Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, FARBY, PIGMENTY, KONTURÓWKI, SERWETKI DO DECOUPAGE, MATERIAŁY DEKORACYJNE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, NARZĘDZIA I AKCESORIA

Popularne marki

Usługi rynkowe, Decoart, Ato, Aquita design, , Renesans, Dailyart, Bimbadlo, Zts, Cadence, Asket, Itd, Laserowo, Dpcraft, Kriskar, Paula, Serwetnik, Interkrakmar

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 228
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 236 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ula rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 459514 z 29.05.2020

Ma bardzo szeroki wybór asortymentu

zakupy: Forma do akrylu; maj 2020

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 459430 z 26.05.2020

Bardzo duży wybór papierów ryżowych we wzorach niedostępnych w innych sklepach

zakupy: Papier ryżowy do decoupage, wycinanki z kartonu; maj 2020

plusy: Wybór przedmiotów niedostępnych w innych sklepach

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 459238 z 20.05.2020

Poszukiwałam konkretnych produktów i właśnie tutaj znalazłam takie, jakie mnie interesowały.

zakupy: papier do decoupage; maj 2020

plusy: szybko, sprawnie, bezproblemowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 459190 z 19.05.2020

Wybrałam ten sklep ponieważ była dostępna i we atrakcyjnej cenie maszynka do wykrawania Nellies Press Boss

zakupy: Maszynka do wykrawania; maj 2020

plusy: Atrakcyjne ceny i dostępność produktu

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

An rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 459078 z 14.05.2020

Wszystko idealnie. Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem no i II gatunek przeszedł moje najśmielsze oczekiwania jest po prostu piękny.Bardzo dziękuję Gorąco pozdrawiam.

zakupy: papier ryżowy do decu; maj 2020

plusy: Bardzo miła obs luga

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 458998 z 11.05.2020

Najniższa cena i szybka wysyłka produktu, którego szukałam.

zakupy: Pressboss A4; maj 2020

plusy: Szybka wysyłka, czytelność strony

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 458986 z 10.05.2020

Tak sklep spełnił moje oczekiwania.Błyskawiczna przesyła i świetny towar. Jestem bardzo zadowolona.Papier ryżowy II gatunek, który Państwo sami dla mnie wybraliście jest cudowny, przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Gorąco polecam S E R W E T N I K. Dziękuję i pozdrawiam !!!l ANNA

zakupy: papier ryżowy do decu; maj 2020

plusy: Towar piękny, a przesyłka w błyskawicznym tempie dotarła

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 458890 z 05.05.2020

Wszystko najbardziej w porządku Polecam !

zakupy: Farba metaliczna Dazzling Metallics Bronze 59ml DA073 1 szt; kwiecień 2020

plusy: terminowość

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 458570 z 19.04.2020

Sklep posiada w swoim asortymencie ciekawe wzory serwetek.

zakupy: Serwetki; kwiecień 2020

plusy: asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457846 z 07.03.2020

Bardzo szybka wysyłka zdecydowanie polecam!

zakupy: heavy body gel 500ml i masa das 1kg; marzec 2020

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457830 z 06.03.2020

rzetelnosc

zakupy: serwetki i papier ryżowy; marzec 2020

plusy: duży wybór towarów

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kristina rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457822 z 06.03.2020

I would recomend this store to friends! Very happy with my products😃❤

zakupy: Wish everything was in english thouge!; luty 2020

plusy: Good service and fast shipping and lots of products

minusy: Everything is in polish 😩 needs to be in english

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna nie ma zdania o Serwetnik.pl opinia nr 457810 z 05.03.2020

Serwetki w dużym wyborze.

zakupy: Serwetki; marzec 2020

plusy: Rzetelność

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bea rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457726 z 28.02.2020

Wybór przypadkowy ale jestem zadowolona z zakupów.Polecam potencjalnym klientom.

zakupy: Klej do decoupage 3 w1; luty 2020

plusy: Obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457694 z 27.02.2020

zaciekawiła mnie Państwa oferta oraz bogaty asortyment

zakupy: serwetki i papier ryżowy; luty 2020

plusy: duży wybór towarów

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457626 z 24.02.2020

Ze względu na bogaty asortyment z dobrymi cenami.

zakupy: Serwetki; luty 2020

plusy: Duzy wybor szeroki asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457394 z 08.02.2020

Jestem zadowolona.

zakupy: foremka silikonowa; luty 2020

plusy: fachowe opisy produktów

minusy: nie zauwazyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457390 z 08.02.2020

Jestem zadowolona.

zakupy: foremka silikonowa; luty 2020

plusy: fachowe opisy produktów

minusy: nie zauwazyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 457234 z 30.01.2020

Szybka dostawa.

zakupy: papier ryżowy; styczeń 2020

plusy: sprawna obsługa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jana rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 456682 z 30.12.2019

Znalazłam w sklepie to, co było mi potrzebne. Wszystko OK..!

zakupy: Farba metaliczna akrylowa w proszku; grudzień 2019

plusy: Jak wyżej...! :))

minusy: Wszystko się podobało ! :)))

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER