Odzież ciążowa oraz bielizna do karmienia.
Sklep Salon Ciązowy

Kontakt

tel. 798192125
Zielona Góra

Popularne produkty

Odzież ciążowa, Bielizna, Akcesoria, NA PREZENT, Odzież do chrztu, Wyprzedaż, Podkolanówki, Wyprawki, Rajstopy damskie, Pończochy

Popularne marki

, Sawana, Naturana, Haloo, Branco, Qba, Italian fashion, Dobranocka, Baby ono, Bean on board, Lida, Alles, Gatta, Hannastyle, Benefit, Egeo, Marilyn, Rutex, Alex

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 6
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Salon Ciązowy > Opinie klientów

Sklep Salon Ciązowy - monitorowana jakość obsługi

  40% - kontakt i obsługa

  60% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2013r i posiada 7 opinii klientów w tym 86% pozytywnych.

Wystaw opinię

Patrycja nie poleca Salon Ciązowy opinia nr 437486 z 09.07.2018

Zamówienie przyszlo szybko, ale niestety musiałam jedną rzecz zwrócić ze względu na rozmiar. Na zwrot pieniędzy sprzedawca czeka do ostatniego dnia, a wręcz moje pieniądze zostały zwrócone po moim mailu. Według informacji w mailu miały dojść nie później niż 7.07.2018, a przelano je dopiero 9.07.2018 po moim mailu, w dodatku tłumaczono się, że 7.07 to była sobota - juz nawet nie wiem czy to śmieszne czy żenujące. W międzyczasie kontaktowałam się ze sklepem w sprawie zwrotu, to dopiero po drugim mailu otrzymałam odpowiedź. Nie polecam nikomu, więcej zakupów tam nie zrobię.

zakupy: Sukienka torelle, biustonosz alles.; czerwiec 2018

plusy: Wysyłka, opakowanie

minusy: Kontakt, zwrot, lekceważenie klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Amelia rekomenduje Salon Ciązowy opinia nr 333833 z 04.03.2015

Szybka wysyłka, towar zgodny ze zdjęciem, duży wybór, dobra jakość rzeczy. Polecam

zakupy: koszulki; luty 2015

plusy: zgodność towaru ze zdjęciem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiktoria rekomenduje Salon Ciązowy opinia nr 332625 z 24.02.2015

Mają duży wybór fajnych rzeczy, w szczególności polecam bieliznę, która mi osobiście bardzo się podoba i dobrze mi się nosi :)

zakupy: biustonosz; styczeń 2015

plusy: dobra jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiktoria rekomenduje Salon Ciązowy opinia nr 328905 z 24.01.2015

Lubię zakupy przez internet. Ten sklep jest rewelacyjny. Duży wybór, piękne rzeczy ciążowe, wygodne. Wszystko przychodzi terminowo i nawet ceny są ok ;) Polecam

zakupy: odzież ciążowa; grudzień 2014

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M. rekomenduje Salon Ciązowy opinia nr 219781 z 21.05.2013

Za poleceniem siostry kupiłam u nich trochę ciuszków. Dobra jakość, jestem zadowolona.

zakupy: kilka; maj 2013

plusy: oferta, przesyłka

minusy: chyba brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Salon Ciązowy opinia nr 211961 z 12.04.2013

Sklep spęłnił moje oczekiwania i dostałam tam odpowiednie ubrania o które się starałam.

zakupy: Ubrania; marzec 2013

plusy: obsługa i asortyment

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Salon Ciązowy opinia nr 207302 z 22.03.2013

Jestem bardzo zadowolona ze znalazłam ten sklep, moge sobie teraz swobodnie kupować ;) Podobają mi się i są świetnie dopasowane :) Jakość też dobra.

zakupy: odzież ciążowa; styczeń 2013

plusy: szybka dostawa, dobra jakość

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER