Odzież sportowa marki Brugi.
Sklep Sklepbrugi.pl

Kontakt

tel. +48 33 82 82 652
Bielsko-Biała

Popularne produkty

Kurtka, Kurtka ocieplana, Koszulka, Spodenki, Spodnie narciarskie, Bluza, Komplet narciarski, Spodenki kąpielowe, Kurtka narciarska, Kurtka Softshell, Kostium kąpielowy

Popularne marki

Brugi

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 21
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklepbrugi.pl > Opinie klientów

Sklep Sklepbrugi.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 03.01.2012r i posiada 21 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotrek rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 225933 z 19.06.2013

Sprawdzona jakość materiałów i wytrzymałość.

zakupy: spodenki sportowe; czerwiec 2013

plusy: ciekawe wzory

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz T. rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 221981 z 30.05.2013

Perfekt. Nic dodać nic ująć. Polecam.

zakupy: koszulka i spodenki do biegania; maj 2013

plusy: szybkosc realizacji informacja

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olo rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 221813 z 29.05.2013

Ten sklep powinien byc wzorem dla innych. Wszystko jak powinno być!

zakupy: koszulka; maj 2013

plusy: dobra obsluga, szybka wysyłka

minusy: nieczytelna rozmiarówka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 220769 z 24.05.2013

Bardzo szybka przesyłka, a przede wszystkim bez opłat.

zakupy: spodenki rowerowe; maj 2013

plusy: szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TERESA rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 218537 z 14.05.2013

Szybka wysyłka. Profesjonalizm.

zakupy: KASK NA ROWER; maj 2013

plusy: SZYBKA WYSYŁKA, BRAK OPAŁWTY ZA WYSYŁKĘ

minusy: NIE DOTYCZY

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cichy rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 218501 z 14.05.2013

Przystępne ceny. Dobry kontakt. Szybka wysyłka. Duży wybór produktów i rozmiarów.

zakupy: Kurtka; maj 2013

plusy: DOBRY KONTAKT. PRZYSTĘPNE CENY. DUŻY WYBÓR RZECZY.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jac rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 218481 z 14.05.2013

Szybka darmowa dostawa

zakupy: Kutka i spodenki; maj 2013

plusy: Sklep internetowy

minusy: Malo promocji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 213977 z 22.04.2013

Bardzo dobre ceny, szybka dostawa po zaksiegowanej wpłacie.

zakupy: Kurtka 4seazon oraz spodnie narciarskie; kwiecień 2013

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magdula rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 212589 z 16.04.2013

Sklep spełnił moje oczekiwania. Bardzo wysoka jakość usług . Pełen profesjonalizm. Polecam w 100 %

zakupy: odzież BRUGI; kwiecień 2013

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 209290 z 30.03.2013

Wybrałem ze względu na znaną markę oraz atrakcyjne ceny.

zakupy: Pokrowiec na buty, na narty oraz spodnie; marzec 2013

plusy: Cena, jakość, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 208554 z 27.03.2013

Sklep fantastyczny , przesyłka ekspresowa towar dobrej jakości wszystko super . Gorąco polecam

zakupy: Kurtka meska brugi, spodnie softshel; marzec 2013

plusy: śwoietny towar , expresowa przesyłka

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pero33 rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 208246 z 26.03.2013

Wygrany bon przeznaczyłam na bluzę i koszulkę męską. Ubrania bardzo dobrej jakości, ekspresowa wysyłka i pełen profesjonalizm.

zakupy: Bluza i koszulka męska; marzec 2013

plusy: ekspresowa wysyłka, atrakcyjne ceny

minusy: mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kazimierz rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 207674 z 23.03.2013

ciekawa oferta, dobre ceny

zakupy: kurtka narciarska junior; marzec 2013

plusy: dobry opis produktu, dobre zdjęcia towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 207342 z 22.03.2013

Szukałem spodni tej marki w sklepach z odzieżą sportową jednak zawsze brakowało albo rozmiaru albo koloru albo fasonu. W sklepie internetowym wszystko dopasowałem idealnie i zamówiłem to co chciałem

zakupy: spodnie naeciarskie męskie; marzec 2013

plusy: wszystkie produkty z oferty oraz wygodne formy płatności

minusy: zbyt długi czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 207314 z 22.03.2013

Zależało mi na kupnie kurtek właśnie tej marki. Dostawa bezproblemowa. Kurtki spełniły moje oczekiwania.

zakupy: 2 kurtki dziecięce narciarski; marzec 2013

plusy: oferują towar zgodny z fotografią w sklepie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 162609 z 26.09.2012

Dokonałam zakupu w sklepie po raz kolejny. Z przyjemnością polecam zakupy ze względu na profesjonalną obsługę. Sklep realizuje zamówienie w bardzo krótkim czasie. Kontakt ze sklepem jest bardzo dobry. Klient na bieżąco jest informowany o statusie zamówienia. Towar jest zgodny z opisem. Dziękuję

zakupy: bielizna termoaktywna; wrzesień 2012

plusy: szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 129821 z 06.06.2012

Atrakcyjna oferta, przystępne ceny

zakupy: kurtka softshell; marzec 2012

plusy: towar najwyższej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 126321 z 23.05.2012

ciekawe wzornictwo,szeroka oferta - przemiła obsługa - cena do zaakceptowaqnia - jestem zadowolony z zakupu

zakupy: koszulka, skarpety; maj 2012

plusy: szeroka oferta ,mozliwosc wymiany

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paweł rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 112213 z 30.03.2012

Dostępność. Fachowa obsługa. Dobre ceny

zakupy: bluza; marzec 2012

plusy: Fachowcy w swojej dziedzinie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Sklepbrugi.pl opinia nr 112201 z 30.03.2012

sklep wybrany ze względu na asortyment; polecam gorąco wszytkim lubiącym bezproblemowe zakupy w necie; wielki "+ " za kontakt i umozliwienie wymiany kupionych rzeczy (źle dopasowana przez mnie rozmiarówka)

zakupy: kurtka+spodnie, śniegowce, czapki, szalik; grudzień 2011

plusy: szybki kontakt, elastyczność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER