Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 296
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 299 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sylwia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377630 z 25.03.2016

Sklep wyszukała moja bratanica z uwagi na duży asortyment.. Bardzo dobra i miła obsługa klienta. Sam towar bez zarzutu. Serdecznie polecam

zakupy: Figurki; marzec 2016

plusy: Duży wybór produktów, rzetelność obsługi, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ola rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377626 z 25.03.2016

Wybrałam ten.sklep ze względu na ceny i asortyment.nie zawiodłam się 😊 ekspresowa przesyłka.

zakupy: figurki schleich; marzec 2016

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola1702 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377622 z 25.03.2016

Rewelacja! Super kontakt ze sprzedawca, pełna informacja o produktach, na bieżąco aktualizowane nowości a do tego zamowienie przygotowane do odbioru w kilka godzin! Serdecznie polecam zwłaszcza w nagłych, prezentowych przypadkach:-)

zakupy: Ośmiornica; marzec 2016

plusy: Dostępność produktów, szybka wysylka

minusy: Szybszy kontakt telefoniczny niz mailowy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377510 z 24.03.2016

poleciła mi znajoma jestem zadowolona wnuk ma zabawki inne niż wszystkie dzieci . Ja cieszę się jego radością ,ponieważ uwielbia się nimi bawić . To porządne zabawki a sklep super jak piszą tak pracują .Porządna robota zasługują na bardzo dobrą opinię

zakupy: zabawki rolnicze; marzec 2016

plusy: zabawki bardzo dobrej jakości ,sklep sprawdza się super

minusy: według mnie wad nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Majka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377474 z 24.03.2016

Towar zostal przyslany bardzo szybko i zabawki sa ok.

zakupy: SCHLEICH Elf Amisi, Schleich 41433 Jeździec pokazowy; marzec 2016

plusy: Szybkosc realizacji

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MagG rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377026 z 21.03.2016

Wystawiam opinię pozytywną, ponieważ kontakt ze sklepem jest bardzo dobry, obsługa szybka i profesjonalna.

zakupy: Lalki, torebki do kolororwania i ciastolina.; marzec 2016

plusy: Bardzo dobry kontakt.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 376710 z 17.03.2016

Przystępne ceny, ekspresowa przesyłka

zakupy: figurki morskich zwierząt; marzec 2016

plusy: przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 376066 z 11.03.2016

ok

zakupy: ok; marzec 2016

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MiniMOnte rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 376002 z 11.03.2016

Wspaniała atmosfera transakcji. Bardzo dobry kontakt ze slprzedającym, bardzo dobre ceny. Na pewno wrócę jeszcze do raz do tego sklepu.

zakupy: Figurki zwierząt prehistorycznych; marzec 2016

plusy: ...że jest on line;) obsługa!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 375222 z 04.03.2016

Dobra oferta plus szybka dostawa.

zakupy: Konie Colletta; marzec 2016

plusy: Duży wybór

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yola rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 374602 z 28.02.2016

Krótki termin realizacji, możliwość odbioru osobistego, atrakcyjna cena

zakupy: puzzle; luty 2016

plusy: Kontakt, termin realizacji, cena(mojego zakupu)

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 374570 z 27.02.2016

Sklep wybrałam że względu na asortyment i ceny, zakupy spełniły moje oczekiwania

zakupy: literki i cyferki magnetyczne., tablica znikopis; luty 2016

plusy: zgodność towaru z opisem, profesjonalną obsluga

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mrfilip rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 374474 z 26.02.2016

Duży wybór towaru.

zakupy: figurki ośmiornica kałamarnica; luty 2016

plusy: dobre ceny duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WILU rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 374282 z 24.02.2016

wszystko OK

zakupy: figurki dinozaurów; luty 2016

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M1aro rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 373990 z 22.02.2016

Ponieważ oferuje dobrą jakość w przystępnej cenie oraz jest rzetelny

zakupy: Figurki wojowników, rycerzy, smoki, zwierzęta drapieżne; luty 2016

plusy: produkty

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciej rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 373906 z 22.02.2016

Bliskie położenie sklepu pozwala mi na bezproblemowy odbiór osobisty. Przyzwoite ceny produktów które kupowałem.

zakupy: naklejki wielorazowe, układanka; luty 2016

plusy: bliekość mojego miejsca zamieszkania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgorzatka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 373110 z 14.02.2016

Maja do wyboru mnóstwo zabawek w dobrych cenach :) i szybko działają.

zakupy: Figurki Schleich, ; luty 2016

plusy: Brak Wad

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna R. rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 373062 z 13.02.2016

Kupuję w nim zabawki od lat. Na święta większą ilość i wówczas otrzymuję gratisowe zabawki.Pani ze sklepu dba o klientów. Podczas rozmów telefonicznych zawsze miła i uprzejma. Pełen procesjonalizm. Polecam.

zakupy: Zabawki; luty 2016

plusy: Szybka realizacja. Uprzejmość. Gratisowe zabawki.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 372906 z 12.02.2016

poszukiwałam zwierząt firmy schleich

zakupy: różnorodne zwierzęta; luty 2016

plusy: bardzo dobre ceny w stusunku do jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 372866 z 11.02.2016

Asortyment sklepu spełnił moje oczekiwania, przystępne ceny za b.dobrej jakości zabawki, w razie potrzeby b. dobry kontakt, szybka i profesjonalna wysyłka - polecam Sprzedawcę.

zakupy: figurli dzikich zwierząt.; luty 2016

plusy: Wszystko OK

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER