Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, FARBY, PIGMENTY, KONTURÓWKI, MATERIAŁY DEKORACYJNE, SERWETKI DO DECOUPAGE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, STEMPLE I TUSZE, NARZĘDZIA I AKCESORIA

Popularne marki

Usługi rynkowe, Ato, Decoart, Aquita design, , Renesans, Bimbadlo, Dailyart, Zts, Cadence, Asket, Laserowo, Itd, Drewex, Kriskar, Dpcraft, Serwetnik, Interkrakmar

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 262
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 271 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Pijawka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 462194 z 02.12.2020

Jeden z najlepszych sklepów , dobry opis towaru , zdecydowanie polecam .

zakupy: Serwetki ryżowe, farba powtarzająca, konturówki, serwetka; grudzień 2020

plusy: Szybkość

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 462182 z 02.12.2020

Szybka dostawa i bardzo dobry kontakt

zakupy: Papiery ryżowe serwetki; grudzień 2020

plusy: Przejrzystość strony

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 462162 z 01.12.2020

Jedyny sklep, który wykonuje papier ryżowy z wlasnym wzorem. Szybko i solidnie. Bede korzystać już zawsze

zakupy: Papier ryżowy; listopad 2020

plusy: Szybko, ceny przystepne plus za wysylke za pobraniem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 462154 z 01.12.2020

Szybko, profesjonalnie, cena przystepna. Już zdążyłam polecić ten sklep 😊

zakupy: Papiery ryżowe z własnym nadrukiem i oryginalne; listopad 2020

plusy: Komunikatywność, szybkość, dokładność

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 462130 z 29.11.2020

Pełen profesjonalizm obsługi, towary spełniające moje oczekiwania. Dziękuję,że jesteście. Pozdrawiam całą ekipę Serwetnik.pl i życzę dużo dobrego zdrowia Wszystkim.

zakupy: farby kredowe, lakiery, preparaty do spękań; listopad 2020

plusy: Pełen profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 462122 z 28.11.2020

oferował towar którego poszukiwłam :)

zakupy: farbki DecoArt; listopad 2020

plusy: asortyment i szybkość realizacji

minusy: nie ma :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 462046 z 23.11.2020

Sklep serwetnik ma bardzo bogatą ofertę i bardzo miłą obsługę

zakupy: Różne rzeczy pomocne przy tworzeniu rękodzieła; listopad 2020

plusy: Przystępny i przejrzysty

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewica rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 462034 z 22.11.2020

Bardzo dziękuję za dobrej jakości towary,oraz za szybką obsługę klienta

zakupy: Papiery klasyczne; listopad 2020

plusy: Szybka obsługa i miła

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 462026 z 21.11.2020

Sklep ma duży asortyment papieru ryżowego który nabyłem , a ponadto są to papiery znanych firm zagranicznych - śmiało polecam .

zakupy: Papier ryżowy; listopad 2020

plusy: Rzetelność

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 462014 z 21.11.2020

podoba Mi się oferta i szybkość dostawy

zakupy: serwetki i papier ryżowy; listopad 2020

plusy: duży wybór towarów

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 461934 z 16.11.2020

Bardzo szybka realizacja. Przystępna cena.

zakupy: Preparat do decoupage; listopad 2020

plusy: Szybka obsługa

minusy: Nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viola rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 461922 z 16.11.2020

Szybka i sprawna transakcja. Kolejne zakupy w pełni udane. Polecam

zakupy: Papier ryżowy; listopad 2020

plusy: Solidny i rzetelny sprzedawca.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiktoria rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 461870 z 12.11.2020

Duży asortyment, konkurencyjne ceny, miła obsługa

zakupy: Drewniane zawieszki, brokat; listopad 2020

plusy: dobre ceny, duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 461822 z 08.11.2020

Sklep spełnił moje oczekiwania, a opinie o sklepie zdecydowały o wyborze.

zakupy: Papier ryżowy, konturówki, kolorowe sznureczki.; listopad 2020

plusy: Wszystko zgodne z opisem. Jakość i szybkość na 6!

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stały_klient nie ma zdania o Serwetnik.pl opinia nr 461806 z 07.11.2020

Długi czas oczekwiania na wysyłkę.

zakupy: papiery ryżowe; listopad 2020

plusy: oferta podobna do innych sklepów

minusy: długi czas wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgosia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 461738 z 03.11.2020

Wybrałam zakupy w tym sklepie ponieważ są tam piękne papiery do decoupage. Byłam mile zaskoczona, dostawa była bardzo szybko. Towar spełnił moje oczekiwania. Jestem zadowolona, na pewno jeszcze będę zamawiała w tym sklepie.

zakupy: Papier ryżowy, preparaty; listopad 2020

plusy: Perfekcja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 461666 z 26.10.2020

Bardzo ładne papiery ryżowe o tematyce Bożonarodzeniowej niedostępne nigdzie indziej. Duży asortyment, możliwość wydruku własnych projektów czy obrazków na papierze ryżowym, szybka wysyłka zamówionych artykułów.

zakupy: Papiery ryżowe Bożonarodzeniowe, farby akrylowe; październik 2020

plusy: Piękne papiery ryżowe o tematyce swiatecznej

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agwal3 rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 461646 z 23.10.2020

Super sklep i ekspresowa wysyłka polecam.

zakupy: Dziurkacze ozdobne, naklejki; październik 2020

plusy: Dużo towaru na sklepie i szybka obsługa

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TB rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 461602 z 21.10.2020

szeroka oferta sprzedażowa, konkurencyjne ceny, szybka wysyłka

zakupy: papier ryżowy i do scrapbookingu; październik 2020

plusy: same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anetta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 461358 z 06.10.2020

Sklep ma bogatą ofertę produktów, spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Papier ryżowy; październik 2020

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER