Komputery i osprzęt sieciowy oraz akcesoria i podzespoły komputerowe.
Sklep Tre.pl

Kontakt

tel. 22 888 20 88
Warszawa

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 18
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Tre.pl > Opinie klientów

Sklep Tre.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.03.2005r i posiada 20 opinii klientów w tym 90% pozytywnych.

Wystaw opinię

able nie poleca Tre.pl opinia nr 44188 z 29.11.2009

Mieli niskie ceny, jednakże jak się okazało szło to w parze z niską obsługą po sprzedaży. Przy pojawieniu się jakichkolwiek problemów z zakupionym sprzętem dość nieuprzejmie pozbywają się klienta. Zostaje tylko droga sądowa.

zakupy: Laptop HP, 2 monitory NEC; grudzień 2008

plusy: Dość szybka realizacja zamówienia.

minusy: Po sprzedaży zapominają o kliencie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Tre.pl opinia nr 36622 z 24.06.2009

Bardzo sympatyczna i szybka obsługa,... tOWAR W DOBREJ CENIE !!

zakupy: projektor; czerwiec 2009

plusy: szeroki asortyment,atrakcyjna cena,kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz Nowak rekomenduje Tre.pl opinia nr 36566 z 23.06.2009

Bardzo uprzejma i sympatyczna obsługa. laptop otrzymałem bardzo szybko, w stanie nienaruszonym. Polecam!

zakupy: Laptop; czerwiec 2009

plusy: bdb kontakt ze sklepem,cena,szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje Tre.pl opinia nr 33873 z 07.05.2009

Dla mnie to był pierwszy raz, a każdy to pamięta.... więc z pełną odpowiedzialnością powiem iż będe to pamiętał... Zamówienie.., na drugi dzień odbiór, poprzedzony tel, jak dla mnie żyć nie umierać... Super sprzecik!!!

zakupy: komputer stacjonarny; maj 2009

plusy: ekspresowa dostawa,cena,fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Tre.pl opinia nr 31112 z 17.03.2009

bardzo szybka dostawa, towar zgodny opisem, dobry kontakt, polecam wszystkim sklep tre.pl!!!

zakupy: myszka; marzec 2009

plusy: cena,kontakt,szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik rekomenduje Tre.pl opinia nr 27891 z 09.02.2009

Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Odbierałem osobiście, świetny kontakt, zero problemów. Rewelacja

zakupy: Laptop Toshiba; luty 2009

plusy: znakomity kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Tre.pl opinia nr 27091 z 26.01.2009

Bardzo solidna i rzetelna firma. Profesjonalna obsługa klienta oraz bezproblemowa transakcja. Duzy wybór komputerów i nie tylko. Jestem bardzo zadowolony z zakupów,mogę kazdemu smiało polecic!!!!

zakupy: komputer; styczeń 2009

plusy: terminowosc,bezpieczenstwo,szeroki wybór towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Tre.pl opinia nr 26978 z 24.01.2009

Produkty bardzo dobrej jakości, szybka i profesjonalna obsługa. Same pozytywy.

zakupy: Laptop; styczeń 2009

plusy: cena

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz Zimny rekomenduje Tre.pl opinia nr 26799 z 21.01.2009

Znajomy od początku polecał tre.pl i rzeczywiscie teraz wiem ze zakupy u nich to prawdziwa przyjemnosc.Szybko,tanio i profesjonalnie. Wszystko super,a fachowa i mila obsługa pomogła mi w konfiguracji. POzdrawiam Serdecznie!!!

zakupy: Telewizor LCD 42", 42PFL7403D/10; styczeń 2009

plusy: bezpieczenostwo,kontakt,profesjonalizm,cena

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Tre.pl opinia nr 25994 z 08.01.2009

Produkty bardzo dobrej jakości, szybka i profesjonalna obsługa. Same pozytywy.

zakupy: laptop; styczeń 2009

plusy: cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janek rekomenduje Tre.pl opinia nr 24440 z 10.12.2008

Sklep wart zaufania i godny polecenia. Bardzo dobry kontakt,fachowa pomoc. Jeżeli zakupy to tylko na www.tre.pl Towar zgodny z opisem i dostępny "od ręki". Wszystko w jak najlepszym porządku. Błyskawiczna wysyłka,paczka była u mnie juz na drugi dzien. POLECAm!!!

zakupy: Odtwarzacz DVD DVP3260/12; grudzień 2008

plusy: fachowa obsługa,bardzo szybka wysyłka,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje Tre.pl opinia nr 24318 z 08.12.2008

Wszystko okej!!! Sklep sprawdzony. Fajne towary po dobrych cenach,super kontakt. Wszystko bez zastrzeżeń!!!! ZAkupy tutaj to prawdziwa przyjemnosc!!!! Firma godna zaufaniaJeszcze raz POLECAM!!!!!!

zakupy: 512mb DDR2 SODIM; grudzień 2008

plusy: cena,jakość,bardzo miła obsługa,super szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje Tre.pl opinia nr 23929 z 02.12.2008

Musze przyznać,że zakupy są rzeczywiście rewelecyjne!!! Profesjonalna obsługa,konkurencyjne ceny oraz bezpieczna i sprawna transakcja!! Paczka przyszła już w ciągu 24 godzin!!! Każdy robiący tu zakupy będzie zadowolony!! POLECAM Z CALEGO SERCA!!!

zakupy: Canon PowerShot A580+EUROBALL 2008; listopad 2008

plusy: profesjonalizm,bezpieczeństwo,ekspresowa wysyłka

minusy: sklep nie posiada zadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ireneusz rekomenduje Tre.pl opinia nr 22936 z 16.11.2008

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Ceny są konkurencyjne a obsługa bardzo fachowa.

zakupy: laptop; październik 2008

plusy: cena,jakość,solidna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maryś rekomenduje Tre.pl opinia nr 21207 z 09.10.2008

Wszystko w jak najlepszym porządku...miła i fachowa obsługa, ceny również swietne..sprzęt bardzo dobry...zdecydowanie polecam tę firmę ! zero problemów...

zakupy: sprzęt; sierpień 2008

plusy: cena, jakosc, ludzie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

winohobby rekomenduje Tre.pl opinia nr 17235 z 05.07.2008

Zamawiam regularnie w tym sklepie, paczki przychodzą bardzo szybko, towar zgodny z opisem na stronie, miła obsługa (zupełnie nie podzielam negatywnej opinii poniżej!). Sklep jest w stanie również wycenić produkt na zamówienie,taki którego nie ma w ofercie. Kontakt ze sklepem idealny - POLECAM.

zakupy: tonery, kardridże do drukarek, kable, ; czerwiec 2008

plusy: szybkość realizacji, dobre ceny, elastyczność

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pacio19 rekomenduje Tre.pl opinia nr 6548 z 20.06.2007

Najlepsze ceny i expresowa dostawa, zdziwiłem się jak na drugi dzień paczka była już u mnie :) POLECAM

zakupy: Logitech Race FX (xbox360 controller); 18.06.2007

plusy: Błyskawiczna wysyłka, konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarzyński Jerzy nie poleca Tre.pl opinia nr 5048 z 13.04.2007

Sklep nie wywiązał się z umowy.Zakupiłem w nim dysk.Był w ofercie na stronie internetowej.Na tej stronie była też dodatkowa informacja iż jest w magazynie.Do dnia dzisiejszego towaru nie otrzymałem.Na siłę zwrócono mi - po miesiącu-pieniądze chociaż żądałem dysku zastępczego o takiej samej pojemności.Arogancja jakiejś tam panienki w tym sklepie jest wręcz przysłowiowa.Zalecam ten sklep omijać szerokim łukiem

zakupy: dysk twardy; 16-12-2006

plusy: dość atrakcyjne ceny

minusy: nierzetelność ,arogancja personelu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lolek rekomenduje Tre.pl opinia nr 5011 z 11.04.2007

kupilem monitor acer 2216wsd ale przyszedl zepsuty a gdy chcialem zwrocic to kluczyli wiec wyslalem do producenta ale przyslal mi znow zepsuty to samo wadliwa partia czy co ten sam problem . i na razie walcze z acerem . O sklepie to co zaznaczylem .

zakupy: acer 2216 wsd; 05.03.2007

plusy: nie rozumiem

minusy: oplata za przesylke powyzej 1000 zl .

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

crash rekomenduje Tre.pl opinia nr 4546 z 16.03.2007

Bardzo fajny sklep, zamawiałem juz 2 razy i w obu przypadkach cala tranzakcja przebiegla bardzo sprawnie. Do kazdego zamowienia dostalem nawet mailem numer listu przewozowego i nazwe przewoznika co ulatwia ewentualny kontakt. Szczerze polecam

zakupy: monitor Acer AL 2216Wsd, notebook Asus A6M; 21.02.2007

plusy: niskie ceny, dobry system sledzenia reazlizacji zamówien...

minusy: potrzeba rejestracji ale tylko przy pierwszym zamowieniu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER