Sprzęt fitness i siłowy oraz akcesoria sportowe.
Sklep SportowyRaj.pl

Kontakt

tel. 61 833 13 33
Poznań

Popularne produkty

Sprzęt fitness, Akcesoria sportowe i fitness, Sprzęt siłowy, Sprzęt klubowy, Skating, Tenis stołowy, Sprzęt turystyczny, Sporty drużynowe, Stoły do gry, Sporty walki

Popularne marki

Allright, Hms, Hop-sport, Body sculpture, Bh fitness, York fitness, Marbo, Kettler, Finnlo, Coleman, Insportline, Cornilleau, Nils, Zipro, Reebok, Horizon fitness

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 9
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SportowyRaj.pl > Opinie klientów

Sklep SportowyRaj.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.07.2008r i posiada 9 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Art rekomenduje SportowyRaj.pl opinia nr 149325 z 07.08.2012

Dobra cena i dość blisko mojego miejsca zamieszkania. Na drugi dzień od zamówienia sprzęt był u mnie. Wzorowa komunikacja ze sklepem. Odpowiedź na mojego maila nadeszła po upływie 3 min.!!!

zakupy: Orbitrek Thorn KH-706 Platinium; sierpień 2012

plusy: szybkość wysyłki

minusy: Po tym zakupie BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje SportowyRaj.pl opinia nr 71656 z 17.02.2011

Oferta aktualnie najlepsza cenowo na rynku, sympatyczny kontakt, szybka wysyłka. Pełen profesjonalizm.

zakupy: orbitrek York; luty 2011

plusy: bogata oferta, korzystne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje SportowyRaj.pl opinia nr 44176 z 28.11.2009

Sklep spełnił w pełni moje oczekiwania pod każdym względem. Polecam!!!

zakupy: Rower magnetyczny; listopad 2009

plusy: szybko, sprawnie, profesjinalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czeremha rekomenduje SportowyRaj.pl opinia nr 42521 z 28.10.2009

Sklep spełnia oczekiwania klienta. Wysyłka jest realizowana szybko.

zakupy: Orbitrek York x202; październik 2009

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzara rekomenduje SportowyRaj.pl opinia nr 42107 z 20.10.2009

Czytelna strona www, wyczerpujące informacje udzielone przez telefon, elastyczność cenowa, dobre opinie klientów.

zakupy: bieżnia BH Fitnesss F3; październik 2009

plusy: Rzetelne informacje, szybka wysyłka, bezporoblemowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gizela Sikora rekomenduje SportowyRaj.pl opinia nr 37622 z 14.07.2009

Towar dostarczono bardzo szybciutko i bez żadnych problemów. Dostawa niemal dogoniła zamówienie :))

zakupy: Masażer BM 1200GX; czerwiec 2009

plusy: sprawność realizacji zamówienia

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiewiorek rekomenduje SportowyRaj.pl opinia nr 36435 z 21.06.2009

Błyskawiczna dostawa, dobry towar

zakupy: Orbitrek Kettler Nordic Trainer; czerwiec 2009

plusy: wszystko ok

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

boitel rekomenduje SportowyRaj.pl opinia nr 25000 z 18.12.2008

wszystko ok polecam miła obsługa szybka realizacja stały kontakt

zakupy: atlas; grudzień 2008

plusy: terminowość, rzetelność

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje SportowyRaj.pl opinia nr 21458 z 16.10.2008

dobry kontakt miła obsługa 2 dni i towar na miejscu polecam

zakupy: orbiterek, plus atlas; październik 2008

plusy: terminowośc towar zgodny z zamówieniem

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER