Sprzęt i oporządzenie militarne oraz artykuły do survivalu.
Sklep Sztucer.pl

Kontakt

tel.
Dąbrowa Górnicza

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 29
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Sztucer.pl > Opinie klientów

Sklep Sztucer.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2007r i posiada 34 opinii klientów w tym 86% pozytywnych.

Wystaw opinię

patryk rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 199742 z 14.02.2013

POLECAM SKLEP. SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA, BEZPROBLEMOWY KONTAKT, JAKOŚĆ TOWARU PIERWSZA KLASA.

zakupy: Teleskop WegaStar 50F600; styczeń 2013

plusy: same zalety

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lech rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 199022 z 12.02.2013

Bardzo profesjonalnie, szybko, dobra komunikacja polecam

zakupy: Zestaw 2 e-papierosów eGo-CE5 1100mAH; styczeń 2013

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 196745 z 31.01.2013

Osobiście jestem bardzo zadowolona, szybka obsługa możliwość wyboru taniej przesyłki, zakup kupiony w bardzo korzystnej cenie, ponadto dołączony upominek gratisowy. Super sklep GORĄCO POLECAM

zakupy: Toporek turystyczno - survivalowy MFH27767; styczeń 2013

plusy: super sklep

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bodzioo rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 195921 z 28.01.2013

Z czystym sumieniem polecam ten sklep internetowy.

zakupy: Nóż HQ Saber; styczeń 2013

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kubuś rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 194269 z 21.01.2013

To zdecydowanie najlepszy sklep , z jakim miałem okazję współpracować. Świetny kontakt mailowy, fachowe i obiektywne doradztwo i szybka przesyłka. Zachęcam wszystkich do zakupów w tym sklepie.

zakupy: Alkomat AlcoSafe Dual LCD do4.0‰, ; styczeń 2013

plusy: fachowe doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MArios rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 194141 z 20.01.2013

Pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie. Nie miałam żadnych problemów, zakupiony towar dotarł w terminie, więc jestem zadowolony. Polecam.

zakupy: Proca Sportowa ", Simple z Podpórką", Slingshot; grudzień 2012

plusy: super sklep

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bernard rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 193505 z 17.01.2013

Szybka dostawa, dobrze zabezpieczony towar. Żadnych problemów. Polecam sklep.

zakupy: Lornetka Delta Optical Titanium 10x56; styczeń 2013

plusy: wszystko ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kiper rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 192501 z 13.01.2013

Przesylka na czas, zawartosc przesylki zgodna z zamowieniem, wiec wrazenie pozytywne.

zakupy: Nóż Kandar Zebra; styczeń 2013

plusy: perfekcja w branzy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaho rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 192385 z 12.01.2013

Bardzo sprawni. O wszystkim informują e-mailem. Pełen profesjonalizm. Polecam.

zakupy: Optyczny czujnik dymu; styczeń 2013

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artur rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 191781 z 10.01.2013

Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Dokonałem zakupu, z którego jestem bardzo zadowolony. Towar super, dostawa super. Nic dodać, nic ująć.

zakupy: Kulki ASG BB 0, 25g King Ball 3000 szt.; styczeń 2013

plusy: przejrzystość produktów super ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

filozof rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 191209 z 08.01.2013

Błyskawiczna dostawa zamówionego produktu, produkt w 100 % zgodny z zamówieniem, wyśmienita obsługa w sklepie. To mój kolejny zakup, z całą pewnością nie ostatni, polecam każdemu ten sklep.

zakupy: Rewolwer alarmowy ZORAKI K-6L 2, 5", , kal.; styczeń 2013

plusy: super

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

patryk rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 190865 z 07.01.2013

Transakcja szybka i bezproblemowa zgodna z opisem polecam każdemu zdecydowanie

zakupy: Łuk Cherokee CO-007C; styczeń 2013

plusy: nikie ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gienek rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 190749 z 06.01.2013

Rewelacyjny kontakt, towar zgodny z zamówienie, no i oczywiście szybka dostawa nawet w okresie świątecznym-polecam tego sprzedawcę :)

zakupy: Kulki paintballowe Strike 500 szt. żółte; styczeń 2013

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarek rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 189957 z 03.01.2013

Polecam zakup. Profesjonalna strona, bardzo dobra infolinia. Szybka dostawa.

zakupy: Lornetka Comet 10x25 Sport; styczeń 2013

plusy: ceny niskie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

daniel12 rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 189629 z 02.01.2013

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Świetny kontakt. Towar dobrze zapakowany i w 100% zgodny z opisem. Dziękuję i polecam!

zakupy: Optyczny czujnik dymu; styczeń 2013

plusy: super sklep

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michał rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 187625 z 23.12.2012

Wybrałam ten sklep, ponieważ jest tu wszystko czego potrzebuje. Naprawdę super sklep.

zakupy: Marker Tippmann Bravo One; grudzień 2012

plusy: super sklep

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dzikowiec rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 186869 z 20.12.2012

Dobra cena produktu , profesjonalizm obsługi , szybkość wysyłki towaru , dobra komunikacja na każdym etapie realizacji zamówienia to PEWNOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO ZAKUPÓW. Dziękuję za współpracę.

zakupy: BK-oczy Kominiarka Termoaktywna; grudzień 2012

plusy: szybko

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

whr rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 186013 z 18.12.2012

Szybko i sprawnie 100% zgodności danych ze strony i w przysłanym towarze

zakupy: Gaz Red Pepper Gel 25 ml; grudzień 2012

plusy: zgodność towaru z opisem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zenop rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 185589 z 17.12.2012

Zakupiony towar otrzymałem szybciej niż myślałem. Naprawdę działają szybko. Gdy wysłałem towar do naprawy w ramach gwarancji, byłem poinformowany o dokonaniu naprawy i wysyłce. Sprzedawca działa bardzo profesjonalnie. Polecam zakupy w tym sklepie

zakupy: Paralizator z Latarką Police 1101; grudzień 2012

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogdan rekomenduje Sztucer.pl opinia nr 185153 z 16.12.2012

Atrakcyjne ceny produktów, szybka realizacja zamówienia,świetny kontakt.

zakupy: Wiatrówka Hatsan Striker 1000S 4, 5 mm ZESTAW; grudzień 2012

plusy: miła obsługa, tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER