Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, SERWETKI DO DECOUPAGE, FARBY, KONTURÓWKI, MATERIAŁY DEKORACYJNE, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, FORMY DO ODLEWÓW GIPSOWYCH, SZABLONY, NARZĘDZIA I AKCESORIA

Popularne marki

, Usługi rynkowe, Decoratorium, Ato, Itd, Asket, Renesans, Dailyart, Zts, Cudaniewidy, Dpcraft, Kriskar, Drewex, Interkrakmar, Paula, Serwetnik, Artizana, Decopatch

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 112
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 116 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Witold rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 422246 z 21.10.2017

Dobra cena i szybka wysyłka

zakupy: 13.10.2017 r.; październik 2017

plusy: Dobra cena, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 422186 z 20.10.2017

duży wybór,błyskawiczna dostawa,polecam

zakupy: papier ryżowy, serwetki do decoupage; październik 2017

plusy: duży wybór

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BoArt rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 422122 z 19.10.2017

Bardzo sprawny przebieg transakcji. Sklep godny polecenia. Kupiłam medium usztywniające do tkanin Plaid STIFFY fabric stiffener 236m, ale jeszcze go nie wypróbowałam.

zakupy: STIFFY fabric stiffener medium usztywniające do tkanin; październik 2017

plusy: Sprawna obsługa.

minusy: Nie mam uwag. To pierwsza moja transakcja w sklepie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

halina rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 421890 z 16.10.2017

wyswietlil sie w allegro i spelnil moje oczekiwania

zakupy: bombki ple4xsi; październik 2017

plusy: dostepnosc towaru

minusy: troche drogo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 421654 z 12.10.2017

Sklep ma dobrą stronę intrnetową i jak widać dobrą załogę ponieważ realizacja zamówienia była szybka

zakupy: formy do odlewów; październik 2017

plusy: 10

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chochliczka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 420606 z 26.09.2017

bardzo szybka dostawa miła obsługa :

zakupy: twarz kobiety i mężczyzny, papier ryżowy i b; wrzesień 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: na razie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 420086 z 19.09.2017

Sklep ma bardzo duży wybór asortymentu, wyjątkowe wzory. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

zakupy: serwetki; wrzesień 2017

plusy: Wyjątkowe wzory serwetek

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 420014 z 16.09.2017

Jestem już stałą klientką, naturalne więc źe tu kupuję, bo jest dužy wybór asortymentu

zakupy: Np. mgiełka do scrapbooking, papierowe kwiatki; wrzesień 2017

plusy: Duży wybór materiałów

minusy: Brak prezencików-zachęcają do następnych zakupów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 419898 z 14.09.2017

Transakcja przebiegla szybko. Wszystko super zapakowane. Dobra jakisc towaru. Polecam

zakupy: Foremki preparaty; wrzesień 2017

plusy: Szybki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grazyna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 419438 z 07.09.2017

zamówiony towar był dobrze zapakowany, otrzymałam to, co zamówiłam w dobrym stanie, sklep ma duży wybór.... ale.... długo w/g mnie czekałam na przesyłkę, od złożenia zamówienia t.j. 29.08.17-06.09.17 termin realizacji ( 8 dni ) mimo wszystko myślę że można polecić ten sklep

zakupy: przed. do dekor. i materiały do decupage; wrzesień 2017

plusy: jakość towaru i duży wybór oraz łatwość zamawiania

minusy: termin od zamówienia do realizacji, za długi ( max 48 h

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lila rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 417942 z 13.08.2017

Wybrałam ten sklep ponieważ zawsze jestem zadowolona z zamawianych przedmiotów i z obsługi, dziękuję. Pozdrawiam.Lila

zakupy: Materiały do decoupage; sierpień 2017

plusy: rzetelność, terminowość, kompetencja

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dzidziusjc rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 417734 z 09.08.2017

Znalazłam towar, który mnie interesował i w dobrej cenie. Bardzo szybka realizacja zamówienia.Jestem bardzo zadowolona z transakcji - dziękuję.

zakupy: piasek, farby efekt szronu, serwetki i ozdoby metal; sierpień 2017

plusy: szeroki asortyment towaru

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chochliczka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 417598 z 07.08.2017

sklep wybrałam przez przypadek, ale spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: papier ryżowy, pasty; sierpień 2017

plusy: duży wybór artykułów

minusy: na razie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 417042 z 29.07.2017

Szybko i rzetelnie. Towar dobrze zapakowany.

zakupy: serwetki; lipiec 2017

plusy: Duży wybór ciekawych serwetek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TWÓRCZYNI rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 416210 z 18.07.2017

posiadał to co poszukiwałam. Sklep godny polecenia. Jak tylko będę "COŚ' potrzebować z branży tego sklepu to napewno dokonam ponownie u nich zakupu

zakupy: farby akrylowe imitujące metale; lipiec 2017

plusy: szybcy i profesjonalni

minusy: wad nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jola rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 415878 z 11.07.2017

ze względu na atrakcyjne ceny produktów. Spenił moje oczekiwania

zakupy: plastikowe bombki i serwetki do deku; lipiec 2017

plusy: przejrzystość oferty internetowej

minusy: jeszcze nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czesław rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 415622 z 07.07.2017

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Sklep posiada towar, który potrzebuję.

zakupy: Bombki akrylowe; lipiec 2017

plusy: Niska cena bombek

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czesław rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 415618 z 07.07.2017

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Sklep posiada towar, który potrzebuję.

zakupy: Bombki akrylowe; lipiec 2017

plusy: Niska cena bombek

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 415298 z 02.07.2017

W jednym miejscu znalazłam to, czego szukałam, produkty były w atrakcyjnych cenach i wybór był szeroki.

zakupy: Farby akrylowe, serwetki, media do decupage; lipiec 2017

plusy: różnorodność produktów, duży wybór, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 414386 z 14.06.2017

Duży asortyment . Spełnił moje oczekiwania .

zakupy: farby; czerwiec 2017

plusy: Terminowość , szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER