Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 299
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 301 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marzena rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 372906 z 12.02.2016

poszukiwałam zwierząt firmy schleich

zakupy: różnorodne zwierzęta; luty 2016

plusy: bardzo dobre ceny w stusunku do jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 372866 z 11.02.2016

Asortyment sklepu spełnił moje oczekiwania, przystępne ceny za b.dobrej jakości zabawki, w razie potrzeby b. dobry kontakt, szybka i profesjonalna wysyłka - polecam Sprzedawcę.

zakupy: figurli dzikich zwierząt.; luty 2016

plusy: Wszystko OK

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 372546 z 10.02.2016

szybko, sprawnie i bezproblemowo

zakupy: 3 figurki z Krainy Lodu; luty 2016

plusy: wszystko OK

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 372038 z 05.02.2016

Towar zgodny z opisem,przestępna cena ,szybka realizacja.Polecam

zakupy: Figurki schleich dzikie zwierzęta; styczeń 2016

plusy: towar zgodny z opisem i przestepna cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 370598 z 25.01.2016

Bardzo szybka realizacja zamówienia, przystępna cena i fajna zabawka. Towar zgodnie z opisem. Polecam!!!

zakupy: Pszczółka Maja Aquapark; styczeń 2016

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia, przystępna cena.

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 370350 z 22.01.2016

tam znalazłam interesujący mnie towar, który mógł być wysłany natychmiast

zakupy: motocykl triumph model; styczeń 2016

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 368142 z 03.01.2016

Szeroki wybór asortymentu ( szczególnie figurki ) + niższa cena niż w sklepach.

zakupy: Figurki; grudzień 2015

plusy: Szeroki wybór.

minusy: Godziny pracy hurtowni

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szoszo rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 367642 z 28.12.2015

Możliwość odbioru osobistego we Wrocławiu - szybka realizacja zamówienia - przystepna cena i fajna zabawka

zakupy: lego- koparka; grudzień 2015

plusy: szybka realizacja i przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maryll rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 367362 z 25.12.2015

Zawsze szybko, profesjonalnie, miło. Ogromny wybór figurek, których nie znajdzie się w sklepach stacjonarnych.

zakupy: dzikie zwierzęta Collecty i Schleicha; grudzień 2015

plusy: Ogromny wybór figurek, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fred1492 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 367014 z 22.12.2015

Blisko, szybko, duzy wybor i dobre ceny

zakupy: Rumikub, Mistrz slowa; grudzień 2015

plusy: Blisko,odbior osobisty

minusy: Nie widze wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz nie poleca Zabawki.pl opinia nr 365290 z 11.12.2015

Tylko w tym sklepie mogłem zrealizować otrzymane kody na zakupy. Fatalna obsługa, miła, ale baaardzo powolna. Na maile odpowiadają z bardzo dużym opóźnieniem, zakupione towary z dostępnością 24h wysłane zostały po ponad 3 dobach. Bardzo drogie towary. Na ceneo można znaleźć je przynajmniej o 10-15% taniej.

zakupy: Zabawki; grudzień 2015

plusy: miła obsługa

minusy: bardzo wysokie ceny, bardzo wolna realizacja zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agusias rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 364870 z 08.12.2015

Sklep posiada bardzo duży wybór akcesoriów Schleisch.

zakupy: Konie schleisch; grudzień 2015

plusy: Duża oferta, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agalbn rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 364786 z 08.12.2015

super sklep rzeczy zmówione były wysokiej jakości i szybko i sprawnie dostarczone korzystałam już drugi raz

zakupy: zabawki-prezenty dla dzieci; grudzień 2015

plusy: szybko i solidnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tp rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 364490 z 07.12.2015

Ogromny wybór zabawek, krótki czas realizacji, baaardzo sympatyczna obsługa oraz konkurencyjne ceny. Zdecydowanie polecam!

zakupy: welly, siku; grudzień 2015

plusy: duży wybór, konkurencyjne ceny

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 364294 z 05.12.2015

Bony do sklepu otrzymalem z pracy wiec bylem zmuszony uzyc je wlasnie w tym sklepie. Ale to dobrze bo jestem zadowolony. Wszystko zalatwione online. Kontakt ze sklepem nie byl potrzebny. Szeroki asortyment i ok ceny. Wazne ze dostawe kurierem mialem w cenie.

zakupy: Ciuchcia dla dziecka do nauki chodzenia z siedziskiem; grudzień 2015

plusy: Asortyment. Czas dostawy i darmowa wysylka jak dla mnie

minusy: Generalnie brak, moze strona www moze byc czytelniejsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 363330 z 29.11.2015

Dostępny towar w dobrej cenie.

zakupy: figurki schleich; listopad 2015

plusy: zarówno kontakt @ jak i osobisty bardzo dobry.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 363162 z 27.11.2015

Niskie ceny, duża różnorodność, informacje o dostępności towaru

zakupy: zabawki dla 2, 3 i 9 latka; listopad 2015

plusy: bardzo szybka dostawa

minusy: wiele produktów dostępnych po kilku dniach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 362846 z 24.11.2015

szeroki wybór, szybka realizacja, gorąco polecam

zakupy: wózek z klockami; listopad 2015

plusy: duży asortyment

minusy: strony malo przejrzyste

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 362526 z 22.11.2015

bo ma bogata oferte

zakupy: zabawki dla dzieci; listopad 2015

plusy: duzy wybor w jednym miejscu

minusy: oferta moglaby byc jeszcze szersza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

carolos rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 362510 z 22.11.2015

Miła, rzetelna i fachowa obsługa. Dobry kontakt i zawsze gotowość do pomocy.

zakupy: figurki firmy Schleich, PAPO, COLLECTA; listopad 2015

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER