Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, SERWETKI DO DECOUPAGE, FARBY, KONTURÓWKI, MATERIAŁY DEKORACYJNE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, NARZĘDZIA I AKCESORIA, SZABLONY

Popularne marki

, Decoratorium, Usługi rynkowe, Ato, Itd, Asket, Renesans, Cudaniewidy, Dailyart, Zts, Dpcraft, Kriskar, Serwetnik, Drewex, Paula, Interkrakmar, Artizana, Decopatch

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 133
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 137 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Nina rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 425834 z 14.12.2017

Ceny w sklepie są konkurencyjne. Duży wybór papierów decoupage. Możliwość wybory motywu, rozmiaru, producenta serwetek i papierów. Sortowanie wg nazwy i ceny. Kilka możliwości dostawy towaru (również przez InPost) Zamówienie zostało zrealizowane w tym samym dniu. Przesyłkę otrzymałam już w następnym dniu (InPost). Dziękuję i pozdrawiam.

zakupy: papiery i serwetki do decoupage; grudzień 2017

plusy: Asortyment papierów i serwetek, cena, forma wysyłki.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 425714 z 13.12.2017

Oferuje towar niedostępny w innych polskich sklepach. Duży wybór produktów. Jedynym malutkim minusem, to trochę zawyżone ceny towarow.

zakupy: Gips, foremki do odlewów gipsowych; grudzień 2017

plusy: Szybkość w realizacji, duży wybór produktów.

minusy: Niektóre ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 425494 z 08.12.2017

Tak sklep spełniaj moje oczekiwania

zakupy: Formy do odlewów; grudzień 2017

plusy: Szybka obsługa i duży wybór towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARIA rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 425482 z 07.12.2017

Kupiłam wszystko czego szukałam.Jestem bardzo zadowolona.Przesyłka ekspresowa.Godne polecenia.Pozdrawiam pracowników.Bardzo dziękuję.

zakupy: Papier ryżowy, masa plastyczna, pasta strukturalna itd.; grudzień 2017

plusy: Rzetelność i szybkość dostawy.

minusy: Nie mam zastrzeżeń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 425374 z 07.12.2017

Sklep ma bardzo bogatą ofertę papierów ryżowych do decoupage'u. Znalazłam nawet taki papier, którego szukałam od dłuższego czasu :) Szybka przesyłka i produkty spełniające oczekiwania, więc czego chcieć więcej? Jestem bardzo zadowolona:)

zakupy: papiery ryżowe różne; grudzień 2017

plusy: szybkość realizacji i dobra oferta

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 425366 z 07.12.2017

Był pierwszy w google ;P Ale wszystko przebiegło sprawnie.

zakupy: Bombki składane plastikowe; grudzień 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: Strona internetowa - nie podoba mi się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAGDA rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 425286 z 06.12.2017

POLECAM !!!

zakupy: serwetki, papier ryżowy do decoupage; grudzień 2017

plusy: Duży wybór produktów do d, sprawna realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dukenukem rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 425278 z 06.12.2017

Pełen profesjonalizm w obsłudze, bardzo ciekawy asortyment i super kontakt. POLECAM

zakupy: Ogólnie kwotę ponad 250 zł.; grudzień 2017

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 425254 z 05.12.2017

Duży wybór i podstępność produktów, dobry kontakt i szybka dostawa.

zakupy: papier ryżowy, pędzel gąbkowy, medium postarzające, ; grudzień 2017

plusy: Dużu i fajny wybór produktów

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 425154 z 04.12.2017

Wybrałam ten sklep ponieważ jest duzy wybór. Z pewnoscia spelnia moje oczekiwania ;)

zakupy: serwetki; listopad 2017

plusy: Duzy wybór tego co mnie interesuje czyli serwetek

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maryna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 424966 z 01.12.2017

Duży wybór towarów, fachowa i miła obsługa.Polecam ten sklep

zakupy: Media i papier do decoupage; grudzień 2017

plusy: Doskonała obsługa

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 424958 z 30.11.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania. Będę kupować w przyszłości na pewno.

zakupy: serwetki, lakier; listopad 2017

plusy: Zamówiony towar dostałam w ciągu 24 godzin. Rewelacja!

minusy: Nie dostrzegam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 424930 z 30.11.2017

Towar zgodny z opisem, bardzo porządnie zapakowany. Szybka przesyłka. Można powiedzieć, że zakupy idealne:) Polecam i na pewno jeszcze odwiedzę Serwetnik. pl

zakupy: Foremki, naklejki; listopad 2017

plusy: Przejrzysta oferta i dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 424894 z 30.11.2017

Posiada w swoim asortymencie dobrej jakości produkty, jest na bieżąco z nowościami

zakupy: serwetki, papiery ryżowe; listopad 2017

plusy: jakość produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

toska39 rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 424786 z 28.11.2017

Znalazłam tu to,czego długo szukałam u innych sprzedawców.

zakupy: gips, foremki z aniołami, farba akrylowa, podkład, klej i lakier; listopad 2017

plusy: szybka reakcja na zamówienie i szybka wysyłka

minusy: nie mam powodu, aby pisać o wadach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 424722 z 27.11.2017

Szybko, sprawnie i dostawa całego zamówionego towaru do domu.

zakupy: serwetki do decoupage, papier ryżowy, półperełki i kryształk; listopad 2017

plusy: latwość dokonania wyboru produktów

minusy: nie mam żadnych negatywnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta.O. rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 424510 z 23.11.2017

Sklepik mam na miejscu,zamówienie jest uszykowane w trybie expresowym.Towar zgodny z opisem,ciekawe promocje

zakupy: chusteczniki, serwetki, papier ryżowy, kleje, perełki...; listopad 2017

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: na dzień dzisiejszy brak....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 424506 z 23.11.2017

Solidny sprzedawca. Towar zgodny z opisem.Przesyłka szybka.

zakupy: Zestaw stempli akrylowych Studio Light Beautifull Flowers Ptak, ; listopad 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 424502 z 23.11.2017

mają bogata ofertę, a serwetki są cudowne, oferta w przystępnej cenie, towar dobrze zapakowany , paczka wysłana szybko, zakupy bez problemów - mogę szczerze POLECIĆ tego sprzedawcę :)

zakupy: serwetk, i papiery, pędzle, klej, lakier, bombki; listopad 2017

plusy: rzetelny sklep, dobry jakościowo towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 424242 z 21.11.2017

Spełnił oczekiwania

zakupy: bombki akrylowe, ozdoby; listopad 2017

plusy: duży wybór

minusy: nieliczne braki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER