Materiały eksploatacyjne do urządzeń biurowych.
Sklep Swiat.Drukarek.pl

Kontakt

tel. 61 653 01 03
Poznań

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 765
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Swiat.Drukarek.pl > Opinie klientów

Sklep Swiat.Drukarek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  93% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.12.2006r i posiada 770 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

MT rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 464118 z 16.03.2021

szybka obsługa, dostępność towaru

zakupy: tusze do drukarki Brother; marzec 2021

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 460154 z 09.07.2020

Kupuję zamienniki tuszy do drukarki od lat i jestem bardzo zadowolona. Solidny sprzedawca,. Ceny umiarkowane. Polecam.

zakupy: Zamienniki tuszy do drukarki Canon; lipiec 2020

plusy: Solidnie i uczciwie

minusy: Nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bartosz nie ma zdania o Swiat.Drukarek.pl opinia nr 459706 z 10.06.2020

Tusz był w oryginalnym opakowaniu jednak gdy wyjmowałem go z folii, okazało się że mam całe ręce ubrudzone tuszem, który ewidentnie gdzieś wyciekał.Przemyłem nabój do tuszu omijając wrażliwe miejsca, po czym zamontowałem w drukarce. Na razie wszystko działa i nic się nie rozlewa ale nie jestem zadowolony z jakości i nie wiem czy nic się z nim nie stanie w najbliższej przyszłości.

zakupy: tusz czarny 44xl lexmark; czerwiec 2020

plusy: dostałem zamówiony towar

minusy: niepwena jakość produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 458090 z 20.03.2020

wróciłam po dłuższej przerwie i z przyjemnością mogę powiedzieć, że jest tak samo super :)

zakupy: tusze Canon; marzec 2020

plusy: bezproblemowa realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam Dubowski rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 457838 z 06.03.2020

Sklep działa od lat w sposób rzetelny, niezawodny i zasługuje tylko na pochwały. Polecam wszyskim, którzy cenią szybkość i jakość obsługi.

zakupy: Tonery do drukarki laserowej Brother; marzec 2020

plusy: Rzetelność, szbkość, profesjonalność

minusy: Nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jareczek rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 456974 z 16.01.2020

100% POZYTYW

zakupy: materiały eksploatacyjne do drukarek; styczeń 2020

plusy: asortyment

minusy: lokalizacja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 456322 z 09.12.2019

Dostępność towaru od ręki, niskie ceny.

zakupy: Głowica HP; grudzień 2019

plusy: Towar na stanie

minusy: Słabe oznaczenie sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 451778 z 13.05.2019

Dobre doświadczenie z przeszłości. Sprawna i szybka dostawa. Kontakt z kurierem.

zakupy: Tusze do drukarek Epson i HP; maj 2019

plusy: Ma w ofercie to, co potrzebuję w dobrej cenie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 439586 z 29.08.2018

Bogata oferta, niezłe ceny i dobre doświadczenia z przeszłości.

zakupy: Tusz do drukarki Canon Pixma; sierpień 2018

plusy: dobra informacja o towarze, cena i szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tadeusz rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 429246 z 08.02.2018

Sklep jest bardzo dobry zakupy załatwiane są szybko i sprawnie a kupuję w nim od dawna

zakupy: Tonery i Tusze; luty 2018

plusy: Szybka obsługa i dobry towar

minusy: jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baca rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 426914 z 03.01.2018

Korzystam od wielu lat ze sklepu. Bardzo szybka dostawa za każdym razem.

zakupy: tusze + tonery; styczeń 2018

plusy: szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 398118 z 17.11.2016

Wybrałem ten sklep bo jest w nim dobry towar i szybko przychodzi zamówienie kupuje w nim nie pierwszy raz

zakupy: Tusz do drukarki; listopad 2016

plusy: dobry towar i szybka obsługa

minusy: jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 390770 z 11.08.2016

Od lat kupuję w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłam. Szybko, tanio i fachowo

zakupy: tusze do drukarki; sierpień 2016

plusy: łatwość w dokonywaniu zakupu, przejrzystość ofert

minusy: wg mnie - brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tom kalkoch rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 377134 z 21.03.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania , ponieważ zależało mi na czasie i dobrym jakościowo towarze , za niższą cenę.

zakupy: tusze zastępcze do drukarki canon; marzec 2016

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazik rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 374126 z 23.02.2016

Kupuję tu pierwszy raz, jestem pozytywnie zaskoczony. Informowanie na bieżąco o etapach realizacji zamówienia, tempo realizacji, to wszystko karze pochylić się z szacunkiem. Świat Drukarek to najwyższy standard obsługi klienta. GORĄCO POLECAM.

zakupy: Zestaw Canon PG545+CL546 do PIXMA MG2550 B+Kol; luty 2016

plusy: Ma wszystkie najlepsze cech jakie powinien mieć sklep

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maks rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 371326 z 29.01.2016

wybrałem sklep ze względu na bogatą ofertę,szybkie znajdywanie potrzebnych rzeczy na stronie i błyskawiczną obsługę.w stu procentach spełnił moje oczekiwania

zakupy: akcesoria do drukarek; styczeń 2016

plusy: błyskawiczne załatwianie zamówienia

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 367798 z 29.12.2015

Ten sklep oferuje przedmioty wysokiej jakości - tak oryginały jak i zamienniki. Od dawna kupuję tam tusze do drukarki Canon PIXMA MG7150. Drukowane zdjęcia mają piękne, naturalne kolory, a drukarka działa bezbłędnie.

zakupy: Komplet tuszy (6 szt.) do drukarki Canon PIXMA MG7150; grudzień 2015

plusy: Szybkość i precyzja transakcji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 367298 z 24.12.2015

Ten sklep to mistrzostwo świata. Śwetne ceny i bezkonkurencyjna dostawa. Pierwszy raz kupiłem przypadkowo kierując się cenami, kolejne pewnie już z trzy zamówienia z uwagi na jakość. Ostatnie zamówienie złożyłem w nocy z 22 na 23.12 z nastawieniem, że przesyłka przyjdzie po Świętach, jakież było moje zdumienie gdy 24.12 z samego rana zapukał kurier. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: tusze do drukarki; grudzień 2015

plusy: ceny i bezkonkurencyjna dostawa

minusy: nie stwierdziłem jak dotąd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 365006 z 09.12.2015

Potrzebne tusze do drukarki dostarczane błyskawicznie. Ceny też atrakcyjne.

zakupy: tusze do drukarki Brother; grudzień 2015

plusy: szybkość dostawy, bezproblemowa korekta zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Swiat.Drukarek.pl opinia nr 356033 z 22.09.2015

Ponadprzeciętnie krótki czas realizacji zamówienia. Wygląda na to, że naprawdę sie chłopaki starają i powaznie podchodzą do sprawy.

zakupy: Tuch do drukarki; wrzesień 2015

plusy: Szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER