Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, FARBY, PIGMENTY, KONTURÓWKI, MATERIAŁY DEKORACYJNE, SERWETKI DO DECOUPAGE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, NARZĘDZIA I AKCESORIA

Popularne marki

Usługi rynkowe, Ato, Decoart, Aquita design, , Renesans, Dailyart, Bimbadlo, Zts, Cadence, Asket, Laserowo, Itd, Dpcraft, Kriskar, Paula, Serwetnik, Interkrakmar

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 247
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 255 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Joanna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 461066 z 14.09.2020

Towar spełnił moje oczekiwania i był zgodny z przedstawioną ofertą. Przesyłka szybko skompletowana i wysłana

zakupy: Papier ryżowy, serwetki do decoupage, farba akrylowa, , przed; wrzesień 2020

plusy: Jakość oferowanych produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 461030 z 13.09.2020

Witam! Jak zawsze pełen profesjonalizm.Z zakupów jestem zadowolona.

zakupy: papiery ryżowe, szablony; wrzesień 2020

plusy: profesjonalizm

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TomiB rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460934 z 08.09.2020

Ze względu na bogatą ofertę, nie tylko serwetkową jak wskazywałaby nazwa. Spełnił moje oczekiwania w 200%. Szybka wysyłka, jakość towaru bez zarzutu.

zakupy: materiały do rękodzieła; wrzesień 2020

plusy: kompetencja

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M. rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460698 z 23.08.2020

Zamówienie bardzo dobrej jakości (wydruk przesłanego pliku na papierze ryżowym), profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Polecam.

zakupy: Papier ryżowy (wydruk wg projektu własnego); sierpień 2020

plusy: Bardzo dobra jakość produktu, profesjonalna obsługa.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aretta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460638 z 20.08.2020

Super nadruk

zakupy: Nadruk; sierpień 2020

plusy: Szybkość realizacji zamówienia i doskonała jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460582 z 18.08.2020

Bardzo duży wybór pięknych wzorów foremek silikonowych. Polecam!!!

zakupy: Foremki silikonowe; sierpień 2020

plusy: Bardzo szybka realizacja

minusy: Brakuje foremek które mnie interesowały 😅

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aretta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460574 z 17.08.2020

Zawsze szybko, sprawnie -dobry wydruk na papierze ryżowym, duży wybór akcesoriów do decoupage

zakupy: Wydruk, papier różowy, pasowy strukturaln, szablony; sierpień 2020

plusy: Szybkość realizacji zamówienia i doskonała jakość towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460530 z 12.08.2020

Szybka profesjonalna obsługa , duzy wubor towarow niedostepnych w innych sklepach

zakupy: Papiery ryżowe Aquita Design, foremki silikonowe; sierpień 2020

plusy: Szybka wysyłka piękne papiery ryżowe

minusy: Nie widze wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460526 z 12.08.2020

Jestem bardzo zadowolona sklep spełnił moje oczekiwania. Polecam!!

zakupy: Papier decoupage.; sierpień 2020

plusy: Jakość obsługi

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460518 z 11.08.2020

Towar jak na zdjęciu, bezproblemowa transakcja, bardzo szybka dostawa, polecam!

zakupy: kartki mapa; sierpień 2020

plusy: szybkosc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edi rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460418 z 30.07.2020

Tak

zakupy: Papier ryżowy; lipiec 2020

plusy: Duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460358 z 23.07.2020

Towar zgodny z opisem i zdjęciami. Profesjonalny, fachowy sklep. Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: serwetki; czerwiec 2020

plusy: prezentacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BEATA rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460338 z 21.07.2020

Ciekawy asortyment serwujecie, szybka przesyła.

zakupy: papier ryżowy i farby akrylowe; lipiec 2020

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460234 z 16.07.2020

Tak spełnił moje oczekiwania , jestem bardzo zadowolona z zakupów , szybko i profesjonalnie.

zakupy: papier ryżowy, lakiery, patyny, bitumy; lipiec 2020

plusy: szybko

minusy: żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460202 z 14.07.2020

Jak zawsze pelen profesjonalizm, super kontakt ze sprzedajacym , szybka realizacja zamowienia , serdecznie polecam i ja będę rowniez korzystac

zakupy: Wydruk wlasny; lipiec 2020

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aretta Z rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460174 z 10.07.2020

szybko i sprawnie, bardzo dobra jakość produktów

zakupy: szablony 3D, papier ryżowy, nadruk własny; lipiec 2020

plusy: super kontakt, mila obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bgromadzka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460106 z 07.07.2020

Duży wybór towaru, ciekawe promocje, szybka wysyłka

zakupy: deseczki, papier ryżowy; lipiec 2020

plusy: szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460074 z 03.07.2020

Maximalna spokojnosť, rýchle dodanie tovaru, super komunikácia

zakupy: papier; lipiec 2020

plusy: rýchlosť, komunikácia

minusy: nemá

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 460014 z 29.06.2020

Przesyłka zapakowana w zgrabne pudełko,przysłana szybko i zgodnie z zamówieniem.Ceny towarów też OK.-niewygórowanie,a to się liczy. Wystawiam opinię o sklepie na 5.

zakupy: foremki silikonowe, papier ryżowy; czerwiec 2020

plusy: dobra cena towarów, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 459906 z 23.06.2020

W sklepie znalazłam interesujące mnie produkty i nie zawiodłam się, co do ich jakości. Poza tym bardzo cieszy mnie szybkie skompletowanie zamówienia i szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona z zakupów :)

zakupy: AD0396, AD0101, AD0400, DS124-59, DS19-59, 523-713, DA150330; czerwiec 2020

plusy: Bezpośrednia informacja o dostępności produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER