Podzespoły oraz akcesoria elektroniczne.
Sklep Sklep.celiko.net.pl

Kontakt

tel. 91 484 49 60
Szczecin

Popularne produkty

Półprzewodniki-Układy scalone, Półprzewodniki-Tranzystory, Półprzewodniki-Diody, Piloty, Elementy bierne-Kondensatory, Bezpieczniki, Złącza, Płytki montażowe, Pozostałe

Popularne marki

, Jamicon, Ag chemia, Helion, Arduino, Classic service parts, Elmak, Robotdyn, Duracell, Vipow, Telkom telmor, Kemot, Xytronic, Uni-t

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 41
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklep.celiko.net.pl > Opinie klientów

Sklep Sklep.celiko.net.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.11.2009r i posiada 41 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kołodziej Zb. rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 337125 z 30.03.2015

Najtańsza oferta, bardzo dobry kontakt, kompetentna obsługa i pełna informacja. Polecam !!!

zakupy: tranzystory; luty 2015

plusy: Duża oferta i niskie ceny.

minusy: Brak przelewu OnLine, lub moje niedopatrzenie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

whitew rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 243149 z 08.09.2013

Szybko, tanio, bez problem,u towar zgodny zamówieniem, polecam sprzedawcę

zakupy: przekaźniki; wrzesień 2013

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 231157 z 15.07.2013

Towar który otrzymałem jest sprawny i działa więc polecam ten sklep.

zakupy: głowica dvd do prince 2; lipiec 2013

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 199094 z 12.02.2013

Jako jedyny sklep w Polsce posiadał w sprzedaży taśmę do radia Clarion.Szeroki wybór artykułów elektronicznych co powoduje zainteresowanie takim sklepem jako sprzedawcą w pełni profesjonalnym.Gorąco polecam sklep Celiko.

zakupy: Taśma Clarion NEW; luty 2013

plusy: szybkość realizacji,dobre zaopatrzenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 197930 z 06.02.2013

Polecam sklep, profesjonalny i szybki

zakupy: Tranzyatory BDX66C; luty 2013

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 180165 z 02.12.2012

Wybór sklepu przypadkowy. Super-szybka transakcja. Godny polecenia.

zakupy: elementy elektroniczne; listopad 2012

plusy: Szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldek rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 173285 z 08.11.2012

Do sklepu trafiłem przypadkowo poszukując elementów elektronicznych. Przy zamówieniu otrzymałem informację że na chwilę obecną danego elementu nie ma na magazynie i przesyłka zostanie nadana jak będzie całe zamówienie. Liczyłem się z tym że chwilę to potrwa a jak się okazało za dwa dni miałem wszystko u siebie. Po za tym klient jest informowany na bieżąco o statusie zmówienia co też mi się podobało. Ogólnie mówiąc trafiłem tu przypadkiem ale jeśli będę coś jeszcze potrzebował to wrócę. Wszystkim polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Elementy elektroniczne.; październik 2012

plusy: Szybko, sprawnie i bezproblemowo.

minusy: Brak zastrzeżeń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jurgos21 rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 163893 z 01.10.2012

6-tka z + ZA OPIS I DANE TECHNICZNE SPRZEDAWANEGO TOWARU (.PDF) 6-tka z + ZA ZAMIESZCZANIE ZDJĘĆ PRZY KAŻDYM ARTYKULE. 6-tka z + ZA CZYTELNE I JASNE ZASADY PANUJĄCE NA STRONIE. 6-tka z + ZA MOŻLIWOŚĆ WYBRANIA TANIEJ PRZESYŁKI. 6-tka z + ZA INFORMACJĘ O STATUSIE ZAMÓWIENIA. 7-tka z + ZA KONKURENCYJNĄ CENĘ (kupuję w wielu sklepach) ZADOWOLONY KLIENT ZAWSZE WRACA. POZDRAWIAM TRZYMAJCIE TAK DALEJ.

zakupy: Podzespoły elektroniczne; październik 2012

plusy: OPIS I ZDJĘCIE ARTYKUŁU

minusy: Przejdź dalej,dalej i ZAPŁAĆ z PayU (to bardzo wygodne)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 153157 z 22.08.2012

Wybrałem ten sklep ponieważ w tym sklepie, jako w jednym z nielicznych, znajdował się potrzebny mi produkt. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Układ scalony TNY267PN; sierpień 2012

plusy: Zakup towarów bez konieczności rejestrowania się.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 121609 z 05.05.2012

Dobra cena, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

zakupy: Tranzystory; maj 2012

plusy: wystarczy wejść na stronę i zamówić, szybka wysyłka.

minusy: na razie nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 104765 z 06.03.2012

Towar zgodny z opisem,szybka wysylka,polecam.

zakupy: ZO 0171/12 1722; marzec 2012

plusy: dostepnosc towaru

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

galu rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 96005 z 06.02.2012

dobra cena i jakość

zakupy: stacja lutownicza; styczeń 2012

plusy: niskie ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławomir rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 95109 z 03.02.2012

Szukałem układu scalonego do telewizora w internecie. Sklep CELIKO spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: układ scalony 1Qs01; luty 2012

plusy: bardzo dobra informacja o stanie realizacji zamówienia,

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 94794 z 01.02.2012

Znalazłem potrzebne mi elementy.

zakupy: STR44115, R2M; luty 2012

plusy: Szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 93929 z 20.01.2012

Wybrałem ten sklep bo polecił mi znajomy tranzystor ok szybka realizacja info na bieżąco o statusie zamówienia jestem zadowolony polecam wszystkim!!!

zakupy: tranzystor; styczeń 2012

plusy: szybkosc dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 89148 z 27.11.2011

Wybrałem ten sklep bo był pierwszy na liście w wyszukiwarce posiadający szykany przeze mnie układ. Szybki zakup i realizacja, informacja na bieżąco o statusie zamówienia, jestem zadowolony z zakupów.

zakupy: Układ scalony TEA1522P; listopad 2011

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 88862 z 23.11.2011

Wybrałem ten sklep ponieważ jest bardzo bogaty wybór asortymentu.

zakupy: FSD210; listopad 2011

plusy: Szybkość działania

minusy: Nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 87976 z 12.11.2011

Sklep został szybko odnaleziony przez wyszukiwarkę google. Towar okazał się w dobrej cenie. Szybka realizacja zamówienia, powiadamianie o zaawansowaniu zamówienia, szybka dostawa. Same zalety tego sklepu.

zakupy: Układ scalony do zasilacza impulsowego; listopad 2011

plusy: Cena, komunikatywność i terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rembud rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 86399 z 18.10.2011

zakupy przebiegły szybko i sprawnie

zakupy: Tranzystor IRFL4105; październik 2011

plusy: fachowa obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Sklep.celiko.net.pl opinia nr 85947 z 11.10.2011

Szybka dostawa cenny normalne

zakupy: Tranzystor; październik 2011

plusy: tak powinno byc w kazdym sklepie online

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER