Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 296
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 299 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Magdalena rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 429686 z 15.02.2018

Szybka dostawa, produkt świetnie zabezpieczony. Jestem bardzo zadowolona i będę polecać ten sklep.

zakupy: Konie Collecta; luty 2018

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Mały wybór starszych modeli

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 428866 z 02.02.2018

Profesjonalna obsługa, terminowa dostawa, opis figurek zgodny ze stanem faktycznym. Polecam sprzedawcę w 100%.

zakupy: Figurki zwierząt morskich; luty 2018

plusy: Jakość figurek

minusy: Brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 428426 z 27.01.2018

Ciekawe ceny i figurki

zakupy: figurki konia; styczeń 2018

plusy: fajnie opisany

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniela rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 428374 z 26.01.2018

Jak zawsze : szybko, profesjonalnie. Dokładne opisy figurek

zakupy: Figurki zwierząt; styczeń 2018

plusy: Doskonałe opisy i zdjęcia, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

B. rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 427498 z 14.01.2018

Duży wybór zabawek, błyskwiczna realizacja zamówienia, wzorowo zapakowana przesyłka. Polecam!

zakupy: Zwierzątka Schleich; styczeń 2018

plusy: Duży wybór produktów,atrakcyjne ceny, szybka wysyłka.

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 427090 z 08.01.2018

Pierwszy raz skorzystałam z Państwa usług i jestem pozytywnie zaskoczona. Paczka przyszła na czas. Towar - zgodny z opisem, oryginalny, nowy, odpowiednio zapakowany! Wszystko szybko, sprawnie, profesjonalnie, takie zakupy to przyjemność - dziękuję!

zakupy: zabawkowe zwierzęta firmy Schleich; styczeń 2018

plusy: intuicyjna witryna ułatwiła mi zakupy

minusy: nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 426998 z 05.01.2018

Bardzo szybka wysyłka. Towar starannie zapakowany. Na każdym kroku dobry kontakt mailowy. Polecam.

zakupy: Figurki zwierząt; styczeń 2018

plusy: Szybkość dostaey

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 426322 z 22.12.2017

Zabawka Schleich w pełni zgodna z opisem, tańsza niż gdzie indziej i spory wybór, przesyłka bardzo szybka. Czego chcieć więcej? Oczywiście polecam ten sklep!

zakupy: wieloryb błękitny Schleich; grudzień 2017

plusy: cena, duży wybór

minusy: nie zauważyłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 426246 z 21.12.2017

Ze względu na różnorodność towaru

zakupy: figurki dzikich zwierząt; grudzień 2017

plusy: dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 426026 z 18.12.2017

To jedyny sklep w którym znalazłam to o czym marzył synek.

zakupy: ciągnik z przyczepą; grudzień 2017

plusy: same zalety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425942 z 16.12.2017

Tanio, szybko i pewnie

zakupy: Konie schleich; grudzień 2017

plusy: Brak uwag

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425934 z 16.12.2017

Sprawna obsługa, krótki czas realizacji zamówienia. Dobra komunikacja.

zakupy: samochodziki; grudzień 2017

plusy: szybkość i komunikacja

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

L_iza rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425874 z 15.12.2017

tak szybko i sprawnie. Duży wybór towaru

zakupy: figurki zwierząt; grudzień 2017

plusy: szybkość, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skorpion1113 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425526 z 08.12.2017

Parę razy dokonałem zakupów w tym sklepie, nigdy z niczym nie było problemów. Zdecydowanie polecam.

zakupy: lalka Arielka w spa; grudzień 2017

plusy: Duży wybór

minusy: za krótko otwarty w opcji odbiór osobisty choć nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiolcia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425194 z 04.12.2017

Szukaliśmy prezentu na Mikołajki. Sklep posiada bardzo szeroki asortyment produktów. Kupiliśmy klocki drewniane i jesteśmy bardzo zadowoleni z prezentu. Co wieczór jest mnóstwo zabawy, gdy wspólnie układamy różne budowle.

zakupy: klocki; grudzień 2017

plusy: świetna wyszukiwarka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

babcia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425166 z 04.12.2017

Poszukiwaliśmy zabawek związanych z końmi

zakupy: kowbojka; listopad 2017

plusy: szybkość,sumienność

minusy: niic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bozi rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425146 z 04.12.2017

Ekspresowe przygotowanie zabawki, miły kontakt ze sklepem, odbiór osobisty był możliwy w dniu zamówienia a w danej sytuacji na tym mi zależało.

zakupy: Model ważki; grudzień 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 425098 z 03.12.2017

Dostęność towaru ,szybka wysyłka.

zakupy: figurki dinozaurów; grudzień 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Błażej rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 424902 z 30.11.2017

Szybka realizacja, dobry pomysł na prezenty dla dzieci

zakupy: Klocki, zabawki; listopad 2017

plusy: Ciekawy pomysł dla firm na święta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 424462 z 23.11.2017

Transakcja przebiegła sprawnie i bez zarzutów

zakupy: model Welly; listopad 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER