Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Spinki, Łańcuszki, Figurki, Pierścionki, Łańcuszki, Na prezent

Popularne marki

Srebro bez kamieni, Perã…â‚a, Krysztaã…â‚ / cyrkonia, Bursztyn, Szafir, Ametyst, Szmaragd, Rubin, Onyks, Akwamaryn

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 359
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 365 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Maria rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 470002 z 23.11.2021

Piękne, unikatowe wyroby. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Kolczyki; listopad 2021

plusy: piękne wyroby

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karina rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 469966 z 19.11.2021

Przejrzyste ogłoszenia..przesyłka wysłana błyskawicznie..miło, sprawnie i konkretnie..towar godny polecenia

zakupy: Pierścionki; listopad 2021

plusy: Miło.szyba wysyłka

minusy: Nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 469766 z 11.11.2021

Szybka i bezpieczna przesyłka.

zakupy: zestaw biżuterii; listopad 2021

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 469590 z 05.11.2021

Wybrałam bez powodu, po prostu spodobała mi się oferta. Ostatnio zamówione kolczyki prześliczne, napatrzeć się nie mogę!

zakupy: kolczyki, pierscionek, wisiorek; listopad 2021

plusy: Różnorodność, terminowość

minusy: jak dotąd nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 468738 z 23.09.2021

Sklep posiada w sprzedaży prześliczną srebrną biżuterię. Nie zawodzi.

zakupy: Zawieszki srebrne z onyksem, krzemieniem pasiastym.; wrzesień 2021

plusy: Ciekawy asortyment, pełna kultura i dobry kontakt

minusy: Wad nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 467298 z 23.07.2021

Wybrałam ten sklep ze względu na możliwość zakupu biżuterii specjalnej na zamówienie, po przejrzeniu oferty na stronie internetowej - podobały mi się gotowe propozycje i postanowiłam zaufać sklepowi. Świetny kontakt z klientem, konsultacje, szczera chęć zrozumienia moich potrzeb, fachowe rady i przepiękny efekt końcowy. Po ustaleniu szczegółów i przyjęciu zamówienia przez sklep zostało zrealizowane bardzo szybko.. Wyszło lepiej, niż się spodziewałam. Było warto :)

zakupy: Bransoletka - specjalne zamówienie; lipiec 2021

plusy: Indywidualne podejście do klienta

minusy: Nie wiem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 466230 z 26.05.2021

Bardzo ładna srebrna biżuteria .

zakupy: Szeroka srebrna bransoleta . Ładniejsza niż na zdjęciu !!!.; maj 2021

plusy: Piękne wzornictwo ,jakość, przystępność cenowa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 466178 z 24.05.2021

Najładniejsza biżuteria w przystępnej cenie.

zakupy: Bransoletka i wisiorek.; maj 2021

plusy: Piękne wzornictwo ,jakość, przystępność cenowa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 465878 z 06.05.2021

Sklep ma niesamowicie bogaty wybór biżuterii.Mimo mojej pomyłki w zamówieniu, bez problemu udało się je skorygować.Kupiona biżuteria jest delikatna i zarazem bardzo elegancka. To na pewno nie będzie mój jedyny zakup w tym sklepie.

zakupy: Kolczyki, pierścionek, branzoletka EDNA; maj 2021

plusy: Bogata oferta, doskonały kontakt.

minusy: Nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 462690 z 04.01.2021

Wspaniała biżuteria, szybka obsługa, brak zastrzeżeń. Garaco polecam tego sprzedawce

zakupy: Kolczyki, pierścionki; grudzień 2020

plusy: Biżuteria piękna w każdym detalu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcelina rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 462638 z 29.12.2020

Wybrałam Państwa sklep z polecenia i jestem mile zaskoczona tak szybką wysyłką.

zakupy: Wisiorek z bursztunem; grudzień 2020

plusy: Dobry kontakt, szybka wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 461874 z 12.11.2020

Biżuteria przepiękna ,dobrej jakości, zawsze w plastikowym pudełeczku a cena przystępna dla każdego.

zakupy: bransoletka z rubinami oraz przywieszka.; listopad 2020

plusy: Piękne wzornictwo ,jakość, przystępność cenowa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 461866 z 12.11.2020

Od dłuższego czasu szukałam podpatrzonego u kogoś łańcuszka z oryginalnym zapięciem i nigdzie nie mogłam go kupić, a sklep Topsilver.pl wykonał go na zamówienie i to jak :) jest przepiękny i taki jak mi się wymarzył :)

zakupy: łańcuszek/wisiorek na zamówienie; listopad 2020

plusy: świetny kontakt i szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 461770 z 03.11.2020

Skusiła mnie rozsądna cena. Kolczyki wykonane na zamówienie są idealnie odwzorowane, poprostu cudo! Kontakt świetny, pełen profesjonalizm. Dziękuję za spełnienie małego marzenia :).

zakupy: KOLCZYKI WEDŁUG WZORU; listopad 2020

plusy: Przystępna cena i świetny kontakt ze sprzedawcą.

minusy: BRAK!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Violetta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 461410 z 09.10.2020

Biżuteria bardzo ładna i w niskiej cenie. Polecam.

zakupy: Kilka pierścionków i przywieszki.; luty 2020

plusy: Piękne wzornictwo ,jakość, przystępność cenowa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460942 z 08.09.2020

Kupiłam kolczyki,są ładne ,azurowe a ja bardzo takie lubie. Kupuję w tym sklepie od czasu do czasu.Jestem zadowolona z obsługi-jest bardzo miła.Biżuteria ładna.

zakupy: Kolczyki MARDA.; wrzesień 2020

plusy: Bardzo miła i kompetentna obsługa.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460402 z 28.07.2020

I jestem tu ponownie :D. Poza ciekawą ofertą szybkość realizacji zamówienia i przystępne ceny przyciągają.

zakupy: Srebrne ażurowe serduszka kolczyki z wisiorkiem; lipiec 2020

plusy: Ciekawa oferta i przystępne ceny

minusy: Miło stwierdzić że nie dostrzegam :))

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 460350 z 22.07.2020

Na sklep trafiłam zupełnie przypadkowo.Termin realizacji zamówienia był bardzo szybki,jestem bardzo zadowolona z przepieknego pierścionka z malchitim z krysztalkami.Sklep godny polecenia.Wlasnie złożyłam kolejne zamówienie

zakupy: DEGLI srebrny pierścionek z malachitem i krysztalkami; lipiec 2020

plusy: Uczciwość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459982 z 26.06.2020

Spodobał mi się subtelny srebrny wisiorek z naturalnym akwamarynem. Zakupiony drobiazg nie zawiódł moich oczekiwań, powiem nawet, że okazał się jeszcze ładniejszy od tego na zdjęciu. Może ze względu na maleńki rozmiar. A przesyłka doszła już następnego dnia po złożeniu zamówienia.

zakupy: wisiorek srebrny z akwamarynek; czerwiec 2020

plusy: ciekawa oferta, skierowana do klientów o różnych gustach

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Drago rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 459794 z 16.06.2020

Znalazlem szukany przez siebie wzor sygnetu

zakupy: sygnet z krzyzem jeruzalem; czerwiec 2020

plusy: atrakcyjne ceny i towary

minusy: maly drobiazg dot. wykonczenia sygnetu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER