Biżuteria srebrna dla kobiet próby 925.
Sklep TwojeSrebro.com

Kontakt

tel. 604 444 676
ŁADZIN

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 40
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

TwojeSrebro.com > Opinie klientów

Sklep TwojeSrebro.com świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.06.2007r i posiada 40 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gosia rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 450194 z 14.03.2019

Piękna biżuteria, perfekcyjne wykonanie. Fantastyczny kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka. W 100% polecam.

zakupy: komplet z zielonym bursztynem; marzec 2019

plusy: towar zgodny z opisem, bezpłatna przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Migas rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 450130 z 12.03.2019

Duży wybór, przystępna cena. Oferowana biżuteria jest piękna i ponadczasowa.

zakupy: Kolczyki flora; marzec 2019

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Meggi rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 450114 z 12.03.2019

Duży wybór, przystępne ceny, profesjonalna obsługa

zakupy: Kolia i kolczyki z perłami; styczeń 2019

plusy: Profesjonalizm

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RENATA rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 445174 z 09.11.2018

Zamówiłam czarny komplet -kolczyki . wisiorek . Niestety okazało się ze niema już na stanie . Zmieniłam zamówienie na kryształki Swarovski mieniące - dostałam łańcuszek dodatkowo . Dziękuję .

zakupy: komplet kolczyki wisiorek; wrzesień 2018

plusy: towar zgodny z oczekiwaniem

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 444994 z 06.11.2018

Szybka obsługa i piękne srebro👍👍👍👍

zakupy: Bransoletka z kulkami; listopad 2018

plusy: Szybka obsługa

minusy: Wszystko było ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 400414 z 11.12.2016

Ciekawe wzornictwo prowokuje mnie do wracania po więcej prezentów dla swojej kobiety. Towar jest zawsze idealnie zabezpieczony, a sama realizacja zamówienia przebiega szybko.

zakupy: kolczyki; listopad 2016

plusy: Ciekawe wzornictwo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 400170 z 08.12.2016

Szybka dostawa, pełna informacja o przebiegu zamówienia, duży wybór w atrakcyjnych cenach. Zdecydowanie polecam.

zakupy: srebne kolczyki; grudzień 2016

plusy: wysoka jakość produktów,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jurek rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 398782 z 25.11.2016

profesjonalna obsluga

zakupy: pierscionek; listopad 2016

plusy: super wzornictwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolona_1 rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 380886 z 25.04.2016

Ten sprzedawca posiada przepiękną biżuterię, która pasuje zarówno do noszenia na co dzień, jak i na wielkie wyjście. Jestem zadowolona. Przesyłka doszła do mnie błyskawicznie. To nie jest mój pierwszy zakup w tym sklepie i pewnie nie ostatni. Polecam.

zakupy: pierścionek; kwiecień 2016

plusy: piękna biżuteria i szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 366582 z 18.12.2015

Śliczna bransoletka, super kontakt z klientem i bardzo szybka dostawa, polecam gorąco

zakupy: bransoletka; grudzień 2015

plusy: duży wybór towaru

minusy: żadnych wad nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystyna rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 360301 z 02.11.2015

Piękne wzornictwo, profesjonalna obsługa,,zawsze chętnie tam wracam..Sklep spełnia moje oczekiwania w 100%.mam już kilka kompletów biżuterii z tego slepu i myślę że , na tym nie koniec

zakupy: bransolewtki, pierścionki, kolczyki, zawieszki; październik 2015

plusy: solidność uprzejmość, fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 360241 z 02.11.2015

Wybrałam ten sklep z powodu wyboru asortymentu który mnie interesował a nie znalazłam tego w innych ofertach.Jestem bardzo zadowolona i myślę że będę dokonywała tam innych udanych zakupów.

zakupy: bransoletka; październik 2015

plusy: Jest bogaty asortyment kolczyków ,duża możliwość komplet

minusy: myślę że trochę za wysokie ceny kompletów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rybka rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 356533 z 26.09.2015

Polecam ten sklep - towar pierwsza klasa, kontakt bardzo dobry, osoby tam pracujące super pomocne.

zakupy: klipsy i wisiorek; wrzesień 2015

plusy: super kontakt

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tERESA rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 354701 z 09.09.2015

Sklep spełnił moje oczekiwania.WYBRAŁAM TEN SKLEP BO TYLKO TU ZNALAZŁAM INSTERESUJACY MNIE KOMPLET

zakupy: Komplet NOC KAIRU MIRAŻ; lipiec 2015

plusy: Szybkość obslugi

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 354169 z 02.09.2015

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, serwisu, życzliwego podejścia do klienta. Zdecydowanie i chętnie polecam sklep.

zakupy: Kolczyki, zawieszka; wrzesień 2015

plusy: Rzetelność i życzliwość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 337569 z 02.04.2015

Ciekawa biżuteria,atrakcyjne ceny, gwarancja spokojnych i szybkich zakupów, jak zwykle idealnie :-) a jest to już mój czwarty zakup w tym sklepie :-) Super kontakt ze sprzedawcą, dostałam nawet szczegółowy status przesyłki w mailu :-) Polecam gorąco :-)

zakupy: 2 komplety i pierścionek; kwiecień 2015

plusy: rzetelność, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 330141 z 04.02.2015

Oryginalne wzornictwo.

zakupy: kolczyki; luty 2015

plusy: Najwyższa jakość towaru i obsługi.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 330081 z 03.02.2015

Piękna biżuteria w atrakcyjnych cenach, towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa- wspaniała transakcja, polecam gorąco! :-)

zakupy: 2x zawieszka i kolczyki i pierścionek; luty 2015

plusy: przystępne ceny, pierścionki we wszystkich rozmiarach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 329345 z 28.01.2015

Kolejny zakup w Pretorii (Twoje Srebro) i kolejny udany :) Znowu pełen profesjonalizm :) Szybko, łatwo i przyjemnie :) Świetny kontakt ze sprzedającym, info o wysłaniu przesyłki i przewidywanym terminie jej dostarczenia. Polecam gorąco!

zakupy: kolczyki, zawieszka, pierścionki; styczeń 2015

plusy: Super towar, doskonały kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje TwojeSrebro.com opinia nr 323481 z 16.12.2014

W sklepie pretoria kupowałam już wcześniej, tyle że na Allegro, ale również i tu jestem w stu procentach zadowolona. Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka, info o wysłaniu towaru mailem i bardzo dobry kontakt mailowy. Przesyłka bardzo rzetelnie zapakowana, delikatna biżuteria była dobrze chroniona podczas transportu. No i cieszę się, że znalazłam to, czego szukałam w dość atrakcyjnej cenie :-) Polecam gorąco :-)

zakupy: dwa pierścionki; grudzień 2014

plusy: rzetelność, szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER