Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 304
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 306 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

MARCIN rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 378906 z 08.04.2016

Sklep wybrałem ze względu na duży wybór produktów. Szybka wysyłka, towar bez zarzutu. Polecam.

zakupy: Zwierzęta prehistoryczne; kwiecień 2016

plusy: szeroki asortyment, dobrze zabezpieczona paczka,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 378894 z 08.04.2016

Tanio i spory wybór zabawek

zakupy: Lalki; kwiecień 2016

plusy: Niskie ceny

minusy: Brzydka szata graficzna strony internetowej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 378570 z 05.04.2016

Duży wybór zabawek, sklep spełnił oczekiwania serdecznie polecam !

zakupy: dinozaury; marzec 2016

plusy: duży wybór zabawek, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jaga_D rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 378502 z 04.04.2016

Rzetelna informacja wstępna o dostępności towaru i terminowa realizacja

zakupy: Konie Schleich; marzec 2016

plusy: Rzetlna informacja o dostępności

minusy: Nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miro rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 378466 z 03.04.2016

Super towar-świetnie zapakowana przesyłka. Bardzo szybka dostawa przez kuriera

zakupy: konie; kwiecień 2016

plusy: super

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377966 z 29.03.2016

Wybrałam ten sklep, ponieważ mają duży wybór figurek firmy Sleich, które bardzo lubi moja córka, w przystępnych cenach.

zakupy: Figurki Sleich; marzec 2016

plusy: szeroki asortyment

minusy: nie zauważyłam dotąd żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sabina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377774 z 28.03.2016

Sklep wybrałam, gdyż ma szeroki wybór figurek schleich. Realizacja zamówienia i dostawa były bardzo szybkie.

zakupy: Figurki schleich; marzec 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377630 z 25.03.2016

Sklep wyszukała moja bratanica z uwagi na duży asortyment.. Bardzo dobra i miła obsługa klienta. Sam towar bez zarzutu. Serdecznie polecam

zakupy: Figurki; marzec 2016

plusy: Duży wybór produktów, rzetelność obsługi, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ola rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377626 z 25.03.2016

Wybrałam ten.sklep ze względu na ceny i asortyment.nie zawiodłam się 😊 ekspresowa przesyłka.

zakupy: figurki schleich; marzec 2016

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola1702 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377622 z 25.03.2016

Rewelacja! Super kontakt ze sprzedawca, pełna informacja o produktach, na bieżąco aktualizowane nowości a do tego zamowienie przygotowane do odbioru w kilka godzin! Serdecznie polecam zwłaszcza w nagłych, prezentowych przypadkach:-)

zakupy: Ośmiornica; marzec 2016

plusy: Dostępność produktów, szybka wysylka

minusy: Szybszy kontakt telefoniczny niz mailowy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377510 z 24.03.2016

poleciła mi znajoma jestem zadowolona wnuk ma zabawki inne niż wszystkie dzieci . Ja cieszę się jego radością ,ponieważ uwielbia się nimi bawić . To porządne zabawki a sklep super jak piszą tak pracują .Porządna robota zasługują na bardzo dobrą opinię

zakupy: zabawki rolnicze; marzec 2016

plusy: zabawki bardzo dobrej jakości ,sklep sprawdza się super

minusy: według mnie wad nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Majka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377474 z 24.03.2016

Towar zostal przyslany bardzo szybko i zabawki sa ok.

zakupy: SCHLEICH Elf Amisi, Schleich 41433 Jeździec pokazowy; marzec 2016

plusy: Szybkosc realizacji

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MagG rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 377026 z 21.03.2016

Wystawiam opinię pozytywną, ponieważ kontakt ze sklepem jest bardzo dobry, obsługa szybka i profesjonalna.

zakupy: Lalki, torebki do kolororwania i ciastolina.; marzec 2016

plusy: Bardzo dobry kontakt.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 376710 z 17.03.2016

Przystępne ceny, ekspresowa przesyłka

zakupy: figurki morskich zwierząt; marzec 2016

plusy: przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 376066 z 11.03.2016

ok

zakupy: ok; marzec 2016

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MiniMOnte rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 376002 z 11.03.2016

Wspaniała atmosfera transakcji. Bardzo dobry kontakt ze slprzedającym, bardzo dobre ceny. Na pewno wrócę jeszcze do raz do tego sklepu.

zakupy: Figurki zwierząt prehistorycznych; marzec 2016

plusy: ...że jest on line;) obsługa!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 375222 z 04.03.2016

Dobra oferta plus szybka dostawa.

zakupy: Konie Colletta; marzec 2016

plusy: Duży wybór

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yola rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 374602 z 28.02.2016

Krótki termin realizacji, możliwość odbioru osobistego, atrakcyjna cena

zakupy: puzzle; luty 2016

plusy: Kontakt, termin realizacji, cena(mojego zakupu)

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 374570 z 27.02.2016

Sklep wybrałam że względu na asortyment i ceny, zakupy spełniły moje oczekiwania

zakupy: literki i cyferki magnetyczne., tablica znikopis; luty 2016

plusy: zgodność towaru z opisem, profesjonalną obsluga

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mrfilip rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 374474 z 26.02.2016

Duży wybór towaru.

zakupy: figurki ośmiornica kałamarnica; luty 2016

plusy: dobre ceny duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER