Whisky single malt oraz cygara.
Sklep Singlemaltclub.pl

Kontakt

tel. 506 164 605
Mikołów

Popularne produkty

Whisky Single Malt, Cygara Hand Made, Rum, Whiskey>Bourbon, Whisky Blended Malt, Brandy, Cognac

Popularne marki

, Laphroaig, Talisker, Bowmore, Cardhu, Glenfarclas, Balvenie, Knockando, Highland park, Tomintoul, Ardbeg, Jura, Glenfiddich, Tullibardine, Dalmore, Smokehead

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 28
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Singlemaltclub.pl > Opinie klientów

Sklep Singlemaltclub.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.08.2011r i posiada 28 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Szymon rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 292317 z 20.05.2014

Szybka wysyłka. Perfekcyjnie zapakowany towar. Konkurencyjne ceny. Nic tylko kupować. No i oczywiście szeroki wybór produktów. Nic tylko kupować.

zakupy: Na razie koniaki. W planach Whisky.; maj 2014

plusy: Szybkość i perfekcja

minusy: Wszystko było OK. Nie zauważyłem wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 290001 z 06.05.2014

Sklep działa bardzo sprawnie i niesamowicie szybko. Kontakt mailowy jak i telefoniczny bez zarzutu. Polecam z czystym sumieniem ten sklep, bo jest wzorcowy.

zakupy: Laphroaig, Ardbeg; maj 2014

plusy: Szybkość obsługi

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PickMyMalt rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 288445 z 23.04.2014

Duży wybór markowych alkoholi z bardzo dobrymi cenami oraz szybką i sprawną obsługą. Butelki dotarły ładnie zapakowane, w foliach ochronnych w uzgodnionym terminie i miejscu. Miły kontakt oraz możliwość płatności przy odbiorze to również duże zalety sklepu. Szczerze polecam.

zakupy: Whisky; kwiecień 2014

plusy: Ceny, warunki dostawy, obsługa

minusy: Wybór mógłby być jeszcze szerszy (Independent bottlers!)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 286745 z 10.04.2014

Polecam zakupy w Singlemaltclub.pl w 100 %-ach . Dobre ceny , błyskawiczna przesyłka , ciekawe promocje

zakupy: whisky; kwiecień 2014

plusy: ceny,wybór,szybka dostawa,dobry kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blazek rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 286121 z 06.04.2014

W internecie przez przypadek. Zakup i dostawa spełniły b. dobrze moje oczekiwania.

zakupy: malt whisky - 4 op. koniak -02 op.; marzec 2014

plusy: oferta, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 284437 z 26.03.2014

Dobre ceny na tle konkurencji, przejrzysta strona www, dobry kontakt i błyskawiczna przesyłka. Pakowanie bez z zarzutu.

zakupy: 2 butelki whisky; marzec 2014

plusy: cena, kontakt, czas realizacji

minusy: nie zaobserwowano

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 284425 z 26.03.2014

Bardzo szybka wysyłka i dobra informacja o stanie realizacji zamówienia

zakupy: Whisky, Koniak; marzec 2014

plusy: Czas realizacji i informowanie o stanie zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksander rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 284161 z 25.03.2014

Bardzo duży wybór whisky niedostępnej lub bardzo trudno dostępnej gdzie indziej. Przystępne ceny, szybka realizacja zamówienia. Towar oczywiście pierwsza klasa. Świetnie i bezpiecznie pakowane, tak jak powinno się zabezpieczać butelki w tubach/kartonach.

zakupy: Edradour 10 yo; marzec 2014

plusy: duży wybór, towary niedostępne w innych sklepach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 278749 z 20.02.2014

Wpełni spełnił oczekaiwania,a sklep wybrałem w ciemno

zakupy: lagavulin 16, Glenfarclas 15; luty 2014

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BAR DE WHISKY rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 276185 z 06.02.2014

Bogate portfolio alkoholi starzonych. Wzorowy poziom obsługi. Bezpieczna i szybka wysyłka internetowa. Pierwsze zakupy wzbudziły pełne zaufanie. Tak powinno być w każdym sklepie. Polecam SINGLEMALTCLUB.PL w 100%

zakupy: GLEN ELGIN 12; luty 2014

plusy: FACHOWOŚĆ.RZETELNOŚĆ.PUNKTUALNOŚĆ.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 275289 z 31.01.2014

duży wybór, dobre ceny

zakupy: whisky talisker, ardbeg uigeadail; styczeń 2014

plusy: szeroka oferta, szybka dostawa

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 274473 z 28.01.2014

ma ciekawą ofertę. Jestem usatysfakcjonowany przebiegiem zakupu

zakupy: Millstone; styczeń 2014

plusy: oferta

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 270081 z 04.01.2014

Szybka i profesjonalna obsługa ...POLECAM

zakupy: Jack Daniels Lynchburg nr 11; styczeń 2014

plusy: Profesjonalizm w karzdym calu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anetta rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 262621 z 02.12.2013

Wybrałam ten sklep, ponieważ znalazłam w nim to, czego szukałam a nie znalazłam w innych sklepach. Oczywiście spełnił moje oczekiwania, bardzo dobra obsługa i szybka wysyłka.

zakupy: Whisky Mmacallan Gold; grudzień 2013

plusy: obsługa szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nikodem rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 256353 z 06.11.2013

Niskie ceny wybranego przeze mnie towaru, sklep polecany przez innych. Sklep spełnił oczekiwania.

zakupy: whisky x3; listopad 2013

plusy: szybkość, dobre zapakowanie towaru i szeroki wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzech rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 252217 z 17.10.2013

Bardzo dobre ceny, szybka dostawa, duży wybór, dobra obsługa.

zakupy: Ledaig 10, Finlaggan Old Reserve; październik 2013

plusy: cena, wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Misiek rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 251257 z 12.10.2013

Duży wybór alkoholi, najlepsze produkty i rewelacyjne ceny! Polecam :)

zakupy: Whisky Clynelish 14; październik 2013

plusy: Ceny!

minusy: Brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 250769 z 10.10.2013

Profesjonalna obsługa klienta, miły kontakt i szybka dostawa. Polecam

zakupy: Ardbeg, Glenmorangie, Bushmills; październik 2013

plusy: Duży wybór oraz Profesjonalizm

minusy: brak niektórych pozycji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AhG rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 207014 z 21.03.2013

Szeroki asortyment, sprawna obsługa, szybka dostawa. Jedyne, czego brak to opcji zapłaty kartą.

zakupy: Glenlivet 16 yo Nadurra 54, 9%; marzec 2013

plusy: szeroki asortyment, szybka realizacja

minusy: brak opcji płatności kartą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elvislike rekomenduje Singlemaltclub.pl opinia nr 200790 z 19.02.2013

dobra cena a do tego doszedl dobry kontakt i ekspresowa dostawa. polecam! prawdopodobnie jeszcze skorzystam.

zakupy: Jura Superstition whisky single malt; luty 2013

plusy: dobry kontakt

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER