Bielizna erotyczna, seksowna bielizna damska.
Sklep SexyLingerie.pl

Kontakt

tel. +48 737 44 99 51
Warszawa

Popularne produkty

Koszulki i halki, Komplety, Piękne nogi, Bodystocking, Przebrania, Clubwear, Bielizna ekskluzywna, Gorsety, Body, Sexy pupa, Dodatki, Biustonosze erotyczne, Bielizna erotyczna Plus Size

Popularne marki

Livia corsetti, Obsessive, Lolitta, Roxana, Anais apparel, Fernand peril, Cofashion, Angels never sin, Roxana christmas,

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 197
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SexyLingerie.pl > Opinie klientów

Sklep SexyLingerie.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.02.2016r i posiada 197 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Alexandra C. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 465734 z 28.04.2021

Piękna i seksowna bielizna. Bardzo dobra jakościowo. Ekspresowa dostawa i bardzo mila obsługa :) Gorąco polecam.

zakupy: komplet bielizny ślubnej Irissan; kwiecień 2021

plusy: rabaty dla stałych klientek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alexandra C. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 465730 z 28.04.2021

Piękna i seksowna bielizna. Bardzo dobra jakościowo. Ekspresowa dostawa i bardzo mila obsługa :) Gorąco polecam.

zakupy: komplet bielizny ślubnej Irissan; kwiecień 2021

plusy: rabaty dla stałych klientek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

megi0303 rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 465714 z 27.04.2021

Jestem bardzo zadowolona z miłej i profesjonalnej obsługi w sklepie. Polecam serdecznie.

zakupy: sukienka w kwiaty; kwiecień 2021

plusy: tanio, szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rena rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 464670 z 30.03.2021

Kupuję już od kilku lat w tym sklepie i zawsze jest ogromny wybór, sprawna, szybka obsługa.

zakupy: body kreame pink; marzec 2021

plusy: ekspresowa przesyłka, tanio i zawsze z rabatem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vht rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 464570 z 27.03.2021

Sklep godny polecenia

zakupy: Bielizna; marzec 2021

plusy: Wszystko ok

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ola rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 464498 z 26.03.2021

Szybko i tanio

zakupy: bielizna; marzec 2021

plusy: szybki termin realizcji, niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ann rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 462678 z 01.01.2021

Wszystko OK, polecam.

zakupy: bielizna komplet 3cz; grudzień 2020

plusy: szeroki asortyment ,szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 462178 z 02.12.2020

Szybko i sprawnie, polecam i dziękuję za rabat na kolejne zakupy

zakupy: Komplet czerwonej bielizny; grudzień 2020

plusy: Szybko tanio

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrianna rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 461046 z 14.09.2020

Uwielbiam ten sklep i osobiście nie znam lepszego sklepu internetowego z bielizną. Zakupione produkty zawsze przychodzą zgodnie z zamówieniem a ich opisy zgadzają się z rzeczywistością. Dobrze podane tabele rozmiarów. Życzliwa i profesjonalna obsługa oraz szybka dostawa. Zdecydowanie polecam!

zakupy: Komplet Irissan Cofashion; wrzesień 2020

plusy: terminowość i zgodność opisu przedmiotu z rzeczywistości...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rena rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 460962 z 09.09.2020

Ponowny już zakup, nadal jak najbardziej polecam, super sklep.

zakupy: sukienka 823 obsessive; wrzesień 2020

plusy: tanio, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

@-----| rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 460954 z 09.09.2020

dostępność towaru, błyskawiczna wysyłka

zakupy: koszulka rackel; wrzesień 2020

plusy: dostępność towaru

minusy: poczta mailowa wpada do spamu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mija rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 460718 z 24.08.2020

Bardzo duża oferta zarówno w artykułach jak i rozmiarówce. Satysfakcja 100%

zakupy: koszulka mila anais; sierpień 2020

plusy: tanio, szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gama rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 460710 z 24.08.2020

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

zakupy: stringi otwarte; sierpień 2020

plusy: Szybka wysyłka, niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

b.b. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 460666 z 21.08.2020

dobra cena atrakcyjny towar

zakupy: majalesa kpl; sierpień 2020

plusy: dostępność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klient rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 460634 z 20.08.2020

Super sprzedawca polecam

zakupy: kostium pielengniarki; sierpień 2020

plusy: szybko i dyskretnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

-@- rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 460570 z 17.08.2020

Bardzo dobra, wręcz wzorowa obsługa klienta. Pełen profesjonalizm przy wymianie bielizny na inny rozmiar. Szybka wysyłka. Polecam w 100%

zakupy: piżama; sierpień 2020

plusy: Szybka realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

*csa rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 460550 z 14.08.2020

Wybrałam ten sklep bo miał w ofercie bardzo fajny strój policjantki, zamówienie miało trwać do 3 dni a było u mnie już następnego dnia, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wszystko bardzo elegancko zapakowane, chyba kupię jeszcze jeden taki dla koleżanki na wieczór panieński co by po ślubie męża mogła kontrolować ;)

zakupy: Kalista - kostium policjantki; sierpień 2020

plusy: ciekawy asortyment, szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nina rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 459650 z 07.06.2020

Sklep spełnił moje oczekiwania. Realizacja zamówienia szybka i dobry kontakt.

zakupy: komplet 4cz; czerwiec 2020

plusy: dobry kontakt i szybka wysyłka zamówionego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

shopka rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 459474 z 27.05.2020

Wybrałam ten sklep ponieważ miał komplet który szukałam w najniższej cenie i dostępny na magazynie.

zakupy: Malaine komplet 3cz.; maj 2020

plusy: szybka wysyłka, niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna Guzik rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 458718 z 27.04.2020

Sprawna realizacja, miła obsługa, możliwy kontakt telefoniczny. Polecam ten sklep jeśli ktoś będzie zainteresowany.

zakupy: bielzina na prezent; kwiecień 2020

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER