Biżuteria srebrna.
Sklep Silverado.pl

Kontakt

tel. 801-000-231
Kraków

Popularne produkty

Biżuteria dla mężczyzn, Bransoletki, NASZYJNIKI, Kolczyki, Pierścionki, CHARMS, Wisiorki, AKCESORIA MĘSKIE, BRELOKI, ANGELS, poekspozycyjne, ŁAŃCUSZKI

Popularne marki

Manoki, Funky, Manoki promocje, P.karwan, Ekspozycyjne

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 428
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Silverado.pl > Opinie klientów

Sklep Silverado.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.10.2008r i posiada 431 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje Silverado.pl opinia nr 419298 z 04.09.2017

szukałam fajnej biżuterii ze stali chirurgicznej

zakupy: bransoletki, pierścionek; wrzesień 2017

plusy: *duży wybór *przystępne ceny *fajne promocje *jakość

minusy: na razie nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Silverado.pl opinia nr 318237 z 10.11.2014

Wskazał mi go wujek google przy wyszukiwaniu męskiego łańcuszka ze stali chirurgicznej. Pełna satysfakcja z zakupu.

zakupy: łańcuszek manoki LA008 3mm/45cm; listopad 2014

plusy: duży wybór, szybka i terminowa dostawa

minusy: brak manoki LA010 45cm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dar rekomenduje Silverado.pl opinia nr 285625 z 02.04.2014

doskonałe produkty w przystępnych cenach

zakupy: obrączki; kwiecień 2014

plusy: szybkość działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Silverado.pl opinia nr 262969 z 04.12.2013

wybralem przede wszystkim za jasne zasady kupna dostawy a takze za wysokiej jakosci towar

zakupy: Obrączka męska kardiogram stainless steel 77-PA008; grudzień 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

me555 rekomenduje Silverado.pl opinia nr 262229 z 30.11.2013

wszystko ok

zakupy: kolczyki, bransoletka, wisiorek; listopad 2013

plusy: szybko, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malaczarna1605 rekomenduje Silverado.pl opinia nr 260001 z 21.11.2013

Bardzo duży wybór latwy kontakt i szybka dostawa polecam

zakupy: bransoletka męska lisi ogon; listopad 2013

plusy: duzy wybôr

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ane-Elise rekomenduje Silverado.pl opinia nr 239909 z 27.08.2013

Atrakcyjna oferta i duży wybór w niskich cenach

zakupy: Biżuteria; sierpień 2013

plusy: Zamówione produkty spełniły wszystkie oczekiwania

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

notes90 rekomenduje Silverado.pl opinia nr 187789 z 24.12.2012

Jedyny sensowny sklep z biżuteriom ze stali chirurgicznej. Polecam choć ceny trochę za wysokie ;)

zakupy: Zawieszka; grudzień 2012

plusy: Przejżysta strona internetowa, solidność.

minusy: Ceny troche z awysokie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mysia3oo rekomenduje Silverado.pl opinia nr 172713 z 06.11.2012

Wybrałam przypadkiem i to był strzał w 10

zakupy: łańcuszek i bransoletka srebrna; listopad 2012

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

raszek rekomenduje Silverado.pl opinia nr 170593 z 28.10.2012

Wszystko OK Szybka wysyłka towar wysokiej jakości wszystko zgodnie z opisem. Szczerze polecam.

zakupy: Zawieszka; październik 2012

plusy: cana do jakosci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ella rekomenduje Silverado.pl opinia nr 169733 z 24.10.2012

W pelni spelnia wszystkie kryteria.Piekna szata graficzna eksponujaca wyroby szybka realizacja zakupionego towaru-ktory to/kolczyki/ jest duzo piekniejszy niz na zdjeciu.Szczerze polecam kazdemu kto szuka pieknych precjozy-gdyz same w sobie sa nasza ozdoba

zakupy: srebrne kolczyki swarowskiego; październik 2012

plusy: duzy wybor ,szybka realizacja, doskonale opakowanie

minusy: brak jakichkolwiek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Silverado.pl opinia nr 167381 z 15.10.2012

Sklep bardzo przyjemny.Bardzo dobrze zaopatrzony,niskie ceny,ekspresowa przesyłka oraz miła obsługa.zakupy w tym sklepie to przyjemność.

zakupy: Obrączki; październik 2012

plusy: niskie ceny,duży asortyment,miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

frostbitka rekomenduje Silverado.pl opinia nr 167281 z 14.10.2012

Po raz kolejny z niego skorzystałam i muszę po raz kolejny gorąco polecić sklep i jego produkty. Wszystko rewelacja!

zakupy: kolczyki; październik 2012

plusy: dbanie o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Australijka rekomenduje Silverado.pl opinia nr 158373 z 11.09.2012

polecam TEN sklep wszystkim szukajacym pieknej srebrnej bizuterii pracownicy bardzo pomocni-zyczylabym kazdemu internetowemu sklepowi-takich pracownikow wyroby najwyzszej jakosci,duzy wybor,prosta obsluga w zamowieniu,szybka realizacja. Bede wszystkim polecac i bede czestym kupujacym

zakupy: srebrne kolczyki, lancuszek; wrzesień 2012

plusy: pomoc pracownikow,latwosc w zamowieniu,szybka realizacja

minusy: brak jakichkolwiek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Silverado.pl opinia nr 156245 z 03.09.2012

szukałam biżuterii ze stali

zakupy: obrączka ze złotem i cyrkonią; sierpień 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ella rekomenduje Silverado.pl opinia nr 151389 z 15.08.2012

wybralam ten sklep,poniewaz ma duzy asortyment w wyborze oraz przystepne ceny obsluga jest bardzo dobra,szybka realizacja,bardzo ladne opakowanie chroniace zakup przed zniszczeniem.

zakupy: srebrne kolczyki z kamieniem swarowskieg; sierpień 2012

plusy: duzy wybor ,szybka realizacja, doskonale opakowanie

minusy: zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Silverado.pl opinia nr 143361 z 22.07.2012

Polecam! Niebanalna biżuteria wysokiej jakości, świetna obsługa.

zakupy: biżuteria srebrna; lipiec 2012

plusy: jakość oferowanego towaru, obsługa, płatności

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Silverado.pl opinia nr 143313 z 22.07.2012

Duży wybór towaru dobrej jakości.

zakupy: obrączki stalowe; lipiec 2012

plusy: duży wybór, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Silverado.pl opinia nr 140577 z 13.07.2012

Duży wybór towaru po przystępnej cenie. Zdecydowanie polecam.

zakupy: obrączki stalowe; lipiec 2012

plusy: dobry towar, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Silverado.pl opinia nr 134773 z 25.06.2012

znalazłam sklep w internecie,zawiodłam się na innym sprzedawcy,więc spróbowałam tu.i to był strzał w dziesiątkę.sklep rewelacja,obsługa-rewelacja,Pani Ania to przesympatyczna kobieta.obrączki-cudowne.jestem po prostu zakochana w tym sklepie i oboje z narzeczonym jesteśmy bardzo ale to bardzo wdzięczni za tak profesjonalną pomoc.

zakupy: obrączki ślubne; czerwiec 2012

plusy: szybka,fachowa i przesympatyczna obsługa,piękny towar

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER