Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 296
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 299 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gaba rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445650 z 19.11.2018

Ze względu na bogatą ofertę interesujących mnie zabawek oraz szybkość dostawy.

zakupy: autko, pociąg i znaki drogowe firmy SIKU; listopad 2018

plusy: Przejrzystość oferty, szybkość realizacji i jej jakość.

minusy: Słaba czytelność e-maila potwierdzenia zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

franciszek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445602 z 19.11.2018

dostepnosc towaru miła opsługa iatrakcyjne ceny

zakupy: myjnia dla konia; listopad 2018

plusy: dobry kontakt i cena

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

franciszek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445598 z 19.11.2018

sklep spełnił moje oczekiwania i napewno powrócę do tego sklepu

zakupy: koń; listopad 2018

plusy: miła opsługa odbierałem osobiscie

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445538 z 17.11.2018

Przystępna cena.

zakupy: Puzzle mini trefl; listopad 2018

plusy: Przejrzysta strona

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445534 z 17.11.2018

To juz kolejne zakupy w tym sklepie, wszystko odbyło sie bardzo sprawnie.

zakupy: toaletka dla dziewczynki, głowa do stylizacji; listopad 2018

plusy: ceny, szybka wysyłka

minusy: nic nie przychodzi mi do głowy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445478 z 16.11.2018

zawsze wybieram ten sklep, mają fajne promocje, szybką dostawę i bez problemową obsługę, zawsze się mogłam dogadac. jestem bardzo zadowolona

zakupy: zwierzatka; listopad 2018

plusy: niskie ceny

minusy: brak promocji dla stałych klientów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445074 z 08.11.2018

Produkty spełniają oczekiwania, są bardzo dobrej jakości, termin dostawy krótki, wszystko zgodnie z opisem. Polecam.

zakupy: Welly samochody; listopad 2018

plusy: Terminowość

minusy: Żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr nie ma zdania o Zabawki.pl opinia nr 444882 z 03.11.2018

Bo maja produkty z dobrego materialu. Prawie spełnił moje oczekiwania, jednak pisząc do nich o rabacie otrzymałem zero odpowiedzi.

zakupy: Zwierzęta wodne; październik 2018

plusy: Dobra jakość produktów i szybka dostawa

minusy: Brak kontaktu I wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arczi10 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 444818 z 01.11.2018

Przystępne ceny. Szybka wysyłka.

zakupy: Papo; październik 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Dodawanie towaru do koszyka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliwia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 444466 z 25.10.2018

Miał wybraną przeze mnie ilość towaru

zakupy: Literki magnetyczne; październik 2018

plusy: Kontakt i ilość towaru

minusy: Nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 441482 z 14.10.2018

Super kontakt ze sprzedawcą, miła obsługa i szybka realizacja, Polecam !

zakupy: zabawki; październik 2018

plusy: miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BaronRogacinza rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 441446 z 12.10.2018

Duży wybór, fajne ceny i dobry kontakt.

zakupy: balony, zabawki, piasek, nerf i inne; kwiecień 2018

plusy: ceny, wybór

minusy: Mogłoby być więcej zdjęć przedmiotów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 441106 z 05.10.2018

Duży wybór poszukiwanych figurek,wnuczek będzie szczęśliwy 😀

zakupy: Figurki; październik 2018

plusy: Duży wybór

minusy: Wielokrotne logowanie, sklep nie odnajdywał loginu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gregkm rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440882 z 29.09.2018

Szybka, profesjonalna obsługa i bardzo bogaty asortyment.

zakupy: puzzle; wrzesień 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440846 z 28.09.2018

Kupiłem figurki dzikich zwierząt. Są bardzo ładne i spełniły moje oczekiwania. Nie służą do zabawy tylko na ozdobę. Sklep spełnił całkowicie moje oczekiwania. Miła obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja. Szczerze polecam i sam będę korzystał

zakupy: Figurki zwierząt; wrzesień 2018

plusy: Miła obsługa, szybkość realizacji zamówienia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Liska rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440418 z 17.09.2018

super kontakt, szybka realizacja, szeroki asortyment, POLECAM !!

zakupy: autka Siku; wrzesień 2018

plusy: rzetelność, uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krysiek1108 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440166 z 11.09.2018

- sklep wybrałem bo posiada w swojej ofercie poszukiwane prze zemnie artykuły w jednym miejscu, ceny są atrakcyjne, a obsługa szybka i sprawna.

zakupy: - figurki; wrzesień 2018

plusy: - dostępność szerokiej gamy artykułów w jednym miejscu.

minusy: - stosunkowo późno dostępne nowości, brak starszych mode

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola-1955 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440006 z 08.09.2018

To kolejne zakupy zrobione w tym sklepie. Zawsze jestem zadowolona i z obsługi jak i z zakupów. Zabawki są w dostępnych cenach, co jest ważne jak ma się sześcioro wnucząt. Paczki są odpowiednio zapakowane.

zakupy: notes brokatowy i brokatowe kredki, ciągnik z przyczepą, ; wrzesień 2018

plusy: dobry towar, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gg rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 439974 z 07.09.2018

To już drugie zakupy w tym sklepie. Oba zamówienia zrealizowane szybko i sprawnie. Szczerze polecam sklep.

zakupy: Figurki zwierząt; wrzesień 2018

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, kontakt ze sprzedawcą.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 439714 z 01.09.2018

Szybko,przystępne ceny,dobry kontakt,jakość towaru zgodna z zapewnieniami

zakupy: Zabawki; wrzesień 2018

plusy: Szybko,przystępne ceny,zgodność towaru

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER