Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 296
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 298 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kasia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446690 z 08.12.2018

Duży wybór figurek. Szybka wysylka. Informacje na maila o statusie zamowienia. Produkt zgadza smsie z opisem. Pakowane bez zarzutów.

zakupy: Figurki firmy schleich, majo, papo i collecta.; grudzień 2018

plusy: Szybkość i informacje na bierzaco

minusy: Złe działająca ( nie wyszukuje po wpisanej nazwie) stron

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446626 z 06.12.2018

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Na pewno to nie ostatni zakup :)

zakupy: Figurka konia; grudzień 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446546 z 05.12.2018

Najkorzysteniejsze cenowo figurki Schleich. Sklep spełnił moje oczekiwania w 200%. Wybrałam odbiór osobisty i mozna było zapłacić kartą. Szybka realizacja. Miły kontakt telefoniczny oraz pełen zakres automatycznych powiadomień o statusie realizacji zamówienia. Moje sugestie co do rodzaju gratisowych figurek zostały wzięte pod uwagę, mimo, że konkurs przewidywał losowe przyznanie gratisów. POLECAM!!!

zakupy: figurki Schleich; grudzień 2018

plusy: ceny, kontakt, branie pod uwagę sugestii klienta, termin

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446266 z 28.11.2018

Sklep naprawdę solidny. Szybka dostawa. Jeśli chcesz mieć figurkę wyglądem odpowiadającą rzeczywistości to skorzystaj z zakupów w tym właśnie sklepie. Profesjonalna i rzetelna obsługa. Zakupione przeze mnie figurki są super. Jestem bardzo zadowolona. Wszystkim polecam.

zakupy: Figurki dzikich zwierząt; listopad 2018

plusy: Kompetentność, dobra komunikacja z kupującym, bardzo dob

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 446058 z 25.11.2018

Dobry towar, szybka realizacja zamowien. Polecam.

zakupy: Kolejka; listopad 2018

plusy: Dobry kontakt, szybka obsluga

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445974 z 23.11.2018

Dla mnie najlepsza firma w tej branży, polecam :-)

zakupy: Zabawki pod choinkę; listopad 2018

plusy: Przed czasem i z uśmiechem

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gaba rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445650 z 19.11.2018

Ze względu na bogatą ofertę interesujących mnie zabawek oraz szybkość dostawy.

zakupy: autko, pociąg i znaki drogowe firmy SIKU; listopad 2018

plusy: Przejrzystość oferty, szybkość realizacji i jej jakość.

minusy: Słaba czytelność e-maila potwierdzenia zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

franciszek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445602 z 19.11.2018

dostepnosc towaru miła opsługa iatrakcyjne ceny

zakupy: myjnia dla konia; listopad 2018

plusy: dobry kontakt i cena

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

franciszek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445598 z 19.11.2018

sklep spełnił moje oczekiwania i napewno powrócę do tego sklepu

zakupy: koń; listopad 2018

plusy: miła opsługa odbierałem osobiscie

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 445538 z 17.11.2018

Przystępna cena.

zakupy: Puzzle mini trefl; listopad 2018

plusy: Przejrzysta strona

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arczi10 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 444818 z 01.11.2018

Przystępne ceny. Szybka wysyłka.

zakupy: Papo; październik 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Dodawanie towaru do koszyka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliwia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 444466 z 25.10.2018

Miał wybraną przeze mnie ilość towaru

zakupy: Literki magnetyczne; październik 2018

plusy: Kontakt i ilość towaru

minusy: Nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BaronRogacinza rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 441446 z 12.10.2018

Duży wybór, fajne ceny i dobry kontakt.

zakupy: balony, zabawki, piasek, nerf i inne; kwiecień 2018

plusy: ceny, wybór

minusy: Mogłoby być więcej zdjęć przedmiotów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 441106 z 05.10.2018

Duży wybór poszukiwanych figurek,wnuczek będzie szczęśliwy 😀

zakupy: Figurki; październik 2018

plusy: Duży wybór

minusy: Wielokrotne logowanie, sklep nie odnajdywał loginu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gregkm rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440882 z 29.09.2018

Szybka, profesjonalna obsługa i bardzo bogaty asortyment.

zakupy: puzzle; wrzesień 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440846 z 28.09.2018

Kupiłem figurki dzikich zwierząt. Są bardzo ładne i spełniły moje oczekiwania. Nie służą do zabawy tylko na ozdobę. Sklep spełnił całkowicie moje oczekiwania. Miła obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja. Szczerze polecam i sam będę korzystał

zakupy: Figurki zwierząt; wrzesień 2018

plusy: Miła obsługa, szybkość realizacji zamówienia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krysiek1108 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440166 z 11.09.2018

- sklep wybrałem bo posiada w swojej ofercie poszukiwane prze zemnie artykuły w jednym miejscu, ceny są atrakcyjne, a obsługa szybka i sprawna.

zakupy: - figurki; wrzesień 2018

plusy: - dostępność szerokiej gamy artykułów w jednym miejscu.

minusy: - stosunkowo późno dostępne nowości, brak starszych mode

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola-1955 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440006 z 08.09.2018

To kolejne zakupy zrobione w tym sklepie. Zawsze jestem zadowolona i z obsługi jak i z zakupów. Zabawki są w dostępnych cenach, co jest ważne jak ma się sześcioro wnucząt. Paczki są odpowiednio zapakowane.

zakupy: notes brokatowy i brokatowe kredki, ciągnik z przyczepą, ; wrzesień 2018

plusy: dobry towar, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gg rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 439974 z 07.09.2018

To już drugie zakupy w tym sklepie. Oba zamówienia zrealizowane szybko i sprawnie. Szczerze polecam sklep.

zakupy: Figurki zwierząt; wrzesień 2018

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, kontakt ze sprzedawcą.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kubica rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 439238 z 21.08.2018

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania w kwestii dużego wyboru modeli samochodów w korzystnych cenach dlatego z pełnym sumieniem go polecam.

zakupy: Samochód hyundai tucson; sierpień 2018

plusy: Duża ilość modeli samochodów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER