Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 296
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 299 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

TMR rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 416562 z 23.07.2017

Duży wybór , niskie ceny, szybka wysyłka a produkt dobrze zapakowany. Zamawiałam z tego sklepu już dużo razy i zawsze byłam zadowolona :) Polecam

zakupy: Konie; lipiec 2017

plusy: Prosty w obsłudze

minusy: nie mam żadnych spostrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

murmeniusz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 415746 z 09.07.2017

dobre ceny, wysyłka natychmiastowa po skompletowaniu zamówienia, które również trwało krótko. wszystko gra. polecam

zakupy: klocki drewniane, waffle, memory, mini kosz, fantacolor; lipiec 2017

plusy: cena, sprawna wysyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Koniara rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 415586 z 06.07.2017

Dlatego, że był tam asortyment, którego szukałam... Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Koniki; lipiec 2017

plusy: Ceny i duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 414530 z 17.06.2017

Duży wybór, spełnił moje ovczekiwania.

zakupy: Safaro żółwie i żaby tuba; czerwiec 2017

plusy: Duży wybór, szybki kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 414518 z 17.06.2017

Ze względu na konkurencyjną cenę poszukiwanych zabawek

zakupy: mini wafle klocki; czerwiec 2017

plusy: obsługa, bardzo szybka dostawa

minusy: malo czytelna strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 413614 z 05.06.2017

Duży wybór zabawek i szybka dostawa

zakupy: klocki; czerwiec 2017

plusy: bardzo prosta obsługa strony internetowej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 411774 z 12.05.2017

Sklep został wybrany przypadkowo ( wynik na zapytanie internetowe ). Szeroki asortyment, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym ( podawany na bieżąco status zamówienia oraz informacja o realizacji przesyłki. Bardzo szybka wysyłka oraz wzorowe zabezpieczenie towaru do wysyłki. Towar zgodny z opisem oraz zamówieniem. Polecam

zakupy: modele samochodód SIKU; maj 2017

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 411730 z 11.05.2017

Sklep miał ciekawy asortyment, który w pełni mnie satysfakcjonował. Realizacja była szybka i bezproblemowa.

zakupy: Figurki dinozaurów; maj 2017

plusy: Duży asortyment, a przy tym bardzo ciekawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna, Henryk rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 411474 z 08.05.2017

Zawsze realizują zamówienia w jak najkrótszym czasie, do tego często załączany jest katalog. Obsługa jest zawsze zadowalająca.

zakupy: Figurki zwierząt; maj 2017

plusy: dobre produkty za umiarkowana cenę

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 411258 z 05.05.2017

W sklepie znalazłam poszukiwaną figurkę, a cala transakcja w pełni spelniła moje oczekiwania

zakupy: figurka orła bielika; maj 2017

plusy: profesjonalna obsługa, rzetelne podejscie do klienta

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 410470 z 24.04.2017

Bardzo dobra i profesjonalna obsługa

zakupy: Kubuś Puchatek; kwiecień 2017

plusy: profesjoalizm

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ninoczka nie ma zdania o Zabawki.pl opinia nr 410026 z 17.04.2017

Sklep znalazłam przez przypadek, ale nie mogę go ocenić ponieważ nie dostałam jeszcze zamówionych przedmiotów mimo, iż minęły już dwa tygodnie od złożenia zamówienia

zakupy: Figurki; kwiecień 2017

plusy: brak przesyłki

minusy: brak przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewav rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 409290 z 07.04.2017

Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowany. Same plusy!

zakupy: zwierzęta - figurki Schleich; kwiecień 2017

plusy: błyskawiczna wręcz realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408114 z 20.03.2017

Duży wybór

zakupy: figurki; marzec 2017

plusy: PRECYZJA I TERMINOWOŚĆ

minusy: SKLEP NIE POSIADA WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dafi33 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408034 z 18.03.2017

łatwość poruszania się po stronach sklepu, dobry kontakt, szeroki asortyment, darmowa dostawa, szybka realizacja zamówienia

zakupy: figurki; marzec 2017

plusy: szeroki asortyment, opis figurek, dostępność towaru szyb

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jury Kwidzyn rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 407906 z 17.03.2017

Wróciłem po raz kolejny do tego sklepu ze względu na dostępność towaru, łatwość poruszania się po stronie sklepu. Ceny figurek też są konkurencyjne, pozostawia trochę do życzenia koszt wysyłki, mógłby być jeszcze odbiór w paczkomacie który jest połowę tańszy niż kurierzy ... Realizacja zamówienia i sposób zapakowania bez zastrzeżeń.

zakupy: Figurki schleich; marzec 2017

plusy: dosępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406770 z 01.03.2017

Ciekawy asortyment, inny niż w większości sklepów. Znalazłam to czego szukałam na prezent dla siostrzenicy. Zabawka-figurka przepiękna.

zakupy: figurka konia; luty 2017

plusy: duży wybór towarów

minusy: nie zawsze dobrze działąjca strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Minko rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406670 z 28.02.2017

Bardzo polecam ten sklep, ponieważ zamówienie jest realizowane błyskawicznie.przesyłane są informacje o kolejnych etapach zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sklepem zarówno telefoniczny, jak i mailowy.

zakupy: Koraliki kółeczkowe do prasowania- zwierzątko; luty 2017

plusy: Szybkość reazlizacji zamowienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Minko rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406666 z 28.02.2017

Bardzo polecam ten sklep, ponieważ zamówienie jest realizowane błyskawicznie.przesyłane są informacje o kolejnych etapach zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sklepem zarówno telefoniczny, jak i mailowy.

zakupy: wykopaliska; luty 2017

plusy: Szybkość w obsłudze

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 406514 z 26.02.2017

wybrałam ten sklep bo ceny są przystępne, obsługa bardzo dobra i sprawna

zakupy: zbawki; luty 2017

plusy: ceny

minusy: dostawa tylko pocztą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER