Niepowtarzalna ręcznie robiona biżuteria artystyczna, dekoracje wnętrz, ceramika artystyczna, fotografia,...
Sklep Trendymania.pl

Kontakt

tel. 660 903 909
Nadarzyn

Popularne produkty

Biżuteria, Dekoracja Wnętrz, Fotografia, Akcesoria, Scrapbooking, Torebki

Popularne marki

Fotoklimat, Shambala, Aleksandr tivodar, Anioł, Baba design, Maja gajewska, Pracowniazona, Nina rossi jewelry, Daria górkiewicz, Ale., Jubiko, Galeria oko, Fiszerowa

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 125
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Trendymania.pl > Opinie klientów

Sklep Trendymania.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.02.2006r i posiada 125 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dominik rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 455146 z 16.10.2019

Szukałem czegoś wyjątkowego dla siebie i tu znalazłem

zakupy: Bransoletka; październik 2019

plusy: Wyjątkowość produktów

minusy: Dodatkowa opłata przy płatności kartą!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mała mi rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 454890 z 03.10.2019

Wybrałam ten sklep ponieważ oferuje biżuterie unikatową inną a ja bardzo lubię coś innego. Obrączka jaką wybrałam jest cudowna a również byłam bardzo miło zaskoczona dodatkowym prezentem jaki otrzymałam do obrączki śliczne kolczyki do kompletu

zakupy: obrączka Korona Ziemi projektu Dziki-Krolik; październik 2019

plusy: szybko i inność w proponowanych wyrobach

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 454722 z 26.09.2019

Do wyboru tej galerii skłoniła mnie znacząco niższa cena pracy, którą chciałam nabyć, w porównaniu z ceną w innej galerii. Podczas dokonywania zakupu pewne zastrzeżenia wzbudziła we mnie płatność online przez PayU - strona nie miała znaku zielonej kłódki, a nazwy banków nie były aktualne. Dlatego zdecydowałam się na płatność przelewem tradycyjnym, oszczędzając przy okazji na dość wysokiej opłacie manipulacyjnej. Następnie wszystko przebiegało już w doskonałym porządku. Praca została wysłana następnego dnia po dokonaniu przelewu. Maile na bieżąco informowały o zmianie statusu zamówienia. Tak że polecam.

zakupy: Figurka ceramiczna w.inspiracji; wrzesień 2019

plusy: Niższe ceny niż u konkurencji

minusy: Zastrzeżenia co do płatności online

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elwiszowa rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 451034 z 09.04.2019

Podoba mi się biżuteria prezentowana w tym sklepie

zakupy: kolczyki; marzec 2019

plusy: jakość wyrobów artystycznych i miła profesjonalna obsług

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 447186 z 19.12.2018

Ponieważ skupia znakomitych plastyków, a transakcje przeprowadzane są sprawnie i prędko.

zakupy: szklana cytrynowa misa z pracowni LINEA; grudzień 2018

plusy: piękne małe dzieła sztuki, tak potrzebne na co dzień

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 438858 z 10.08.2018

Ze względu na oryginalne wzory biżuterii

zakupy: kolczyki; sierpień 2018

plusy: autorskie wzory, pięknioe zapakowane, szybka dostawa

minusy: kolczyki mogłyby mieć gumką, bo spadają

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 431178 z 09.03.2018

Wysoki poziom zarówno jeśli chodzi o asortyment (autorska biżuteria), jak i transakcje.

zakupy: wisiorek z kamieniem księżycowym, z pracowni Lookrecya; marzec 2018

plusy: wypróbowany asortyment wysokiej jakości i obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 430630 z 01.03.2018

Sklep został mi zarekomendowany. Cieszę się, że zaufałam. Biżuteria przepiękna. Kontakt z twórczynią biżuterii fantastyczny. Polecam

zakupy: kolczyki, bransoletka; marzec 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosiasz rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 429766 z 16.02.2018

sklep oferuje piękną biżuterię

zakupy: pierścionek; styczeń 2018

plusy: super polecam uczta dla "wzrokowców"

minusy: jak dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 429242 z 08.02.2018

Zależało mi na specyficznym kamieniu do pierścionka, nigdzie indziej takiego nie mogłem znaleźć. Pierścionek, który tu kupiłem, jest unikalny, jestem bardzo zadowolony, także z bardzo sprawnej komunikacji i gustownej wysyłki. Pozdrawiam!

zakupy: pierścionek; styczeń 2018

plusy: jakość towaru, bezproblemowy kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jureks45 rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 428478 z 27.01.2018

Sklep oferuj dobre produkty oferowane glownie przez artystow lub wysokiej klasy rekodzielnikow. Personel i wlsciciel dba o dobry i rzetelny serwis oraz interesujaca game produktow

zakupy: Bizuteria i grafiki; styczeń 2018

plusy: latwosc wyboru

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

h.stypula rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 425450 z 07.12.2017

Sklep oferuje piękną, niespotykaną biżuterię artystyczną. Sklep spełnił moje wszelkie oczekiwania. Zaimponował mi rozwiązując bardzo profesjonalnie problem zagubionej przez Pocztę Polską przesyłki. Wielka kultura, natychmiastowa odpowiedź na maile.

zakupy: pierścionek; grudzień 2017

plusy: fachowość, świetne produkty

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 424254 z 21.11.2017

świetne wzornictwo, profesjonalne jubilerstwo, dostawa bez zarzutu

zakupy: pierścionek srebrny z syntetycznm aleksandrytem; listopad 2017

plusy: wzornictwo, wykonanie, dostawa

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 424250 z 21.11.2017

To już kolejny raz kupuję w Trendymanii. Odpowiada mi oryginalne wzornictwo i profesjonalizm Autorów. Co do "procesu sprzedaży" - wzorowy.

zakupy: pierścionek srebrny z syntetycznym aleksandrytem; listopad 2017

plusy: świetni plastycy, profesjonalizm sztuki jubilerskiej

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elemejska rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 417090 z 30.07.2017

Sklep wybrałam ze względu na interesującą, oryginalną ofertę. Moje oczekiwania zostały spełnione w zupełności: realizacja zamówienia szybka, na bieżąco przekazywane informacje o stanie realizacji zamówienia.

zakupy: Lustrzane odbicie z bursztynem - naszyjnik; lipiec 2017

plusy: Szybka i sprawna obsługa, unikalna oferta

minusy: Na razie się nie ujawniły :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 414950 z 24.06.2017

Niespotykane delikatne wzory biżuterii. Wykonanie bardo dokładne. Zamówienie zgodnie z oczekiwaniami. Bardzo polecam.

zakupy: kolczyki, pierścionek; czerwiec 2017

plusy: wybór ofert

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 411490 z 08.05.2017

Szybko i sprawnie

zakupy: Biżuteria; maj 2017

plusy: Bezproblemowo i czytelnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dora rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 408658 z 29.03.2017

Medalik z dedykacją przygotowany na zamówienie zrealizowany został bardzo starannie. Jest naprawdę śliczny! Na każdym etapie zamówienia komunikacja z Ksenia.art była terminowa i pozytywna. Zamówienie dostarczone bardzo szybko. W 100% polecam Ksenia.art.

zakupy: Przywieszka z wilkiem; marzec 2017

plusy: wysoka jakość produktu, pozytywna komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 407374 z 09.03.2017

Interesujące wzornictwo, autorskie projekty i wykonanie, artystyczna robota.

zakupy: szklana patera ze zlota rybką; marzec 2017

plusy: Przedmioty z wysokiej półki - małe dzieła sztuki.

minusy: Nie znalazłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Trendymania.pl opinia nr 404294 z 27.01.2017

Rękodzieło artystyczne wybitnych twórców .Orginalne wzornictwo i naturalne kamienie.

zakupy: piercień; styczeń 2017

plusy: Oryginalne wzory.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER