Stylowa srebrna biżuteria.
Sklep Topsilver.pl

Kontakt

tel. 693 SILVER
Pruszcz Gdański

Popularne produkty

Kolczyki, Wisiorki, Komplety, Pierścionki, Bransoletki, Broszki, Łańcuszki, Spinki, Figurki, BIŻUTERIA SREBRNA, Na prezent

Popularne marki

Perła, Srebro bez kamieni, Kryształ / cyrkonia, Bursztyn, Szafir, Ametyst, Szmaragd, Rubin, Onyks, Akwamaryn, Malachit, Koral, Granat, Turkus, Topaz złocisty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 367
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Topsilver.pl > Opinie klientów

Sklep Topsilver.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.03.2008r i posiada 373 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Lidia rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 473670 z 29.07.2022

Sklep i załoga na medal. Świetnie doradza, pomogą.

zakupy: Kolczyki Alvaro; lipiec 2022

plusy: Szybkosc, pomoc, zyczliwosc

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anawarszawa rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 473506 z 14.07.2022

Super srebro polecam

zakupy: Sygnet onyks; lipiec 2022

plusy: Duży sygnet

minusy: Żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 473502 z 14.07.2022

Super asortyment. Produkt zgodny z opisem , na żywo jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu :) Szybka wysyłka. Profesjonalnie :)

zakupy: Wisior + łańcuszek; lipiec 2022

plusy: szeroki asortyment ,każdy wybierze coś dla siebie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 473422 z 06.07.2022

Przepiękny asortyment srebnej biżuterii...bardzo miła, profesjonalna obsługa.Szybka dostawa....kolejne moje udane zakupy. POLECAM ...Jola

zakupy: Srebrny komplet Czarny motyl...bransoletka i kolczyki Santor; lipiec 2022

plusy: Profesjonalne obsługa i szybka dostawa

minusy: Bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 472882 z 24.05.2022

Kolejne zakupy w tym sklepie. Szybka wysyłka, miła obsługa i ładne kolczyki z dobrej jakości srebra. Polecam

zakupy: CUTOLO - srebrne kolczyki z szarymi perłami', ; maj 2022

plusy: Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa,ł i łądne kolczyki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirella rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 472438 z 22.04.2022

Sprzedawca wyjątkowo kompetentny, rzeczowy, bardzo miły i zawsze dyspozycyjny. Wspaniała obsługa a kolczyki jakie zamówiłam przeszły nawet moje oczekiwania :-) GORĄCO POLECAM TEGO DOSTAWCĘ !

zakupy: Kolczyki z akwamarynem; kwiecień 2022

plusy: profesjonalizm, dyspozycyjność, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Saraceno rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 471786 z 02.03.2022

Świetny sprzedawca. Szybka dostawa. Bardzo pomocny.

zakupy: Wisiorek; marzec 2022

plusy: Wybór, terminowość, pomoc, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 471150 z 08.02.2022

Interesowała mnie szybka wysyłka, oraz możliwość uregulowania należności za pobraniem

zakupy: Pierścionek; luty 2022

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 470362 z 22.12.2021

Przepiękny, delikatny łańcuszek, profesjonalna obsługa sklepu. Gorąco polecam

zakupy: ANTIC - srebrny łańcuszek 80cm; grudzień 2021

plusy: PEŁEN PROFESJONALIZM POD KAŻDYM WZGLEDEM

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 470358 z 22.12.2021

Niezwykle piękny wisiorek. W rzeczywistości prezentuje się jeszcze ładniej niż na zdjęciu. Profesjonalna obsługa sklepu, bardzo dobry kontakt i wzorowa wysyłka. Gorąco POLECAM

zakupy: OSPINA - srebrny wisior z turkusem; grudzień 2021

plusy: PEŁEN PROFESJONALIZM POD KAŻDYM WZGLEDEM

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karina rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 469966 z 19.11.2021

Przejrzyste ogłoszenia..przesyłka wysłana błyskawicznie..miło, sprawnie i konkretnie..towar godny polecenia

zakupy: Pierścionki; listopad 2021

plusy: Miło.szyba wysyłka

minusy: Nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 469766 z 11.11.2021

Szybka i bezpieczna przesyłka.

zakupy: zestaw biżuterii; listopad 2021

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 469590 z 05.11.2021

Wybrałam bez powodu, po prostu spodobała mi się oferta. Ostatnio zamówione kolczyki prześliczne, napatrzeć się nie mogę!

zakupy: kolczyki, pierscionek, wisiorek; listopad 2021

plusy: Różnorodność, terminowość

minusy: jak dotąd nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

. rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 467298 z 23.07.2021

Wybrałam ten sklep ze względu na możliwość zakupu biżuterii specjalnej na zamówienie, po przejrzeniu oferty na stronie internetowej - podobały mi się gotowe propozycje i postanowiłam zaufać sklepowi. Świetny kontakt z klientem, konsultacje, szczera chęć zrozumienia moich potrzeb, fachowe rady i przepiękny efekt końcowy. Po ustaleniu szczegółów i przyjęciu zamówienia przez sklep zostało zrealizowane bardzo szybko.. Wyszło lepiej, niż się spodziewałam. Było warto :)

zakupy: Bransoletka - specjalne zamówienie; lipiec 2021

plusy: Indywidualne podejście do klienta

minusy: Nie wiem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 466230 z 26.05.2021

Bardzo ładna srebrna biżuteria .

zakupy: Szeroka srebrna bransoleta . Ładniejsza niż na zdjęciu !!!.; maj 2021

plusy: Piękne wzornictwo ,jakość, przystępność cenowa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 466178 z 24.05.2021

Najładniejsza biżuteria w przystępnej cenie.

zakupy: Bransoletka i wisiorek.; maj 2021

plusy: Piękne wzornictwo ,jakość, przystępność cenowa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 465878 z 06.05.2021

Sklep ma niesamowicie bogaty wybór biżuterii.Mimo mojej pomyłki w zamówieniu, bez problemu udało się je skorygować.Kupiona biżuteria jest delikatna i zarazem bardzo elegancka. To na pewno nie będzie mój jedyny zakup w tym sklepie.

zakupy: Kolczyki, pierścionek, branzoletka EDNA; maj 2021

plusy: Bogata oferta, doskonały kontakt.

minusy: Nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 462690 z 04.01.2021

Wspaniała biżuteria, szybka obsługa, brak zastrzeżeń. Garaco polecam tego sprzedawce

zakupy: Kolczyki, pierścionki; grudzień 2020

plusy: Biżuteria piękna w każdym detalu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcelina rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 462638 z 29.12.2020

Wybrałam Państwa sklep z polecenia i jestem mile zaskoczona tak szybką wysyłką.

zakupy: Wisiorek z bursztunem; grudzień 2020

plusy: Dobry kontakt, szybka wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viola rekomenduje Topsilver.pl opinia nr 461874 z 12.11.2020

Biżuteria przepiękna ,dobrej jakości, zawsze w plastikowym pudełeczku a cena przystępna dla każdego.

zakupy: bransoletka z rubinami oraz przywieszka.; listopad 2020

plusy: Piękne wzornictwo ,jakość, przystępność cenowa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER