Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 296
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 299 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Żaneta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 447010 z 15.12.2018

Wybrałam ten sklep bo jako jedyny miał model autka na którym bardzo mi zależało to mój pierwszy zakup w tym skelpwi i nie ostatni gorąco polecam :)

zakupy: Zabawka; grudzień 2018

plusy: Towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446962 z 14.12.2018

Wybrałam ten sklep ze względu na szeroki wybór zabawek oraz niskie ceny. Zamawiałam już po raz drugi i też przed Świętami i tylko w tym sklepie zawsze mogę znalźć to czego oczekuje mój syn pod choinką. Zamówienie przyszło bardzo szybko, jestem bardzo zadowolona POLCAM.

zakupy: Modele samochodów; grudzień 2018

plusy: Niskie ceny i duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446958 z 14.12.2018

Zawsze na czas,towar zgodny z oczekiwaniem,bardzo dobry kontakt z sprzedawca

zakupy: Zabawki; grudzień 2018

plusy: Punktualność,solidnosc

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446894 z 13.12.2018

Sklep wybrałam ze względu na szeroki wybór i niskie ceny. Przesyłka dotarła expressowo. Sklep spełnił moje oczekiwania. Polecam!

zakupy: Dźwig, tir z lawetą; grudzień 2018

plusy: Szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446702 z 08.12.2018

Najwiekszy wybor modeli samochodow z czasow PRL.Znalazlem i zamowilem wszystko co potrzebowalem.Sklep naprawde godny polecenia.Bardzo szybka wysylka za granice.Jestem zadowolony z obslugi klienta i realizacji zamowienia.POLECAM.

zakupy: Modele Aut z czasow PRL.; grudzień 2018

plusy: Uczciwosc i szybka realizacja zamowien.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446694 z 08.12.2018

Duży wybór figurek. Szybka wysylka. Informacje na maila o statusie zamowienia. Produkt zgadza smsie z opisem. Pakowane bez zarzutów.

zakupy: Figurki firmy schleich, majo, papo i collecta.; grudzień 2018

plusy: Szybkość i informacje na bierzaco

minusy: Złe działająca ( nie wyszukuje po wpisanej nazwie) stron

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446690 z 08.12.2018

Duży wybór figurek. Szybka wysylka. Informacje na maila o statusie zamowienia. Produkt zgadza smsie z opisem. Pakowane bez zarzutów.

zakupy: Figurki firmy schleich, majo, papo i collecta.; grudzień 2018

plusy: Szybkość i informacje na bierzaco

minusy: Złe działająca ( nie wyszukuje po wpisanej nazwie) stron

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446642 z 07.12.2018

Towar zgodny z oczekiwaniami, bardzo szybka wysyłka, dobrze zapakowana , dodatkowe gadżety - plakat podkładka, katalog firmowy, zabawki dobrej jakości.

zakupy: Duży zestaw do karmienia koni, zestaw do czyszczenia stajni; grudzień 2018

plusy: Towar dobrej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446626 z 06.12.2018

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Na pewno to nie ostatni zakup :)

zakupy: Figurka konia; grudzień 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446590 z 06.12.2018

Nigdy mnie nie zawiedli. Duży asortyment i ekspresowa dostawa. Wszystko najwyższej jakości. Polecam

zakupy: klocki dla dzieci; grudzień 2018

plusy: Bardzo bogata oferta

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446546 z 05.12.2018

Najkorzysteniejsze cenowo figurki Schleich. Sklep spełnił moje oczekiwania w 200%. Wybrałam odbiór osobisty i mozna było zapłacić kartą. Szybka realizacja. Miły kontakt telefoniczny oraz pełen zakres automatycznych powiadomień o statusie realizacji zamówienia. Moje sugestie co do rodzaju gratisowych figurek zostały wzięte pod uwagę, mimo, że konkurs przewidywał losowe przyznanie gratisów. POLECAM!!!

zakupy: figurki Schleich; grudzień 2018

plusy: ceny, kontakt, branie pod uwagę sugestii klienta, termin

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446414 z 02.12.2018

Duży wybór zabawek i gier. Każde z moich dzieci wybralo coś dla siebie. Szybka i bezproblemowa dostawa.

zakupy: Szachy, gra Monopoly, kostka RUBIKA, fotelik samochodowy, kl; grudzień 2018

plusy: Dobra jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446266 z 28.11.2018

Sklep naprawdę solidny. Szybka dostawa. Jeśli chcesz mieć figurkę wyglądem odpowiadającą rzeczywistości to skorzystaj z zakupów w tym właśnie sklepie. Profesjonalna i rzetelna obsługa. Zakupione przeze mnie figurki są super. Jestem bardzo zadowolona. Wszystkim polecam.

zakupy: Figurki dzikich zwierząt; listopad 2018

plusy: Kompetentność, dobra komunikacja z kupującym, bardzo dob

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446062 z 25.11.2018

Sklep warty polecenia. Szybka obsługa, terminowość dostawy,

zakupy: figurkę konia; listopad 2018

plusy: szybka obsługa,

minusy: nie mam zastrzeżeń- brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446058 z 25.11.2018

Dobry towar, szybka realizacja zamowien. Polecam.

zakupy: Kolejka; listopad 2018

plusy: Dobry kontakt, szybka obsluga

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446046 z 24.11.2018

Odbiór na miejscu, tak spełnił oczekiwania.

zakupy: klocki wafle mini; listopad 2018

plusy: Szybkosc i duzy wybor

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446042 z 24.11.2018

Tak

zakupy: Figurki zwierzat; listopad 2018

plusy: Szybkosc i duzy wybor

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445974 z 23.11.2018

Dla mnie najlepsza firma w tej branży, polecam :-)

zakupy: Zabawki pod choinkę; listopad 2018

plusy: Przed czasem i z uśmiechem

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445906 z 22.11.2018

przystępna cena, szybka dostawa, dobra jakość oferowanych produktów

zakupy: welly samochody; listopad 2018

plusy: solidny sprzedawca, wysoka jakość oferowanych produktów

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445898 z 22.11.2018

Wybralam ze wzgledu na cene i dostepnosc produktow. Wszystko ok. Jedyny minus to dosyc droga przesylka.

zakupy: Figurka i zestaw Schleich; listopad 2018

plusy: Bardzo szybka wysylka

minusy: Droga dostawa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER