Sprzedaż pająków ptaszników, akcesoria terrarystyczne, żarówki, faunboksy, termometry, torf do terrarium,...
Sklep Terrasklep.pl

Kontakt

tel. 790369790
b/d

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 52
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Terrasklep.pl > Opinie klientów

Sklep Terrasklep.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.10.2009r i posiada 56 opinii klientów w tym 93% pozytywnych.

Wystaw opinię

Magda rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 448018 z 14.01.2019

Polecam ten slep,ma to co potrzebuje w jednym miejscu, kilka krotnie robiłam zakupy dla legwana .. szybka realizacja zamówienia ,tanio i wysokiej jakości towary i dobrze zabezpieczone jeśli chodzi o świetlówki uvb.. Polecam z czystym sumieniem

zakupy: Świetlówka UVB 6% T8 Forest ARCADIA; styczeń 2019

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: mało promocji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kac nie poleca Terrasklep.pl opinia nr 441574 z 16.10.2018

Tragiczna obsługa, długi czas wysyłki, tylko jeden kurier do wyboru, który i tak nie dotarł z zamówieniem. Nie polecam nikomu.

zakupy: Termostat; październik 2018

plusy: Nic

minusy: Wszystko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 429422 z 11.02.2018

Kupuje już kilka lat, super cena i fachowa obsługa. Polecam

zakupy: witaminy i wapno zoo med's, żarówki grzewcze i UVB, ; luty 2018

plusy: cena artykułów, komunikacja, duży asortyment

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz Jedlińsk rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 420370 z 21.09.2017

Poniewarz jestem jego stałym klientem i ma dobre ceny swietna jakość

zakupy: podłoze.ozdoby, zarówki; wrzesień 2017

plusy: termin,cenny,zgodnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 418326 z 18.08.2017

Sklep profesjonalny. Wszystko przyszło w idealnym stanie bardzo dobrze zapakowane. Jestem pozytywnie zaskoczony.

zakupy: pinceta, prowadnice, roślinki, kółka, żarówki, termometr; sierpień 2017

plusy: bardzo dobrej jakości towar, szybka dostawa, kontakt

minusy: nie ma :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 415538 z 06.07.2017

Porządny sklep z artykułami terrarystycznymi. Spełnił oczekiwania.

zakupy: exorterra reptile uvb 100 25W x2; czerwiec 2017

plusy: Szybkość, dobre pakowanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek nie poleca Terrasklep.pl opinia nr 415154 z 29.06.2017

Nie dostarczono wszystkich zamówionych rzeczy a sklep twierdzi, że były spakowane. Brykiet luzem!!! Rozpadł się po pudełku. Kupa śmieci. Reklamacje nic nie dają. Jestem bezradny. Dla mnie to zwykli oszuści.

zakupy: świetlówka UV, termohigrometr, brykiet kokosowy; czerwiec 2017

plusy: brak

minusy: pośpiech, nierzetelność, beznadziejne pakowanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 413766 z 06.06.2017

Szybko i sprawnie

zakupy: Artykuły terrarystyczne; czerwiec 2017

plusy: Szybkość

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Xts rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 411430 z 08.05.2017

Szybko i sprawnie. Pomimo zmiany zamówienia na moją prośbę nie było żadnego problemu.

zakupy: Mata grzewcza; maj 2017

plusy: efektywny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dankal75 rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 410454 z 24.04.2017

Pełna profeska ,tak spełnił moje oczekiwania. DZIĘKUJE !

zakupy: Dysza podwójna L MistKing; kwiecień 2017

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: BRAK WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 406322 z 22.02.2017

Super sklep,przemiła obsługa,wyrozumiała .Szybka wysyłka . Polecam w 100%

zakupy: Żarówka mh, termometr cyfrowy; luty 2017

plusy: fachowość,miła obsługa,bardzo dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 404858 z 04.02.2017

Tylko tutaj znalazłam potrzebne prowadnice.Jest to towar użtwany często dawniej do szafek oszklonych. Teraz nigdzie go nie można znależć.Dziękuję. Szybko , sprzedawca uczenny, kontakt dobry.Polecam.

zakupy: prowadnice do szyb terrarium i nie tylko; styczeń 2017

plusy: Posiada towar także z dawniejszej epoki.

minusy: nie dotyczy tego sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radagast rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 395878 z 21.10.2016

Po raz kolejny zamówienie akcesoriów z Terrasklepu. Wszystko, jak zwykle, wedle oczekiwań.

zakupy: Lampy UVB i inne akcesoria; wrzesień 2016

plusy: Wybór, ceny, szybkość wysyłki.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał G. rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 369566 z 16.01.2016

Ekspresowa wysyłka która dotarła do mnie już na następny dzień od złożenia zamówienia. Są to moje kolejne zakupy w tym sklepie i zapewne nie ostatnie. Dodatkowo kontakt telefoniczny ze sprzedającym bezproblemowy oraz profesjonalny. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Wyposażenie terrarium/insektarium; styczeń 2016

plusy: Profesjonalizm,ekspresowa wysyłka.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 362222 z 19.11.2015

Zamówiłam żarówkę dla mojego żółwia i nie dość, że wraz z dostawą kurierem była o ponad 30 zł tańsza, niż w sieciowym sklepie zoologicznym, to sposób pakowania i czas realizacji niezwykle mile mnie zaskoczyły (zamówienie 16.11, dostawa 19.11). Produkt oczywiście pełnowartościowy. Jeszcze nieraz zrobię tu zakupy.:) Polecam!

zakupy: żarówka Reptile uvb 100 5.0, 13W; listopad 2015

plusy: cena, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ziolcz rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 360821 z 06.11.2015

Wybrałem ten sklep, ponieważ jako jeden z niewielu posiadał na swoim stanie wszystko to czego szukałem. Po otrzymaniu zamówionych akcesoriów jestem w pełni zadowolony i usatysfakcjonowany. Polecam gorąco! :)

zakupy: Termostat DTC-01, kabel grzewczy REPTI GOOD 80W; listopad 2015

plusy: łatwy i szybki kontakt, pomoc techniczna, wysoka jakość

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radagast rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 349973 z 22.07.2015

Terrasklep wybrałem ze względu na niskie ceny i doskonałą obsługę klienta. Kolejne zakupy udane w 100%, najniższe ceny na żarówki, których potrzebowałem, więc zamówiłem i inne akcesoria przy okazji. Szybka wysyłka, nawet, gdy prowadzący sklep jest na urlopie. Polecam.

zakupy: Akcesoria terrarystyczne; lipiec 2015

plusy: Niskie ceny, szybka wysyłka, doskonały kontakt.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

a_gatek rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 340753 z 29.04.2015

Atrakcyjna cena i dostępność szukanego produktu

zakupy: Termostat hygrostat na dzień i noc THC2; kwiecień 2015

plusy: Szybkość obsługi, łatwość kontaktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 337605 z 02.04.2015

Szukałam ładnej i niedrogiej sztucznej rośliny do doniczki. A Terrasklep, miał to co chciałam i szukałam. Po za tym, przemiły kontakt ze sprzedającym, błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem w 100%. Polecam ten sklep.

zakupy: Roślinka; kwiecień 2015

plusy: Przemiły kontakt i błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lkwqeo rekomenduje Terrasklep.pl opinia nr 336505 z 25.03.2015

Znam ten sklep od wielu lat, moje oczekiwania w 100% spełnione

zakupy: Produkty do budowy i urządzenia terrariu; marzec 2015

plusy: Dobre ceny

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER