Sprzęt narciarski i snowboardowy
Sklep Starsport.com.pl

Kontakt

tel. +48 509-310-603
Pruszków

Popularne produkty

Buty narciarskie, Narty, Kaski i gogle, Kije narciarskie, Snowboard, Buty snowboardowe, Wiązania snowboardowe, Akcesoria

Popularne marki

Rossignol, Head, Lange, K2, Elan, Tecnica, Fischer, Dynastar, Volkl, Salomon, Carrera, Blizzard, Atomic, Dalbello, Nidecker

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 263
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Starsport.com.pl > Opinie klientów

Sklep Starsport.com.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.12.2008r i posiada 263 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marek rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 457922 z 12.03.2020

Pomoc przy zakupie sprzętu. Pracownicy znają się na sprzęcie. Dodatkowym atutem jest bardzo dobra cena. W sklepie zakupiłem narty, buty, gogle i kijki.

zakupy: narty, kask, gogle oraz kijki; marzec 2020

plusy: Fachowe doradztwo świetne ceny

minusy: Krótkie godziny pracy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 374850 z 01.03.2016

Wybrałam ten sklep, bo jako jeden z niewielu oferował narty, którymi byłam zainteresowana, do tego ich cena była bardzo atrakcyjna. Z pełnym przekonaniem mogę polecić ten sklep. Profesjonalizm, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka i odpowiednie zabezpieczenie przesyłki to na pewno ich atuty. Do tego okazało się, że przy podaniu niezbędnych parametrów sklep reguluje wiązania. Bardzo duży plus! Polecam

zakupy: Narty firmy Dynastar wraz z wiązaniami; luty 2016

plusy: Szybka wysyłka, profesjonalizm, bardzo dobry kontakt

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mk rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 374754 z 29.02.2016

Dobra cena, miła obsługa, profesjonalne podejście i pełne doradztwo . POLECAM

zakupy: Narty ELAN DELIGHT + ELW 9.0 QT, ELAN AMPHIBIO 78 Ti; luty 2016

plusy: miła obsługa, profesjonalne podejście, elastyczność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 368438 z 06.01.2016

Sympatyczna i profesjonalna obsługa, pomoc w wyborze towaru. Szybka wysyłka i dostawa towaru! Dziękuję, zakupy w takim sklepie, to sama przyjemność!1

zakupy: narty; styczeń 2016

plusy: profesjonalizm i szybka dostawa zamówionego towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 364754 z 08.12.2015

Szybki i profesjonalny sposób przeprowadzenia transakcji. Towar dotarł w deklarowanym przez sprzedających terminie.

zakupy: Buty narciarskie; grudzień 2015

plusy: Rzetelność i wiarygodność

minusy: Nie znajduję wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 337041 z 30.03.2015

Szybka obsługa. Bez zastrzeżeń. Polecam.

zakupy: KIje narciarskie; marzec 2015

plusy: Szybka obsługa, kontakt mailowy.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 332253 z 20.02.2015

Sprawna i szybka obsługa, dobry kontakt, towar zgodny z opisem, sklep godny polecenia :)

zakupy: buty Rossignol Hero Sensor3; luty 2015

plusy: dobry kontakt, sprawnie i zgodnie z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A.Mazurek rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 330533 z 07.02.2015

Świetny kontakt z klientami. Bardzo szybka dostawa (towar miałam już dwa dni po wpłacie). Wszystko szybko, sprawnie, bez niepotrzebnych komplikacji. A ceny też mają rozsądne. Można tylko polecać!

zakupy: Deska snowboardowa; luty 2015

plusy: szybkość dostawy, kontakt z klientem, rozsądne ceny

minusy: Nie zauważyłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 329933 z 02.02.2015

Towar w rozsądnej cenie, dobry kontakt, a najważniejsze szybkość w realizacji zamówienia - narty miałem następnego dnia po zamówieniu. Sklep godny polecenia.

zakupy: 4 pary nart; styczeń 2015

plusy: szybkość w realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 327761 z 16.01.2015

Dobra cena towaru, ekspresowa realizacja zamówienia, info o zamówieniu na mailu. Bardzo dobry sklep dbający o klienta.

zakupy: buty narciarskie; styczeń 2015

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ProundGirl rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 324517 z 21.12.2014

Oooo super i kontakt i Ceny i jakość wszyściusieńko :) Ale kontakt chyba najlepszy zdecydowanie , widać iż sklep interesuję sie klientem jest w stanie mu doradzić , pomóc i w 100% zaspokoić jego potrzeby

zakupy: UNION Flite '14 (cmyk) multikolor; grudzień 2014

plusy: Kontakt, ceny WSZYTKO :)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 323393 z 16.12.2014

Atrakcyjna cena w stosunku do konkurencji, dobry kontakt telefoniczny , szybka realizacja wysyłki z bieżącą informacją mailową i sms - ową.

zakupy: narty Head Super Joy 153; grudzień 2014

plusy: pełna informacja na każdym etapie transakcji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 322713 z 11.12.2014

Sklep oferował najkorzystniejszą cenę nowej serii nart, które chciałam kupić. Na bieżąco byłam informowana mailowo o moim zamówieniu. Na moją prośbę ustawiono również wiązania w nartach. Polecam w pełni tego sprzedawcę jako wiarygodnego i dobrego partnera handlowego.

zakupy: Narty Rossignol UNIQUE 4 2014/2015; grudzień 2014

plusy: szybka reakcja na maile

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 322337 z 10.12.2014

Do sklepu trafiłam przypadkowo. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Wysyłka ekspresowa. Serdeczenie polecam:)

zakupy: Narty; grudzień 2014

plusy: Miła obsługa, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Poznaniak rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 319441 z 20.11.2014

Cena produktu konkurencyjna. Po zakupie kontakt wzorowy i bardzo szybka realizacja. Gorąco polecam!!!!

zakupy: Narty K2; listopad 2014

plusy: Bardzo szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 319433 z 20.11.2014

Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania. Rozsądne ceny, szybko zrealizowane zamówienie. Polecam.

zakupy: narty, buty narciarskie, kijki; listopad 2014

plusy: jakość usług do ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 318129 z 09.11.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: buty narciarskie; listopad 2014

plusy: dobry kontakt, obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 316433 z 27.10.2014

Niska cena Szybka realizacja zamówienia

zakupy: Narty BLIZZARD G-Force Ultrasonic FS IQ; październik 2014

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 313917 z 07.10.2014

TAK - ze wzgledu na bardzo korzystna cene

zakupy: Narty BLIZZARD G-Force Edge IQ LT 10 2012/2013; październik 2014

plusy: Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca

minusy: Nie mam zadnych negatywnych opinii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje Starsport.com.pl opinia nr 309437 z 06.09.2014

Świetny sklep, bardzo dobre ceny, bezproblemowy kontakt - na maile odpisują nawet w nocy

zakupy: Narty Blizzard; wrzesień 2014

plusy: Niskie ceny, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER