Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Łańcuszki, Figurki, Spinki

Popularne marki

Perła, Srebro bez kamieni, Kryształ / cyrkonia, Bursztyn, Ametyst, Szafir, Szmaragd, Onyks, Rubin, Akwamaryn, Malachit, Koral, Granat, Turkus, Topaz złocisty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 336
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 342 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marek rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 458134 z 23.03.2020

Trafiłem przez przypadek szukając kogoś kto wykona wisiorek wg niezbyt wyraźnego zdjęcia które im przesłałem. Błyskawiczny i bardzo rzeczowy kontakt, a sympatyczny Pan Piotr zadał sobie trud i znalazł w sklepie gotowy wisiorek taki jaki chciałem zamówić, W efekcie zamiast 200 zł zapłaciłem 60 zł.

zakupy: wisiorek z turkusem, pierścionek; marzec 2020

plusy: szybki kontakt, fachowość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457970 z 13.03.2020

Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt ze sprzedawcą oraz szybka i sprawna przesyłka .

zakupy: srebrny komplet biżuterii NEMI; marzec 2020

plusy: dobry towar, szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gracja rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457682 z 26.02.2020

W sklepie znajdowały się ciekawe wzory kolczyków. Dostarczony towar zgodny z opisem, kolczyki rzeczywiście bardzo ładne. Zgodnie z życzeniem zapięcia kolczyków zostały wymienione na zapięcia klipsowe. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Bardzo dobry kontakt mailowy ze sprzedającym.

zakupy: kolczyki Andaluzja i Adriatic; luty 2020

plusy: piękna biżuteria, szybka realizacja, b.dobra obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457462 z 12.02.2020

Biżuteria przepiękna ,a towar jak na zdjęciu w przystępnej cenie.Dlatego był to mój kolejny zakup.ZAMÓWIENIE WCZORAJSZE DOSZŁO NA DZISIAJ.

zakupy: Trzy pierścionki i dwie przywieszki.; luty 2020

plusy: Piękne wzornictwo ,jakość,przystępność cenowa.

minusy: dla mnie za słabo widoczna próba srebra.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wioletta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457426 z 10.02.2020

Był to mój kolejny zakup w tym sklepie i po otrzymaniu biżuterii byłam zachwycona i oczarowana nią ,dlatego też po pewnym czasie zdecydowałam się tam zrobić zakupy ponownie.Biżuteria tam oferowana jest po prostu przepiękna.

zakupy: bransoletka, pierścionek i przywieszka.; luty 2020

plusy: towar dobrej jakości i ładnie wykonany.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457194 z 29.01.2020

Kolczyki przepiękne. Pięknie zaprojektowane i wykonane.Polecam ten sklep.

zakupy: Lizbona srebrne kolczyki ze szmaragdem.; styczeń 2020

plusy: Piekna bizuteria,bardzo dobra obsługa sklepu.

minusy: Rosnące szybko ceny.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Garbi rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 457118 z 23.01.2020

Bardzo konkretną,i profesjonalna firma Jubilerska.Bardzo szybka realizacja złożonego zamówienia. Polecam Państwu z czystym sumieniem.Mysle,ze jeszcze nie raz,skorzystam z usług tej, Pracowni.

zakupy: Sygnet że srebra z kamieniem szlachetnym.; styczeń 2020

plusy: Profesjonalizm.

minusy: Nie mam żadnych zastrzeżeń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456854 z 10.01.2020

Ofertę znalazłam w Internecie. Zakupiłam kolczyki. Są przepiękne. Powiedziałabym, że w rzeczywistości wyglądają korzystniej jak na zdjęciu. Obsługa szybka, wręcz ekspresowa. Jestem bardzo zadowolona i polecam zarówno produkt jak i sprzedawcę.

zakupy: kolczyki; styczeń 2020

plusy: szybka i staranna realizacja zamówienia

minusy: nie dostrzegam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irek rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456378 z 11.12.2019

Wybrałem ten sklep gdyż już wcześniej zrobiłem w nim zakupy i byłem bardzo zadowolony z towaru i obsługi. Na pewno w przyszłości coś jeszcze u nich kupię

zakupy: Bransoletki i kolczyki z bursztynem.; grudzień 2019

plusy: Miła obsługa i wybór wzorów biżuterii.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

major nie ma zdania o Topsilver.pl opinia nr 456358 z 10.12.2019

Kolczyki oferowane w reklamie spodobały się żonie. Jako takie spełniły jej oczekiwania. Niestety według mnie zbyt długi okres realizacji zamówienia (29.11 zamówienie i opłacenie, 10.12 dostarczenie towaru). Zdziwił mnie też fakt, że 2 pary (nie tanich) kolczyków dostarczono w 1 pudełeczku co byłoby pewnym problemem gdybym chciał obdarować 2 osoby. Stąd też muszę stwierdzić, że sprzedawca nie spełnił w pełni moich oczekiwań.

zakupy: Dwie pary kolczyków.; listopad 2019

plusy: Dobra jakość wyrobu

minusy: długi czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456354 z 10.12.2019

Kupując w tym sklepie biżuterię za każdym razem zachwycam się urodą produktów, jakością ich wykonania i pieknym opakowaniem. Ten zakup też mnie nie zawiódł. Jestem zachwycona.

zakupy: Kolczyki; grudzień 2019

plusy: Czytelna strona, świetna obsługa i prześliczna biżuteria

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LENA rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456318 z 09.12.2019

Kupuję w tym sklepie od kilku lat i oceniam na 6+. Fantastyczna obsługa, indywidualne podejście do klienta i jego potrzeb, przyjazne ceny, piękne produkty dobrej jakości.

zakupy: bransoletki, broszki, wisiorki; grudzień 2019

plusy: piękne produkty, przyjazne ceny, indywidualne podejście

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456278 z 07.12.2019

Sklep jak sklep (strona z biżuterią mogłaby być ładniejsza ;) Ale machnąłem się w kodzie pocztowym i sklep do mnie zadzwonił aby potwierdzić adres dostawy (bo wyszły dwa różne miasta, wręcz województwa). Gratulacje za takie działanie!

zakupy: Biżuteria; grudzień 2019

plusy: Weryfikacja szczegółów zamówienia

minusy: Wygląd strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewac rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456254 z 06.12.2019

Adres sklepu podała mi moja synowie o okazało się że jest to strzał w 10

zakupy: Kolczyki; grudzień 2019

plusy: Zakup online

minusy: Nie znalazłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 456126 z 02.12.2019

Przepiękna biżuteria .. Gdy zadzwoniłam z zapytaniem otrzymałam odpowiedź ,zgodną z otrzymanym towarem ..Szybka dostawa przesyłki :) POLECAM

zakupy: DELFIA - SREBRNY PIERŚCIEŃ RUBINY, PERŁY I ONYKSY; grudzień 2019

plusy: Pełny profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 455710 z 12.11.2019

ponieważ znalazłam na stronie przepiękne kolczyki.

zakupy: kolczyki kotki; listopad 2019

plusy: Moja transakcja odbyła się w sposób wzorcowy. Dziękuję i

minusy: Sklep nie posiada.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 454958 z 07.10.2019

Posiadają srebrne sygnety w rozsądnej cenie.

zakupy: sygnet; październik 2019

plusy: Miła obsługa

minusy: Nie posiadają

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna S. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 454698 z 25.09.2019

Jak zwykle piękne kolczyki i natychmiastowa realizacja, zawsze jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.

zakupy: kolczyki; wrzesień 2019

plusy: piękne produkty i błyskawiczna realizacja

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malstep rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 454558 z 17.09.2019

Błyskawiczna wysyłka. Rzetelne informacje na każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam.

zakupy: koplet; wrzesień 2019

plusy: zdjęcia, informacje o produktach, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 453210 z 17.07.2019

Dobra jakość, piekne wzory wisior piękny i jedyny w swoim rodzaju!

zakupy: CZERWONY MAK - srebrny wisior z rubinami; lipiec 2019

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER