Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, SERWETKI DO DECOUPAGE, FARBY, KONTURÓWKI, MATERIAŁY DEKORACYJNE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, SZABLONY, NARZĘDZIA I AKCESORIA

Popularne marki

, Usługi rynkowe, Decoart, Ato, Renesans, Itd, Asket, Cudaniewidy, Dailyart, Aquita design, Zts, Cadence, Kriskar, Dpcraft, Paula, Interkrakmar, Drewex, Artizana

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 156
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 160 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

MARTA rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 437518 z 10.07.2018

JESTEM W 100% ZADOWOLONA

zakupy: SERWETKI; lipiec 2018

plusy: SZYBKO I SOLIDNIE

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 437402 z 06.07.2018

Ma piękne papiery ryżowe

zakupy: Papier ryżowy; lipiec 2018

plusy: rozmaitość papierów do decoupage

minusy: jak narazie żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

urszula rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 437286 z 04.07.2018

Polecam tego sprzedawcę, szybka i profesjonalna dostawa

zakupy: serwetki; lipiec 2018

plusy: świetny kontakt i obsługa

minusy: nie ma żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

meryrose rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 437238 z 04.07.2018

Sklep poleciła mi znajoma, znalazłam tu wszystko czego szukałam . Sklep spełnił moje oczekiwania, wszystko poszło łatwo i przyjemnie. Wybór produktów bardzo zróżnicowany i ciekawy.

zakupy: Serwetki i papiery do decupage, klej do świec, półperełki.; czerwiec 2018

plusy: Bardzo duży wybór,dobre ceny

minusy: Nie zauważyłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 436546 z 20.06.2018

Duzy asortyment,krótki czas realizacji zamówienia.

zakupy: masa szpachlowa, serwetki; czerwiec 2018

plusy: Bardzo dobrze opracowana strona,łatwe zakupy.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 436486 z 18.06.2018

Sklep internetowy Serwetnik posiada bardzo ciekawy asortyment, który spełnia moje oczekiwania. Ceny też są zadowalające. Polecam.

zakupy: serwetki, szablony, farby; czerwiec 2018

plusy: bogaty asortyment

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

I. rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 436254 z 13.06.2018

Papiery Aquita niespotykane gdzie indziej, wysyłka do paczkomatu.

zakupy: Papier ryżowy Aquita; czerwiec 2018

plusy: Schludna strona, ciekawy asortyment,błyskawiczna wysyłka

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

potas rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 435746 z 04.06.2018

Znaleziony przez wyszukiwarkę. Spełnia oczekiwania

zakupy: poduszka do stempla; maj 2018

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aldona rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 435474 z 27.05.2018

Piękne i nigdzie nie spotykane wzory papierów ryżowych

zakupy: Papiery ryżowe Aquita Design; maj 2018

plusy: Wyróżniającą się oferta, szybka dostawa towarów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 435470 z 27.05.2018

znalazłam w internecie podobała mi się obsługa (bardzo pomocna przy składaniu zamówienia ,a także bardzo miła) oraz towar w ofercie sklepu

zakupy: serwetki, plastyczna masa szpachlowa; maj 2018

plusy: profesjonalana pomoc przy zamówieniu, szybka dostawa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 435218 z 22.05.2018

Sklep wybrałem z internetu. Polecam ten sklep

zakupy: Ozdoby; maj 2018

plusy: Szybkość dostawy

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 434678 z 14.05.2018

Sklep b.dobrze zaopatrzony , kupiłam pok koniec kwietnia przepiękne papiery ryżowe Aquita Design w realu cudne , polecam. Reklamacja ( nie dodruk spowodowany zagnieceniem papieru co na ryżowym można przeoczyć z uwagi na fakturę) załatwiona błyskawicznie przez miłego i sympatycznego pana.Polecam ten sklep początkującym i zaawansowanym rękodzielnikom.

zakupy: papiery ryżowe; kwiecień 2018

plusy: szybka i miła obsługa

minusy: nie widzę takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 434086 z 29.04.2018

Ponieważ spełnia moje wymogi i mogę kupić tu takie preparaty oraz inne rzeczy które potrzebuję. Jest miła obsługa oraz szybka wysyłka.

zakupy: Farby pudry Cadence oraz pasta efekt kamienia i szablon .; kwiecień 2018

plusy: Szybka wysyłka , bardzo dobry kontakt i super towar.

minusy: Bez wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 433602 z 21.04.2018

Duży wybór produktów i szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Papiery ryzowe z nadrukiem, foremki silikonowe, preparaty do d; kwiecień 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia,dodatkowe rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszarda rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 433194 z 15.04.2018

Jako jedyny posiadał w sprzedaży produkt na którym bardzo mi zależało.

zakupy: Pasta strukturalną ", efekt mchu .; kwiecień 2018

plusy: Szybka dostawa , monitoring wysylki

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 432142 z 26.03.2018

Tak.

zakupy: papier ryżowy, pędzle, preparat ", efekt sniegu", , chusteczn; marzec 2018

plusy: szybka realizcja zamówienia

minusy: mały wybór form silikonowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zimna rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 431622 z 16.03.2018

Szeroki asortyment, szybka transakcja zakończona pomyślnie :)

zakupy: biżuteria naklejki ozdoby samoprzylepne; marzec 2018

plusy: Sklep idealny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Avia rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 431422 z 14.03.2018

Poszukiwalam bogatej oferty papierów ryzowych. Znalazłam je na serwetnik. Pl. Obsługa zamówienia bez zastrzeżeń, szybka wysyłka, ceny konkurencyjne. Polecam

zakupy: Papier ryżowy; marzec 2018

plusy: Bogata oferta papierów ryzowych

minusy: Na tą chwilę wad nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 431418 z 14.03.2018

Jestem zadowolona z zakupów. Dobra jakość towaru. Duży wybór.Świetna obsługa. Polecam

zakupy: Farby, papiery, przedmioty do ozdabiania i inne do Decoupage.; marzec 2018

plusy: Odbiór osobisty towaru i możliwość wyboru i obejżenia.

minusy: Nie zauważyłam żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miroslaw rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 430998 z 07.03.2018

szukalem serwetki decoupage, oczekiwania zostaly zupelnie spelnione

zakupy: serwetki decoupage; marzec 2018

plusy: bardzo dobry towar ; szybkosc przesylki

minusy: o.k.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER