Bielizna damska.
Sklep Telimena.pl

Kontakt

tel. 52 355 20 40
Inowrocław

Popularne produkty

Majtki damskie, Biustonosze, Bielizna nocna, Bielizna męska, Stroje kąpielowe, Kategoria tymczasowa, Bielizna modelująca, Koszulki, Body, Akcesoria

Popularne marki

Triumph, Sloggi, Sloggi men, Triaction, Vamp, Julimex, Mamabel,

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 551
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Telimena.pl > Opinie klientów

Sklep Telimena.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.04.2010r i posiada 554 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Karolina rekomenduje Telimena.pl opinia nr 459882 z 20.06.2020

Bardzo sprawny zakup. Doskonale zapakowany, sprawnie dostarczony, wygodna forma płatności bezgotówkowej. Bardzo dziękuję i POLECAM!

zakupy: TOP SLOGGI; czerwiec 2020

plusy: Szybkość transakcji, dogodna forma płatności

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

am rekomenduje Telimena.pl opinia nr 459350 z 24.05.2020

szybko tanio super towar

zakupy: Biustonosz sportowy Triaction Control Lite W01; maj 2020

plusy: szybko i tanio

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Doti1978 rekomenduje Telimena.pl opinia nr 459150 z 18.05.2020

Wybrałam sklep ze względu na cenę, jak również ze względu na pozytywne opinie. I wszystko odbyło się błyskawicznie. Polecam

zakupy: Bielizna; maj 2020

plusy: Szybkość i cena

minusy: ....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Triumfalska rekomenduje Telimena.pl opinia nr 459106 z 15.05.2020

Sklep oferuje bieliznę znakomitych marek w dobrej cenie. Realizacja zamówienia przebiegła perfekcyjnie. Jeszcze nie raz z usług sklepu skorzystam.

zakupy: bielizna; maj 2020

plusy: Dobrej jakości produkty, ciekawe promocje

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Triumfalska rekomenduje Telimena.pl opinia nr 459102 z 15.05.2020

Sklep oferuje bieliznę znakomitych marek w dobrej cenie. Realizacja zamówienia przebiegła perfekcyjnie. Jeszcze nie raz z usług sklepu skorzystam.

zakupy: bielizna; maj 2020

plusy: Dobrej jakości produkty, ciekawe promocje

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mira rekomenduje Telimena.pl opinia nr 459090 z 14.05.2020

Dobra cena, szybka dostawa, dobry kontakt.

zakupy: Biustonosz sportowy.; maj 2020

plusy: Promocje

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta rekomenduje Telimena.pl opinia nr 459014 z 11.05.2020

W sklepie Telimena robie zakupy od 4 lat i do tej pory jestem bardzo zadowolona

zakupy: Biustonosze; maj 2020

plusy: Sklep ma wiele rodzajów artykułow

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Telimena.pl opinia nr 458942 z 07.05.2020

Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka i dobrze zapakowana przesyłka. Towar super! Jestem bardzo zadowolona z zakupu i polecam sprzedającego. Ponownie wrócę na zakupy to pewne.. Pozdrawiam.

zakupy: Sloggi; maj 2020

plusy: Dobry opis produktów. Szybka wysyłka. Pełen profesjonal

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Telimena.pl opinia nr 458874 z 05.05.2020

Bardzo dobry Kontakt ze sklepem Telimena. Wątpliwości jakie miałam co do rozmiaru biustonoszy skonsultowane ze sklepem dały dobry efekt. Świetnie zapakowane trafiły do minie w krótkim czasie.

zakupy: Triumph Doreen; maj 2020

plusy: Dobry towar i doradztwo i promocje.

minusy: jak narazie nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Telimena.pl opinia nr 458646 z 23.04.2020

Szybka dostawa,dobry asortyment.Polecam

zakupy: Figi, maseczki; kwiecień 2020

plusy: Solidny,szybka realizacja

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RG rekomenduje Telimena.pl opinia nr 458378 z 06.04.2020

szybka obsługa polecam

zakupy: biustonosz; kwiecień 2020

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Telimena.pl opinia nr 455330 z 27.10.2019

Markowy produkt, okazyjna cena, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: majtki sloggy maxi; październik 2019

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Telimena.pl opinia nr 455046 z 09.10.2019

Ma w ofercie produkty najwyższej jakości.

zakupy: Koszula nocna damska; październik 2019

plusy: Szybkość dostawy; estetyczne opakowanie

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgoś rekomenduje Telimena.pl opinia nr 454926 z 04.10.2019

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

zakupy: figi; październik 2019

plusy: szybko, profesjonalne

minusy: nie ma minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Telimena.pl opinia nr 454810 z 30.09.2019

Szybko, sprawnie, miła i kompetentna obsługa, atrakcyjne ceny i okresowe promocje. POLECAM.

zakupy: bielizna damska i męska; wrzesień 2019

plusy: kultura obsługi, przyjazny sposób zamiawiania oraz zwrot

minusy: nie widzę wad - oby tak dalej : )

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aleksandra rekomenduje Telimena.pl opinia nr 454402 z 10.09.2019

Wszystko sprawnie i szybko, a przede wszystkim zero problemu ze zwrotem i wymiana. polecam

zakupy: bielizna; wrzesień 2019

plusy: szybko dostalam pieniadze ze zwrotu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Telimena.pl opinia nr 453370 z 23.07.2019

Polecam sklep Telimena ma bardzo dobre ceny i profesjonalną obsługę. Szybka dostawa, dobrej jakości towar a w razie zakupu towaru za małego lub za dużego bardzo łatwy zwrot i szybkie rozliczenie.

zakupy: Strój kąpielowy; lipiec 2019

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gama rekomenduje Telimena.pl opinia nr 453310 z 22.07.2019

Wybrałam ten sklep, ponieważ kilka razy już dokonywałam w nim zakupu i się nie zawiodłam.

zakupy: biustonosz; czerwiec 2019

plusy: Solidność

minusy: Brak możliwości zapłaty przy odbiorze towaru w salonie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konstancja rekomenduje Telimena.pl opinia nr 453066 z 14.07.2019

Niskie ceny, wysoka jakość

zakupy: Majtki damskie sloggi ZERO Modal Hipstring L 2 sztuki; lipiec 2019

plusy: Szybka wysyłka, niskie ceny

minusy: Nie zauważyłam wad w tym sklepie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Telimena.pl opinia nr 453042 z 12.07.2019

Kupuję w tym sklepie bieliznę od kilku lat

zakupy: bielizna damska i męska; lipiec 2019

plusy: szybki kontakt,szybka dostawa, bielizna taka jak w opisi

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER