Zegarki oraz biżuteria.
Sklep Worldtrade24.pl

Kontakt

tel. 695045365
Kielce

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 476
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

Worldtrade24.pl > Opinie klientów

Sklep Worldtrade24.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.02.2010r i posiada 486 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

kozi801 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 229957 z 09.07.2013

oferte dostalem z gruponu

zakupy: zegarek casio; lipiec 2013

plusy: szybkosc i terminowosc

minusy: wszystko mi sie podobalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ziom rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 229913 z 09.07.2013

Super polecam. Błyskawiczna dostawa ekstra cena.

zakupy: zegarek casio; lipiec 2013

plusy: niskie ceny, błyskawiczna dostawa

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gw rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 229445 z 05.07.2013

Towar zgosny z opisem,Szybka dostawa.

zakupy: zegarek; lipiec 2013

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 229329 z 05.07.2013

Ponieważ był bardzo polecany przez innych kupujących, nie posiadał negatywnych opinii na temat sprzedawanych wyrobów, a także posiadał szukany przeze mnie produkt.

zakupy: zegarek męski Casio; lipiec 2013

plusy: miła obsługa,błyskawiczna wysyłka,produkt zgodny z opise

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ada rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 228761 z 02.07.2013

Szybka dostawa, atrakcyjna cena, towar zgodny z zamówieniem. Potwierdzam solidność sprzedawcy.

zakupy: zegarek; lipiec 2013

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 228753 z 02.07.2013

Duży wybór zegarków Casio,atrakcyjne ceny,towar dobrze zapakowany,zgodny z wyglądem na zdjęciach.Szybka przesyłka w ciągu 2 dni.Na pewno jeszcze skorzystam z usług tego sklepu.Szczerze polecam

zakupy: zegarki CASIO; lipiec 2013

plusy: szeroki wybór zegarków

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kronk1 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 228705 z 02.07.2013

Wysoka jakość produktów, szeroki wybór, najniższe ze znalezionych przeze mnie na allegro cen zegarków Casio.

zakupy: zegarek damski Casio; lipiec 2013

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paker57 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 228489 z 01.07.2013

Wybrałem przez Groupon i jestem zadowolony.

zakupy: Zegarek; lipiec 2013

plusy: Komunikatywność

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 228261 z 29.06.2013

Posiadał zegarek marki Timex w najlepszej cenie i spełnił wszystkie oczekiwania, czyli: przesyłka nadana zaraz po zamówieniu, bardzo dokładnie zapakowana, dodatkowo sklep korzysta z firmy kurierskiej UPS, którą cenię za profesjonalizm (zanim zapukają do drzwi kontaktują się z klientem i umawiają na odbiór przesyłki). Gorąco polecam.

zakupy: Zegarek; czerwiec 2013

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorik_2007 rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 227849 z 27.06.2013

Sklep posiada bardzo dobrą opinię wśród innych kupujących. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%. Szczerze polecam !

zakupy: Zegarek męski; czerwiec 2013

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aleksandra r rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 227657 z 26.06.2013

tanio i solidnie

zakupy: zegarek Timex męski; czerwiec 2013

plusy: bardzo szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 227645 z 26.06.2013

Zegarek ładny, tańszy niż u innych sprzedawców.

zakupy: zegarek damski Gino Rossi; czerwiec 2013

plusy: super szybka dostawa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

urodzity rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 227237 z 25.06.2013

bo dobry

zakupy: zegarek; czerwiec 2013

plusy: szybkosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 227217 z 25.06.2013

Tani zakup.

zakupy: Zegarek Timex; czerwiec 2013

plusy: Taniość.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bandidum rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 226673 z 22.06.2013

Szybko, tanio, profesjonalnie, oryginalny produkt, itd ...

zakupy: Zegarek TIMEX; kwiecień 2013

plusy: nie ma lepszego

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 226313 z 20.06.2013

Trafiłem bez przypadek, szukałem dobrego zegarka i znalazłem. Wszystko ok, sprawnie i szybko. Polecam.

zakupy: Zegarek TIMEX; kwiecień 2013

plusy: Rzetelność sprzedającego, sprawnie i szybko.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martyna rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 226253 z 20.06.2013

Ceny są bardzo przystępne, oferta dość szeroka

zakupy: Zegarek Timex; czerwiec 2013

plusy: cena, szybkość dostawy, dobre podejscie do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 225925 z 19.06.2013

Atrakcyjna oferta cenowa, dobre oceny, szybka realizacja zamówienia, bezproblemowa dostawa.

zakupy: Zegarek TIMEX; maj 2013

plusy: cena i czas realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojtekgoral rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 225741 z 18.06.2013

Polecam sprzedawcę. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

zakupy: zegarek; czerwiec 2013

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Worldtrade24.pl opinia nr 225689 z 18.06.2013

Bardzo dobra cena spowodowała moje zainteresowanie tym sklepem. Dobry opis produktu. Blyskawiczna dostawa Jestem zadowolony

zakupy: CASIO G-91001E; czerwiec 2013

plusy: CENA

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER