Skateboard oraz snowboard i rolki. Odzież w stylu lifestyle.
Sklep Supersklep.pl

Kontakt

tel. 801 011 189
Kraków

Popularne marki

Etnies, Es, Emerica, Head, 32, Burton, DC, C1rca, Quiksilver, Roxy, Ride, Adio, New Era

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 219
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Supersklep.pl > Opinie klientów

Sklep Supersklep.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.10.2006r i posiada 228 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

dominator rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 282017 z 12.03.2014

Jestem bardzo zadowolony, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, szybko wysłany - polecam

zakupy: Kurtka snowboardowa 686 M65; grudzień 2013

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czesi rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 276349 z 07.02.2014

Super!!!

zakupy: rekawice; luty 2014

plusy: bardzo szybka realizacja zamowienia,super towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 270417 z 07.01.2014

profesjonaliści, polecam

zakupy: bluza deck bluza; styczeń 2014

plusy: super komunikacja ze sprzedawcami

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pati16 rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 266905 z 18.12.2013

Ten sklep wybrałam ponieważ kupuje tutaj rzeczy od lat, nigdy mnie nie zawiódł. :)

zakupy: Czapka i portfel; grudzień 2013

plusy: Towar mam juz w rękach na drugi dzien od zakupu :)

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

misz07 rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 266805 z 17.12.2013

Szybko, sprawnie polecam:)

zakupy: Spodnie; grudzień 2013

plusy: Darmowa przesyłka, jakosc cena towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 255669 z 02.11.2013

Duży wybór, przystępne ceny, szybka obsługa, świetna jakość!

zakupy: czapka; listopad 2013

plusy: jakość, szybkość

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

verr rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 248349 z 01.10.2013

Super sklep! Dokładnie jak sama nazwa wskazuje :) Szybko, sprawnie, bez opóźnień i problemów. Paczka zawsze na czas, jak również wymiana - zero przeszkód, wszystko o czasie. Duży wybór, wysoka jakość! Gorąco polecam!!

zakupy: odzież, buty; październik 2013

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aldona rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 248109 z 30.09.2013

Syn mi pokazał wasza stronę i buty które chciał kupić. Sklep spełnił sie w 200%. buty mega nawet nie spodziewałam się że będą tak świetne.

zakupy: buty etnies; wrzesień 2013

plusy: szybko

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bajbejt rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 243281 z 09.09.2013

Doskonałe buty w bardzo niskiej cenie ! Transakcja przebiegła szybko i bez problemów :) Zdecydowanie POLECAM !!!

zakupy: Buty Element Huntley; wrzesień 2013

plusy: Jakość i cena produktów oraz doskonały kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dawid rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 240289 z 28.08.2013

duzy wybor,szybka realizacja,fachowa obsługa.

zakupy: spodnie element, t-shirt Elm, buty adidas.; sierpień 2013

plusy: duzy wybor

minusy: chyba jedyna to brak niektorych marek np. LRG

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 239525 z 25.08.2013

Dobre ceny ,szybka wysyłka

zakupy: zegarek, bluza sportowa; sierpień 2013

plusy: ceny ,szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 237889 z 17.08.2013

Duży wybór i nietuzinkowe modele. W pełni spełnił oczekiwania

zakupy: Obuwie; sierpień 2013

plusy: szybkośc realizacji zamówienia, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qbzon rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 236681 z 12.08.2013

Jestem stałym klientem Supersklepu i zawsze spełnia on moje oczekiwania. Jest to bardzo solinda firma, która wie w jaki sposób zadowolić klienta, w dalszym ciągu będe korzystał z jej usług.

zakupy: koszulki; sierpień 2013

plusy: szybko, sprawnie, świetne ubrania, ciekawe promocje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbigniew rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 235365 z 07.08.2013

był w nim towar prze ze mnie poszukiwany

zakupy: podkoszulek; sierpień 2013

plusy: szybkość

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

CzarodziejAkroba rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 233989 z 30.07.2013

Sklep wybrałem ponieważ w żadnym innym nie mogłem znaleźc poszukiwanego produktu, w dodatku trafiłem na darmową wysyłkę i jestem bardzo pozytywnie nastawiony do przyszłych zakupów!

zakupy: Czapka z daszkiem Kr3w Seed Patch Snap; lipiec 2013

plusy: Szybko, tanio, darmowa wysyłka, "unikatowy" to...

minusy: Na chwilę obecną brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paulina rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 233525 z 26.07.2013

Buty przyszly zgodne z opisem ,szybko przesylka.

zakupy: buty; lipiec 2013

plusy: buty zgodne z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 233337 z 26.07.2013

Sklep ma wiele produktów które są dostępne jedynie w tym sklepie, przyjemna obsługa i szybka darmowa wysyłka dodają wisienke na torcie. Spełnił on moje oczekiwania w pełni, lecz ma jedyną wadę iż nie ma ponownych dostaw produktów w różnych rozmiarach, lecz polecam go w 100%!

zakupy: Buty Fallen; lipiec 2013

plusy: Szybka wysyłka, wspaniały kontakt z klientem.

minusy: Brak dostaw produktów w różnych rozmiarach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 228245 z 29.06.2013

duży wybór produktów, towary dobrej jakości, w pełni pokrywające się z opisem produktu

zakupy: koszulki Creme, bluza Turbokolor; czerwiec 2013

plusy: duży wybór, promocje

minusy: strona mogłaby być trochę bardziej intuicyjna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 227133 z 25.06.2013

Duży wybór i bardzo atrakcyjne ceny, dodatkowo ekspresowa, bezpłatna przesyłka. Serdecznie polecam!

zakupy: Obuwie Vans męskie (2 pary); czerwiec 2013

plusy: Asortyment, atrakcyjne promocje, błyskawiczna przesyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karina rekomenduje Supersklep.pl opinia nr 225625 z 18.06.2013

Polecam ten sklep super towar szybka dostawa !!

zakupy: Buty Lando Nice LDO 603B (black); czerwiec 2013

plusy: super towar szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER