Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 304
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 306 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

BaronRogacinza rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 441446 z 12.10.2018

Duży wybór, fajne ceny i dobry kontakt.

zakupy: balony, zabawki, piasek, nerf i inne; kwiecień 2018

plusy: ceny, wybór

minusy: Mogłoby być więcej zdjęć przedmiotów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 441106 z 05.10.2018

Duży wybór poszukiwanych figurek,wnuczek będzie szczęśliwy 😀

zakupy: Figurki; październik 2018

plusy: Duży wybór

minusy: Wielokrotne logowanie, sklep nie odnajdywał loginu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gregkm rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440882 z 29.09.2018

Szybka, profesjonalna obsługa i bardzo bogaty asortyment.

zakupy: puzzle; wrzesień 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440846 z 28.09.2018

Kupiłem figurki dzikich zwierząt. Są bardzo ładne i spełniły moje oczekiwania. Nie służą do zabawy tylko na ozdobę. Sklep spełnił całkowicie moje oczekiwania. Miła obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja. Szczerze polecam i sam będę korzystał

zakupy: Figurki zwierząt; wrzesień 2018

plusy: Miła obsługa, szybkość realizacji zamówienia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krysiek1108 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440166 z 11.09.2018

- sklep wybrałem bo posiada w swojej ofercie poszukiwane prze zemnie artykuły w jednym miejscu, ceny są atrakcyjne, a obsługa szybka i sprawna.

zakupy: - figurki; wrzesień 2018

plusy: - dostępność szerokiej gamy artykułów w jednym miejscu.

minusy: - stosunkowo późno dostępne nowości, brak starszych mode

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola-1955 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 440006 z 08.09.2018

To kolejne zakupy zrobione w tym sklepie. Zawsze jestem zadowolona i z obsługi jak i z zakupów. Zabawki są w dostępnych cenach, co jest ważne jak ma się sześcioro wnucząt. Paczki są odpowiednio zapakowane.

zakupy: notes brokatowy i brokatowe kredki, ciągnik z przyczepą, ; wrzesień 2018

plusy: dobry towar, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gg rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 439974 z 07.09.2018

To już drugie zakupy w tym sklepie. Oba zamówienia zrealizowane szybko i sprawnie. Szczerze polecam sklep.

zakupy: Figurki zwierząt; wrzesień 2018

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, kontakt ze sprzedawcą.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kubica rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 439238 z 21.08.2018

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania w kwestii dużego wyboru modeli samochodów w korzystnych cenach dlatego z pełnym sumieniem go polecam.

zakupy: Samochód hyundai tucson; sierpień 2018

plusy: Duża ilość modeli samochodów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438934 z 13.08.2018

Z polecenia. Sklep spełnił moje oczekiwania!

zakupy: Auta; sierpień 2018

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnes rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438798 z 09.08.2018

Zdecydowanie polecam ten sklep szybka dostawa dobrze zabezpieczony towar polecam

zakupy: Autka welly; sierpień 2018

plusy: Wiarygodność, szybka realizacja, solidność

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 438682 z 06.08.2018

Wybrałam ten sklep ze względu na duży wybór figurek plus atrakcyjne ceny

zakupy: Figurki; sierpień 2018

plusy: Rzetelna obsługa i bezproblemowy kontakt

minusy: Nie można wszystkiego zobaczyć stacjonarnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 437638 z 12.07.2018

Wybrałem tego sklep ponieważ jest tam dużo fajnych i oryginalnych figurek z twardego tworzywa. Jedna tylko maleńka rzecz, która mnie niepokoi to ceny. Jakby sprzedawca był tak miły i je trochę obniżył to byłoby wtedy naprawdę super, bo tak zawsze jestem w 100% zadowolony z dostawy.

zakupy: Figurki dinozaurów; lipiec 2018

plusy: Przesyłki dostarczane na czas

minusy: Ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 437470 z 09.07.2018

Sklep współpracował z moim pracodawcą w ramach paczek na Mikołaja, był bardzo duży wybór i wszystko zgodne z opisem. Kontynuuję zakupy indywidualnie i zawsze jestem zadowlona

zakupy: Pistolety, balony na wode; lipiec 2018

plusy: bardzo duży wybór i szybka realizacja

minusy: mały parking przed sklepem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 436170 z 11.06.2018

W tym sklepie po raz pierwszy w Polsce spotkałam się z zabawkami CollectA, które są w bardziej przystępnej cenie niż Schleich. Sklep przekroczył moje oczekiwania.

zakupy: CollectA 89463 i 89333, Schleich 70572; maj 2018

plusy: atrakcyjna oferta figurek, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J.K-K rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 436050 z 08.06.2018

Głównym kryterium wyboru sklepu była oferowana szybka przesyłka i dobre ceny

zakupy: Instrumenty, autka, piłka, bączek, itd.; czerwiec 2018

plusy: Terminowość i dobre ceny zabawek

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 435686 z 01.06.2018

Swietny kontakt ze sprzedawca, przesylka byla u mnie nastepnego dnia po zakupie-a szybka dostawa byla glownym kryterium wyboru sprzedawcy. Cena rowniez bardzo dobra.

zakupy: Safari-figurki owadow; maj 2018

plusy: Kontakt, szybkosc realizacji zamowien, dobra cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 435446 z 26.05.2018

Towar spełnił moje oczekiwania, szybka wysyłka. Polecam

zakupy: Zestaw bambino; maj 2018

plusy: Tani i ładny towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 433954 z 26.04.2018

Doskonałe figurki, bardzo dobra cena, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: Figurki; kwiecień 2018

plusy: Szybka wysyłka, dobre ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gadula1313 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 433214 z 15.04.2018

Wszystko ok (obsługa, termin dostawy, jakość)

zakupy: Figurki dinozaurow; kwiecień 2018

plusy: osługa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 433042 z 12.04.2018

Sklep naprawdę godny polecenia .Bardzo dobry kontakt a przesyłka doszła błyskawicznie.

zakupy: motory; kwiecień 2018

plusy: bardzo szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER