Sprzęt fitness i wyposażenie siłowni oraz akcesoria sportowe i turystyczne.
Sklep Sport-Shop.pl

Kontakt

tel. 801 000 304
Tychy

Popularne produkty

Odzież i obuwie, Sporty, Fitness i siłownia, Turystyka, Rekreacja, Elektronika, Medycyna i zdrowie, Pomysły na prezenty, Gratisy i części zestawów, Oferta świąteczna 3x0% - zacznij spłacać po 3 miesiącach

Popularne marki

Nike, Adidas, Under armour, Spokey, Puma, 4f, Meteor, Outhorn, Hms, Deuter, Allright, Reebok fitness, Marmot, Salomon, New balance, Speedo, Quiksilver, Hop sport

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 456
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sport-Shop.pl > Opinie klientów

Sklep Sport-Shop.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.11.2007r i posiada 456 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

KRZ rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 80875 z 18.07.2011

cena,dostępnośc poszukiwanych artykułów

zakupy: zestaw do pływania, obciążenia do hantl, ; lipiec 2011

plusy: kontakt,monitorowanie procesu,informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adasiek7890 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 48565 z 16.02.2010

Wybrałem ten sklep ponieważ ma dobre i tanie rzeczy na sklepie.Tak spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: RĘKAWICZKI NA SIŁOWNIĘ DR / USZTYWNIONE SKÓRA; luty 2010

plusy: szybkość dostawy i miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kris rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 48551 z 16.02.2010

Przede wszystkim dobra cena i pewny sprzedawca.

zakupy: skakanka; luty 2010

plusy: szybkoś, dobre ceny i kontakt

minusy: -------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewabialek rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 48544 z 16.02.2010

100% pozytyw !!! Transakcja przeprowadzona w sposób profesjonalny i bezproblemowy. Serdecznie polecam tego Sprzedającego

zakupy: ochraniacze na kolana do gry w siatkówkę; luty 2010

plusy: szybko, tanio, profesjonalnie

minusy: bez zarzutu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mroka12 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 48486 z 15.02.2010

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. POLECAM!!!

zakupy: nakolanniki; luty 2010

plusy: profesjonalnosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 44005 z 25.11.2009

Sklep posiadał towar, który szukałam. Miał bardzo dobre opinie kupujących. Sklep wręcz zaskoczył mnie błyskawiczną, rewelacyjną obsługą. Byłam informowana o każdym etapie wysyłki towaru, który na drugi dzień był już u mnie.

zakupy: łyżwy; listopad 2009

plusy: Błyskawiczna i profesjonalna obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TROFEUM rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 43585 z 18.11.2009

dobry kontakt i dobra informacja , szybka wysyłka , towar zgodny z opisem polecam !!!

zakupy: stabilizator kolana; listopad 2009

plusy: jak opisalem wcześniej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 43570 z 18.11.2009

Z prawdziwą przyjemnością mogę wystawić pozytywną opinię. Znakomita jakość zakupionych produktów oraz bardzo szybka przesyłka to rzecz , za którą najbardziej cenie ten sklep:)

zakupy: TORBA NA LAPTOPA KING CAMP; listopad 2009

plusy: terminowośc przesyłki, szybka obsługa , jakość !!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil228_331 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 41013 z 28.09.2009

Super obsługa, szybka dostawa, zapakowane jak się należy, polecam jak najbardziej na tak !!

zakupy: UNIWERSALNA POMPKA DO PIŁEK + IGŁY + WĘŻYK !!!; wrzesień 2009

plusy: świetny kontakt i świetna jakość towaru

minusy: nie znajduje żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tiger rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 41011 z 28.09.2009

Wybrałem ten sklep ze względu na duży asortyment i przystępną cenę.Polecam!!!

zakupy: ADIDAS PURAH HK LOW r 42.5 SARAFIS G00535; wrzesień 2009

plusy: Duża dostępność produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

data14 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 41002 z 28.09.2009

Sklep wybrałam ,bo spodobał mi się sposób prezentacji towarów -pełna informacja.Z dokonanego zakupu jestem zadowolona.Towar zgodny z opisem .Bardzo dobry kontakt i błyskawiczna przesyłka.Pełne zadowolenie ,POLECAM i dziękuję.

zakupy: Pas neoprenowy wyszczuplający Thorn; wrzesień 2009

plusy: informacja i błyskawiczna wysyłka,jakość towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandor_Sing rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40943 z 26.09.2009

Towar zgodny z opisem. Profesjonalny kontakt. Ekspresowa dostawa. POLECAM!

zakupy: MATA DO ĆWICZEŃ FITNESS JOGA 184 x 60cm; wrzesień 2009

plusy: Profesjonalizm i szybkość działania

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zeus_83 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40928 z 26.09.2009

Szczerze polecam !! Towar w 100% zgodny z opisem. Szybka i bezproblemowa transakcja. Pełne zadowolenie !!

zakupy: powerball 250Hz; wrzesień 2009

plusy: szybkoś realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tom rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40903 z 25.09.2009

POLECAM GORĄCO, SUPER KONTAKT, BŁYSKAWICZNA FINALIZACJA, TO SIĘ CENI, POZDRAWIAM

zakupy: sprzet sportowy; wrzesień 2009

plusy: szybkość działania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40900 z 25.09.2009

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem-jestem bardzo zadowolona. Polecam!!!

zakupy: agrafka; wrzesień 2009

plusy: świetny towar

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

matthew07_2007 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40896 z 25.09.2009

WIELKI POZYTYW!! SZYBKA WYSYŁKA!! DOBRY TOWAR!! MIŁY KONTAKT!! POLECAM W 100%

zakupy: RĘKAWICZKI; wrzesień 2009

plusy: szybka wysyłka! dobry kontakt!

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rybka rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40892 z 25.09.2009

Profesjonalny sprzedawca. Towar super. Błyskawiczna transakcja. Polecam !!!

zakupy: mata do ćwiczeń; wrzesień 2009

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kufletka rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40879 z 25.09.2009

Wszystko Ok. Polecam

zakupy: MATA DO ĆWICZEŃ FITNESS JOGA 172 x 61cm; wrzesień 2009

plusy: cena, termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amargo8 rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40875 z 25.09.2009

"GORĄCO POLECAM!!! Szybka i bezproblemowa transakcja 100% POZYTYW !!!! Serdecznie dziękuję i pozdrawiam:)"

zakupy: Ochraniacz na zęby pojedyńczy Allright+ pudełko; wrzesień 2009

plusy: przystępne ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

floriangray rekomenduje Sport-Shop.pl opinia nr 40874 z 25.09.2009

wszystko ok, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. polecam

zakupy: kołyska do ćwiczeń; wrzesień 2009

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER