie ma zdania o Serwetnik.pl opinia nr 410562 z 25.04.2017

Szukałam w Internecie sklepów sprzedających materiały do scrapbookingu i decoupage

zakupy: Papiery ryźowe, pędzle, forma do odlewów, perełki w płynie itp.; kwiecień 2017

plusy: Oferta zniżki przy następnych zakupach

minusy: Nie mam jeszcze wyrobionego zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 410402 z 23.04.2017

Sklep posiada artykuły które potrzebowałam :)

zakupy: Szablon; kwiecień 2017

plusy: Asortyment

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 410282 z 21.04.2017

szybka i profesjonalna obsługa, przystępne ceny

zakupy: artykuły z akrylu, koraliki samoprzylepne; kwiecień 2017

plusy: szybka obsługa

minusy: brak wad jak dla mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 410046 z 18.04.2017

Posiada duży wybór szukanych akcesoriów. Szybka wysyłka. Spełnił moje oczekiwania.

zakupy: serwetki, klej do złoceń.; kwiecień 2017

plusy: Duży wybor towaru i szybkość realizacji.

minusy: Nie mam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 409850 z 13.04.2017

Wybrałam go , ponieważ jest sprawdzonym przeze mnie bardzo dobrym sklepem.

zakupy: tusz, papiery; kwiecień 2017

plusy: Dobry kontakt i współpraca

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewamts rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 409754 z 12.04.2017

Bardzo podobał mi się papier ryżowy i serwetki - właśnie takie szukałam w róże

zakupy: serwetki, papier ryżowy; kwiecień 2017

plusy: bardzo łatwo szukać to co się chce kupić

minusy: droga wysyłka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 409570 z 10.04.2017

Może mały wybór papieru ryżowego ,ale zawsze coś wybiorę

zakupy: papier ryżowy, serwetki; kwiecień 2017

plusy: mam go na miejscu

minusy: mały wybór w papierze ryżowym

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DA rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 409126 z 04.04.2017

PEŁNA REKOMENDACJA !!! 100 % PROFESJONALIZMU

zakupy: żywica 3D; kwiecień 2017

plusy: kontakt ludzki

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 408810 z 31.03.2017

Znalazłam takie wzory jakich szukałam .Kupowanie serwetek na sztuki i w przystępnej cenie ,odpowiada mi .Przesyłka dotarła szybko i bez problemów .Polecam

zakupy: serwetki, papiery ryżowe; marzec 2017

plusy: Wzory na papierach ryżowych i serwetkach

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 408582 z 28.03.2017

szukałam w Internecie sklepu, który oferowałby potrzebne mi materiały związane z decoupage i scrapbookingiem....i znalazłam ciekawe oferty

zakupy: mgiełki, serwetki; marzec 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 408006 z 18.03.2017

bardzo szybka dostawa,całkowicie sklep spełnił moje oczekiwania,towar dobrej jakości POLECAM

zakupy: serwetki, wydmuszki gęsie, pasty; marzec 2017

plusy: szybkość dostawy

minusy: za mało wyrobów z drzewa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hess rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 407974 z 18.03.2017

Sklep wybrałem przypadkiem i spełnił moje oczekiwania, ale produkt firmy renesans nie. Nie jest to winna sklepu aczkolwiek struktura nie w guście i uważam, że na rynku są lepsze choćby primo.

zakupy: Struktura renesabs; marzec 2017

plusy: towar

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANETA rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 407898 z 16.03.2017

sklep i sprzedawca spełnił moje oczekiwania co do towaru nie mam żadnych zastrzeżeń.

zakupy: wydmuszki i serwetki; marzec 2017

plusy: sprawnie, szybko, bez zarzutu

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 407774 z 15.03.2017

Polecam:)zamówiony towar dostarczony ekspresowo ,papiery piękne .

zakupy: papier ryżowy z nadrukiem; marzec 2017

plusy: jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 407570 z 11.03.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: papiery, klej; marzec 2017

plusy: Bardzo dobra obsługa.

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 407270 z 07.03.2017

sprawnie, rzetelnie mimo licznych poprawek z mojej strony miła obsługa

zakupy: jajka pleksi, preparaty do decupage; marzec 2017

plusy: dostępność, szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dagmara rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 407234 z 07.03.2017

Natknęłam się na Wasz sklep szukając papieru ryżowego. Na pewno znów zrobię tu zakupy. Duży wybór wzorów, dobra ceny i bezproblemowa dostawa.

zakupy: Papier ryżowy; marzec 2017

plusy: Duży wybór wzorów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER