Zabawki i akcesoria dla dzieci.
Sklep Zabawki.pl

Kontakt

tel. 71 351 98 44
Wrocław

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 301
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Zabawki.pl > Opinie klientów

Sklep Zabawki.pl - monitorowana jakość obsługi

  67% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  67% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.11.2006r i posiada 304 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aleksandra rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 419442 z 07.09.2017

Tylko tam kupuję zabawki :) dużo fajnych rzeczy, ceny okazyjne, szybki czas realizacji. Polecam serdecznie

zakupy: dużo różności :); wrzesień 2017

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: bak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 419294 z 04.09.2017

Indywidualne i bardzo miłe podejście do klienta . Szybki kontakt . Szybka wysyłka. Bardzo polecam

zakupy: Samochód z lawetą; wrzesień 2017

plusy: Szyba realizacja zamówienia i kontakt z klientem.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 418462 z 21.08.2017

Konkurencyjne ceny.

zakupy: Figurki koni; sierpień 2017

plusy: Indywidualnie podejście do Klienta, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 417854 z 10.08.2017

szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem

zakupy: zabawki siku; sierpień 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: cena zawsze może być niższa:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sław rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 416650 z 25.07.2017

Duży wybór i najniższe ceny! Towar zapakowany idealnie

zakupy: Figurki schleich; lipiec 2017

plusy: Dobre ceny dobra jakość towarów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TMR rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 416562 z 23.07.2017

Duży wybór , niskie ceny, szybka wysyłka a produkt dobrze zapakowany. Zamawiałam z tego sklepu już dużo razy i zawsze byłam zadowolona :) Polecam

zakupy: Konie; lipiec 2017

plusy: Prosty w obsłudze

minusy: nie mam żadnych spostrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

murmeniusz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 415746 z 09.07.2017

dobre ceny, wysyłka natychmiastowa po skompletowaniu zamówienia, które również trwało krótko. wszystko gra. polecam

zakupy: klocki drewniane, waffle, memory, mini kosz, fantacolor; lipiec 2017

plusy: cena, sprawna wysyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Koniara rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 415586 z 06.07.2017

Dlatego, że był tam asortyment, którego szukałam... Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Koniki; lipiec 2017

plusy: Ceny i duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 414530 z 17.06.2017

Duży wybór, spełnił moje ovczekiwania.

zakupy: Safaro żółwie i żaby tuba; czerwiec 2017

plusy: Duży wybór, szybki kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 414518 z 17.06.2017

Ze względu na konkurencyjną cenę poszukiwanych zabawek

zakupy: mini wafle klocki; czerwiec 2017

plusy: obsługa, bardzo szybka dostawa

minusy: malo czytelna strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefania rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 413614 z 05.06.2017

Duży wybór zabawek i szybka dostawa

zakupy: klocki; czerwiec 2017

plusy: bardzo prosta obsługa strony internetowej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 411774 z 12.05.2017

Sklep został wybrany przypadkowo ( wynik na zapytanie internetowe ). Szeroki asortyment, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym ( podawany na bieżąco status zamówienia oraz informacja o realizacji przesyłki. Bardzo szybka wysyłka oraz wzorowe zabezpieczenie towaru do wysyłki. Towar zgodny z opisem oraz zamówieniem. Polecam

zakupy: modele samochodód SIKU; maj 2017

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 411730 z 11.05.2017

Sklep miał ciekawy asortyment, który w pełni mnie satysfakcjonował. Realizacja była szybka i bezproblemowa.

zakupy: Figurki dinozaurów; maj 2017

plusy: Duży asortyment, a przy tym bardzo ciekawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna, Henryk rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 411474 z 08.05.2017

Zawsze realizują zamówienia w jak najkrótszym czasie, do tego często załączany jest katalog. Obsługa jest zawsze zadowalająca.

zakupy: Figurki zwierząt; maj 2017

plusy: dobre produkty za umiarkowana cenę

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 411258 z 05.05.2017

W sklepie znalazłam poszukiwaną figurkę, a cala transakcja w pełni spelniła moje oczekiwania

zakupy: figurka orła bielika; maj 2017

plusy: profesjonalna obsługa, rzetelne podejscie do klienta

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 410470 z 24.04.2017

Bardzo dobra i profesjonalna obsługa

zakupy: Kubuś Puchatek; kwiecień 2017

plusy: profesjoalizm

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ninoczka nie ma zdania o Zabawki.pl opinia nr 410026 z 17.04.2017

Sklep znalazłam przez przypadek, ale nie mogę go ocenić ponieważ nie dostałam jeszcze zamówionych przedmiotów mimo, iż minęły już dwa tygodnie od złożenia zamówienia

zakupy: Figurki; kwiecień 2017

plusy: brak przesyłki

minusy: brak przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewav rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 409290 z 07.04.2017

Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowany. Same plusy!

zakupy: zwierzęta - figurki Schleich; kwiecień 2017

plusy: błyskawiczna wręcz realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408114 z 20.03.2017

Duży wybór

zakupy: figurki; marzec 2017

plusy: PRECYZJA I TERMINOWOŚĆ

minusy: SKLEP NIE POSIADA WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dafi33 rekomenduje Zabawki.pl opinia nr 408034 z 18.03.2017

łatwość poruszania się po stronach sklepu, dobry kontakt, szeroki asortyment, darmowa dostawa, szybka realizacja zamówienia

zakupy: figurki; marzec 2017

plusy: szeroki asortyment, opis figurek, dostępność towaru szyb

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2024 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER