Perfumy damskie i męskie
Sklep VORONET

Kontakt

tel. 48 512 768 464
Dąbrówka

Popularne produkty

Perfumy damskie, Perfumy męskie, Tusze do rzęs, Kosmetyki, Perfumy unikalne

Popularne marki

Christian dior, Lancôme, Calvin klein, Dolce & gabbana, Giorgio armani, Versace, Yves saint laurent, Hugo boss, Kenzo, Cacharel, Instituto espanol

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

VORONET > Opinie klientów

Sklep VORONET - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.11.2014r i posiada 11 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Alex rekomenduje VORONET opinia nr 374782 z 01.03.2016

Wszystko OK. Dziękuję :)

zakupy: calvin klein; luty 2016

plusy: kontakt, szybkość, towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomiczek rekomenduje VORONET opinia nr 372514 z 09.02.2016

Dobre ceny!!!

zakupy: Hugo Boss; luty 2016

plusy: Doskonały kontakt, szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nicola rekomenduje VORONET opinia nr 363942 z 02.12.2015

Pełen profesjonalizm, szybka przesyłka a przede wszystkim zadowolenie z produktu, na który otrzymałam rabat. Gorąco polecam.

zakupy: Cacharel; grudzień 2015

plusy: szybka dostawa, szeroki wachlarz produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje VORONET opinia nr 363310 z 28.11.2015

Bardzo dobra cena, szybka przesyłka. Perfumki super. Gorąco polecam

zakupy: Armani sport code; październik 2015

plusy: Oryginalne perfumy, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje VORONET opinia nr 363218 z 27.11.2015

Przesyłka dociera w trybie natychmiastowym, super zapakowana, polecam ten sklep.

zakupy: Hugo Boss; październik 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MS rekomenduje VORONET opinia nr 363006 z 25.11.2015

Profesjonalna transakcja. Sprzedawca bardzo uprzejmy, w dodatku bardzo szybko wysłał zamówione produkty dzięki czemu zdążyły dotrzeć na czas. Towar był pięknie opakowany, a perfumy oryginalne. Dziękuję i POLECAM innym!

zakupy: Calvin Klein EUPHORIA Woda perfumowana; sierpień 2015

plusy: miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Shakira rekomenduje VORONET opinia nr 362586 z 23.11.2015

Sklep poleciła mi znajoma, okazało się to strzałem w 10! Perfumy były pięknie opakowane, do tego otrzymałam próbę innych perfum. Rewelacja w obsłudze i podejściu do klienta. Skorzystam na pewno z okazji zbliżających się Mikołajek i Świąt. Polecam serdecznie.

zakupy: Escada; listopad 2015

plusy: oryginalny towar, piękne opakowanie, gratis

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viola rekomenduje VORONET opinia nr 361990 z 18.11.2015

Ja również już drugi raz zakupiłam i ponownie wszystko wzorowe. kontakt. Szybkość. No i przede wszystkim zapakowanie. Dziękuję Voronet.

zakupy: Dior; listopad 2015

plusy: Kontakt. Szybkość dostawy. Opakowanie.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosik89 rekomenduje VORONET opinia nr 361850 z 17.11.2015

To już trzeci mój zakup w tym sklepie. Rewelacja. Świetny kontakt, super zapakowane i dodatkowe gratki. Dziękuję & Pozdrawiam serdecznie.

zakupy: HUGO BOSS; listopad 2015

plusy: szybkość realizacji, opakowanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sara27 rekomenduje VORONET opinia nr 322405 z 10.12.2014

Produkt rewelacyjny, szybka przesyłka, do tego dodatkowe próbki:) na pewno jeszcze tu wrócę!

zakupy: Calvin Klein; grudzień 2014

plusy: Szybka wysyłka, dodatkowe próbki, piękne opakowanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adaś rekomenduje VORONET opinia nr 320517 z 28.11.2014

Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Perfumy super.

zakupy: Adware chrome; listopad 2014

plusy: Kontakt obsługa szybki kurier

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER