Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, SERWETKI DO DECOUPAGE, FARBY, KONTURÓWKI, MATERIAŁY DEKORACYJNE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, NARZĘDZIA I AKCESORIA, SZABLONY

Popularne marki

Usługi rynkowe, Decoart, , Ato, Aquita design, Renesans, Dailyart, Bimbadlo, Asket, Zts, Cadence, Itd, Kriskar, Dpcraft, Paula, Serwetnik, Interkrakmar, Drewex

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 202
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 208 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marzena rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 453274 z 20.07.2019

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, a towary zgodne z opisem i zdjęciami.

zakupy: Postarzacz do papieru, pędzle do szablonu, szpachelki i mgie; lipiec 2019

plusy: Szybka wysyłka i przystępne ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 453070 z 14.07.2019

Trafiłam na serwetki, które były mi potrzebne, a przy okazji kupiłam wiele innych jak zwykle 😁😁😁

zakupy: Serwetki i papiery ryżowe; lipiec 2019

plusy: Szeroką gama produktów, przejrzysta strona

minusy: Nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 452962 z 10.07.2019

W tym sklepie kupowałam nie raz. I zawsze jestem zadowolona.

zakupy: Papier ryżowy do decoupage Aquita AD0390 Taniec w deszczu 1 szt.; lipiec 2019

plusy: Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

barbara rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 452910 z 09.07.2019

kilka razy korzystałam robiąc zakupy na serwetnik.pl jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze nie raz będę korzystała oferta mnie zadowala

zakupy: papier ryżowy, płyn do utwardzania tkanin, serwetki; lipiec 2019

plusy: opisy towaru

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 452898 z 08.07.2019

Zakupy w tym sklepie zawsze są udane i spełniają moje oczekiwania. Bogata oferta i łatwość robienia zakupów zachęcają do powrotu:)

zakupy: serwetki, lakier, preparat do spękań.; lipiec 2019

plusy: Bogata oferta

minusy: Brak dużej ilości wybranej serwetki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 452694 z 28.06.2019

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, szeroki wybór towarów, profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: Papier ryżowy; czerwiec 2019

plusy: Szeroki wybór towarów, szybka wysyłka.

minusy: Żadnych negatywów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 452606 z 24.06.2019

Duży wybór towarów. Dobra jakość. Jak najbardziej spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Papier ryżowy, serwetki.; czerwiec 2019

plusy: Jakość towaru i szybki czas realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 452518 z 16.06.2019

Wybrałam Serwetnik, bo zawsze mogę tu liczyć na profesjonalną i szybką uobsługę i dobre materiały.

zakupy: Papiery do decoupage; czerwiec 2019

plusy: Asortyment, obsluga

minusy: Nie zauwazylam :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 452514 z 16.06.2019

Cena szybkość

zakupy: Pasta do decoupage; czerwiec 2019

plusy: Przejrzystość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mucka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 452322 z 05.06.2019

bogaty asortyment, dobre ceny, sprawna obsługa

zakupy: lakiery do rękodzieła; czerwiec 2019

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 452286 z 04.06.2019

jedyny sklep jaki znam który drukuje obrazy klienta na papierze ryzowym

zakupy: papier ryzowy - wlasny wzor; czerwiec 2019

plusy: profesjonalizm w kazdym calu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Matylda rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 452030 z 21.05.2019

Sklep spełnił me oczekiwania.

zakupy: farby fluorescencyjne; maj 2019

plusy: online

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 452026 z 21.05.2019

Transakcja szybka i bez problemów a towar zgodny z opisem

zakupy: artykuły do decu; maj 2019

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 452014 z 20.05.2019

Zamówienie zrealizowane w szybkim tempie, towar dostarczony w nienaruszonym stanie, fantastyczna komunikacja

zakupy: wydruk na papierze ryżowym, pędzle; maj 2019

plusy: profesjonalizm w kazdym calu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 451950 z 18.05.2019

Serwetnik wybrałam dlatego,że oferował mi przedmioty których nie mieli inni sprzedawcy.Jestem bardzo zadowolona z zakupów i z terminu realizacji mojego zamówienia.

zakupy: Foremka silikonowa, papier ryżowy, farby akrylowe; maj 2019

plusy: Bez problemu można robic zakupy

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolanta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 451910 z 16.05.2019

Wybrałam ten sklep ze względu na bardzo bogaty asortyment produktów i możliwość indywidualnego wydruku dowolnych reprodukcji na papierze ryżowym.

zakupy: serwetki i papiery ryżowe do decoupage'u; maj 2019

plusy: zseroki asortyment i profesjonalna obsługa

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ola rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 451310 z 23.04.2019

Duży wybór towaru i szybka realizacja zamówienia

zakupy: papiery; kwiecień 2019

plusy: wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 451270 z 19.04.2019

Profesjonalna obsluga duzy asortyment towaru.polecam

zakupy: papier ryzowy; kwiecień 2019

plusy: duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 451062 z 10.04.2019

Sklep spełnia moje oczekiwania w 100%.

zakupy: Papier ryżowy Ferrario FER 520 Wiosna w japońskich ogrodach; kwiecień 2019

plusy: Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 451018 z 09.04.2019

Spełnia moje oczekiwania,ceny przystępne szybka dostawa.Jeden z lepszych sklepów. Zawsze jestem zadowolona.😁

zakupy: Większość do decoupage; marzec 2019

plusy: Duży wybór.

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER