Materiały do kaligrafii i iluminacji.
Sklep  Sklep Kaligrafa

Kontakt

tel. 12 396 57 12
Kraków

Popularne produkty

Kategorie

Popularne marki

, Manuscript, J. herbin, William mitchell, Brause, Speedball, Kaligraf, Kozłowski, Pilot, Rubinato, Standardgraph, Kölner, Kwz ink, Talens, Arkady, Kartos

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 119
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Sklep Kaligrafa > Opinie klientów

Sklep Sklep Kaligrafa - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.12.2009r i posiada 121 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jacek rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 338637 z 13.04.2015

W sklepie zakupiłem niedostępne gdzie indziej stalówki oraz atrament Manuscript. Przesyłkę otrzymałem, zgodnie z obietnicą, w ciągu 48 godzin.

zakupy: stalówki Gillott, atrament Manuscript; kwiecień 2015

plusy: szybkość wysyłki towaru

minusy: nic nie wiem na ten temat

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Max rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 336969 z 29.03.2015

Sklep oferuje niskie ceny. Super szybko zrealizowane zamowienie i bardzi mila obsluga!

zakupy: obsadka, atrament pelikan; marzec 2015

plusy: mila obsluga, szybka realizacja zamowienia

minusy: slabo widoczny w Krakowie na ul. Grodzkiej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz A. rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 336949 z 29.03.2015

Miał najlepszy asortyment dla kaligrafów w Krakowie oraz byłem na warsztatach z kaligrafii prowadzonych przez Sprzedawcę.

zakupy: Obsadka drewniana, stalówki Manuscript; marzec 2015

plusy: Położenie,miła obsługa(kawa,kompetencje),gratisowe prod.

minusy: nie ma wad, jak dla mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej nie ma zdania o Sklep Kaligrafa opinia nr 336117 z 21.03.2015

Z powodu oferty. Nie do końca. System! pomylił się O ok. 58 zł . Po interwencji zweryfikowano kwotę opłaty.

zakupy: artykuły kaligraficzne; marzec 2015

plusy: oferta

minusy: W niektórych artukułach brak zgodności z ofertą. Pomyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 335121 z 14.03.2015

Ponieważ jest niewiele sklepów z akcesoriami kaligraficznymi. Poza tym ten cieszył się najlepszą opinią

zakupy: stalówki, blok akwarelowy; marzec 2015

plusy: powiadomienia na e-mail

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 335101 z 14.03.2015

Szybko i sprawnie Polecam

zakupy: Pilot Parallel Pen; marzec 2015

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 333793 z 04.03.2015

Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. POlecam

zakupy: tusze; marzec 2015

plusy: szybkość , cena

minusy: NIe ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 332449 z 23.02.2015

ponieważ znam go dobrze

zakupy: stalówki; styczeń 2015

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej nie poleca Sklep Kaligrafa opinia nr 331449 z 14.02.2015

Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem. O ile zamówienie zostało zrealizowane szybko to ignorowanie pytań klienta jest karygodne. Nie odpisują na maile, nie odbierają telefonów, więc ja nie mogę ich polecić i prawdopodobnie sam już więcej nic tu nie kupię, bo nie toleruję takiego podejścia do klienta.

zakupy: Stalówki, tusz, wzorniki; luty 2015

plusy: zgodność towaru z zamówieniem

minusy: absolutny brak kontaktu i olewanie klienta

Odpowiedź sklepu 14.02.2015

Szanowny Panie, dziękujemy za dodaną opinię i za to, że docenia Pan szybkość realizacji zamówienia. Żałujemy jednak, że doszło do takiego nagromadzenia nieudanych prób kontaktu z obsługą sklepu. Zapewniamy ze swojej strony, że żadne maile wysłane na adres biuro@kaligraf.eu i sklep@kaligraf.eu nie zostały bez odpowiedzi - przypuszczam, że drogą mailową na pewno już otrzymałby Pan odpowiedź na swoje pytanie, nawet jeśli nie udało się nam nawiązać połączenia telefonicznego. Obiecujemy, że dołożymy do starań, aby być obsługą nie tylko rzetelną, miłą, ale i szybszą niż do tej pory. Przepraszamy za to, że nie udało się Panu z nami skontaktować. Z wyrazami szacunku Obsługa Sklepu Kaligrafa Obsługa Sklepu Kaligrafa

Odpowiedź Andrzej 14.02.2015

No proszę, jednak potraficie Państwo zareagować, szkoda że dopiero wtedy, gdy otrzymujecie negatywny komentarz. Żadnych odpowiedzi na moje pytania nie otrzymałem, jestem w tanie przedstawić screeny wysłanych wiadomości na potwierdzenie, że maile z pytaniami wysyłałem. Tak samo mogę przedstawić zrzut ekranu z telefonu przedstawiający połączenia telefoniczne, które nie zostały przez Państwa odebrane. Przykro mi, ale podtrzymuję swoją opinię i nie zamierzam wycofać negatywnego komentarza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ariete rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 327281 z 14.01.2015

Sklep posiada szeroką ofertę produktów związanych z kaligrafią. Stalówki różnych producentów, które w innych sklepach tego typu są niedostępne, oprawki do stalówek i in. Zamówione rzeczy dotarły do mnie już następnego dnia. Wszystko w doskonałym stanie. Stalówki świetnie się spisują. Polecam

zakupy: stalówki W. Mitchell, oprawa, atrament; styczeń 2015

plusy: szeroka oferta, szybka wysyłka, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 326073 z 05.01.2015

Bardzo dobrze wyposażony, ekspresowa wysyłka i świetne produkty. Dzięki!

zakupy: tusz, stalówki; grudzień 2014

plusy: miła obsługa, terminowość, dobrej jakości produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

McLeo rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 326009 z 05.01.2015

Chyba jedyny w Polsce z tak szeroką ofertą dla kaligrafów. Błyskawiczna wysyłka, towar dobrej jakości, jedyny minus to czasem problem z kontaktem mailowym jak chce się szybko dopytać o coś.

zakupy: stalówki, szlagmetal, pigmenty, mikstion; grudzień 2014

plusy: Najszersza oferta w Polsce

minusy: słaby kontakt mailowy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KATELYN rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 325813 z 02.01.2015

szeroki asortyment, dobre ceny

zakupy: stALÓWKI; grudzień 2014

plusy: SZYBKO, SPRAWNIE I NA TEMAT

minusy: WSZYSTKO OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 322069 z 08.12.2014

Witam. Natrafiłem na ten sklep szukając szklanego pióra. Owe piórka są w ofercie sklepu, więc zdecydowałem się na zakup. Dziś do mnie dotarło-nabytek był dobrze zabezpieczony na czas transportu. Towar zgadzał się w 100% z ofertą, a przesyłka dotarła bardzo szybko. Z mojej strony mogę sklep śmiało polecić wszystkim tym, którzy interesują się kaligrafią oraz tym, którzy szukają ciekawych artykułów piśmienniczych.

zakupy: Szklane pióro; grudzień 2014

plusy: Bogata oferta i artykuły, których nie ma w innych sklepa...

minusy: Jak dotąd nie stwierdziłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 321945 z 07.12.2014

Witam, O sklepie dowiedziałam się na jednym z blogów dotyczących pisma ozdobnego. Jak najbardziej rekomenduję tego sprzedawcę. Przesyłka została dostarczona na czas i bez żadnych problemów.

zakupy: Pilot Parallel Pen; grudzień 2014

plusy: dostępność poszukiwanego produktu

minusy: brak czarnych i kolorowych tuszy do PILOT Parallel Pen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jules rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 319913 z 24.11.2014

Je recommande pour tous qui voudraient commencer à l'apprentissage de calligraphie, aussi pour ceux qui sont tombés déjà profondément amoureux de cette belle art de la vie d'autrefois... Pour les amoureux, pour les amateurs de l'art epistolographique, pour tendres et sensibles;) Les produits de grande qualité!

zakupy: les plumes et le porte-plume, l'encre; październik 2014

plusy: Le grand choix de produits de bonne qualité

minusy: Je ne sais point;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 319877 z 24.11.2014

Pełna oferta, profesjonalna obsługa, bardzo sprawna i szybka dostawa

zakupy: pędzle, obsadki, guma arabska; listopad 2014

plusy: bogata oferta, szybka realizacja

minusy: nie znam wad tego sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 319793 z 24.11.2014

Profesjonalna obsługa i błyskawiczna realizacja

zakupy: pędzle retuszerskie; listopad 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 319741 z 23.11.2014

Ogromny profesjonalizm, dbałośc o klienta, naprawdę polecam.Poszukiwany towar znalazłam tylko tu.

zakupy: nastrzelacz; listopad 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Sklep Kaligrafa opinia nr 318989 z 16.11.2014

Jedyny sklep, w którego ofercie znalazłem interesujące mnie rzeczy.

zakupy: atrament; listopad 2014

plusy: szybko, profesjonalnie, rozsądne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER