Ubrania oraz sprzęt i akcesoria skateowe.
Sklep SkateShop.pl

Kontakt

tel. 61 873 38 17
Poznań

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 9
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

SkateShop.pl > Opinie klientów

Sklep SkateShop.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.10.2006r i posiada 19 opinii klientów w tym 48% pozytywnych.

Wystaw opinię

Joanna rekomenduje SkateShop.pl opinia nr 282289 z 14.03.2014

Szczerze polecam skateshop.pl - po pierwsze: zamówienie dotarło błyskawicznie (już na drugi dzień), po drugie: poziom obsługi klienta na najwyższym poziomie. Gdy okazało się, że zamówiłam za duże buty, od razu wymieniono je na mniejsze. Ponieważ w zamówieniu brakowało dodatkowego kompletu sznurówek sklep był tak miły, że nie pobrał ode mnie opłaty za kuriera. Mimo to kilka dni później przesłano brakujące sznurówki (także na koszt sklepu). Bardzo serdecznie polecam skateshop.pl. Życzę sukcesów i wielu zadowolonych Klientów :-)

zakupy: Obuwie; luty 2014

plusy: Błyskawiczna wysyłka, rewelacyjne podejście do Klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J nie poleca SkateShop.pl opinia nr 65167 z 19.11.2010

Niestety gorąco nie polecam tego miejsca. Kompletny brak kontaktu telefonicznego jak i emailowego, 12 dni po złożeniu zamówienia dostaję info, że towaru nie ma już na stanie. Jak już uda wam się skontaktować szykujcie się na niemiłą obsługę, RADZE SZUKAĆ INNYCH MIEJSC

zakupy: spodnie; listopad 2010

plusy: brak

minusy: Kontakt, dostępność, dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

castrol nie poleca SkateShop.pl opinia nr 64214 z 05.11.2010

Zdecydowanie odradzam. Zero kontaktu z tym sklepem. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile, kontkat przez gg także nie odpowiada. Nawet z siedzibą firmy nie idzie się skontaktować!! Zastanawiam się czy jeszcze żyją czy zwinęli interes, wzięli pieniądze i gdzies się bawią. Niestety ja czekam na zwrot pieniądzy, ale nie wiem czy się doczekam.

zakupy: head next fusion; październik 2010

plusy: Brak zalet

minusy: Brak jakiegokolwiek kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mescallina rekomenduje SkateShop.pl opinia nr 58609 z 04.08.2010

Zachęcam do dokonywania zakupów w SkateShop.pl a oto kilka powodów: szeroka gama produktów, doskonały kontakt ze sprzedawcą, dbałość o najwyższe standardy obsługi, dobre ceny i expresowa wysyłka. W naszym przypadku paczka dotarła do nas w ciągu 20 godzin... rewelacja pod każdym wzdlędem!

zakupy: buty osiris; sierpień 2010

plusy: doskonala obsługa, produkt spełniający oczekiwania

minusy: jak dla mnie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nick nie poleca SkateShop.pl opinia nr 57501 z 14.07.2010

Zdecydowanie odradzam. Kupowałem dwukrotnie - za każdym razem zwracałem towar. Ostatnio kupiłem buty DC. Dostarczono je w innym kolorze więc je odesłałem. Pieniądze szybko zwrócili, ale koszt wysyłki spowodowany ich pomyłką nadal pozostał moim kosztem. Głupio się płaci za czyjeś pomyłki, zapewniam.

zakupy: Buty DC; lipiec 2010

plusy: nie mam zdania

minusy: Niezgodność towaru z ofertą. Płacenie za ich pomyłki.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kupujący rolki rekomenduje SkateShop.pl opinia nr 52560 z 21.04.2010

Wybrałem sklep z powodu korzystnej ceny rolek, szybkość obsługi bez zarzutu szybka przesyłka za pobraniem, kiepski kontakt mailowy i telefoniczny. Potrebowałem informacji na temat długośći wkładki niestety nie otrzymałem żadnej informacji. Mimo wszystko zaryzykowałem i zamówiłem towar za pobraniem w czwartek w nocy i w poniedziałek już był.

zakupy: rolki Rollerblade speedmachine 8.0 2pary; kwiecień 2010

plusy: szybka wysyłka za pobraniem

minusy: nie odbierają telefonu i nie odpowiadają na maile

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

devilss nie poleca SkateShop.pl opinia nr 51177 z 30.03.2010

Więc ja tak samo jak wszyscy nie mogłam się skontaktować ze skateshop.pl, ale dzisiaj weszłam na pocztę i co widzę? mail od skateshop.pl, że moje zamówienie (kurtkę kupiłam dokładnie 12 marca) zostało skompletowane i wkrótce zostanie wysłane więc tak naprawdę to znowu nie wiem co mam myśleć. Telefon oczywiście nadal milczy.. Zanim dostałam tego maila byłam zdecydowana na to, żeby iść jutro na policję i jeśli w ciągu następnych kilku dni kurtka nie przyjdzie to faktycznie pójdę i zgłoszę to mimo, że sprawa będzie się pewnie ciągnęła nie wiadomo ile czasu. Wydaje mi się, że każdy, kto zostanie oszukany przez skateshop.pl powinien zrobić to samo, już nie tyle dla pieniędzy (których równie dobrze można już nie zobaczyć na oczy), co dla sprawiedliwości..

zakupy: kurtka coalition owner roar; marzec 2010

plusy: jak narazie brak!

minusy: brak kontaktu, NIBY brak towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

devilss nie poleca SkateShop.pl opinia nr 50739 z 23.03.2010

Zdecydowanie NIE POLECAM! Zawsze wydawało mi się, że skateshop.pl to porządna firma, zamawiałam już u nich wcześniej, wpłacałam pieniądze na konto i zawsze po dwóch, góra trzech dniach towar był u mnie, raz nawet zdarzyło mi się, że rozmiar nie pasował i nie było problemu ze zwrotem. Inaczej jest niestety tym razem. Zamówiłam kurtkę, zapłaciłam, otrzymałam maila z wiadomością, że dziękują za wpłatę, ale niestety chwilowo nie ma towaru na magazynie i będzie trzeba poczekać... no więc ja na drugi dzień pomyślałam, że zadzwonię i spytam co i jak, kiedy mogę się spodziewać paczki itp. i tak dzwonie od tygodnia, piszę maile i nic. Zero reakcji, żadnych odpowiedzi. Czekam jeszcze kilka dni i zgłaszam to, tam gdzie powinnam. Co do ostatniej opinii eBy co do maili... u mnie dzieje się dokładnie to samo, wysyłam maile, a one wracają do mnie. Nie wiem mam wrażenie, że ludziom (czyt. załodze skateshop.pl) się wydaje, że są bezkarni i mogą tak okradać ludzi na prawo i lewo. Moja opinia o sklepie zmieniła się diametralnie w ciągu ostatniego tygodnia. Ciekawe ilu ludzi już zdążyli nabrać. Zdecydowanie NIE POLECAM!

zakupy: Kurtka snowboardowa COALITION Owner Roar; marzec 2010

plusy: jak narazie - BRAK jakichkolwiek zalet

minusy: brak kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eBa nie poleca SkateShop.pl opinia nr 50681 z 22.03.2010

na początku marca zamówiłem spodnie fakt czekałem 10 dni aż je dostane, no i jak przyszły to oczywiście się ucieszyłem bo ile można czekac rozpakowuję i już patrząc na nie widziałem że rozmiar nie ten choc naklejki na spodniach mówiły inaczej w dlugości była różnica 6 cm i w pasie 8 cm zupełnie inaczej jak w opisie produktu... no więc tego samego dnia zapakowałem paczkę i wysłałem z powrotem... i do dnia dzisiejszego piszę meila i staram się z nimi skontaktowac lecz bez żadnych sukcesów jak kasy nie było to do tej pory jeszcze jej nie otrzymałem a 200 zl nie chodzi po ulicy naprawde zawiodłem się na tym portalu zawsze zamawiałem z andergranda i nigdy mnie tam w takiego balona nie zrobili tam zawsze można napisac meila lub zadzwonic i obgadac różne niejasności a tutaj... pfff meile ciagle do mnie wracają jak by meil na który wysyłam wiadomości nie istniał... a telefony milczą. Nie podoba mi się to że robią z ludzi de***i... eLo

zakupy: Spodnie MALITA Avangarde (blue) niebieskie jeans; marzec 2010

plusy: zalety?

minusy: choc by się w dźwi waliło nikt nie odpowiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

viaderny nie poleca SkateShop.pl opinia nr 50406 z 17.03.2010

Witam, Dokładnie tydzień temu zamówiłem buty firmy Adio oraz koszulkę firmy CLTN. W sumie 260zł. Przelałem pieniądze w tym samym dniu, gdy dokonałem zakupu na stronie, czyli 10 marca. Na stronie wygląda wszystko elegancko - otrzymałem punkty, info o stanie przesyłki to "przyjęte" - wszystko to odrazu kilka minut po zamówieniu pojawiło się na stronie. Pierwsze wrażenie - elegancko. Zamówienie szybko przyjęte, darmowa przesyłka, punkty odrazu przyznane; myśl - dobry sklep. Ale po 3 dniach, gdy wciąż na stronie widniał status "przyjęte" zacząłem się niepokoić. Znalazłem tą stronkę z opiniami. Teraz nie wiem już co powiedzieć ;/ obawiam się tylko, że przepadnie mi ta kasa, a nic do mnie nie dojdzie. I tak jak wy, napisałem kilka maili, próbowałem się dodzwonić - nic nie skutkuje. I co robić ? Mam wielką prośbę: jakby ktoś coś wiedział, co się dzieje z tym sklepem, czy jakby ktoś otrzymał już to, co zamówił te pare tyg. temu, to proszę o informacje (najlepiej tu na tej stronie lub na mojego maila: sidneypolak@gmail.com ). Mam także pytanie: co robić gdy po 2-3 tyg. nic do mnie nie przyjdzie, oraz nie zostanie mi zwrócona kasa ? Myślał może ktoś z was o tym, co zrobi jak nie otrzyma ani kasy ani zamówionych rzeczy ??? Podsumowując to były moje ostatnie zakupy zapłacone z góry przelewm na internetowych stronach sklepów. Za pobraniem rządzi ! Pozdrawiam !

zakupy: Buty ADIO oraz koszulka CLTN; marzec 2010

plusy: duży wybór, dobre ceny

minusy: brak kontaktu, długi czas przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Koralik nie poleca SkateShop.pl opinia nr 49104 z 24.02.2010

Nie polecam! Zamówiłam produkt i okazało się że go nie mają na stanie trzeba było czekać! Nastepnie jeden z nich zwróciłam, ale oczywiście nie odbierają telefonów, nie odpisują na meila, gg nie działa, czkeam już 3 tygodnie na zwrot pieniędzy i jeszcze się nie doczekałam!! kiedy w końcu się do nich dodzwoniłam, to poprosili o telefon, i mieli oddzwonić i nic! Zawineli kase i zadowoleni! NIE POLECAM 100 % NEGATYW DLA SKATESHOP.PL!

zakupy: 2x spodnie snowboardowe; styczeń 2010

plusy: Brak

minusy: Brak kontaktu z klientem!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

saint nie poleca SkateShop.pl opinia nr 48482 z 15.02.2010

dajcie spokój,wszystko ladnie Ci przysla i szybko bo chcą pieniążki,a jezeli chodzi o zwrot,miesiac czekam na swoją gotówke,kiedy poltora miesiaca temu dostali spowrotem towar!! zenada

zakupy: spodnie, czy to wazne?; grudzień 2009

plusy: brak

minusy: lecą w ***

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

inecita rekomenduje SkateShop.pl opinia nr 48158 z 09.02.2010

Jestem w szoku, zakupu dokonałam w niedzielę o 22.00, we wtorek o 14.00 buty są u mnie. Gdyby wszystkie sklepy tak działały... i jeszcze malutki gratis dostałam :)

zakupy: buty DC; luty 2010

plusy: szybkość

minusy: nie odkryłam, może wybór mógłby byc większy?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skatemaniak rekomenduje SkateShop.pl opinia nr 36982 z 01.07.2009

doskonały kontakt z klientem, rzetelna obsługa, swietna, szeroka oferta... bardzo fajnie zapakowana paczka była u mnie błyskawicznie.

zakupy: DC; czerwiec 2009

plusy: fantastyczne zdjęcia, miła obsługa telefoniczna

minusy: nie ma do czego się przyczepić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skatemaniak rekomenduje SkateShop.pl opinia nr 36981 z 01.07.2009

doskonały kontakt z klientem, rzetelna obsługa, swietna, szeroka oferta... bardzo fajnie zapakowana paczka była u mnie błyskawicznie.

zakupy: DC; czerwiec 2009

plusy: fantastyczne zdjęcia, miła obsługa telefoniczna

minusy: nie ma do czego się przyczepić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zelowro nie poleca SkateShop.pl opinia nr 23450 z 24.11.2008

nie polecam brak kontaktu z ludzmi którzy zajmuja sie zamówieniami i brak potwierdzen e-meilami

zakupy: 02 11 2008; listopad 2008

plusy: nic mi sie nie spodobało

minusy: chyba sa zarobieni

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fanka skateShopu rekomenduje SkateShop.pl opinia nr 9112 z 06.10.2007

Świetne buty, po prostu cudowne i bardzo wygodne:)

zakupy: Dc- shoes; wrzesień 2007

plusy: każdy produkt świetnie wyeksponowany

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MasterOfDisaster rekomenduje SkateShop.pl opinia nr 4278 z 27.02.2007

Zamawiam w skateshop.pl dość często, paczki zawsze na czas i zgodnie z zawartością. Towar świetnej jakości w świetnych cenach, dobre promocje!

zakupy: Odzież, buty; 2005-2007

plusy: Duży wybór ciuchów

minusy: Nie natrafiłem na żadne wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bartolini rekomenduje SkateShop.pl opinia nr 4277 z 27.02.2007

*** sklepik mi sie tam podoba obsluga mistrz szybciutko zamowilem rano nastepnego dnia mialem

zakupy: buty; 10,01,2007

plusy: szybko i nawet tanio

minusy: dziwny lay

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER