Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, SERWETKI DO DECOUPAGE, FARBY, KONTURÓWKI, MATERIAŁY DEKORACYJNE, FORMY DO ODLEWÓW GIPSOWYCH, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, SZABLONY, NARZĘDZIA I AKCESORIA

Popularne marki

, Usługi rynkowe, Decoratorium, Ato, Itd, Asket, Renesans, Cudaniewidy, Dailyart, Zts, Dpcraft, Kriskar, Drewex, Paula, Interkrakmar, Serwetnik, Artizana, Decopatch

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 282
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 291 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Magdalena rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 464998 z 08.04.2021

Witam. Wybrałam ten sklep,bo ma szeroki asortyment oraz szybką realizację zamowienia. Nie było problemu z prośbą o wstrzymanie wysyłki ze względu niskiej temperatury a wydruk zdjecia na papierze ryżowym wyszedł w dobrej jakości. Pozdrawiam ekipe serwetnika.pl i panią,która telefonicznie wytłumaczyła pare szczegółów.

zakupy: Wydruk na papierze ryżowym, serwetki, lakier wykończeniowy; kwiecień 2021

plusy: Szybka realizacja. Obsuga bardzo miła.

minusy: Nie mam nic do zarzucenia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 464982 z 08.04.2021

Szybka przesylka, wszystko w porządku. Polecam!

zakupy: patyna; kwiecień 2021

plusy: szybka wysyłka

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 464406 z 24.03.2021

Polecam, duży wybór

zakupy: papiery ryżowe; marzec 2021

plusy: wszystko sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wrzawa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 464242 z 19.03.2021

Polecam, szybko, sprawnie, bardzo dobry nadruk. Rzetelna firma.

zakupy: papier ryżowy z nadrukiem wg indywidualnego projektu.; marzec 2021

plusy: Profesjonalizm.

minusy: wszystko było w porządku.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzena rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 464182 z 17.03.2021

Już parę razy zamawiałam w sklepie Serwetnik. Polecam ten sklep .Szybka dostawa ,wszystko ładnie zapakowane . Produkty są dobrej jakości. Stempelki ,które miedzy innymi zamówiłam są przeurocze , wykorzystuję je w cukiernictwie do odbicia wzoru na lukrze królewskim :)

zakupy: Stempelki, szablony; marzec 2021

plusy: dobrze zabezpieczone zakupy,szybka dostawa.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomi rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 464010 z 14.03.2021

Szeroka oferta, szybkie wysyłki.

zakupy: craft; marzec 2021

plusy: solidna firma

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGIS rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463998 z 13.03.2021

Szukałam konkretnego produktu, który znalazłam w Sklepie Serwetnik.pl

zakupy: Lakier i klej do świeczek; marzec 2021

plusy: Szybka dostawa

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463794 z 09.03.2021

Ze względu na bogatą ofertę,zawsze znajdę to czego potrzebuję.

zakupy: Różne rzeczy pomocne przy tworzeniu rękodzieła; marzec 2021

plusy: Przystępny i przejrzysty

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463790 z 09.03.2021

Miła obsługa. Profesjonalne podejście do klienta.ekspresowa realizacja zamowienia

zakupy: Wydruk wlasny; marzec 2021

plusy: Ekspresowa realizacja zamowienia

minusy: Brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463730 z 04.03.2021

Zgodnie z zamówieniem. Przesyłka bardzo szybka

zakupy: Papier ryżowy; marzec 2021

plusy: ok

minusy: ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JOLANTA rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463706 z 03.03.2021

Niezmiennie od lat wszystko bez zarzutu !

zakupy: serwetki, papier ryżowy, okucia ....; marzec 2021

plusy: sprawnie, rzetelnie

minusy: oczywiście bez wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabriela rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463702 z 03.03.2021

Szybka realizacja, super jakość wydruku, miła obsługa. Polecam

zakupy: Papier ryzowy z własnym nadrukiem; luty 2021

plusy: Szybka realizacja

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463686 z 02.03.2021

Duży wybór towarów, doskonała obsługa i szybka przesyłka .

zakupy: farby; marzec 2021

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463634 z 28.02.2021

Tak, jestem bardzo zadowolona z zakupu

zakupy: Serwetki; luty 2021

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KW rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463602 z 26.02.2021

Profesjonalnie i bardzo szybko zrealizowane zamówienie

zakupy: Wydruk na papierze ryżowym; luty 2021

plusy: Szybka i profesjonalna obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463510 z 21.02.2021

Bogata oferta,znalazłam produkty,których szukałam i na pewno jeszcze nie raz będę w serwetniku robić zakupy.

zakupy: Różne rzeczy pomocne przy tworzeniu rękodzieła; luty 2021

plusy: Przystępny i przejrzysty

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamila rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463502 z 20.02.2021

ma duży asortyment

zakupy: farbki i akcesoria; luty 2021

plusy: ma w sprzedaży duży asortyment

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463466 z 18.02.2021

Sklep znalazłam w internecie. Bardzo polecam.

zakupy: farba, foremka silikonowa; luty 2021

plusy: szybka obsługa

minusy: nie stwierdziłąm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magla rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463446 z 16.02.2021

Potrzebowałam serwetki z matrioszkami,aby ozdobić metodą decoupage doniczkę i właśnie tu ją znalazłam i przy okazji zamówiłam klej 3w1

zakupy: Serwetki do decoupage i klej 3w1; luty 2021

plusy: Szybko i solidnie zrealizowane zamówienie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomi rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 463394 z 14.02.2021

Ten sklep zawsze spełnia oczekiwania!

zakupy: decoupage; luty 2021

plusy: szybka realizacja, bogata oferta, troska o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER