Bielizna erotyczna, seksowna bielizna damska.
Sklep SexyLingerie.pl

Kontakt

tel. +48 737 44 99 51
Warszawa

Popularne produkty

Koszulki i halki, Komplety, Piękne nogi, Bodystocking, Przebrania, Gorsety, Clubwear, Sexy pupa, Bielizna ekskluzywna, Body, Dodatki, Biustonosze erotyczne, Szlafroki

Popularne marki

Livia corsetti, Obsessive, Lolitta, Roxana, Anais apparel, Fernand peril, Cofashion, Angels never sin, Roxana christmas,

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 163
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SexyLingerie.pl > Opinie klientów

Sklep SexyLingerie.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.02.2016r i posiada 163 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

emilia rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 457958 z 13.03.2020

Profesjonalne podejście do klienta, dobre ceny i dobrej jakości produkty. Polecam.

zakupy: biustonosz; marzec 2020

plusy: szybka wysyłka, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ina rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 457814 z 05.03.2020

wszystko ok, polecam

zakupy: koszulka secred; marzec 2020

plusy: tanio, szybko, dobra jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola B. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 457310 z 02.02.2020

Bardzo rzetelna pomoc przy doborze odpowiedniego rozmiaru, sukienka która mi się bardzo podobała miała niestety za małą rozmiarówkę i dzięki pomocy ze strony obsługi nie kupiłam jej bo na 100% musiałabym ja zwrócić, uniknęłam niepotrzebnych nerwów i kosztów. Zakupiłam za to bardzo fajną idealnie leżącą sukienkę za co jestem bardzo wdzięczna.

zakupy: Sukienka clubwear; luty 2020

plusy: Obsługa, ciekawy asortyment

minusy: Bark

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pola rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 456778 z 07.01.2020

Bielizna wygląda w rzeczywistości ładniej niż na zdjęciu, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam ten sklep :)

zakupy: 3 różne komplety bielizny; styczeń 2020

plusy: Jakość towaru, obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elektron rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 456770 z 05.01.2020

Wybrałem was bo mieliście potrzebny mi asortyment bieliźniany. Dziękuję za miłą i sprawną obsługę.

zakupy: bielizna; styczeń 2020

plusy: macie towar którego inni nie mają

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

max rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 456202 z 05.12.2019

Szybka wysyłka, jasne odpowiedzi, bez niedomówień. Nie ma się czego czepić. Normalni ludzie po drugiej stronie monitora, wiesz, że piszesz z człowiekiem a nie z systemem. Będę brał więcej...

zakupy: Koszulka Imperia Obsessive; grudzień 2019

plusy: Duży wybór, przystępne ceny i szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roma rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 455590 z 05.11.2019

Po przeczytaniu opinii dałam szansę temu sprzedawcy i przyznaje że się nie zawiodłam. Sklep spełnił moje oczekiwania. Polecam.

zakupy: Pas z pończochami i stanik otwarty; listopad 2019

plusy: Szybko i tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malaga rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 455578 z 04.11.2019

Polecam, świetny kontakt, bardzo miła obsługa, pełna informacja na każdym etapie. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Komplet 3cz. Obsessive; październik 2019

plusy: Perfekcyjne doradztwo i dopasowanie idealnie modelu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 455354 z 28.10.2019

sklep spełnił całkowicie moje oczekiwania

zakupy: pończochy stanik pas i majty; październik 2019

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malwinia rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 454418 z 11.09.2019

Sklep posiadał w ofercie bieliznę którą szukałam w cenie niższej niż na Allegro, ponadto szybka wysyłka i dyskretna paczka dnia następnego sprawia że muszę się podzielić bardzo pozytywną opinia o tym sklepie.

zakupy: bielizna; wrzesień 2019

plusy: tanio, szybko i dyskretnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrianna rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453770 z 07.08.2019

Nie mogę się doczepić do niczego, transakcja wzorowa. Polecam ten sklep.

zakupy: bielizna 4cz biała; sierpień 2019

plusy: dobra cena, super szybka wysyłka, jakość bielizny

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda B. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453594 z 31.07.2019

Bielizna stąd spełniła wszystkie moje oczekiwania, super leży na mnie, jest bardzo wygodna i wysoka jakość materiałów, ładnie zapakowana w eleganckie pudełeczko. Dostawca mega profesjonalny.

zakupy: haleczka 845-CHE-5; lipiec 2019

plusy: profesjonalizm w każdym calu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Igła rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453538 z 29.07.2019

Bardzo dobry kontakt, bezproblemowa wymiana towaru, ekspresowa dostawa, towar zgodny z zamówieniem, serdecznie polecam tego sprzedawce.

zakupy: Koszulka Imperia; lipiec 2019

plusy: Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AA rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453462 z 26.07.2019

Polecam bo sprawnie zrealizowali moje zakupy a ich ceny są atrakcyjne.

zakupy: bielizna erotyczna; lipiec 2019

plusy: bardzo szybka dostawa

minusy: nie zauwazyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K.M. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453454 z 26.07.2019

Bardzo sprawna realizacja zamówienia, szybka wysyłka, konkurencyjne ceny, dobra jakość produktu i zgodność z tym, co w internecie. Polecam z czystym sumieniem.

zakupy: pończochy i majtki otwarte; lipiec 2019

plusy: Szybka realizacja

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marianna rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453450 z 26.07.2019

Polecam ten sklep na pewno. Duży wybór oraz ogromne wsparcie na etapie wyboru produktów. Dobrze zapakowana przesyłka i szybko dręczona.Towar zgodny z umową i tym co na stronie sklepu.

zakupy: 3cz. komplet bielizny + pończochy + koszulka nocna 810; lipiec 2019

plusy: jakość bielizny i obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliwier rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453382 z 24.07.2019

Polecił mi go znajomy. W 100% spełnił moje oczekiwania. Również będę go polecał.

zakupy: haleczka nocna; lipiec 2019

plusy: kontakt telefoniczny bez zarzutu, są pomocni

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453362 z 23.07.2019

Kupiłam w tym sklepie bieliznę na wyprzedaży. Zakup mnie pozytywnie zaskoczył. Bielizna z materiału wysokiej jakości, dobrze uszyta, leży na mnie jak ulał. Jestem bardzo zadowolona. Wrócę na pewno ponieważ już zaczynam szukać czegoś na wyjazd na wakacje i ten sklep biorę jako pierwszy pod uwagę.

zakupy: bielizna; lipiec 2019

plusy: szybkość, jakość, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453266 z 19.07.2019

Sklep zdecydowanie spełnił moje oczekiwania - ekspresowy kontakt zwrotny i szybka wysyłka. Bielizna super, dobrej jakości i wygodna. Polecam.

zakupy: komplet 810; lipiec 2019

plusy: Jakość i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kazimiera rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 453226 z 18.07.2019

polecam

zakupy: haleczka nocna; lipiec 2019

plusy: szybko i tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER