Bielizna damska.
Sklep Telimena.pl

Kontakt

tel. 52 355 20 40
Inowrocław

Popularne produkty

Majtki damskie, Biustonosze, Stroje kąpielowe, Bielizna nocna, Bielizna męska, Kategoria tymczasowa, Bielizna modelująca, Body, Koszulki, Akcesoria

Popularne marki

Triumph, Sloggi, Sloggi men, Triaction, Vamp, , Julimex, Mamabel

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 535
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Telimena.pl > Opinie klientów

Sklep Telimena.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.04.2010r i posiada 538 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Monika rekomenduje Telimena.pl opinia nr 453370 z 23.07.2019

Polecam sklep Telimena ma bardzo dobre ceny i profesjonalną obsługę. Szybka dostawa, dobrej jakości towar a w razie zakupu towaru za małego lub za dużego bardzo łatwy zwrot i szybkie rozliczenie.

zakupy: Strój kąpielowy; lipiec 2019

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gama rekomenduje Telimena.pl opinia nr 453310 z 22.07.2019

Wybrałam ten sklep, ponieważ kilka razy już dokonywałam w nim zakupu i się nie zawiodłam.

zakupy: biustonosz; czerwiec 2019

plusy: Solidność

minusy: Brak możliwości zapłaty przy odbiorze towaru w salonie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konstancja rekomenduje Telimena.pl opinia nr 453066 z 14.07.2019

Niskie ceny, wysoka jakość

zakupy: Majtki damskie sloggi ZERO Modal Hipstring L 2 sztuki; lipiec 2019

plusy: Szybka wysyłka, niskie ceny

minusy: Nie zauważyłam wad w tym sklepie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Telimena.pl opinia nr 453042 z 12.07.2019

Kupuję w tym sklepie bieliznę od kilku lat

zakupy: bielizna damska i męska; lipiec 2019

plusy: szybki kontakt,szybka dostawa, bielizna taka jak w opisi

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ookami rekomenduje Telimena.pl opinia nr 452966 z 10.07.2019

Profesjonalne podejście do klienta, dobre ceny i dobrej jakości produkty. Polecam.

zakupy: biustonosz sloggi; czerwiec 2019

plusy: szeroki wybór, dobre ceny, promocje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emikal nie poleca Telimena.pl opinia nr 447166 z 19.12.2018

Zamówienie nie zrealizowane w pełni. Czekam na zwrot wpłaty a mija już drugi tydzień

zakupy: Zamówienie nr 89898; listopad 2018

plusy: nie ma

minusy: niezgodność oferty ze stanem faktycznym

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Telimena.pl opinia nr 447162 z 19.12.2018

Sklep posiadał produkty które poszukiwalam

zakupy: biustonosze Triumph; grudzień 2018

plusy: kompetencja ,kontaktowośc

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BEREDKA rekomenduje Telimena.pl opinia nr 444934 z 05.11.2018

PIERWSZY Z BRZEGU I SUPER OBSŁUGA

zakupy: http://www.telimena.pl/product-pol-14047-Elasti-Cross-Cotton-N.h; listopad 2018

plusy: SZYBKOŚĆ

minusy: NIC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Telimena.pl opinia nr 441182 z 07.10.2018

Częste promocje.Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.

zakupy: sloggi, koszula nocna; październik 2018

plusy: Otwarty na potrzeby kienta.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Telimena.pl opinia nr 441166 z 06.10.2018

Spodobał mi się proponowany towar

zakupy: bielizna- figi; październik 2018

plusy: sprawność w obsłudze klienta i duży wybór towaru

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Telimena.pl opinia nr 440670 z 24.09.2018

Poziom obsługi wysoki, jakość produktów bez zarzutu. Wszystko odbyło się szybko i sprawnie.

zakupy: dres, bielizna, kostium kąpielowy; wrzesień 2018

plusy: terminowość, jakość produktów

minusy: wad nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje Telimena.pl opinia nr 439610 z 29.08.2018

Od wielu lat lubię biustonosze firmy Telimena, dla mnie są doskonałe.Pierwszego zakupu przez internet dokonałam w maju tego roku. Towar- zgodnie z zamówieniem, dostawa błyskawiczna.Teraz, wiedząc, ze to dobry i rzetelny sprzedawca zamówiłam drugi raz i nie zawiodłam się.Wszystko na piątkę z plusem. Jestem bardzo zadowolona, oczywiście polecam ten sklep.

zakupy: biustonosze; sierpień 2018

plusy: Towar zgodny z zamówieniem

minusy: Nie mam żadnych zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Telimena.pl opinia nr 438606 z 03.08.2018

Skusiła mnie wyprzedaż i szybka dostawa

zakupy: bielizna; lipiec 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgorzata rekomenduje Telimena.pl opinia nr 438094 z 22.07.2018

Ma świetne opinie. Sklep w pełni spełnia moje oczekiwania. Profesjonalna i szybka obsługa. Kolory zakupionych towarów dokładnie takie jak w internet ecie, co jest rzadkością. Jakość świetna także zgodna z opisem. Na pewno będę robiła zakupy w tym sklepie. Mam tylko mała uwagę brak opakowania tekturowe na biustonosz, według mnie są wskazane.

zakupy: Biustonosze; lipiec 2018

plusy: Towar zgodny z opisem w internecie. Szybka obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Niko rekomenduje Telimena.pl opinia nr 436154 z 11.06.2018

Sklep wybrałem dla produktu którego szukałem w dobrej cenie.

zakupy: Stanik; czerwiec 2018

plusy: Dostępność produktu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

H. rekomenduje Telimena.pl opinia nr 434322 z 05.05.2018

Profesjonalna obsługa.

zakupy: Trimph piżama i koszula nocna; maj 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gama rekomenduje Telimena.pl opinia nr 432546 z 03.04.2018

Dobry kontakt ze sprzedawcą; życzliwe podejście do klienta; możliwość odbioru towaru w punktach Salonu Triumph - co mi osobiście bardzo odpowiada.

zakupy: biustonosz beauty - full essential wp; marzec 2018

plusy: rzetelność; szacunek do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anusiak 147 rekomenduje Telimena.pl opinia nr 428442 z 27.01.2018

Profesjonalna obsługa.. Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem, gorąco polecam!!!

zakupy: Beauty-Full Darling W02; styczeń 2018

plusy: Przejrzystość strony, wszystkie zawarte info w opisach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mery rekomenduje Telimena.pl opinia nr 427682 z 17.01.2018

Sklep Telimena pl. realizuje zamówienia bardzo szybko, zawsze informuje klienta o sposobie i terminie realizacji zamowienia. Natomiast produkty z tego sklepu są najwyższej jakości. Dlatego rekomenduję ten sklep swoim znajomym

zakupy: biustonosz minimajzer triumph; styczeń 2018

plusy: kontakt i obsługa, terminowość bardzo dobra

minusy: nie zauważyłam wad tego sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gietar rekomenduje Telimena.pl opinia nr 422558 z 25.10.2017

Sklep oferował towar ,który chciałam zakupić. Nie zawiodłam się. Realizacja błyskawiczna. Towar zgodny z oczekiwaniami.

zakupy: biustonosz; październik 2017

plusy: doskonała obsługa i szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER