Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, SERWETKI DO DECOUPAGE, FARBY, KONTURÓWKI, MATERIAŁY DEKORACYJNE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, SZABLONY, NARZĘDZIA I AKCESORIA

Popularne marki

Usługi rynkowe, , Decoart, Ato, Renesans, Itd, Asket, Cudaniewidy, Dailyart, Aquita design, Zts, Cadence, Kriskar, Dpcraft, Paula, Interkrakmar, Drewex, Artizana

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 161
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 165 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

KATARZYNA rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 440422 z 18.09.2018

Ponieważ było w nim to czego poszukiwałam

zakupy: dziurkacze ozdobne; wrzesień 2018

plusy: dostępność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 438726 z 08.08.2018

Brak uwag!. szybko, sprawnie, terminowo,

zakupy: jakość spełnia moje oczekiwania; lipiec 2018

plusy: czytelna strona internetowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 438510 z 02.08.2018

Sklep posiada bogatą ofertę serwetek do decoupage oraz preparatów.

zakupy: Serwetki; lipiec 2018

plusy: Duży wybór produktów oraz przystępne ceny

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 438090 z 22.07.2018

Miła i profesjonalna obsługa klienta. Duży wybór towaru dla każdej osoby zajmującej się hobbystycznie jak i zawodowo rękodziełem. Polecam serwetnik.pl każdemu i zapewniam, że zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.

zakupy: Stemple silikonowe ALFABET - dwa zestawy; lipiec 2018

plusy: Duży wybór towaru

minusy: Nie dopatrzyłam się żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 438058 z 21.07.2018

Piękne wzory papierów. Szybka wysyłka. Sklep super, polecam!!!

zakupy: Papier decoupage w kwiatowe motywy; lipiec 2018

plusy: Profesjonalana obsługa, szybka wysyłka

minusy: Nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 437938 z 19.07.2018

tak_ były to serwetki z motywem lawendy

zakupy: serwetki; lipiec 2018

plusy: termin, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 437922 z 19.07.2018

tak_ były to serwetki z motywem lawendy

zakupy: serwetki; lipiec 2018

plusy: termin, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARTA rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 437518 z 10.07.2018

JESTEM W 100% ZADOWOLONA

zakupy: SERWETKI; lipiec 2018

plusy: SZYBKO I SOLIDNIE

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 437402 z 06.07.2018

Ma piękne papiery ryżowe

zakupy: Papier ryżowy; lipiec 2018

plusy: rozmaitość papierów do decoupage

minusy: jak narazie żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

urszula rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 437286 z 04.07.2018

Polecam tego sprzedawcę, szybka i profesjonalna dostawa

zakupy: serwetki; lipiec 2018

plusy: świetny kontakt i obsługa

minusy: nie ma żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

meryrose rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 437238 z 04.07.2018

Sklep poleciła mi znajoma, znalazłam tu wszystko czego szukałam . Sklep spełnił moje oczekiwania, wszystko poszło łatwo i przyjemnie. Wybór produktów bardzo zróżnicowany i ciekawy.

zakupy: Serwetki i papiery do decupage, klej do świec, półperełki.; czerwiec 2018

plusy: Bardzo duży wybór,dobre ceny

minusy: Nie zauważyłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 436486 z 18.06.2018

Sklep internetowy Serwetnik posiada bardzo ciekawy asortyment, który spełnia moje oczekiwania. Ceny też są zadowalające. Polecam.

zakupy: serwetki, szablony, farby; czerwiec 2018

plusy: bogaty asortyment

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

I. rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 436254 z 13.06.2018

Papiery Aquita niespotykane gdzie indziej, wysyłka do paczkomatu.

zakupy: Papier ryżowy Aquita; czerwiec 2018

plusy: Schludna strona, ciekawy asortyment,błyskawiczna wysyłka

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

potas rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 435746 z 04.06.2018

Znaleziony przez wyszukiwarkę. Spełnia oczekiwania

zakupy: poduszka do stempla; maj 2018

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aldona rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 435474 z 27.05.2018

Piękne i nigdzie nie spotykane wzory papierów ryżowych

zakupy: Papiery ryżowe Aquita Design; maj 2018

plusy: Wyróżniającą się oferta, szybka dostawa towarów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 435470 z 27.05.2018

znalazłam w internecie podobała mi się obsługa (bardzo pomocna przy składaniu zamówienia ,a także bardzo miła) oraz towar w ofercie sklepu

zakupy: serwetki, plastyczna masa szpachlowa; maj 2018

plusy: profesjonalana pomoc przy zamówieniu, szybka dostawa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 435218 z 22.05.2018

Sklep wybrałem z internetu. Polecam ten sklep

zakupy: Ozdoby; maj 2018

plusy: Szybkość dostawy

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 434086 z 29.04.2018

Ponieważ spełnia moje wymogi i mogę kupić tu takie preparaty oraz inne rzeczy które potrzebuję. Jest miła obsługa oraz szybka wysyłka.

zakupy: Farby pudry Cadence oraz pasta efekt kamienia i szablon .; kwiecień 2018

plusy: Szybka wysyłka , bardzo dobry kontakt i super towar.

minusy: Bez wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 433602 z 21.04.2018

Duży wybór produktów i szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Papiery ryzowe z nadrukiem, foremki silikonowe, preparaty do d; kwiecień 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia,dodatkowe rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszarda rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 433194 z 15.04.2018

Jako jedyny posiadał w sprzedaży produkt na którym bardzo mi zależało.

zakupy: Pasta strukturalną ", efekt mchu .; kwiecień 2018

plusy: Szybka dostawa , monitoring wysylki

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER