Oprogramowanie dla programistów i administratorów sieci oraz grafików komputerowych.
Sklep Soft.Ware.pl

Kontakt

tel. 22 487 94 22
Warszawa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 169
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Soft.Ware.pl > Opinie klientów

Sklep Soft.Ware.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2007r i posiada 170 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

bart rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 482550 z 27.12.2023

Błyskawiczna realizacja zamówienia, aktywacja subskrypcji przebiegła bezproblemowo.

zakupy: JetBrains PhpStorm - Personal annual subscription; grudzień 2023

plusy: szybkość, ceny, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 481454 z 08.11.2023

Jak zawsze wszystko profesjonalnie. Od lat najwyższy poziom

zakupy: Rubynine; listopad 2023

plusy: Cena obsługa szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 480750 z 23.08.2023

Od lat z satysfakcją korzystamy z usług Soft.Ware.pl Polecam

zakupy: Progress®, DevCraft UI Developer License; sierpień 2023

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: nie stwierdziłem żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 478622 z 05.06.2023

Sklep ten oferuje dystrybucję interesującego mnie oprogramowania. Zapewnia też profesjonalną obsługę, która szybko realizuje zamówienie oraz sprawnie odpowiada na maile.

zakupy: JetBrains PHPStorm; czerwiec 2023

plusy: szybkość realizacji, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Huzar rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 478130 z 04.05.2023

Szybko, sprawnie i bezproblemowo.

zakupy: JetBrains AllProduct Pack; maj 2023

plusy: Szybko, sprawnie i bezproblemowo.

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emil rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 477390 z 28.02.2023

Sklep oferuje nabycie licencji na oprogramowanie i wystawia za zakupy polskie faktury VAT. Jest to dla mnie istotne z punktu widzenia rozliczeń z US. Jako prowadzący JDG z małą liczbą faktur, używam e-mikrofirmy, która nie obsługuje faktur od zagranicznych kontrachentów (a takim jest JetBrains). Cena licencji jest do tego niższa niż kupowana bezpośrednio od JetBrains. Obsługa jest bardzo pomocna i niesamowicie szybko odpowiada na wszelkie pytania. Zdecydowanie wrócę, gdy przyjdzie czas na odnowienie licencji.

zakupy: Roczna licencja na JetBrains IntelliJ Ultimate Personal; luty 2023

plusy: terminowość i jakość obsługi

minusy: konieczność płatności zwykłym przelewem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adr rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 476954 z 08.02.2023

Zawsze tutaj odnawiam licencję jest szybko i profesjonalnie

zakupy: Rider, DataGrip; luty 2023

plusy: Szybki kontakt i realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GW rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 476686 z 30.01.2023

Od dłuższego czasu korzystam z oferty sklepu i jestem zadowolony :)

zakupy: Intellij IDEA Ultimate; styczeń 2023

plusy: kontakt z klientem, szybka, bezproblemowa obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gumyns rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 474346 z 07.10.2022

Kupuję od lat i jestem zadowolony.

zakupy: Jetbrains Toolbox; październik 2022

plusy: Przypomninają od odnowieniu licencji co rok.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal K. rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 474334 z 06.10.2022

Bardzo dobra obsługa przed i posprzedażowa.

zakupy: PL/SQL Developer; październik 2022

plusy: Dobry kontakt

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 474314 z 05.10.2022

Niższa cena, sprawna obsługa

zakupy: php storm licencja; październik 2022

plusy: szybkość, cena, rzetelność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł Ł. rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 474306 z 05.10.2022

Szybka realizacja zamówienia, docenianie wieloletniej współpracy i profesjonalne podejście do sprzedaży to cechy, które niezwykle cenie u dostawców. W przypadku sklepu soft.ware.pl nigdy się nie zawiodłem.

zakupy: IntelliJ IDEA Ultimate; październik 2022

plusy: Obsługa przed i po sprzedażowa.

minusy: Obsługa płatności - tylko przelew tradycyjny.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 474106 z 21.09.2022

Potrzebowałem przedłużyć licencję w 2018 roku, znalazłem ich sklep przez wyszukiwarkę i teraz co roku odnawiam za ich pośrednictwem. Na niczym się na razie nie zawiodłem, więc polecam innym z czystym sumieniem.

zakupy: Przedłużenie licencji IntelliJ IDEA; wrzesień 2022

plusy: Niedrogo.

minusy: Szata graficzna strony sklepu nieco uboga.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

siGurd rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 473834 z 17.08.2022

Kupuję tutaj licencje JetBrains od kilku lat. Realizacja za każdym razem przebiega szybko i bezproblemowo.

zakupy: Licencja JetBrains; sierpień 2022

plusy: Całokształt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

greg rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 472842 z 19.05.2022

Szybkość realizacji i obsługa

zakupy: JetBrains All Products Pack; maj 2022

plusy: szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

greg rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 472838 z 19.05.2022

Szybkość realizacji i obsługa

zakupy: JetBrains All Products Pack; maj 2022

plusy: szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DIV rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 472714 z 13.05.2022

Co roku wybieram ofertę tego sklepu: zamówienia realizowane są szybko, a kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry.

zakupy: Oprogramowanie komputerowe; maj 2022

plusy: Kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 472694 z 11.05.2022

dostawa odbyła się ekspresowo, bardzo dobra obsługa klienta

zakupy: JetBrains: All Products Pack; maj 2022

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WJ rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 471894 z 09.03.2022

W sumie już do końca nie pamiętam dlaczego wybrałem ten sklep, ponieważ było to bardzo dawno temu (z kilka lat temu). Do tej pory nie zawiodłem się :-)

zakupy: IntelliJ IDEA; marzec 2022

plusy: szybka odpowiedź, atrakcyjne ceny

minusy: nie przypominam sobie takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adr rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 471238 z 10.02.2022

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia

zakupy: DataGrip, Rider; luty 2022

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2024 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER