Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 296
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 299 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Adriana rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 320621 z 29.11.2014

W sklepie zabawki.pl kupuję już od kilku lat i NIGDY mnie nie zawiódł :D uprzejmą i rzetelna obsługa, bogaty asortyment i przystępne ceny. Ten sklep jest moim faworytem jeśli chodzi o zakup zabawek i prezentów !

zakupy: zabawki dla chłopców i dziewczynek różne; listopad 2014

plusy: relatywnie niskie ceny

minusy: bardzo duży asortyment- trudno się zdecydować ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 320569 z 28.11.2014

Sklep wybrałem ze względu na duży wybór zabawek i możliwość odbioru osobistego. Kupowałem już kilkukrotnie i zawsze bez zarzutu.

zakupy: Zabawki interaktywne dla chłopców; listopad 2014

plusy: fachowa i szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maalina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 317917 z 06.11.2014

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Pieczątki motywujące; listopad 2014

plusy: Szybka realizacja zamówionego towaru

minusy: Wszystko mi się podobało!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Camilla rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 313389 z 02.10.2014

ciekawy asortyment

zakupy: auta PRL; październik 2014

plusy: uczciwość, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 312801 z 29.09.2014

Kupuję tu od lat, atrakcyjne ceny, pewność, że wszystko będzie w porządku, szybkie terminy realizacji, zgodne z informacją na www

zakupy: saszetki - breloczki angry birds; wrzesień 2014

plusy: niskie ceny, duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

OlaB rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 312605 z 26.09.2014

Miałem odbiór własny - realizacja błyskawiczna, miła obsługa. To kolejny zakup. Polecam!

zakupy: Bullyland paśnik, kłusak; wrzesień 2014

plusy: szybkość realizacji, przejrzystość strony, bogaty asorty

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miko rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 311433 z 17.09.2014

Super sklep .Szeroki asortyment ,super szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem ,bezpiecznie zapakowana przesyłka. Polecam gorąco!!!!!!!

zakupy: wieża oblężnicza; wrzesień 2014

plusy: wzorowa obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 311177 z 16.09.2014

Szeroki asortyment. Bardzo szybka wysyłka. Mega profesjonalna obsługa!

zakupy: figurka; wrzesień 2014

plusy: Szybko, sprawnie i na temat :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kinga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 309005 z 03.09.2014

Doskonały sklep. Błyskawiczna wysyłka. Towar zawsze zgodny z opisem. Szeroki asortyment. Bardzo mila obsługa. Zawsze służy radą i pomocą. Bardzo wysoka kultura. Duża przychylność i wyrozumiałość. Gorąco polecam.

zakupy: figurki, maskotki; wrzesień 2014

plusy: wysoka kultura obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 306621 z 20.08.2014

Szybko,tanio i bezpiecznie. Tak powinny wyglądać zakupy w każdym sklepie. Dziękuje serdecznie i NA pewno jeszcze tutaj wrócę. Wielki POZYTYW:)

zakupy: rowerek; sierpień 2014

plusy: cena,wysyłka,asortyment,obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 302329 z 22.07.2014

Sklep posiada unikalny zbiór figurek zwierząt.

zakupy: Trzykrotny zakup zestawu igurek zwierząt; lipiec 2014

plusy: bogaty asortyment

minusy: błędy w nazwach zwierząt, ale poprawiają po wskazaniu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 296969 z 18.06.2014

wszystko ok

zakupy: schleisch figurki; czerwiec 2014

plusy: dobra lokalizacja i bardzo konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tarek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 296825 z 17.06.2014

Wybrałem ten sklep na bazie pozytywnych opinii ze strony innych osób i nie zawiodłem się. Widać że są solidni oraz godni zaufania,bardzo dobry kontakt i szybka przesyłka. NA pewno jeszcze tu wrócę:)

zakupy: pouzzle, klocki oraz samochodzik; czerwiec 2014

plusy: miła obsługa,cena,asortyment,rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 296053 z 12.06.2014

Miła obsługa , bardzo dobry kontakt zwłaszcza z Panią Moniką , terminowe realizacje zamówień, solidnie spakowane przesyłki, bardzo polecam ten sklep.

zakupy: figurki Schleich, Safari ltd, Collecta; czerwiec 2014

plusy: szybka realizacja zamówienia i bardzo miła obsługa

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Groov rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 294713 z 04.06.2014

Ponieważ miał to czego potrzebowałem.

zakupy: Małe samochdy; czerwiec 2014

plusy: bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 293977 z 30.05.2014

To moja druga transakcja, wszystko jest super.

zakupy: konie i inne akcesoria z tym związane; maj 2014

plusy: bardzo dobry kontakt

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaskiewiczkinga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 292169 z 19.05.2014

Bardzo szybka obsługa. Sympatyczny kontakt. Szeroki asortyment, często uzupełniany.

zakupy: figurki; maj 2014

plusy: Szeroki wybór. Szybkie dostawy. Bezbłędna realizacja.

minusy: Brak możliwości sugerowaia asortymentu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 288325 z 23.04.2014

Zakupy lekkie,łatwe i przyjemne- właśnie takiego sklepu potrzeba gdzie mam szeroki wybór zabawek w niższej cenie,w 100% spełnił nasze oczekiwania,a do tego bardzo ekspresowa przesyłka.

zakupy: zabawki fisher price; kwiecień 2014

plusy: terminowość,solidność,rzetelność,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sergiusz Brzeziński rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 2569 z 21.12.2006

sklep ofertuje szeroką ofertę produktów - zarówno markowe zabawki (np. Siku, Fisher Price) jak i niedrogą "Chińszczyznę"; przy tym daje duże możliwości wyszukania towaru; posiada dobrej jakości zdjęcia wraz z miarką, co przy towarach typu zabawki ma niebagatelne znaczenie

zakupy: model samochodu strażackiego SIKU, modele kartonowe do sklejania; 21.12.2006

plusy: szeroka oferta, duże możliwości wyszukiwania towaru wg. ...

minusy: trochę szukałem przycisku koszyka za pierwszym razem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER