Bielizna erotyczna, seksowna bielizna damska.
Sklep SexyLingerie.pl

Kontakt

tel. +48 737 44 99 51
Warszawa

Popularne produkty

Koszulki i halki, Komplety, Piękne nogi, Bodystocking, Przebrania, Gorsety, Clubwear, Sexy pupa, Bielizna ekskluzywna, Body, Dodatki, Biustonosze erotyczne, Bielizna erotyczna Plus Size

Popularne marki

Livia corsetti, Obsessive, Lolitta, Roxana, Anais apparel, Fernand peril, Cofashion, Angels never sin, Roxana christmas,

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 165
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SexyLingerie.pl > Opinie klientów

Sklep SexyLingerie.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.02.2016r i posiada 165 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 455630 z 06.11.2019

Polecam, szybka dostawa, dyskretna i rabat na następne zakupy.

zakupy: Bielizna na prezent; listopad 2019

plusy: Cana, szybkość doręczenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roma rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 455590 z 05.11.2019

Po przeczytaniu opinii dałam szansę temu sprzedawcy i przyznaje że się nie zawiodłam. Sklep spełnił moje oczekiwania. Polecam.

zakupy: Pas z pończochami i stanik otwarty; listopad 2019

plusy: Szybko i tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malaga rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 455578 z 04.11.2019

Polecam, świetny kontakt, bardzo miła obsługa, pełna informacja na każdym etapie. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Komplet 3cz. Obsessive; październik 2019

plusy: Perfekcyjne doradztwo i dopasowanie idealnie modelu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolona rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 455434 z 30.10.2019

W ofercie sklepu był produkt, którego poszukiwałam. Był też odpowiadający mi rodzaj płatności - za pobraniem. Moje oczekiwania zostały spełnione. Polecam.

zakupy: komplet bielizny nocnej; październik 2019

plusy: Szybka wysyłka, niskie ceny

minusy: Nie zauważyłam wad w tym sklepie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rena rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 455426 z 30.10.2019

Sklep wybrałam przez przypadek, ale jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi.

zakupy: kostium pielęgniarki; październik 2019

plusy: szybko, tanio zniżka na kolejne zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 455386 z 29.10.2019

Ciekawa oferta, dobre ceny, szybka przesyłka. Bardzo dobra jakość. Realizacja zamówienia trwała bardzo szybko. Już na następny dzień otrzymałam paczkę.

zakupy: Komplet Sinsita Obsessive; październik 2019

plusy: Dobra jakość bielizny, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KP rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 455358 z 28.10.2019

Sklep wybrałam przypadkowo, bez wcześniejszej analizy. Ale był to strzał w 10. Szybka realizacja, szybka dostawa i produkt zgodny z opisem. Polecam sprzedawce!

zakupy: Amarone babydoll; październik 2019

plusy: Szybka realizacja, produkt zgodny z opisem, tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 455354 z 28.10.2019

sklep spełnił całkowicie moje oczekiwania

zakupy: pończochy stanik pas i majty; październik 2019

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

snake rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 455346 z 28.10.2019

Sklep tani, dobra obsługa, odpisują na maile, przesyłają status zamówienia i link do śledzenia przesyłki. Wysyłka tego samego dnia co zamówienie, wszystko jak należy. Polecam.

zakupy: prezent na urodziny dla żony; październik 2019

plusy: rzetelność, obsługa, cena, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nina rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 454918 z 04.10.2019

Sklep spełnił moje oczekiwania ponieważ zamówienie otrzymałam następnego dnia po zamówieniu, cena niższa niż w innych sklepach o jeszcze rabat na kolejne zakupy. Polecam.

zakupy: Koszulka i szlafrok; październik 2019

plusy: Niska cena, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viola rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 454550 z 17.09.2019

Sklep spełnił moje oczekiwania 10/10

zakupy: komplet 827; wrzesień 2019

plusy: tanio, szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malwinia rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 454418 z 11.09.2019

Sklep posiadał w ofercie bieliznę którą szukałam w cenie niższej niż na Allegro, ponadto szybka wysyłka i dyskretna paczka dnia następnego sprawia że muszę się podzielić bardzo pozytywną opinia o tym sklepie.

zakupy: bielizna; wrzesień 2019

plusy: tanio, szybko i dyskretnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrianna rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453770 z 07.08.2019

Nie mogę się doczepić do niczego, transakcja wzorowa. Polecam ten sklep.

zakupy: bielizna 4cz biała; sierpień 2019

plusy: dobra cena, super szybka wysyłka, jakość bielizny

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda B. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453594 z 31.07.2019

Bielizna stąd spełniła wszystkie moje oczekiwania, super leży na mnie, jest bardzo wygodna i wysoka jakość materiałów, ładnie zapakowana w eleganckie pudełeczko. Dostawca mega profesjonalny.

zakupy: haleczka 845-CHE-5; lipiec 2019

plusy: profesjonalizm w każdym calu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Igła rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453538 z 29.07.2019

Bardzo dobry kontakt, bezproblemowa wymiana towaru, ekspresowa dostawa, towar zgodny z zamówieniem, serdecznie polecam tego sprzedawce.

zakupy: Koszulka Imperia; lipiec 2019

plusy: Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AA rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453462 z 26.07.2019

Polecam bo sprawnie zrealizowali moje zakupy a ich ceny są atrakcyjne.

zakupy: bielizna erotyczna; lipiec 2019

plusy: bardzo szybka dostawa

minusy: nie zauwazyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K.M. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453454 z 26.07.2019

Bardzo sprawna realizacja zamówienia, szybka wysyłka, konkurencyjne ceny, dobra jakość produktu i zgodność z tym, co w internecie. Polecam z czystym sumieniem.

zakupy: pończochy i majtki otwarte; lipiec 2019

plusy: Szybka realizacja

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marianna rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453450 z 26.07.2019

Polecam ten sklep na pewno. Duży wybór oraz ogromne wsparcie na etapie wyboru produktów. Dobrze zapakowana przesyłka i szybko dręczona.Towar zgodny z umową i tym co na stronie sklepu.

zakupy: 3cz. komplet bielizny + pończochy + koszulka nocna 810; lipiec 2019

plusy: jakość bielizny i obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliwier rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453382 z 24.07.2019

Polecił mi go znajomy. W 100% spełnił moje oczekiwania. Również będę go polecał.

zakupy: haleczka nocna; lipiec 2019

plusy: kontakt telefoniczny bez zarzutu, są pomocni

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453362 z 23.07.2019

Kupiłam w tym sklepie bieliznę na wyprzedaży. Zakup mnie pozytywnie zaskoczył. Bielizna z materiału wysokiej jakości, dobrze uszyta, leży na mnie jak ulał. Jestem bardzo zadowolona. Wrócę na pewno ponieważ już zaczynam szukać czegoś na wyjazd na wakacje i ten sklep biorę jako pierwszy pod uwagę.

zakupy: bielizna; lipiec 2019

plusy: szybkość, jakość, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER