Karnisze i akcesoria okienne.
Sklep Sklep-karnisze.net

Kontakt

tel.
Częstochowa

Popularne produkty

KARNISZE a, KARNISZE Ř16 mm, KARNISZE Ř19 mm, KARNISZE 25 mm, KARNISZE 20 mm - kwadrat, Akcesoria i elementy karniszy, KARNISZE Apartamentowe

Popularne marki

Bic

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 68
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklep-karnisze.net > Opinie klientów

Sklep Sklep-karnisze.net - monitorowana jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.08.2011r i posiada 69 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ryszard rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 414658 z 20.06.2017

Sklep wybrałem przypadkowo i nie żałuję. Kupiłem karnisze zgodne opisem i moim zamówieniem. Transakcja przebiegła szybko i fachowo. Polecam

zakupy: Karnisz 19, 480 cm, stal nierdzewna; czerwiec 2017

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 411610 z 10.05.2017

Wybrałam przypadkowo, lecz w pełni spełnił moje oczekiwania :)

zakupy: karnisz; maj 2017

plusy: Duzy wybór, duże możliwości.

minusy: Nie ma wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sasza rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 411302 z 05.05.2017

Dziękuję bardzo za udaną transakcję. Błyskawiczna wysyłka. Miła obsługa. Paczka bardzo dobrze zapakowana. Gorąco polecam!!!

zakupy: karnisze; kwiecień 2017

plusy: Cena, obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 393822 z 23.09.2016

Już wcześniej robiłem w nim zakupy

zakupy: komplet karniszy apartamentowych; wrzesień 2016

plusy: dobry program symulacyjny wygląd zestawu

minusy: nie ma wad. można by było rozbudować ofertę o inne dodat

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 385242 z 08.06.2016

Sklep godny polecenia - wróciłam na powtórne zakupy. Towar dobrej jakości ,spełniający oczekiwania ,czytelna strona - wybór i pomiar karniszy jak również szybka wycena .Doskonały kontakt mailowy , towar wysłany w terminie ,dobrze zabezpieczony i zgodny z zamówieniem .

zakupy: karnisze podwójne -satynowe do trzech pomieszczeń; czerwiec 2016

plusy: świetna strona internetowa ,wysoka jakość towaru ,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dippid rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 384570 z 03.06.2016

Sklep może poszczycić się bardzo dużym asortymentem, dobrą ceną, fachową obsługą i doradztwem oraz bardzo krótkim czasem realizacji.

zakupy: Zestaw karniszy i elementów dodatkowych do całego domu; maj 2016

plusy: Duży asortyment, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JJ rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 370582 z 24.01.2016

Interesował mnie zakup przelotek do zasłon, spodobał mi się szeroki i konkretny opis produktu dzięki czemu nie musiałam zadawać dodatkowych pytań. Sprecyzowany asortyment wzbudził moje zaufanie. Dostawa szybka, produkt zgodny z opisem a obsługa bardzo miła.

zakupy: Przelotki; styczeń 2016

plusy: Kultura i wykwalifikowanie

minusy: Nie spostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WIOLETTA rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 361290 z 12.11.2015

SKLEP I OBSLUGA BARDZO PROFESJONALNA,TOWAR KOMPLETNY,NIE USZKODZONY ,WSZYSTKIE ELEMENTY WEDLUG ZAMOWIENIA,DOSTAWA BARDZO SZYBKA POMIMO WYSYLKI ZAGRANICZNEJ.POLECAM.WIOLETTA

zakupy: KARNISZE Z ELEMENTAMI DEKORACYJNYMI; listopad 2015

plusy: TOWAR JAK NA ZDJECIU,KOMPLETNY I SZYBKA WYSYLKA

minusy: DLA MNIE -NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 348369 z 07.07.2015

Bardzo duży wybór karniszy, długość dopasowana do każdego pomieszczenia, różnorodność kolorów, zakończeń i indywidualny wybór sposobu mocowania firanek i zasłon. Atrakcyjne ceny. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar starannie zabezpieczony w czasie wysyłki.Gorąco polecam!

zakupy: karnisze kwadratowe sufitowe podwójne; lipiec 2015

plusy: duży wybór karniszy o różnej długości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bobak rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 327145 z 13.01.2015

Znalazłem w internecie z atrakcyją ceną. Jestem zadowolony- szybko i sprawnie.

zakupy: karnisze; styczeń 2015

plusy: cena i jakość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 323697 z 17.12.2014

Największy wybór karniszy i super ceny.Kupiłem karnisz taki jak sobie wymarzyłem i jest super. Polecam ten sklep ,naprawdę jest to najlepszy sklep z karniszami!!!!!!!!!!

zakupy: Super Karnisz; grudzień 2014

plusy: Jakość,cena i obsługa!!!!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janina rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 322257 z 09.12.2014

doskonałe produkty, profesjonalna obsługa, ale także duża zyczliwość wobec kupującego, szybka dostawa i dobre opakowanie. jestem bardzo zadowolona z zakupu i kontaktu z tym sprzedawcą, pracownicy zaangażowani w swojej pracy, mili, uprzejmi i chętni do pomocy. brawo!

zakupy: karnisze; wrzesień 2014

plusy: profesjinalizm i życzliwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 316253 z 24.10.2014

Rzetelna, profesjonalna obsługa. W tym sklepie warto robić zakupy.

zakupy: karnisze; październik 2014

plusy: Rzetelność obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 288497 z 24.04.2014

Szukałam karniszy o niestandardowej długości i tu je znalazłam. W dodatku cena była niższa niż w OBI

zakupy: karnisz; kwiecień 2014

plusy: szybkość realizacji, bardzo dobrze opisany towar

minusy: nie znalazłam w ofercie karniszy w kolorze grafit,czarny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arti rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 287361 z 15.04.2014

Duży wybór. Atrakcyjne ceny. Szybka realizacja. Towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem na stronie Sprzedawcy. Szybka wysyłka.

zakupy: Karnisz podwójny ze zmianą zakończeń; kwiecień 2014

plusy: Profesjonalnie

minusy: kołki do karnisza powinny być lepszej jakości

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 285845 z 04.04.2014

Produkty są przedstawione na stronie w sposób bardzo przejrzysty, przystępny i czytelny. Towar jest opisany wyczerpująco, a ponadto jest możliwość wizualizacji komponowanych zestawów dotyczących np. (jak w moim przypadku) karniszy, co pozwoliło mi z całym przekonaniem podjąć właściwą decyzję co do wyboru zamawianego towaru. Na uwagę zasługuje szybkość realizacji zamówienia, a także to, że eksponowany na stronie sklepu towar nie dobiegał od przesłanego. Kontakt z klientem oceniam również pozytywnie. Polecam zakupy w sklepie -karnisze.net

zakupy: karnisz; kwiecień 2014

plusy: doskonała prezentacja towarów na stronie

minusy: bark

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 285665 z 02.04.2014

Wybrałam ten sklep ponieważ mają bardzo fajnie rozbudowaną stronę internetową i do tego mega okazjonalne ceny. Zakupu dokonałam w poniedziałek, we wtorek zaksięgowano wpłatę, a w środę o 10 karnisz był już u mnie w domu. Do tego o każdych działaniach byłam informowana na bieżąco drogą mailową. Nic tylko polecać.

zakupy: Karnisz z końcówką colosseo; kwiecień 2014

plusy: Okazjonalne ceny; Profesjonalne podejście do klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

radosław rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 282365 z 14.03.2014

duzy wybór karniszy,korzystne ceny ,kontakt rewelacja ,towar dobrej jakosci szybka przesyłka ,zakupiłem towar za blisko 500pln i warto było!!!!

zakupy: 4-ry karnisze; luty 2014

plusy: wyrozumiałosc!!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 281237 z 06.03.2014

Na stronę trafiłam zupełnie przez przypadek, z czego bardzo się cieszę. Duży wybór karniszy, w ogóle doskonale zorganizowana strona. Po prostu polecam!

zakupy: Karnisze; marzec 2014

plusy: Dużo plusów

minusy: Brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Sklep-karnisze.net opinia nr 278125 z 17.02.2014

Bardzo dobra i szybka obsługa, doskonały kontakt mailowy, sklep na bieżąco przekazuje informacje o zamówieniu. Towar dobrej jakości, całkowicie spełniający oczekiwania.Warto podkreślić bardzo czytelną i pomocną przy wyborze karniszy stronę internetową sklepu. Polecam

zakupy: karnisze rzymskie; luty 2014

plusy: Możliwość porównania stylistycznie i cenowo wielu elemen

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER