Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, FARBY, PIGMENTY, KONTURÓWKI, SERWETKI DO DECOUPAGE, MATERIAŁY DEKORACYJNE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, NARZĘDZIA I AKCESORIA

Popularne marki

Usługi rynkowe, Decoart, Ato, , Aquita design, Renesans, Dailyart, Bimbadlo, Zts, Asket, Cadence, Itd, Kriskar, Dpcraft, Paula, Serwetnik, Interkrakmar, Drewex

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 214
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 220 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dorwa 7 rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 455866 z 20.11.2019

profesjonalna obsługa ,duży wybór towaru,ceny też oki.polecam

zakupy: Dużo różnych materiałów plastycznych.; listopad 2019

plusy: duży wybór .

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

demille rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 455802 z 17.11.2019

Świetna oferta i bardzo personalny serwis.

zakupy: Woski do drewna; listopad 2019

plusy: Dbałość o klienta, świetny kontakt

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 455766 z 15.11.2019

kupuję w tym sklepie już jakiś czas i jestem z zakupów zadowolona.

zakupy: papier ryżowy, serwetki itd...; listopad 2019

plusy: ciekawy asortyment

minusy: nie znam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 455758 z 14.11.2019

Szeroka oferta

zakupy: serwetki, farby, foremki silikonowe; listopad 2019

plusy: produkty zgodne z opisem, realizacja błyskawiczna

minusy: Wszystko na najwyższym poziomie.Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusława rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 455750 z 14.11.2019

Asortyment odpowiada moim potrzebom, wysyłka szybka i bez uszkodzeń.

zakupy: Utwardzacze do tkanin; listopad 2019

plusy: szybka dostawa, rożne formy płatności

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 455654 z 07.11.2019

Wybrałam ten sklep ponieważ ma ciekawe oferty.

zakupy: papiery ryżowe, serwetki i inne ...; listopad 2019

plusy: ciekawe papiery ,

minusy: nie znam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara Golde rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 455598 z 05.11.2019

Mir gefallen die Papiere super gut und ich bin ein Fan von Decoupage...Ich wollte ausprobieren ob ich problemlos bestellen kann und ob die Ware und der Service gut sind. Meine Erwartungen haben sich zu meiner vollsten Zufriedenheit erfüllt.Service top,Ware mega,Versand zügig.Vielen Dank

zakupy: Reispapiere; październik 2019

plusy: Sehr guter Service

minusy: Nicht in Deutschland

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kaśka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 455298 z 24.10.2019

Wybrałam ten sklep ze względu na usługę własnego pomysłu papieru ryżowego i szeroki asortyment. Sklep spełnił moje oczekiwania....polecam.

zakupy: papier ryżowy; październik 2019

plusy: Szybko...sprawnie

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 455238 z 22.10.2019

Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia oraz za pomóc. SOLIDNA I RZETELNA firma. Dziękujemy bardzo

zakupy: maszynka i materiały różne; październik 2019

plusy: miła obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 455226 z 21.10.2019

Duża oferta towarów.dobra jakość

zakupy: szablony; październik 2019

plusy: Szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgosia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 455014 z 08.10.2019

szybka dostawa, sklep na 5 z +

zakupy: serwetki, papiery; październik 2019

plusy: miła obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusława rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 454818 z 30.09.2019

Zakupione utrwardzacze do tkanin super, bardzo wydajne i co najważniejsze, tańsze od preparatu Powertex. Brakuje mi zaś popiersi postaci w tym sklepie, ale z zakupów jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Utwardzacze do tkanin; wrzesień 2019

plusy: szybka dostawa, rożne formy płatności

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Koło rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 454678 z 24.09.2019

Bardzo szeroka oferta

zakupy: serwetki; wrzesień 2019

plusy: Szeroka oferta

minusy: aTrochę długa dostawa Pocztexem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 454438 z 11.09.2019

Jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Szybka bardzo sprawna obsługa.Przesyłka przygotowana i wysłana zaraz po dokonanym przelewie. POLECAM.

zakupy: serwetki, klej, porporina; wrzesień 2019

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lila rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 454378 z 08.09.2019

szeroki asortyment oraz konkurencyjne ceny

zakupy: artykuły do decupage; wrzesień 2019

plusy: szeroka gama artykułow

minusy: jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 453946 z 20.08.2019

wszystko ok, polecam sklep :)

zakupy: forma aniołki; sierpień 2019

plusy: czytelna strona

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 453862 z 13.08.2019

Dobra cena i okazało się bardzo dobra jakość. Szybka przesyłka.

zakupy: Utwardzacz tkanin; sierpień 2019

plusy: Fachowość

minusy: Na daną chwilę nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 453814 z 08.08.2019

Tylko tu znalazłam to, czego szukałam

zakupy: stempel; sierpień 2019

plusy: Było to czego szukałam i przesyłka była przystępna

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 453782 z 07.08.2019

znalazłam ładne papiery do decoupage

zakupy: papier ryżowy; lipiec 2019

plusy: rzetelność, bogata oferta towarów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 453274 z 20.07.2019

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, a towary zgodne z opisem i zdjęciami.

zakupy: Postarzacz do papieru, pędzle do szablonu, szpachelki i mgie; lipiec 2019

plusy: Szybka wysyłka i przystępne ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER