Oprogramowanie dla programistów i administratorów sieci oraz grafików komputerowych.
Sklep Soft.Ware.pl

Kontakt

tel. 22 487 94 22
Warszawa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 153
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Soft.Ware.pl > Opinie klientów

Sklep Soft.Ware.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2007r i posiada 154 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

DIV rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 472714 z 13.05.2022

Co roku wybieram ofertę tego sklepu: zamówienia realizowane są szybko, a kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry.

zakupy: Oprogramowanie komputerowe; maj 2022

plusy: Kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 472694 z 11.05.2022

dostawa odbyła się ekspresowo, bardzo dobra obsługa klienta

zakupy: JetBrains: All Products Pack; maj 2022

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WJ rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 471894 z 09.03.2022

W sumie już do końca nie pamiętam dlaczego wybrałem ten sklep, ponieważ było to bardzo dawno temu (z kilka lat temu). Do tej pory nie zawiodłem się :-)

zakupy: IntelliJ IDEA; marzec 2022

plusy: szybka odpowiedź, atrakcyjne ceny

minusy: nie przypominam sobie takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adr rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 471238 z 10.02.2022

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia

zakupy: DataGrip, Rider; luty 2022

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

G. rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 470326 z 20.12.2021

Wybieram ten sklep od kilku lat i za każdym razem spełnia moje oczekiwania pod względem kontaktu z klientem jak i szybkiej obsługi :)

zakupy: Intellij IDEA Ultimate; grudzień 2021

plusy: kontakt z klientem, szybka, bezproblemowa obsługa,rabaty

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 469442 z 30.10.2021

Od 4 lat kupuję subskrypcję na RubyMine i cena najlepsza a obsługa na wysokim poziomie.

zakupy: Rubymine; październik 2021

plusy: dobra obsługa, niska cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 468790 z 27.09.2021

Błyskawiczna i bezproblemowa realizacja

zakupy: Telerik DevCraft; wrzesień 2021

plusy: bezproblemowość, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 466746 z 26.06.2021

Wybrałem ten sklep na podstawie opinii przeczytanych na tej stronie. Spełnił on moje oczekiwania w 100% - zakup był szybki i bezproblemowy.

zakupy: JetBrains PhpStorm - Personal annual subscription; czerwiec 2021

plusy: szybkość realizacji, dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GreenSoftware.pl rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 466214 z 26.05.2021

Sklep mogę polecić w 100%

zakupy: JetBrains PHPStorm; maj 2021

plusy: Szybkość/Obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 465002 z 08.04.2021

Kolejny rok przedłużam subskrypcję na Jetbrains All Products Pack poprzez Soft.Ware.pl - świetna obsługa klienta i rewelacyjny czas realizacji. Polecam.

zakupy: Jetbrains P-S.ALL-Y-40C All Products Pack; marzec 2021

plusy: szybko, tanio, profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adr rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 463834 z 10.03.2021

Świetny kontakt i rewelacyjny czas realizacji. Na runku coraz mniej jest tak profesjonalnych firm jak oni.

zakupy: Jetbrains Rider, DataGrip; marzec 2021

plusy: Czas realizacji i kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 463682 z 02.03.2021

Dobra cena, prosty proces zakupowy, bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt z działem handlowym. Polecam

zakupy: Licencja PHP Storm; marzec 2021

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodar rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 462942 z 18.01.2021

Kiedyś otrzymałem rekomendację z polecenia, a dalej już korzystam z usług, ponieważ spełnia on moje oczekiwania :)

zakupy: Intellij IDEA Ultimate; styczeń 2021

plusy: szybko, profesjonalnie i uczciwie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 461582 z 21.10.2020

Jak zawsze wszystko profesjonalnie, atrakcyjne ceny subskrypcji. Polecam!

zakupy: JetBrains All Product Pack; październik 2020

plusy: Błyskawiczna realizacja, atrakcyjne ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hcsrak rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 461286 z 01.10.2020

Po raz kolejny wracam do Soft.Ware.pl i nie mam żadnych problemów.

zakupy: IntelliJ Idea Ultimate; październik 2020

plusy: Kontakt, polskie faktury, dobre ceny

minusy: ND

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 461202 z 25.09.2020

Produkt zagraniczny - sklep polski

zakupy: ReSharper; wrzesień 2020

plusy: dostępność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WCD rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 460522 z 11.08.2020

Znakomite wsparcie i obsługa klienta.

zakupy: PhpStorm; sierpień 2020

plusy: wsparcie i obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PapaRipopoRipapa rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 460094 z 06.07.2020

Niska cena, zlecenie sprawnie zrealizowane, łatwy kontakt ze sprzedawcą, szybkie odpowiedzi na wiadomości.

zakupy: JetBrains All Pack License; lipiec 2020

plusy: niska cena, łatwość kontaktu

minusy: brak przekierowania do płatności internetowej/blik

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

endriu rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 459598 z 03.06.2020

Dobra cena. Expresowa realizacja zamówienia.

zakupy: IntelliJ IDEA Ultimate; czerwiec 2020

plusy: cena, komunikacja, czas realizacji

minusy: płatność tylko przelewem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zqdev rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 459074 z 13.05.2020

Przedluzenie Cliona z SOFT.WARE. Taniej niż ze zniżką bezpośrednio u producenta. Bardzo sprawnie załatwiona transakcja. Polecam i pewnie za rok wrócę znowu napisać opinię o Was :)

zakupy: Intellij Clion - Renewal license, personal; maj 2020

plusy: Szybko załatwiona transakcja. Korespondencja konkretna.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER