Oprogramowanie dla programistów i administratorów sieci oraz grafików komputerowych.
Sklep Soft.Ware.pl

Kontakt

tel. 22 487 94 22
Warszawa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 149
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Soft.Ware.pl > Opinie klientów

Sklep Soft.Ware.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2007r i posiada 150 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Adam rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 469442 z 30.10.2021

Od 4 lat kupuję subskrypcję na RubyMine i cena najlepsza a obsługa na wysokim poziomie.

zakupy: Rubymine; październik 2021

plusy: dobra obsługa, niska cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 468962 z 12.10.2021

Wszystko sprawnie i szybko, polecam

zakupy: JetBrains PyCharm; październik 2021

plusy: Wszystko sprawnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 468790 z 27.09.2021

Błyskawiczna i bezproblemowa realizacja

zakupy: Telerik DevCraft; wrzesień 2021

plusy: bezproblemowość, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 466746 z 26.06.2021

Wybrałem ten sklep na podstawie opinii przeczytanych na tej stronie. Spełnił on moje oczekiwania w 100% - zakup był szybki i bezproblemowy.

zakupy: JetBrains PhpStorm - Personal annual subscription; czerwiec 2021

plusy: szybkość realizacji, dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GreenSoftware.pl rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 466214 z 26.05.2021

Sklep mogę polecić w 100%

zakupy: JetBrains PHPStorm; maj 2021

plusy: Szybkość/Obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 465002 z 08.04.2021

Kolejny rok przedłużam subskrypcję na Jetbrains All Products Pack poprzez Soft.Ware.pl - świetna obsługa klienta i rewelacyjny czas realizacji. Polecam.

zakupy: Jetbrains P-S.ALL-Y-40C All Products Pack; marzec 2021

plusy: szybko, tanio, profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adr rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 463834 z 10.03.2021

Świetny kontakt i rewelacyjny czas realizacji. Na runku coraz mniej jest tak profesjonalnych firm jak oni.

zakupy: Jetbrains Rider, DataGrip; marzec 2021

plusy: Czas realizacji i kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 463682 z 02.03.2021

Dobra cena, prosty proces zakupowy, bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt z działem handlowym. Polecam

zakupy: Licencja PHP Storm; marzec 2021

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodar rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 462942 z 18.01.2021

Kiedyś otrzymałem rekomendację z polecenia, a dalej już korzystam z usług, ponieważ spełnia on moje oczekiwania :)

zakupy: Intellij IDEA Ultimate; styczeń 2021

plusy: szybko, profesjonalnie i uczciwie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 461582 z 21.10.2020

Jak zawsze wszystko profesjonalnie, atrakcyjne ceny subskrypcji. Polecam!

zakupy: JetBrains All Product Pack; październik 2020

plusy: Błyskawiczna realizacja, atrakcyjne ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hcsrak rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 461286 z 01.10.2020

Po raz kolejny wracam do Soft.Ware.pl i nie mam żadnych problemów.

zakupy: IntelliJ Idea Ultimate; październik 2020

plusy: Kontakt, polskie faktury, dobre ceny

minusy: ND

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 461202 z 25.09.2020

Produkt zagraniczny - sklep polski

zakupy: ReSharper; wrzesień 2020

plusy: dostępność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WCD rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 460522 z 11.08.2020

Znakomite wsparcie i obsługa klienta.

zakupy: PhpStorm; sierpień 2020

plusy: wsparcie i obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PapaRipopoRipapa rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 460094 z 06.07.2020

Niska cena, zlecenie sprawnie zrealizowane, łatwy kontakt ze sprzedawcą, szybkie odpowiedzi na wiadomości.

zakupy: JetBrains All Pack License; lipiec 2020

plusy: niska cena, łatwość kontaktu

minusy: brak przekierowania do płatności internetowej/blik

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

endriu rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 459598 z 03.06.2020

Dobra cena. Expresowa realizacja zamówienia.

zakupy: IntelliJ IDEA Ultimate; czerwiec 2020

plusy: cena, komunikacja, czas realizacji

minusy: płatność tylko przelewem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zqdev rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 459074 z 13.05.2020

Przedluzenie Cliona z SOFT.WARE. Taniej niż ze zniżką bezpośrednio u producenta. Bardzo sprawnie załatwiona transakcja. Polecam i pewnie za rok wrócę znowu napisać opinię o Was :)

zakupy: Intellij Clion - Renewal license, personal; maj 2020

plusy: Szybko załatwiona transakcja. Korespondencja konkretna.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 458842 z 04.05.2020

Szybki kontakt, szybka realizacja zamówienia oraz przystępna cena.

zakupy: PhpStorm - Commercial; maj 2020

plusy: Dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

imie_lub_nick rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 458526 z 16.04.2020

Cena lekko niższa od oficjalnej, szybka i bezproblemowa obsługa klienta

zakupy: PHPStorm; kwiecień 2020

plusy: Pełen profesjonalizm.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 458374 z 06.04.2020

Po pierwsze cena była najbardziej konkurencyjna. Po drugie sklep jest autoryzowanym sprzedawcą oprogramowania firmy JetBrains na terenie Polski co sprawdziłem na stronie firmy. Szykbo, sprawnie, pewnie

zakupy: JetBrains DataGrip; kwiecień 2020

plusy: Pewność, fachowość, szybkość

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 457826 z 06.03.2020

Szybko i fachowo zrealizowana transakcja i dostawa. Wszystko działa po 1 dniu od płatności.

zakupy: Licencje Telerik UI KENDO; marzec 2020

plusy: Interesująca nas oferta i fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER