Części SIMSON, WSK125 i akcesoria oraz kaski motocyklowe.
Sklep supraBIKE

Kontakt

tel. 693-963-000
Dębno

Popularne produkty

CZĘŚCI SIMSON, CZĘŚCI WSK, WFM, SHL, CZĘŚCI SKUTERY, CZĘŚCI ROMET, KOMAR, CZĘŚCI MZ ETZ, TS, ES, CZĘŚCI JAWA 50, NAKLEJKI, OGUMIENIE, ŻARÓWKI, KASKI MOTOCYKLOWE

Popularne marki

B/d, Produkt polski, Mza, Produkt niemiecki, Rms, Awina, Suprabike, Produkt tajwański, Produkt węgierski, Almot, Mza-bvf, Produkt czeski, Aka electric /ifa/

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 5
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

supraBIKE > Opinie klientów

Sklep supraBIKE - monitorowana jakość obsługi

  90% - kontakt i obsługa

  90% - terminowość realizacji zamówienia

  60% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 31.10.2009r i posiada 6 opinii klientów w tym 84% pozytywnych.

Wystaw opinię

roman nie ma zdania o supraBIKE opinia nr 449918 z 07.03.2019

HA HA Produkt Polski :((((((( , 80% tego to Taiwan Chiny , i cała reszta Rzemiosła klepana u pana franka w piwnicy

zakupy: cylindry; marzec 2019

plusy: są jakieś bo się utrzymuje

minusy: wciska kłamstwa ze solidny produkt Polski

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janleww rekomenduje supraBIKE opinia nr 416782 z 26.07.2017

Bardzo polecam supraBIKE, duży wybór części, ceny niższe jaw innych sklepach, po przysłaniu paczki okazało się że wariator nie jest od tego modelu,po rozmowie telefonicznej z Panem sprzedawcą o wymianie części na inny zadnych problemów bardzo miła obsługa część wymieniona w ciągu dwóch dni. POLECAM.

zakupy: Wariator Piaggo; lipiec 2017

plusy: Miła obsługa, szybkość rakiety.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje supraBIKE opinia nr 292177 z 19.05.2014

Kupiłem już nie raz coś w tym sklepie i no aż brak słów!:) Jestem tak zadowolony i zaszczycony tak wysoką jakością obsługi klienta. Bardzo dobre części oraz atrakcyjne ceny, ekspresowa wysyłka zawsze wszystko w komplecie, RABATY, i wszystko naj naj naj! Polecam serdecznnie:)

zakupy: mnóstwo m.in: ogumienie, tłok, ...; maj 2014

plusy: ekspresowa wysyłka, fachowa obsługa, doskonały asortymen

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

markus10sz rekomenduje supraBIKE opinia nr 64071 z 03.11.2010

bo ma bogatą ofert jestem bardzo zadowolony z towaru i obsługi super.

zakupy: części do simsona; listopad 2010

plusy: obsługa

minusy: droga przesyłka kurierska

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SimekxD rekomenduje supraBIKE opinia nr 59018 z 11.08.2010

Gorąco polecam supraBIKE, maja o wiele taniej niż na Allegro. Miły kontakt, szybka wysyłka. Super !

zakupy: Kilka drobiazgów, których brak na Alegro; sierpień 2010

plusy: Miły kontakt, szybka wysyłka

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz Striker2 rekomenduje supraBIKE opinia nr 56178 z 20.06.2010

Bardzo atrakcyjne ceny, dobry i miły kontakt, 100% zgodność paczki, szybka wysyłka

zakupy: Moduł zapłonowy, tłok, linka, gumy amort; maj 2010

plusy: Bardzo dobry kontakt, zero problemów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER